Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика
« Reply #35520 : Травень 29, 2019, 10:54:48 »
А мы вот так сразу уже в первом сообщении переходим на личности, а не обсуждаем суть новости?
Ніт. Просто здивувування висловив своє я. Зазвичай ти вимагаєш додаткової інформації, пруфів і т.д, і т.п. А тут Міхеїл Ніколозич сказав й мабуть цього досить. Ну й подальше твоє про "петросянство" це якби також не обговорення, а перехід на особистості.
Фото принесла RedCat как поржать с Саакашвили, что он додумался тащить туалеты в АТО, а потом их демонтировали ему назло. Я высказал свое удивление, чем плохи туалеты в АТО, независимо от того, возил ли их туда Саакашвили. Няма крайне смешно пошутила про синие биотуалеты, что в её посте обсуждать? Я констатировал качество шутки.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35521 : Травень 29, 2019, 10:55:24 »
Ура. Все опять по старому.
Признайся, ты скучал за этим, проказник :grin:

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #35522 : Травень 29, 2019, 10:58:59 »
Фото принесла RedCat как поржать с Саакашвили, что он додумался тащить туалеты в АТО
Ничего такого в ее посте не было, это твои домыслы.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35523 : Травень 29, 2019, 11:00:59 »
Фото принесла RedCat как поржать с Саакашвили, что он додумался тащить туалеты в АТО
Ничего такого в ее посте не было, это твои домыслы.

Ок. @RedCat  что значил твой скрин и подпись за шо Господи?

Offline Саминсусамин

« Reply #35524 : Травень 29, 2019, 11:05:26 »
А вот и нет. Известный кот должен был сидеть в коробке и не отсвечивать! Вы можете представить такое с Саакашвили? 

Нет!!!

Offline RedCat

« Reply #35525 : Травень 29, 2019, 11:06:45 »
означал - что нам это Щастье в Украине опять нафиг не надо с его "я вам тут ща-а-ас как построю", а с туалетами на передке вопрос решался прямо на месте (насколько я знаю от людей оттуда) яма + ящики из под снарядов или что-либо подобное, а остальное все балет - в смысле фуэта разная

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35526 : Травень 29, 2019, 11:08:41 »
означал - что нам это Щастье в Украине опять нафиг не надо с его "я вам тут ща-а-ас как построю", а с туалетами на передке вопрос решался прямо на месте (насколько я знаю от людей оттуда) яма + ящики из под снарядов или что-либо подобное, а остальное все балет - в смысле фуэта разная

То есть я правильно трактовал про зачем он додумался тащить туалеты в АТО.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #35527 : Травень 29, 2019, 11:10:00 »
Нє, акцент на термінальнім популізмі Саакашвілі, а не на туалетах.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35528 : Травень 29, 2019, 11:11:11 »
Нє, акцент на термінальнім популізмі Саакашвілі, а не на туалетах.

Ничего такого в ее посте не было, это твои домыслы.(с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35529 : Травень 29, 2019, 11:12:34 »
Я принесла поржать, сразу говорю.

« Reply #35530 : Травень 29, 2019, 11:13:45 »
Ничего такого в ее посте не было, это твои домыслы.(с)
ЗА ШО, Господи?  :wacko3:
Shannou, ти хуєсос.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35531 : Травень 29, 2019, 11:15:01 »
Отвечает мерзкий порохобот Доник.
Цитувати (виділене)
Саакашвили одобрил проверку санузлов президентом на фронте.
Ну наконец то хоть кто-то озадачился туалетами. Я-то все думал, чего ж не хватает бойцам? Туалета под боком. Чтобы не ходить далеко. Видел я этот туалет, который привез Саакашвили. Биотуалет, обычный, голубого цвета. К сожалению, Сааакашвили не оставил к туалету клининговую компанию, которая могла бы его обслуживать чтобы не было антисанитарии. А чистить биотуалет и следить за ним во избежание антисанитари намного сложнее, чем за ямой в полевых условиях. Уж простите, за прозу жизни. Это мне напомнило истерику Мосейчук, почему до сих пор на перой линии живут в блиндажах, а не в кунгах. Бедная, бедная армия. Скоро заживет с новыми туалетами. Перед выборами крутая тема. Причем теперь это вполне может быт в приказном порядке. Обязательно чтить и мыть самим. На нуле..
https://site.ua/skitalec/20334-saakashvili-odobril-proverku-sanuzlov-prezidentom-na-fronte/
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35532 : Травень 29, 2019, 11:15:19 »
Дополняемая подборка по Данилюку и серверам

Цитувати (виділене)
По той бік новин
Нравится · 3 ч. ·

UPD: є нові пояснення від Шимківа. Дивіться у тексті, а також тут http://bit.ly/2VZejG2

Вчора Олександр Данилюк зняв відео, де вказує, що в ситуативній кімнаті АП (АП, а не РНБО (!) немає обладнання. Його винесла попередня влада. http://bit.ly/2wrKR18

Саме вчора Олександра Данилюка призначили Секретарем РНБО http://bit.ly/2KboWTZ

⁉️Перше питання, яке виникає: чому Секретар РНБО говорить про ситуативну кімнату АП, а не РНБО? Про АП мав би говорити пан Богдан, який і очолює цей дорадчий орган.

⁉️Друге питання: чому пан Данилюк знімає відео, а не пише заяви про зникнення техніки у відповідні органи?

⁉️Третє питання: якщо була техніка, закуплена за державні кошти або й орендована, то мала бути її інвентаризація і, відповідно, перевірити що, де, коли і кому належало доволі нескладно. Так само, як і встановити хто за це відповідав.

🤷‍♀️Але усі ці питання наразі без відповіді.

👉Є відповідь Олександра Турчинова про те, що ситуаційна кімната РНБО в повній комплектації знаходиться за відповідною адресою (РНБО, а не АП, оскільки Олександр Данилюк є саме секретарем РНБО, про АП мав би говорити пан Богдан) http://bit.ly/2WukGp4

👉До речі, на сайті РНБО ось так описується ситуативна кімната Головний ситуаційний центр України розпочав свою роботу при РНБО України на початку 2015 року, має сучасне інформаційно-комп'ютерне обладнання, що дозволяє обробляти величезні масиви інформації, яка надходить з усіх державних і недержавних баз даних, зокрема, з супутників, та безпосередньо з місць подій. Аналогічні центри діють в усіх провідних країнах світу. http://bit.ly/2HJhyh3

👉Про ситуаційну кімнату в АП говорив колишній Голова Адміністрації Президента Дмитро Шимків в інтерв'ю "Українській правді": http://bit.ly/2YRlDoZ

Зокрема, йшлося про те, що:

👉Це конкретна кімната з можливістю під’єднання до відкритих і закритих джерел інформації, об'єднувати весь інформаційний простір, у якому працює президент з людьми, які приймають рішення.

👉Ситуаційна кімната збирається в залежності від тематики❗️ Коли ми говоримо про економічні питання, то це завжди буде прем'єр, президент, буде міністр економіки, міністр фінансів, далі в залежності від елементів може бути запрошений голова НБУ...

👉Але знаєте, у чому зміст ситуаційної кімнати? На багатьох різних екранах виводиться інформація. Ви одразу бачите стан справ. Люди все обговорюють, а на екранах є цифри, факти, оперативна інформація і так далі. Це значно збільшує ефективність прийняття рішень. Може бути військовий кабінет – це генштаб, міністр оборони, голова СБУ. Кімната побудована з нуля. І мережа, і захист, і навчені люди, і підготовка до кібератак.

👉Дуже часто кажуть – а як же ви шукали це обладнання? Ми пішли, подивилися, хто взагалі закуповував у країні великі сервери і що вони з ними роблять. З'ясувалося, що ЦВК колись на вибори купила велику стійку "заліза". Я питаюся, а де це все? Та воно стоїть в Укртелекомі. Вам треба? Ні. Ми пишемо запит і нам передають. Супер, сервер уже знайшли.

👉Потім НБУ зменшував кількість відділень, у них залишалося "залізо". Ми спитали в Нацбанку, у вас там буде щось? Так, будемо роздавати, аукціони, пишіть заявку. Мої хлопці поїхали, подивилися, що там у них. Кажуть – класно, от це і це ми хочемо взяти. Можна? Можна. Держава все рівно вже витратила кошти. Тобто ми шукали, де тільки можна знайти обладнання. А далі фахівці все правильно збирали.

⁉️UPD від ШИМКІВА: Про обладнання, яке було передано від ЦВК та НБУ. Сервер збору відео інформаціі підчас виборів, який належав ЦВК і не використовувався, не міг виконувати роль відеосервера для ситуаційноі кімнати, оскільки мав природу сховища без належних відеоресурсів, і ми його пристосували для серверних потреб операційноі діяльності АП. Обладнання передане НБУ - це мережеве обладнання, комп‘ютери (робочі станціі) та прінтери. Все обладнання передавалось з балансу організацій на баланс ДУС і впевнений, що досі в АП.
Питання щодо аренди обладнання та структуризаціі фінансування проекту не коментую - це приватне питання Петра Порошенко, адже він власним коштом забезпечував існування інструменту (ситрум - це інструмент) роботи президента. Особисті речі та власне обладнання, які я, наприклад, приніс із собою з приходом в АП, я, доречі, забрав із собою, коли звільнився, бо це моя власність, яку я також в якості інструментів використовував у своій повсякденній роботі. http://bit.ly/2VZejG2

👉Також відео Олександра Данилюка прокоментував Святослав Цеголко: "Уся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована за власний кошт Петра Порошенка і відповідно повернута орендодавцю. Жодної конфіденційної інформації на серверах не зберігалося, доступ до неї забезпечувався лише on line. Кімната працювала як відображення різних джерел інформації, але ці джерела залишалися на своїх місцях у Прикордонній службі, СБУ чи податковій" http://bit.ly/2VSEEWk

⁉️І насправді, цей пост у нас викликав значно більше питань. БУдемо слідкувати і чекати нових відомостей у цій ситуації.

🍒🍰І наостанок, вишенька, як кажуть, на торті: ми восени ловили пана Данилюка на брехні (на жаль, на сторінці ми не завжди публікуємо усі спростування, які надсилаємо підписникам та друзям По той бік новин).

Тоді Олександр Данилюк написав, що навколо будинку Кабміну за літо виріс паркан. http://bit.ly/2QyedUH

А ось це гугл-мепс за 2011 рік, який чітко показує, що ця стіна-паркан там була давним давно http://bit.ly/2Wth9HO

Висновки робіть самі. Маєте додаткову інформацію - пишіть у коментарі.

« Reply #35533 : Травень 29, 2019, 11:15:19 »
Я принесла поржать, сразу говорю.
В голові у нього порожньо, принаймні якоїсь важливої частини мозку невистачає, мабуть тої шо за совість відповідає.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35534 : Травень 29, 2019, 11:34:54 »
Фото принесла RedCat как поржать с Саакашвили, что он додумался тащить туалеты в АТО, а потом их демонтировали ему назло. Я высказал свое удивление, чем плохи туалеты в АТО, независимо от того, возил ли их туда Саакашвили. Няма крайне смешно пошутила про синие биотуалеты, что в её посте обсуждать? Я констатировал качество шутки.
К вопросу о шутках. В зоне боевых действий синие био-туалеты стоят только на пунктах пропуска, чтобы их было хорошо видно и чтобы люди не бегали по заминированным кустам. В остальных местах все максимально приближено к естественной среде (из общения с бойцами). АТО большая, может, те туалеты на блок-пост и приспособили. Но на нуле - это трэш!
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #35535 : Травень 29, 2019, 12:16:22 »
 А может презеденыш усрался почи, кинулся туалет искать - а там "яма под ящиком от снарядов".
- это что ли туалет?
- так
- а нормального нет?
- це на передке "нормальний"
- НЕПОРЯДОК!

И вот реакция...
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #35536 : Травень 29, 2019, 12:19:03 »
А ось питання як користуватися синеньким туалетом на нулі залишилося не висвітленим.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #35537 : Травень 29, 2019, 12:41:20 »
Непротуалеты.

После сокрушительной победы Орбана в 2010 - во многом обеспеченной беспрецедентно грязной и лживой кампанией против действующего правительства, а так же белыми польтами от СМИ, которые считали себя обязанными размусоливать каждый орбановский вброс, - на стороне свежеиспеченной оппозиции начались поиски виноватовго, отмежевания, и - как следствие - дробление на партии и парточки.
Против единого кончсолидированного орбанского Фидеса на следующие выборы пошли десятки партий - и проиграли.

Вижу такую же опасность для Украины.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35538 : Травень 29, 2019, 12:42:45 »
А ось питання як користуватися синеньким туалетом на нулі залишилося не висвітленим.
Тут мне кажется, что Михаил творчески гиперболизировал, сказав, что отвёз их на передовую. Впрочем, подождём, Доник их уже видел, как оказалось, скоро добавят подробностей.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35539 : Травень 29, 2019, 12:44:43 »
Непротуалеты.

После сокрушительной победы Орбана в 2010 - во многом обеспеченной беспрецедентно грязной и лживой кампанией против действующего правительства, а так же белыми польтами от СМИ, которые считали себя обязанными размусоливать каждый орбановский вброс, - на стороне свежеиспеченной оппозиции начались поиски виноватовго, отмежевания, и - как следствие - дробление на партии и парточки.
Против единого кончсолидированного орбанского Фидеса на следующие выборы пошли десятки партий - и проиграли.

Сейчас именно так и будет. Притом пролетят все, потому что пасутся на одном поле, выиграет Зеленский и регионалы.

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #35540 : Травень 29, 2019, 12:52:31 »
Единственный рецепт, который видится мне из опыта Венгрии - овладеть информационным полем и самим направлять повестку.

Если это не получится (скорее всего) - реагировать резко и однозначно: "ложь", "вброс", "больная фантазия", "проекция".
На обвинения - не оправдываться, а предъявлять встречные обвинения.

Не поддаваться на провокации, хранить единство, помнить, что основной инструмент влияния - раздор в оппозиции, после которого она сжирает сама себя.

Сойтись на программном минимуме - путь в Европу, например - к европейскому благосостоянию, сотрудничеству, военному союзу. О методах и тонкостях можно говорить потом, когда оппозиционная коалиция окажется в парламенте, в решающем большинстве.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35541 : Травень 29, 2019, 12:56:20 »
Там опять Филарет буянит

Цитувати (виділене)
Victor Tregubov
45 мин. ·
Я поторопился с оптимизмом. Филарет сорвал чеку и пошел ва-банк.

Но он уже не в тех кондициях, чтобы устроить переворот. Впрочем, терять уже нечего, сгорел сарай - гори и хата.

АПД. Пытается стребовать с киевских священников присягу на верность, грозит запретами в служении, по некоторым данным - сейчас в Феодосийском монастыре хочет попытаться созвать предсоборное совещание. Это самоубийственно, но, похоже, тормоза отказали.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35542 : Травень 29, 2019, 13:00:42 »
Цитувати (виділене)
https://cerkvarium.org/novyny/ukraina/filaret-zakhoplyue-khrami-i-monastiri-u-kievi

Митрополит Філарет відправив настоятеля Володимирського Собору прот. Бориса Табачека захопити Покровський храм, настоятелем якого є прот. Олександр Трофимлюк, про це написав у своїй сторінці у Facebook єпископ Шепетівський Адріан (Кулик).
Також зазначається, що громада раніше одноголосно ухвалила рішення про підтримку настоятеля та перехід під керівництво безпосередньо до Предстоятеля митрополита Епіфанія.

Нагадаємо, що вчора митрополит Філарет видав указ про заборону у священнослужінні прот. Олександра Трофимлюка. Детальніше про це можна прочитати на нашому сайті.
Зазначимо, що Покровська церква на Солом'янці, настоятелем якої є прот. О. Трофимлюк, відома тим, що її настоятелем був перший митрополит невизнаної Української Автокефальної Православної Церкви Василь (Липківський).
Також єпископ Адріан повідомив про те, що владика Філарет сьогодні відвідає Феодосійський монастир м. Києва і вимагатиме від насельників скласти присягу на вірність самому Філарету та ліквідованому «Київському патріархату».
Також він наказав виселити з монастиря священика з вагітною дружиною.
Директор департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України Андрій Юраш також відреагував на цю ситуацію. На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що у разі підтвердження цієї інформації, треба скликати термінове засідання Синоду ПЦУ та знайти адекватні відповіді «на дії, які можуть зруйнувати церковну єдність».

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #35543 : Травень 29, 2019, 13:10:30 »
Тут мне кажется, что Михаил творчески гиперболизировал, сказав, что отвёз их на передовую.
А так майже завжди. Коли починають розбиратися, то з'ясовувається, що не те, не там, не ті і не туди. Але хайп вже є.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35544 : Травень 29, 2019, 13:14:55 »
Цитувати (виділене)
В зв’язку з трагедією на шахті Львівщину відвідає Президент Зеленський
Опубліковано 29.05.2019 12:48
Президент України Володимир Зеленський поїде в середу, 29 травня, на шахту «Лісова» державної компанії «Львіввугілля», на якій унаслідок обвалу породи загинули двоє гірників. Про це інформує агенції «Інтерфакс-Україна».

В середу, 29 травня,  посилаючись на прес-службу Президента України розповіли про візит Володимира Зеленського на місце трагедії.

«Сьогодні відбудеться робоча поїздка президента України Володимира Зеленського на шахту «Лісова» у селі Селець Сокальського району Львівської області, де вночі сталася аварія, внаслідок якої загинули люди», – поінформували в прес-службі Президента України.

Нагадаємо, сьогодні стався обвал порід покрівлі, яким було захоплено двох працівників дільниці з видобутку вугілля № 1 на шахті «Лісова» у селі Селець Сокальського району Львівської області. Внаслідок обвалу загинуло двоє людей.
https://varta1.com.ua/v-zv-yazku-z-tragediyeyu-na-shahti-lvivshhynu-vidvidaye-prezydent-zelenskyj/

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35545 : Травень 29, 2019, 13:17:07 »
Цитувати (виділене)
Президент Володимир Зеленський заслухав інформацію щодо обставин полону восьми військовослужбовців 53-ї ОМБР
29 травня 2019 року - 12:32

Президент Володимир Зеленський заслухав інформацію щодо обставин, за яких вісім військовослужбовців мотопіхотного батальйону 53-ї ОМБР нещодавно потрапили у полон.

Службове розслідування цього інциденту, яке проводиться за наказом командувача операції Об’єднаних сил, факту державної зради не встановило.

Водночас щодо командування батальйону та 53-ї ОМБР будуть зроблені управлінські та дисциплінарні висновки у зв’язку з суттєвими прорахунками в організації бойової підготовки та внутрішньої служби.

Крім цього, встановлено порушення особовим складом прикордонного наряду на КПВВ «Новотроїцьке», КП «Березове-1» та «Березове-2» порядку контролю за переміщенням через лінію зіткнення.

Володимир Зеленський наголосив, що буде зроблено все необхідне для повернення полонених бійців.

«Ми діятимемо максимально швидко та ефективно для звільнення наших хлопців», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-volodimir-zelenskij-zasluhav-informaciyu-shodo-obs-55637

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35546 : Травень 29, 2019, 13:18:01 »
Цитувати (виділене)
Президент України здійснить візит до інституцій ЄС і НАТО у Брюсселі
29 травня 2019 року - 12:51

4-5 червня відбудеться робочий візит Президента України Володимира Зеленського до інституцій Європейського Союзу та НАТО у Брюсселі.

Заплановані зустрічі Глави держави з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером, Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, а також іншими високопосадовцями європейських та євроатлантичних структур.

Президент України поінформує партнерів у ЄС і НАТО про безпекову ситуацію на сході України, обговорить шляхи активізації міжнародних зусиль для завершення війни на Донбасі, обміняється думками з лідерам інституцій ЄС і НАТО щодо подальших ключових реформ в Україні.
https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zdijsnit-vizit-do-institucij-yes-i-nato-u-55641

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #35547 : Травень 29, 2019, 13:18:53 »

Сильно подозреваю что проблема не в Орбане как в таковом, а в том что оппозиция не в состоянии выставить консолидированную и вменяемую альтернативу, которая смогла бы канализировать протестные настроения (которые вроде как вполне присутствуют) на себя...

Что явно не соответствует тому что есть в Украине...

Offline Mike123

« Reply #35548 : Травень 29, 2019, 13:36:09 »
Там опять Филарет буянит
У дедушки уже конкретно крыша поехала. То все хорошо, и все признаем, то назавтра опять ничего не помню (С) и снова здорово. Его кто нибудь уже упрячет в келью? А то ведь и споткнуться может ненароком.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35549 : Травень 29, 2019, 13:43:50 »
Цитувати (виділене)
Mason Lemberg
40 мин. ·
А поки великі стратєги з БПП (насправді, не великі і не стратєги) традиційно маються х-йньою, намагаючись сподобатися 0,5% фанатів Пороха, гусня в інтернеті розгорнула цілу інформаційну кампанію пов'язану з "вкраденими" серверами.

А великі стратєги (насправді, ні) так і не зрозуміли причин і наслідків і все продовжують лікувати гнійну рану подорожником.
А Петра продовжують вбивати інформаційно.
Продовжують вбивати тоді, коли за місяць Зеленський так і не знайшов можливості підійти до Порошенка щоб прийняти справи і ознайомитися.
Продовжують вбивати тоді, коли всі обіцянки Зеленського виявилися брехнею.
Продовжують вбивати тоді, коли Зеленський порушує Конституцію і закони
Продовжують вбивати тоді, коли повернулися люди янека і олігархи
Продовжують вбивати тоді коли за тиждень нова влада, новий президент так і не спромоглися зайти в ситуаційну кімнату. При тому, що 8 військових потрапили в полон і сталася трагедія на Закарпатті.

І скоро "вкрадені" сервери перетворяться на ще один мем типу "свинарчуків", "мальдівів" та іншого, який будуть повторювати безмозкі олені, зриваючи свою агресію на Пороху.
І ніхто блть цьому не протидіє.
І потім вони будуть питати чого не подіяла реклама "Ми йдемо своїм шляхом" і чому нікому нах не цікаві їхні праймеріз, їхнє оновлення і ребрендинг, які не принесуть жодного результату.

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.