Бо якщо він взяв з картоплею чи капустою, то чотирьохгривневим вареником вдавитися можна.
Ілля Родіонов Це не вареник, це - кацапська локшина
400 грамм макарон "Повна чаша"
Я б такое и бесплатно не взял.
Цитата: Старина Z від Грудень 18, 2017, 23:42:04Я б такое и бесплатно не взял.А с доплатой?
Цитата: Старина Z від Грудень 18, 2017, 23:42:04Я б такое и бесплатно не взял.А свиням?
Ви не поверите, но эти недоумки таки опять купились
Цитата: Аля від Грудень 18, 2017, 20:36:08Дочитать этот опус не смогла. Там что то важное или интересное есть?Да особо ничего такого важного или интересного. В принципе всё это можно и у отечественных зрадофилов прочитать. Просто занятно, как они в унисон выступают.
Дочитать этот опус не смогла. Там что то важное или интересное есть?
espreso.tv1 год · Сьогодні, рівно о 19.00, засяє головна ялинка України. Погляньте, як змінювалась зелена красуня протягом понад 70 років
Річниця, як ніяк. Можна сказати, невеличке свято.
Террористическая «лнр» создала представительство при Совместном центре по контролю и координации режима прекращения огня. Об этом со ссылкой на пресс-службу «народной милиции лнр» сообщают сепаратистские СМИ.
Вихід Росії зі Спільного центру з контролю та координації на Донбасі має на меті ескалацію конфлікту, відмову від мирного плану і розігрування цієї карти на російських президентських виборах.Це ще одне підтвердження того, що жодних мирних домовленостей Росія не збирається виконувати.У 2018 році відбудеться перепризначення російського президента на наступний термін. І українська карта буде основною в його внутрішньополітичній боротьбі. Йому більше нічого продавати російському народу.Це також спроба Росії поставити Україну і весь західний світ в ситуацію, коли РФ буде нав’язувати свої правила щодо введення миротворців на територію Донецька і Луганська. Кремль моделює ситуацію, щоби повернути Донецьк і Луганськ Україні, але на російських умовах.Важливо, щоб ця миротворча операція не заморозила конфлікт на Донбасі. І повернення украінських територій повинно бути виключно в українських національних інтересах і виключно на тих умовах, які ми виставляємо.
Нынешняя заводила "калейдоскопа", правда, раньше создавала у меня впечатление более вменяемого человека, но оказалась - тоже мудаком (мудачкой)...
Цитата: Nerag від Грудень 19, 2017, 12:13:37Нынешняя заводила "калейдоскопа", правда, раньше создавала у меня впечатление более вменяемого человека, но оказалась - тоже мудаком (мудачкой)... Не так прямо...Просто человек окунулся в заперебриковую инфосреду... Это у нас уже просто иммунитет выработался...С другой стороны ясно видно как быстро и как действенно работает пропаганда...
либо он старательно косплеит тупого, дабы наши болячки сильнее почесать.
Это вы сейчас про кого?
Знаешь, умный человек после второго-третьего утыкания в тупик - идет и берет факинг мануал, а не изображает из себя прапора "че думать, тут трясти надо".
Верховна Рада не включила до порядку денного сесії законопроект №7299 про внесення змін до закону "Про телебачення і радіомовлення", що стосуються інформаційної безпеки та протидії пропаганді держави-агресора
Верховная Рада Украины может рассмотреть увольнение председателя Национального банка Украины Валерии Гонтаревой и назначение ее преемника в четверг, 21 декабря
IKEA подтвердила выход на украинский рынок.
0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.