Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Re: Українська політика 2017
« Reply #22260 : Серпень 19, 2017, 17:45:52 »
Для цього він повинен здати свій біоматеріал для порівняння. Тобто потрібна його згода та співпраця.

В случае отказа от добровольного предоставления образцов для экспертизы предусмотрено их принудительное получение. 245 статья УПК.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #22261 : Серпень 19, 2017, 17:55:23 »
Цитувати (виділене)
Наглядову раду НАК "Нафтогаз України" залишає Чарльз Проктор (Charles Proctor)
Як повідомляє видання "Економічна правда", відповідну заяву було задоволено наглядовою радою на засіданні 7 серпня.

Як повідомляла ЕП, навесні ц.р. троє незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу" Чарльз Проктор, Маркус Річардс (Marcus Richar) і Пол Уорвік (Paul Warwick) звернулися до уряду з попередженням про можливий відхід в разі відсутності зрушень у вирішенні хронічних проблем НАК.

Цю ж заяву підписала Юлія Ковалів, яка тоді займала посаду голови наглядової ради "Нафтогазу".

Відповідно до домовленості, останній робочий день Проктора в "Нафтогазі" - 30 вересня.

Якщо до цієї дати не буде призначений новий член наглядової ради, цей орган може втратити можливість для прийняття рішень: після відходу Проктора з наглядової ради держкомпанії в цьому органі залишиться тільки троє учасників (Маркус Річардс, Пол Уорвік і Володимир Демчишин), в той же час кворум НС починається від 4-х голосів і вище.
https://www.unian.net/politics/2090194-ukradennyiy-slujebnyiy-leksus-kak-simvol-reformirovannoy-politsii.html

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22262 : Серпень 19, 2017, 18:15:22 »
Коротко: люди боятся давать свидетельства официально, видео с камер (не видео с регистраторов, их пока никто так и не дал) просматривают, экспертизу подушек и синяков делают.

Цитувати (виділене)
Igor Zinkevych добавил 4 новых фото.
1 ч ·
Щодо дорожньо-транспортної пригоди на Яворівщині, де винуватцями у смерті молодої дівчини є кортеж відомого бізнесмена, а зокрема водій автомобіля Мерседес S власником якого є сам Петро Димінський.
Судити чи засуджувати когось без фактів не я маю права. Чув різні версії щодо того, хто винен але чомусь 99% з усіх стверджують, що в момент смертельної ДТП саме Петро Димінськиц був за кермом автомобіля, який на швидкості в'їхав в легковик загиблої... На прохання очевидців події дати письмове свідчення щодо обставин події- не роблять цього аргументуючи тим, що не хочуть проблем у житті. Люди! До тих пір поки ми будемо мовчати, так і будемо жити у світі переповненому несправедливістю та безнаказаністю. Не варто боятися, якщо хоч раз по-справедливості накажуть винуватця, який має за собою "широкі плечі" та валізу з грошима, можливо інші задумаються та боятимуться людсткої сили. Можливо це в майбутньому врятує чиєсь життя.

Щодо самої події. Так, водій автомобіля "Мерседес" порушував правила дорожнього руху- це факт, і саме це стало причиною ДТП.

Як зазначають очевидці події, швидкість автомобіля "Мерседес" до моменту зіткнення була в діапазоні від 150 до 220 км за годину. Щодо того, що охоронець бізнесмена пересів з супроводжуючого автомобіля в "Мерседес", який причетний до ДТП, та взяв усю вину замість справжнього водія на себе, а сам Петро Димінський втік, особисто не вдалось знайти людей ані в соціальних мережах, ані на місці події, які готові про це свідчити. Можливо знову ж таки страх переважає над бажанням добитися справедливості....

Або враховуючи той факт, що Мерседес зупинився в лісопосадці, що ускладнило проглядаємість, а в той час в автомобілі могло відбуватися що завгодно, хто завгодно міг пересісти на місце водія та інше... тому можливо достеменно ніхто і не бачив, як було насправді і тому не береться стверджувати.
Тепер основне і по факту усім, хто впав в паніку і береться говорити, коментувати дописи, що злочин прикриють, все "порішають", правоохоронці продадуться та все інше де тільки зневіра у всьому. Охоронця бізнесмена, який стверджує що саме він був за кермом, затримали та допитали. З логічних міркувань, що внаслідок такого зіткнення він має бути травмований та хоча б в якигось синяках від подушки безпеки (а цього я особисто не помітив, щоб були хоч якісь "сліди" на ньому) - це зрозуміло і це опрацьовується слідством. Щодо самого Петра Димінського: так, він був присутній на місці ДТП. Він сидів опісля ДТП в автомобілі охорони - це то що ми бачили, але чому він не виходив і чи є йому що приховувати, можливо тілесні ушкодження чи щось інше- це також з'ясовують правоохоронці... В межах закону він мав право сидіти в автомобілі чи де завгодно допоки йому не оголосять підозру.

Загальна ситуація по Управлінню нацполіції : слідчі збирають всі факти події, з'ясовують обставини, знаю точно що переглядають відео з можливих камер по дорозі для того щоб зібрати, як найбільше доказів. Також будуть проводити експертизу порошків від подушок безпеки на одязі охоронця і його фізичний стан- пошкодження м'яких частин тіла, які він мав би отримати при ударі. Роблять все потрібне щоб з'ясувати хто точно був за кермом. Те що правоохоронці зараз мовчать не свідчить, що вони продалися чи скривають інформацію, це стандартний процес - не розголошення таємниці слідства. Запасіться терпінням, я впевнений, що усі деталі повідомлять згодом.
Загально з ситуаціі і з інформаці коментарів в спільноті Варта 1: усі коментарі свідків, людей які проїжали повз і щось бачили, чули- збираються і передаються слідчим, які все це фіксують з метою створення реальної картини цієї жахливої дтп.
Моє особисте прохання до усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у слідстві, але боїться про це говорити публічно. Уся інформація, кожна деталь надзвичайно важлива. Тільки разом ми зможемо добитися щоб не підставна людина була покарана, а реальний винуватець. Я особисто гарантую анонімність кожному, хто повідомить те що бачив чи має зафіксовано на камеру. Пишіть мені у приватні повідомлення.
Усю цю інформацію викладену вище, я і постарався донести у коментарі на 112 каналі сьогодні.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22263 : Серпень 19, 2017, 18:17:53 »
Ну и громкие уверения от

фб

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #22264 : Серпень 19, 2017, 18:24:25 »
А крики, что шоколадная влада давит оппозиционера Дыминского уже есть?
Это месть за принципиальную позицию его канала  и т.д.
Тю, ля, а шо?

Offline Smooth Pimp

« Reply #22265 : Серпень 19, 2017, 18:38:09 »
Сподіваюсь, що розберуться чітко як і з Пашинським.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22266 : Серпень 19, 2017, 18:45:26 »
А крики, что шоколадная влада давит оппозиционера Дыминского уже есть?
Это месть за принципиальную позицию его канала  и т.д.
Не. В основном таке "Тут валити треба двох пєтю і піздливого журналюгу і так з кожним тоді може за років 10 в нас буде порядок і закон".

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #22267 : Серпень 19, 2017, 18:59:51 »
пєтю і
Я сподіваюсь, шо мають на увазі Диминського?
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22268 : Серпень 19, 2017, 19:01:48 »
пєтю і
Я сподіваюсь, шо мають на увазі Диминського?
Угу. Про Петю, кстати, мало на самом деле призывов, а к самосуду много.  Власть ругают обезличенно.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22269 : Серпень 19, 2017, 19:21:18 »

Угу. Про Петю, кстати, мало на самом деле призывов, а к самосуду много.  Власть ругают обезличенно.

подтверждает мои наблюдения. достала вся власть и каждый ее представитель в частности. люди в ожидании крови, это ожидание могут перебить своевременные посадки. пар скапливается.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Старина Z

« Reply #22270 : Серпень 19, 2017, 19:26:24 »
Ну и громкие уверения от
Cпойлер
Зачем такое писать? Это уже сразу бросает тень на объективность следствия.
Ведь можно было просто сказать: "Эта история вызвала широкий общественный резонанс. Мы проведем тщательное непредвзятое расследование и постараемся установить все обстоятельства произошедшего в максимально сжатые сроки. Перед законом все равны".

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #22271 : Серпень 19, 2017, 19:30:24 »
Зачем такое писать?
Это же Геращенко.
Так могло бы называться издание его сочинений.
палимо танки з ночі до ранку

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #22272 : Серпень 19, 2017, 19:31:11 »

подтверждает мои наблюдения. достала вся власть и каждый ее представитель в частности. люди в ожидании крови, это ожидание могут перебить своевременные посадки. пар скапливается.

Что такое "власть"?

Я вот в тематику ЖКХ окунулся... Это пиздец... Раньше было 3 бухгалтера на районе (все было нудно но как то разруливали)... Сейчас новомодный сервис-центр где сидят 4 дуры и принимает из них только одна... 3 месяца назад у них пошел типа "сбой" и обнулились показания счетчиков... Три месяца 99% посетителей ломятся по этому вопросу... И що? Эти дуры (20-30 лет) даже не утруждают себя вывесить обьяву какие документы нужно с собой приносить для сверки...

Порох виноват, ага...

З.Ы. Виталику очередные лучи поноса пошли...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22273 : Серпень 19, 2017, 19:34:53 »
Я не ожидала такого резонанса от этого ДТП, но почему-то многих зацепил этот случай, даже я репостнула, что редко делаю. Только пост брата набрал 20 тысяч репостов, а до него были посты на варте и в фб несколько, и в вк.
Ну посмотрим.  Но. Люди власть ругают, а сами, как помогают? Никто не вызывается свидетельствовать. Получается замкнутый круг.

Цитувати (виділене)
Віка Балицька добавила 2 новых фото.
21 ч ·
Маленький нюанс "великого" ДТП за участі автомобіля ПП Димінського. Коротко фабула: Мерс класу "С" їхав за Опелем в одному напрямку. Коли Опель повертав вліво з траси, його обганаяв Мерс бізнесмена, перетнувши суцільну. Ну, і влетів у лівий бік Опеля. Його 26-річна водійка загинула. Кажуть люди, що цим Мерсом Димінський керує лише власноруч. Головне питання чи був ВІН за кермом! Бо водієм Мерседесу назвався зовсім інший чоловік - громадянин Б. Кажуть люди, що це охоронець.
І от тут найпікантніший момент. Ми з Марічка Кужик знімали там на телефони відео і поруч слідчий спілкувався із свідком жінкою і ми добре чули розмову. Ця молода жінка перед тим обурювалася, що це не той водій, що був за кермом. Слідчий просив її дати свідчення, розказати хто насправді керував Мерсом. Ми з Марічкою обдві чули як та почала віднєкуватися. Що мовляв не знає як Димінський виглядає, що не бачила толком і таке інше.
На мить, що ми покинули з колегою місце ДТП, - свідків того факту, що за кермом був ППД - не було! Саме ЗА КЕРМОМ, Те що там він в позашляховику сидів і таке інше - то не є в юридичній площині доказом, що він керував авто.
І отак воно часто буває - кричать люди "відкупиться", "уникне", "всі продажні", але коли доходить до справи - то нема кому дати свідчення... Але без свідчень очевидців водієм Мерсу у матеріалах справи офіційно так і залишиться громадянин Б,
Занавєс!
https://www.facebook.com/toribal/posts/10214077371752203

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22274 : Серпень 19, 2017, 19:37:54 »
Люди власть ругают, а сами, как помогают? Никто не вызывается свидетельствовать. Получается замкнутый круг.

потому что боятся. кто за обычного пересичного заступится? Тоха Геращенко?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22275 : Серпень 19, 2017, 19:40:05 »
потому что боятся. кто за обычного пересичного заступится? Тоха Геращенко?
Вот поэтому я и спрашивала выше, достаточно ли технической экспертизы, чтобы его привлечь, или обязательно нужны видео или свидетели.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22276 : Серпень 19, 2017, 19:50:52 »
д..., б....
— Спасибо, что вы к нам приехали. Вы знаете, вы первый премьер-министр, который приезжает и именно на такие участки дороги, именно в работе. Действительно, ранее визиты таких людей происходили в каких-то помещениях. А я лично и все здесь присутствующие имели возможность увидеть, как вы своими руками, своими ногами все здесь проходите – даже не то что вам предлагают показать, а наоборот делаете, - заявил Алексей Савченко.

• Hero Member
« Reply #22277 : Серпень 19, 2017, 20:16:41 »
д..., б....
Да, и результаты конкурсного тестирования это подтверждают.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22278 : Серпень 19, 2017, 20:33:59 »
я в творческом раздумье пребываю, кто же все таки больше дура - Катя Рошук или Аня Оскомина?

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22279 : Серпень 19, 2017, 20:41:04 »
Не отрекаются любя

Я хочу уехать. Куда-нибудь туда, на Запад, вслед за миллионами хватких, трудолюбивых, предприимчивых, умных. За миллионами тех, кто надеялся и даже боролся, но устал. Кто предпочел свою мельничку донкихотству. Кто слал деньги сюда, а теперь забрал детей и отчалил, бросив стариков и фразу на прощание: "Жизнь одна и идет она в одну сторону".

Я хочу уехать от несостоявшейся Независимости. Ибо, оглядываясь назад, меня не покидает мысль, что политический класс использовал независимое Украинское государство только с одной целью — разворовать. Мы потеряли территории, усохли в демографии, почти добили медицину, образование и промышленность, грохнули науку. Зато мы блистали в рейтингах "Форбса". Но даже это время прошло, потому что мы потеряли территории, усохли в демографии, почти добили медицину, образование и промышленность, грохнули науку.

За двадцать шесть лет лишь немногие поняли, что "меншовартість" — это не только по отношению к России, но и к Западу тоже. Власть так и не научилась говорить твердое "да" и твердое "нет", когда речь идет о национальных интересах. Она готова обменивать эти интересы на любом рынке, лишь бы ей не мешали обогащаться.

Я хочу уехать от президента, рожденного под знаком "Жадные Весы". От президента, не задающего трендов развития и не принимающего стратегических решений. Не принимающего, по причине взвешивания копеек от остановки на том или ином варианте.

Хочу уехать от олигархов, льющих крокодильи слезы по поводу низкой капитализации их бизнеса в нецивилизованной стране и неизменно во время выборов финансирующих победителей кастинга подлецов. Я просто хочу уехать от глупости.

Я боюсь избирателей, крадущих у меня пятилетки нормальной жизни и разменивающих свою на 200 гривен. Я хочу сбежать от жителей городов, готовых "доверить ключ от своей квартиры" матерому аферисту с десятком лет отсидки и неизменным трауром под ногтями. И от сельских избирателей, готовых отдать голоса за человека, на заре девяностых рэкетировавшего не вилами, а журналистским удостоверением приторговывавших наркотой аптекарей.

Я увидела как часть волонтеров продалась и нажилась. Но я хочу уехать, чтобы не видеть как окончательно сойдут с ума от чужих горя, крови, боли и слез оставшиеся честные.

Я не хочу видеть как рейдеры и рекетиры, обзаведясь идеологией, нашивками и сбиваясь в корпусы и охранные агентства, потрошат безнаказанно фирмы, банки и непонравившихся граждан. Не объяснили им властные кураторы, что патриотизм — это не забирать, а отдавать.

Я 45 лет смотрела в окно на Голосеевский лес и не хочу увидеть как его заслонят и убьют тринадцать 27-этажных блоков, выстроенных по наводке продажной гэбни, выпускающей из СИЗО бизнесмена-сепара за сотню квартир. Да если б только продажных… К тому, что меня "слушают", за два десятка лет я привыкла. Но когда я вижу ложащиеся на стол президента резюме моих телефонных разговоров, где Красная шапочка на ковре-самолете залетает в Винтерфел, я ужасаюсь уровню компетенции моих соглядатаев. Не за себя страшно. За страну. За президента, которого кормят продуктом интеллектуального несварения.

Хочу уехать от вездесущей и всеоправдывающей фразы: "Ну, вы же знаете в какой стране мы живем". От лжи и подмен, путающих пиар с делами; политически активного бизнесмена — с президентом; количество обысков — с эффективностью власти; объявление подозрения — с приговором суда; приговор продажного суда — с истиной; истерику — с диктатурой; болтунов — с реформаторами…

Я устала клянчить деньги на газету. Перетаскав в редакционную бухгалтерию из дому все, что могла, еще в 2000-е, я устала быть лавирующей попрошайкой, не желающей попадать в плен отечественного бизнеса. Я устала не писать, потому что мне нужно искать деньги для выплаты нищенских зарплат и гонораров, для поддержания неведомо кому нужной площадки, где думающие люди публикуют умные, системные, общественно важные и государственно-прикладные тексты.

Я хочу сбежать. Но! Да, вы правы, — я останусь.

Потому что темнее всего перед рассветом. А я знаю, что он начнется еще в этом десятилетии. Не спрашивайте, — откуда. Просто знаю и все.

Не уеду, потому что мои родители должны, ссутулившись, сидеть на могилах своих матерей и отцов, когда захотят с ними поговорить.

Потому что моим детям нужна Родина, а они должны быть нужны ей. Даже если они не строители и продавцы, а бесполезные ныне биохимики, изучающие мозг человеческий. Тот самый орган, который не поспевает не то что за информпотоком и функционалом гаджетов, а даже за нумерацией айфонов.

Потому что, забыв о хабалках-перекупщицах, я не уеду от нечаянной радости печальных сморщенных старушек. Кто же тогда купит у них ненужный килограмм творога, мятую малину, неумытую картошку?

Потому что, побывав почти в полусотне стран, я не видела Харьков, Шацкие озера, черновицкий универ, Каменец-Подольскую крепость и только-только разобралась в нумерации станций Фонтана. Я, энтомолог Печерских холмов, еще не видела свою страну.

Я не уеду от Любомира Гузара, который приехал из благополучного мира, чтобы сделать нашу страну лучше; который вернулся, чтобы остаться. От Леси Литвиновой: я ей не нужна, но она нужна мне. От Виталия Шабунина: у него такой красивый хук! От стариков-конструкторов, помнящих, что ОПК — это не только откат. От чудом уцелевших нищих школьных учителей, ученики которых привозят медали со всемирных олимпиад. От нескольких тысяч умных студенческих глаз, пусть в стране и останется только половина из них.

Я не уеду от тех, кто не сдался. Кто мужает, умнеет, крепчает. Кто учится на своих ошибках. От тех, кто будет готов, а не думает, что уже готов, когда Украине выпадет очередной шанс стать другой. Я хочу застать этот день. Я хочу в этом участвовать. Я хочу наконец-то обрадоваться тому, что получилось.

Я знаю, что все прекрасно справятся без меня. Но я не уеду. Мне некого там любить. Не в кого верить. Не за кого рвать сердце. Пусть оно порвется здесь.

https://zn.ua/internal/ne-otrekayutsya-lyubya-257614_.html

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #22280 : Серпень 19, 2017, 20:52:24 »
Не отрекаются любя
Мостовая пишет, как институтка какая.
Тю, ля, а шо?

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22281 : Серпень 19, 2017, 20:54:14 »
Не отрекаются любя

хотел попросить не комментировать, не успел.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #22282 : Серпень 19, 2017, 20:54:40 »

Да чо уж там - как проститутка...

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #22283 : Серпень 19, 2017, 20:55:48 »
У нас тут день города намечается...
Not all those who wander are lost

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #22284 : Серпень 19, 2017, 21:02:36 »
Феномен популярности группы Грибы - это какая-то совершенно нездоровая хуйня.
Абсолютно серая неоригинальная музыка, а поди ж ты.
Тю, ля, а шо?

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22285 : Серпень 19, 2017, 21:12:17 »
Абсолютно серая неоригинальная музыка, а поди ж ты.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #22286 : Серпень 19, 2017, 21:24:25 »
Не отрекаются любя
Хорошо написала. (я про всю статью)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22287 : Серпень 19, 2017, 21:27:18 »
В.И. Лемминг на концерте группы Грибы :grin:

Offline Smooth Pimp

« Reply #22288 : Серпень 19, 2017, 21:27:34 »
Вони написали найкращу українську (створену та виконану українським виконавцем) пісню 2016 року.

• Hero Member
« Reply #22289 : Серпень 19, 2017, 21:31:13 »
Вони написали найкращу українську (створену та виконану українським виконавцем) пісню 2016 року.

Да ладно!
А почему я только что узнал об их существовании?

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.