Олександр Данилюк
50 мин. ·
Тим, хто щиро та не дуже стурбовані моєю зустріччю із Володимиром Зеленським, хочу сказати – не треба переживати за мою душу. Вона не продається.
Моя політична позиція однозначна: я проти стагнації та регресу, що неминучі при збереженні контролю над країною старою корумпованою елітою. Вони в черговий раз пропонують українцям жити по-новому та йти новим шляхом, наголошуючи на своїй унікальності і безальтернативності, а Україна так і залишається в минулому.
На жаль, нові політики не можуть реально претендувати на перемогу, через те що медіа контролюється олігархами та владою. Тому реальні шанси мають тільки ті, хто вже мають високу публічну впізнаваність.
Я вже доклав чимало зусиль, щоб реалізувати реформи в системах та при лідерах неналаштованих на зміни, які боялися в їх результаті втратити владу та гроші. Це виснажливо і демотивуюче.
Я бачу трьох кандидатів налаштованих на руйнування старої системи: Анатолія Гриценко, Андрія Садового та Володимира Зеленського.
Стосовно Володимира Зеленського, не варто зверхньо ставитися до 28% українців, переважно молодих, які готові віддати за нього свої голоси на президентських виборах. Вони вимагають нових облич, нової політики та кращого життя. Важливо, щоб ці надії не були втрачені.
Відсутність досвіду у Володимира має як мінуси, так і плюси. Те, що він не мислить категоріями бюрократичної системи, є плюсом: менше обмежень і комплексів, відсутність корупційних зв`язків.
Я готовий підтримати антисистемного кандидата, який:
- Буде націлений на перемогу
- Відмовиться від непублічних «договорняків» щодо розподілу влади та посад
- Візьметься за впровадження реальних ліберальних реформ, без фантазій та істерій, аби Україна вирвалася нарешті з пастки корупції, бідності і безправ’я
- Сформує відповідальну та професійну команду
- Буде незалежним від олігархів
Я переконаний у тому, що від цього залежить успіх передвиборчої кампанії і, що важливіше, реалізація довгоочікуваних змін в країні.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2240510702936041&id=1606315133022271