Автор Тема: Українська політика 2017

Offline аматорка

Re: Українська політика 2017
« Reply #21300 : Серпень 09, 2017, 11:27:35 »
... Я так и не смог убедить сообщество подать на них в суд (мы зависим от их долгов, на минуточку, это не просто вопрос принципа).
А ти згоден був сформувати позов та представляти спільноту у суді?  Юрист щось коштує.
Я розумію, що справу можна виграти та компенсувати згодом (!) витрати за рахунок відповідача. Але є питання. Ну буде відповідач сплачувати 100 грн. на місяць. Були випадки (с), які у підсумки дорівнювались саме "питанню принципу".
Буде в спільноті людина, яка згодна безкоштовно працювати по справі - є сенс. Немає такої - немає сенсу. Тільки морально/"морально" впливати на боржника.

Offline Охтирка

« Reply #21301 : Серпень 09, 2017, 11:31:11 »
Бальчун фсе.

Offline аматорка

« Reply #21302 : Серпень 09, 2017, 11:35:02 »
Вопросы саморегуляции таких небольших сообществ — не такие уж и простые, могу добавить историй.
+10000000!

В наших реалиях 99% такого "договоримся всем домом и все будет зашибись" в итоге выливается в чертову потерю нервов и времени. ..
Тобто час потрібен та натхнення.  :kos:

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
« Reply #21303 : Серпень 09, 2017, 11:38:30 »
А ти згоден був сформувати позов та представляти спільноту у суді?  Юрист щось коштує.
Я розумію, що справу можна виграти та компенсувати згодом (!) витрати за рахунок відповідача. Але є питання. Ну буде відповідач сплачувати 100 грн. на місяць. Були випадки (с), які у підсумки дорівнювались саме "питанню принципу".
Буде в спільноті людина, яка згодна безкоштовно працювати по справі - є сенс. Немає такої - немає сенсу. Тільки морально/"морально" впливати на боржника.
Ні, не згоден. І я не юрист.
Мені постійно говорили про витрати — хоча були охочі заплатити потрібні гроші з ризиком їх не повернути, просто з принципу.
Але навіть готовність заплатити за позов не була почута — саме тому, до речі, я й не готовий був представляти спільноту на суді. Навіщо це робити, якщо спільнота сама не хоче цього позову, а більшість просто задовольняється тим, що ругає боржників, але боїться їх якось образити судовим позовом?
Ми пообіцяли, що заплатимо з своєї кишені за "крот" (пристрій, що дозволяє перекрити каналізацію в окремій квартирі; застосовується в разі хронічної заборгованості). Нуль. Далі я просто взяв за руку голову кооперативу, пішов з нею до водоканалу і там написав потрібну заяву — вона лише підписала.
Нуль. Люди вже приблизно років 15 (!!!) не платять за воду, але керівництво кооперативу всілякими способами уникає прямого конфлікту по суті — хоча вербальні перепалки досить часті.
Я постійно прямо в лице, але без образ, заявляю про те, що треба переобрати керівництво кооперативу і що треба суттєво підвищити кварт. плату — бо в нас хронічно ні на що немає грошей.
Нуль, хоча дехто зі мною згоден — але таких надто мало.

Offline аматорка

« Reply #21304 : Серпень 09, 2017, 11:38:58 »
Бальчун фсе.
Декілька днів тому Окружний адміністративний суд рішення Кабміну про виведення Укрзалізниці  з підпорядкування Мінінфраструктури  скасував. Не знаю який смайл ставити.

Offline Охтирка

« Reply #21305 : Серпень 09, 2017, 11:41:23 »
Бальчун фсе.
Декілька днів тому Окружний адміністративний суд рішення Кабміну про виведення Укрзалізниці  з підпорядкування Мінінфраструктури  скасував. Не знаю який смайл ставити.

Кондиционеры его добили. Но там действительно безобразие.

Offline аматорка

« Reply #21306 : Серпень 09, 2017, 11:56:42 »
Ні, не згоден. І я не юрист.
Мені постійно говорили про витрати — хоча були охочі заплатити потрібні гроші з ризиком їх не повернути, просто з принципу.
Але навіть готовність заплатити за позов не була почута — саме тому, до речі, я й не готовий був представляти спільноту на суді. Навіщо це робити, якщо спільнота сама не хоче цього позову, а більшість просто задовольняється тим, що ругає боржників, але боїться їх якось образити судовим позовом?
Ми пообіцяли, що заплатимо з своєї кишені за "крот" (пристрій, що дозволяє перекрити каналізацію в окремій квартирі; застосовується в разі хронічної заборгованості). Нуль. Далі я просто взяв за руку голову кооперативу, пішов з нею до водоканалу і там написав потрібну заяву — вона лише підписала.
Нуль. Люди вже приблизно років 15 (!!!) не платять за воду, але керівництво кооперативу всілякими способами уникає прямого конфлікту по суті — хоча вербальні перепалки досить часті.
Я постійно прямо в лице, але без образ, заявляю про те, що треба переобрати керівництво кооперативу і що треба суттєво підвищити кварт. плату — бо в нас хронічно ні на що немає грошей.
Нуль, хоча дехто зі мною згоден — але таких надто мало.
Та у всіх така саме історія. Ну, може голови правлінь ... трошки різні. Я про "справу принципу" і написала.
Cпойлер
Спробуйте перейти на прямі договори з водоканалом, по аналогії з платежами за електроенергію. Тоді це будуть їх проблеми, принаймні не будете накопичувати заборгованість надалі.
Кооператив укладає договір з водоканалом і одразу починають діяти умови прямих (індивідуальних) договорів мешканців з водоканалом, навіть ще до того, як вони формально їх укладуть. Принаймні в нашому будинку так було. В цьому році перейшли і з Київенерго, і з Київводоканалом.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #21307 : Серпень 09, 2017, 12:09:16 »
Спробуйте перейти на прямі договори з водоканалом, по аналогії з платежами за електроенергію.
Намагаємось, це не так просто в нашому випадку, як виявилось.
Але тут вже злісний офтопік.
І це ж далеко не єдина проблема. Основна — більшість чекає, що навіть в кооперативному будинку повинен прийти якийсь дуже добрий "дядя" і все зробити нам безкоштовно.
Саме смішне в цьому те, що іноді приходить...  :)
Так нам зробили дитячий майданчик, потім міні спортивний майданчик, потім благоустроїли придомову територію (хоча вона формально і не наша, але ж ми користуємось).
Так, це все модифікована гречка, звісно, перед виборами.
Тепер кооператив чекає, що нам по міській програмі замінять ліфт. Я взнавав, ліфт на нашому балансі. Тобто, він наш, кооперативний. Але місто на це йде, тому що населенню дуже подобається. І в нашому випадку, коли половина квартир на дотаціях (це не перебільшення), це, мабуть, єдина реальна можливість, що ліфт таки поміняють на щось більш надійне.
Ось так і живемо.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #21308 : Серпень 09, 2017, 12:19:33 »

Подозреваю, что тебе не понравится тамошняя компания.  :smilie5:
А что, ты даже можешь ее назвать поюзернеймно? :smilie1:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #21309 : Серпень 09, 2017, 12:24:56 »
Прощальний пост Бальчуна

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21310 : Серпень 09, 2017, 13:28:36 »
Ждём на смену крепкого хозяйственника со знанием специфики.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #21311 : Серпень 09, 2017, 13:30:44 »
Ждём на смену крепкого хозяйственника со знанием специфики.
Это карма и против нее не попрешь.
Тут схарчат любого.
Тю, ля, а шо?

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
« Reply #21312 : Серпень 09, 2017, 13:47:35 »

Цитувати (виділене)
Олена Добровольська

Ну всі вже це запостили, а я шо.
Декілька висновків з цього шедеврального за своєю пріпіздеканістю сюжету.
- Перший висновок - ну історія про распятого мальчіка на танкє то вже класика. З цим все зрозуміло. Не зрозуміло тільки як така хуйня могла статися, що в центрі столиці нашої держави якась русня спокійно знімає сюжети про те, які тут фашисти і нічого не відбувається. Ніхто їх на танках не розпинає. І в цей же час у тій самій столиці прощаються з героями війни, яку розв*язала знову ж таки русня? СБУ, ви там, здається, з коня попадали і головою вниз.
- Другий висновок - хароший фестиваль Бандерштадт. Треба брать.
А взагалі, як завжди, сюр якийсь. Вони знімають цю жесть не тому що їм не забороняють, а тому що їм дозволяють.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #21313 : Серпень 09, 2017, 13:56:10 »
Другий висновок - хароший фестиваль Бандерштадт. Треба брать.
От дивилася б і дивилася  :girl_in_dreams:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #21314 : Серпень 09, 2017, 14:06:27 »
ключи стоят копейки
У нас 80 грн. ключ.
Not all those who wander are lost

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #21315 : Серпень 09, 2017, 14:16:14 »
У нас 80 грн. ключ.

Копию снять дешевле. 20-25 грн.
Тю, ля, а шо?

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #21316 : Серпень 09, 2017, 14:30:04 »
Это "таблетки". Бесконтактные дороже.
И, к сожалению, даже домофон не спасает, у нас в подъезде в очередной раз украли тормозные катушки с обоих лифтов. Теперь все 15 этажей тренируют сердечные мышцы. Особенно весело мамам с колясками и инвалидам.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #21317 : Серпень 09, 2017, 14:56:43 »
Так там электронный ключ. А где можно сделать копию?
Not all those who wander are lost

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #21318 : Серпень 09, 2017, 15:03:35 »
Так там электронный ключ. А где можно сделать копию?
В Киеве любой киоск, где делают копии обычных ключей, сделает и копии электронных.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21319 : Серпень 09, 2017, 15:05:28 »
Дефіцит біометричних паспортів: для збільшення виробництва документів виділять додаткові гроші Уряд зменшив до 40% з 75% частку відрахування чистого прибутку для поліграфкомбінату «Україна» з метою збільшення виробництва.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/finance/2073714-defitsit-biometrichnih-pasportiv-dlya-zbilshennya-virobnitstva-dokumentiv-vidilyat-dodatkovi-groshi.html

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21320 : Серпень 09, 2017, 15:06:12 »

Подозреваю, что тебе не понравится тамошняя компания.  :smilie5:
А что, ты даже можешь ее назвать поюзернеймно? :smilie1:
Я обычно говорю лишь за себя.

Offline Тинатин

« Reply #21321 : Серпень 09, 2017, 15:35:01 »
А не эту ли Тамару выдворили вон из Украины?
« Останнє редагування: Серпень 09, 2017, 15:53:44 від Тинатин »

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #21322 : Серпень 09, 2017, 15:40:34 »
Если у кого то будет желание - пусть подберет более подходящее слово, обозначающее ее детей при таких вводных.

Ты и сам неплохо справился. И земля не налетела на небесную ось от того, что ты назвал детей детьми. Видишь, вполне можно обойтись и без "опороса".

Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Taranis

« Reply #21323 : Серпень 09, 2017, 16:11:38 »

Offline shtativ

« Reply #21324 : Серпень 09, 2017, 16:15:35 »
Если у кого то будет желание - пусть подберет более подходящее слово, обозначающее ее детей при таких вводных.

Ты и сам неплохо справился. И земля не налетела на небесную ось от того, что ты назвал детей детьми. Видишь, вполне можно обойтись и без "опороса".
Выделено не полностью, надо было выделять еще одно слово до и три слова после.
Можно много без чего обойтись, например без чтения морали о том, как о ком правильно и этично говорить и "как можно такие мерзости в голове".
Прям сколько праведно сердобольных откликнулось, с ума сойти. Если мать свинья, срущая на голову - то ее нельзя назвать свиньей? Если ее дети так же срут на голову всем и мамаша им в этом потакает - то ... Ну да, ну да, онажемать, онижедети.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline franco

• бендеровец
« Reply #21325 : Серпень 09, 2017, 16:26:41 »

Я обычно говорю лишь за себя.
Ты полагаешь, что твое присутствие в таком треде будет для меня неприятным?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21326 : Серпень 09, 2017, 16:43:42 »
ключи стоят копейки
У нас 80 грн. ключ.
Уточняю, на момент установки дверей не помню сколько лет назад ключ таблетка стоил 10 грн. У жены и соседки просто сдали нервы уговаривать эту братию невменяемых пенсионеров. Пришлось переорать всех и купить особо сопротивляющимся. Шприцов таки да стало меньше, что, впрочем, не мешает идиотам открывать двери кому ни попадя.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #21327 : Серпень 09, 2017, 17:02:53 »
В Киеве любой киоск, где делают копии обычных ключей, сделает и копии электронных.
Только не всегда они будут работать.  :pardon: За "цифралы" не все и берутся. Последний раз копировал то ли за за 40 грн, то ли за 60...
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #21328 : Серпень 09, 2017, 17:04:19 »
И ещё один пример разгона ЗРАДЫ на почти ровном месте. Вот третий раз попалась в лентах статья (в разных изданиях) с заголовком: "Украина разорвала соглашение с Россией по экспорту военной техники". Естественно в твитах и постах приводят только заголовок. Естественно по ссылке никто не идёт, но постят гневные комменты, типа: "Аааа, четвёртый год войны", "Аааа, мы поставляли в Россию оружие", "Аааа, шоколадный барыга наживается на крови наших детей".
На самом деле речь о "Соглашении между Кабинетом министров Украины и Правительством Российской Федерации о порядке взаимодействия при осуществлении экспорта товаров (продукции) военного назначения в третьи страны". Это тоже неправильно - до сих пор иметь такое соглашение со страной - агрессором, но не настолько, чтобы устраивать из этого ЗРАДУ. У нас вон ещё большой догоовор о дружбе и т.д. действует.
Искусство заголовка, да.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline shtativ

« Reply #21329 : Серпень 09, 2017, 17:36:44 »
За "цифралы" не все и берутся
"Цифрал" у нас недавно что-то там поменял-перепрошил, половина ключей отказались работать. Оказалось, что эта половина как раз из киоска, и они предупредили, что копии работать не будут. Тогда (пару лет назад) сделать нормальный новый ключ в цифрале стоило емнип 40 грн.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.