Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Йоссариан

Re: Українська політика 2017
« Reply #30510 : Грудень 02, 2017, 17:27:20 »
то вменяемой оппозиции не получилось.
В качестве альтернативы Пороху, который завел своих любых друзив, предлагают невменямого Михо и хитровыебанного Сэмэна, которых финансирует ушлый Беня. Абыдна, да.
деятельность опозиции чемто похожа на:
Цитувати (виділене)

Черный Шум — это сумма всех разновидностей дискурсА. Другими словами, это белый шум, все слагаемые которого продуманы и проплачены.

Offline Nerag

« Reply #30511 : Грудень 02, 2017, 17:28:10 »
то вменяемой оппозиции не получилось.
В качестве альтернативы Пороху, который завел своих любых друзив, предлагают невменямого Михо и хитровыебанного Сэмэна, которых финансирует ушлый Беня. Абыдна, да.
Ты еще забыл косуху, скотыняку и мусор-во-все-города - с ними полный комплект. ;)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #30512 : Грудень 02, 2017, 17:55:06 »
В результате мы оказываемся между жерновами: Кто если не Порох и кто угодно, лишь бы не Порох.
Тю, ля, а шо?

Offline Ellianna

• Стать: Жіноча
  • Люблю читать чужие мысли
« Reply #30513 : Грудень 02, 2017, 17:59:32 »
В результате мы оказываемся между жерновами: Кто если не Порох и кто угодно, лишь бы не Порох.
ИМХО, если бы рядом не был дружелюбный северный сосед, ситация не особо бы отличалась от многих других стран. В Британии в оппозиции почти коммунист Корбин, в Германии -  то ли зеленые то ли ультраправые, во Франции - Ле Пен.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Eney

« Reply #30514 : Грудень 02, 2017, 21:35:33 »

Offline Smooth Pimp

« Reply #30515 : Грудень 03, 2017, 08:38:46 »
Цитувати (виділене)
В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію під назвою «Слуга народу». За даними аналітичної системи YouControl, керівником політичної партії «Слуга народу» є Баканов Іван Геннадійович, який є юристом «Квартал 95» з 2013 року, повідомляє Громадське

Offline Eney

« Reply #30516 : Грудень 03, 2017, 08:46:52 »
Цитувати (виділене)
В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію під назвою «Слуга народу». За даними аналітичної системи YouControl, керівником політичної партії «Слуга народу» є Баканов Іван Геннадійович, який є юристом «Квартал 95» з 2013 року, повідомляє Громадське
Бєнє набрид невдаха-папа.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30517 : Грудень 03, 2017, 10:41:38 »
Цитувати (виділене)
Вообще эти люди, регистрирующие партии, понимают, что такое партия? Понятие идеологии, видения, стратегии им ведомо? Судя по всему, никто и рядом не валялся.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #30518 : Грудень 03, 2017, 11:18:40 »
Понятие идеологии, видения, стратегии им ведомо?
Запишут речь персонажа Зеленского из соответствующего сериала.
Тю, ля, а шо?

Offline shtativ

« Reply #30519 : Грудень 03, 2017, 11:33:12 »
Понятие идеологии, видения, стратегии им ведомо?
Думаю, ведомо. Равно как понятие заведомо непроходной, но отжирающей голоса. У кого они собрались воровать голоса - это вопрос, ответ на который расскажет с кем и против кого начал играть Беня.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #30520 : Грудень 03, 2017, 11:41:08 »
Цитувати (виділене)
Вообще эти люди, регистрирующие партии, понимают, что такое партия? Понятие идеологии, видения, стратегии им ведомо? Судя по всему, никто и рядом не валялся.
Если есть люди выбирающие Дарта Вейдера, то наверняка, найдутся и любители слуг.

Offline Eney

« Reply #30521 : Грудень 03, 2017, 13:18:33 »
Це до купи з Рабіновичем і його Лехаїмом.
Цитувати (виділене)
@dneprlena

запозичений непотрібний політичний мотлох штибу
"рішучих" і "реформ" - то квіточки проти колаборантів, російських хазяїв і офшорів, про які залюбки жартують "квартальні"
В Украине официально зарегистрировали новую
пол/партию "Слуга народа",
об этом говорится
на сайте Министерства юстиции.
Це не зовсім так.
Партію просто "запозичили" під тим же кодом ЄДР - 40422142.
Раніше це була ПП Партія Рішучих Змін - рішучисть іссякла.
Дуже цікаво, що керівником "нової" партії слуг народу є
БАКАНОВ ІВАН ГЕННАДІЙОВИЧ,
на ім'я якого зареєстровано як мінімум ще дві компанії: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТУДІЯ КВАРТАЛ-95" / 34478276
та
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КВАРТАЛ 95"/ 37663088
Кажуть, "квартал 95" дуже полюбляє жартувати про офшори?
Цікаво, що у того самого засновника/кінц.бенефіціара ГРІН ФЕМІЛІ ЛТД, ЛУКАС КОЛОКОТРОНІС, РЕСПУБЛІКА КІПР, К, ЦЕРІУ, 168 СТРОВОЛОС, 2045, НІКОСІЯ є у власності ще пара компаній:
КОМПАНІЯ "ДРАЙВ ПРОДАКШН" / 37772581
та
ТОВ "ПРО ЖИТТЯ З АНДРІЄМ ПАЛЬЧЕВСЬКИМ"/ 38306491.
У того самого власника ГРІН ФЕМІЛІ ЛТД--ЛУКАС КОЛОКОТРОНІС, К, РЕСПУБЛІКА КІПР, ЦЕРІУ, 168, СТРОВОЛОС, 2045, НІКОСІЯ, КІПР" один той самий керівник БАРУЛЯ НАУМ ЙОСИПОВИЧ аж на 5 компаній.
Власниками трьох з них фактично є росіяни
МАСЛЯКОВ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ
121099, СМОЛЕНСЬКА наб., 2, 37, МОСКВА, РФ
МАСЛЯКОВ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ
121099, СМОЛЕНСЬКА наб, 2, 39, МОСКВА, РФ
ЛОБОВ АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ
МІЧУРІНСЬКИЙ п-т, ОЛІМПІЙСЬКА ДЕР., б. 8, КВ. 79, МОСКВА, РФ.
БАРУЛЯ НАУМ ЙОСИПОВИЧ не тільки завзято жартує разом з запарканцями над українцями, він ще й з тими ж запарканцями годує в кримських ресторанах "еліту" окупантів.
Пригадую порівняння з повією, яка згодна приймати скільки завгодно в будь-кого з усіх боків.
@dneprlena
https://www.facebook.com/sly4x/posts/1894272200811926?pnref=story

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30522 : Грудень 03, 2017, 16:06:34 »
Ну шо, таки ж іде "народний марш"?

Offline Ellianna

« Reply #30523 : Грудень 03, 2017, 16:10:41 »
А шо, туда кто-то таки дошел?
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Старина Z

« Reply #30524 : Грудень 03, 2017, 16:12:35 »
А шо, туда кто-то таки дошел?

Да.
Цитувати (виділене)
По данным МВД, в общей сложности в марше и митинге на Европейской площади участвовали около 2,5 тыс. человек.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #30525 : Грудень 03, 2017, 16:17:36 »
участвовали около 2,5 тыс. человек.
«Узок круг этих революционеров. Страшно далеки они от народа."
Not all those who wander are lost

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #30526 : Грудень 03, 2017, 16:18:36 »
Вроде сам "марш" уже завершился. Теперь залетный фраер трындит со сцены про очередной "майдан" 10 декабря.
Хоть бы мокрый снег пошел и разогнал эту шушеру.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ellianna

« Reply #30527 : Грудень 03, 2017, 16:27:34 »
Вроде сам "марш" уже завершился. Теперь залетный фраер трындит со сцены про очередной "майдан" 10 декабря.
Первую декаду декабря обещают теплую.
Nick Hornby

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30528 : Грудень 03, 2017, 16:45:24 »
та хто ж їх розжене, вони ж автобусами  приїхали, все одно стояти треба, поки не відвезуть

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30529 : Грудень 03, 2017, 17:03:08 »
участвовали около 2,5 тыс. человек.
«Узок круг этих революционеров. Страшно далеки они от народа."
Как-то так:

"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #30530 : Грудень 03, 2017, 17:19:11 »
Похоже, для охраны порядка было задействовано больше полиции (за государственный счет), чем явилось этих недореволюционеров.  :popcorn:
Апд.
Цитувати (виділене)
Митинг начался около 14:05, сразу после окончания шествия за импичмент.
Большинство участников шествия на вече не остались.
За это уплачено не было.  :sarcastic:
« Останнє редагування: Грудень 03, 2017, 17:29:30 від Shana »

Offline Ellianna

« Reply #30531 : Грудень 03, 2017, 18:18:05 »
Думаю, информация может быть полезной.
Пацієнти України
November 29 at 4:32pm ·

Нещодавно до нас звернулась Оксана із невеликого містечка на Донеччині. Її мамі діагностували гепатит С.
Лікарка сказала Оксані, мовляв, препаратів закуплених за державний кошт немає, а тому «йдіть купуйте лікування для мами». Наша команда порадила Оксані написати інформаційний запит про наявність необхідних ліків у лікарні. Не минуло й тижня, як налякана такою «професійною» поведінкою Оксани, лікар повідомила, що всі призначені пацієнтці препарати є в лікарні.
Ця історія має хороший фінал: сьогодні, як воно і мало бути з самого початку, мама Оксани отримує гарантоване державою лікування від гепатиту С. Але, на жаль, не всі пацієнти знають про свої права, та про інструменти, за допомогою яких можна перевірити наявність ліків у медичному закладі.
Тож ми зробили підбірку простих методів перевірки. Сподіваємось, це допоможе «озброїти» пацієнтів та спонукатиме їх відстоювати свої права.

Nick Hornby

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #30533 : Грудень 03, 2017, 18:39:05 »
НьюсИван типа "заблокировали". С их слов, за то шо только они работают по стандартам бибеси транслировали марш импичнутых.
Cпойлер
Пиздят. Ещё 112-й резал правду матку. И у Деревянко на страничке какой-то недострим был.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #30534 : Грудень 03, 2017, 19:02:17 »
Блядский цирк.  :bad:

Цитувати (виділене)
Люди в балаклавах заблокували редакцію телеканалу NewsOne в Києві
Цитувати (виділене)
Саакашвілі: Порошенко карає телеканал NewsOne за трансляцію мітингу

Цитувати (виділене)
"Блокаду" телеканала NewsOne осуществляют представители "Братства" Дмитрия Корчинского.
Об этом сам Корчинский сообщил на своей странице в Facebook.
Радикалы заявляют, что блокируют телеканал из-за высказываний собственника NewsOne о Майдане, который он называл "государственным переворотом".

Цитувати (виділене)
Лидер партии «Рух нових сил» Михаил Саакашвили на данный момент находится на пути к телевизионной студии скандального телеканала NewsOne, который является заблокированным украинскими гражданами, дабы оказать поддержку журналистам, входящим в состав медиаресурса.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30535 : Грудень 03, 2017, 19:07:51 »
Корчинський? Майстерність не проп'єш

Offline Охтирка

« Reply #30536 : Грудень 03, 2017, 19:28:58 »
Марія Берлінська додала 2 нові світлини.Стежити
1 грудня о 21:21 ·
Міністерський тиждень. По дням.
Після суду наді мною в понеділок - написала пост. Пост отримав 4000 тисячі
поширень і шквал коментарів.
https://www.facebook.com/masher.berlinska/posts/1933943359964181

Вівторок
В обід подзвонив міністр оборони Степан Полторак, запросив зустрітись. На зустріч пішла разом з своїми бойовими Masi Nayyem та Andriana Susak.
З боку міністра було семеро людей, серед них Юрий Бирюков.
Міністр попросив розповісти суть справи. Розповіла. Зацитувала особливо цинічні моменти.
Міністр і всі присутні погодились, що апеляція юристів міністерства була сформільована неприпустимо і некоректно.
Після цього міністр дав розпорядження підлеглим в питанні розібратись і виправити ситуацію.

На цій же зустрічі підняли ще два питання - по статусу добровольців та по аеророзвідці.
По добровольцям домовились зустрітись наприкінці грудня, по аеророзвідці через день.

Середа
Звичайний робочий день, в який численними дзвніками та повідомленнями проривались журналісти з одним питанням - ну що там, як розвивається історія з міністром?!

Четвер
Ввечері була ще одна зустріч, як і домовлялись, по аеророзвідці.
На зустріч запросила з собою колег - Marat Utuyshev та Inna Shevchyk. Ось офіційна заява міністерства по результатам зустрічі - http://www.mil.gov.ua/…/stepan-poltorak-%E2%80%93-finansuv…/

Розказали про концепцію, над якою працює зараз велика команда фахівців, обєднались військові та волонтерські організації.
Армія СоС, Аеророзвідка, Сестри Перемоги, Проектний офіс реформ, наш Центр підтримки аеророзвідки.
В принципі, це єдина грунтовна випрацювана за ці роки концепція, що може стати ефективною основою розвитку галузі.
Міністр пообіцяв свою підтримку.

Пятниця.

Резюме за тиждень офіційною мовою - відбулось дві зустрічі, на обох була гарантована підтримка від міністра конструктивних ідей і процесів.

А тепер неофіційно. Висновки, які потрібно зробити з цієї справи.

1. Суть не в тому, щоб дати чи не дати Берлінській якийсь статус.
Зрозуміло, що після таких зустрічей підлеглі міністра наврядчи наважаться знову погрожувати мені правоохоронними органами.
І, скоріше за все, міністерська комісія розглянувши свідчення свідків та інші докази - надасть найближчим часом статус учасника. (хоча, як ви памятаєте мені йшлося на суді про юридичний факт, а не статус)
Засідання комісії планується за тиждень. Побачимо.

2. Суть в тому, що ситуація набула резонансу передусім тому, що я публічна людина.
А відтак мені значно легше привенути увагу до своєї проблеми.
Але проблема значно серйозніша. Я собі уявляю, скільки таких апеляцій вже подало міністрество щодо добровольців.
І наскільки там принижено і знівельовано їхній подвиг.
І їхні пости, скарги, заяви - ніхто не бачить і не чує.
Я зараз зіштовхнулася з стіною, з якою добровольці стикаються постійно.
Це ще раз демонструє, що система не працює.
Ті, хто пішов в перших добровольчих хвилях - часто викинуті за борт. Хоча саме вони стримали тоді російську окупацію. А ті, хто має штабні гастролі зараз - отримують за кілька місяців (іноді тижнів) статус і повертаються отримувати по максимуму пільги, землі, санаторії.

3. Тому поки є можливість легалізувати цих людей - потрібно її використовувати. Я хочу, щоб через резонанс моєї історії - статус отримали інші добровольці.
До наступної зустрічі з міністром - місяць часу.
Ми домовились з відомою правозихисною організацією Юридична сотня та її координаторкою Lessia Vassylenko про співрацю.

План такий - Юр сотня проведе первинну вирифікацію, підготує списки. Після цього ми з цими списками прийдемо, і подамо їх на міністерську комісію.
Первинна верифікація - щоб перевірити, адже під шумок можуть намагатись влізти абсолютно посторонні "учасники".
Потім міністерська комісія проведе свою перевірку.
На виході люди, в яких є перевірені свідки, фото/відеодокази, але немає стопятсот довідок, як і в мене - мають отримати офіційне визнання держави.

Тобто зараз, якщо ви доброволець, і вас відфутболили - звертайтесь в Юрсотню, вони за цей місяць складають і верифікують списки. Гаряча лінія: 0800308100 або пишіть.
Це, на даний момент, найважливіший результат зустрічі.

Чи є гарантія, що міністр проконтролює це питання, що щось дійсно відбудеться? - логічно спитаєте ви.
Звичайно цього я гарантувати не можу.
Гарантувати слово міністра може тільки сам міністр.

Особисто я, в цій історії гарантувати можу тільки одне - я зроблю все що від мене залежить, щоб міністр ці списки з добровольцями побачив.
І ще ми всі гарантовано за місяць побачимо результат, яким би він не був.
Моя справа може стати корисною для державного визнання добровольців, давайте зараз сконцентруємось на цьому.

P.S. Дайте знати знайомим добровольцям про таку можливість. Особливо тим, хто роками нічого не може добитись.

P.P.S. Мені деякі дописувачі наполегливо радять вимагати публічних вибачень від міністра, подавати в суд на міністерство за образу ділової репутації, показово відмовитись від статусу і не ходити взагалі на зустрічі.
Так от що я вам скажу.
Це все інфантильна дурня. Можна зараз стати в позу і заламувати руки, вимагати якоїсь сатисфакції і зображати жертву.
А можна використати ефективно цю ситуацію і допомогти тим, в кого немає такого ресурсу публічності. Але хто так само захищав країну, а може і в рази потужніше. От і все.

P.P.P.S.
На цих фото добре видно, наскільки я люблю свій світер з оленями.) Тільки ще не сплю в ньому. Дякую Юлия.

І ще.
Можливо цей пост менш цікавий ніж той, насичений моїм праведним гнівом.
Але саме він більш потрібен для поширення. Додайте від себе кілька слів, так фейсбук значно краще показує пост іншим користувачам.
Окрема вдячність журналістам та волонтерам за увагу до цієї історії.

#ЗеленийКоридорДобровольцям

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #30537 : Грудень 03, 2017, 20:17:45 »
Всё так. Каждый месяц продаю десяток-другой коронок - иначе не выжить. :(

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #30538 : Грудень 03, 2017, 20:33:24 »
Корчинський? Майстерність не проп'єш
Там уже на твитерах вычислили по номерам машин "блокувальникив". И (сюрприз-сюрприз) это те же пацыки которые изображали массовку на марше импичнутых. Ахаха, сначала митингуем, потом едем блокировать единственный честный канал ньюсиван за то, что он транслировал эту шнягу. Совсем кризис жанра у секты святого михуйла.

Offline Mike123

« Reply #30539 : Грудень 03, 2017, 20:33:57 »
Каждый месяц продаю десяток-другой коронок - иначе не выжить. :(
Ты еще не пенсионер, не примазывайся. Откуда у ныне работающих деньги на коронки? Им даже продать нечего.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.