Автор Тема: Українська політика 2017

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
Re: Українська політика 2017
« Reply #21060 : Серпень 04, 2017, 17:53:28 »
Ага, даже я.  :smilie5:
Я вчера для отвлечения вам НьюсВан принесла и никак не думала, что сегодня все опять продолжится.
Началось вчера, продолжается сегодня - вполне можно говорить, что второй день.
но вот если убрать эти посты, то в ветке УП получится стандартная картина, несколько постов и усе.
Постов много, когда происходит что-то важное. Имхо, но отсутствие новостей во время войны - неплохая новость.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #21061 : Серпень 04, 2017, 17:56:12 »
 :up:
Цитувати (виділене)
Печерский районный суд Киева арестовал два автомобиля, два дома, земельный участок и винный погреб народного депутата Михаила Добкина
Суд в полной мере удовлетворил ходатайство и наложил арест на два жилых дома (площадью 1136,9 кв. м и 127,6 кв. м), а также на винный погреб на 195,4 кв. м; на два автомобиля Toyota Land Cruiser 2007 и 2013 годов выпуска; и на земельный участок площадью 0,0083 га.
Источник: https://censor.net.ua/n450458
Not all those who wander are lost

Offline RedCat

« Reply #21062 : Серпень 04, 2017, 18:29:43 »
винный погреб на 195,4 кв. м;
на святое покусились гады  :smilie5:

Offline Kaa

• Стать: Чоловіча
  • Жидомоскальский укр
« Reply #21063 : Серпень 04, 2017, 18:39:59 »
и на земельный участок площадью 0,0083 га.
Эмм... 83 м²? Зачем ему столько?
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #21064 : Серпень 04, 2017, 18:41:32 »
и на земельный участок площадью 0,0083 га.
Эмм... 83 м²? Зачем ему столько?
під гараж.
liveinly

Offline аматорка

« Reply #21065 : Серпень 04, 2017, 18:44:41 »
...
Але мене зацікавили ті факти, що 1) знайшли виконавців (це важко) 2) це не кримінальні розбірки, а теракт.
...
Добре що виконавців знайшли (можливо через кількість камер на вулицях, що збільшується), але навіщо цим виконавцям на себе теракт брати? Це ж зі слів виконавців слідчі кажуть.
Якось не змішується "в одному флаконі".

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #21066 : Серпень 04, 2017, 18:44:53 »
Під бурячки. :grin:
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Ре

• Гість
« Reply #21067 : Серпень 04, 2017, 18:45:53 »
А "договорились" - никак нельзя прочитать как "достигли договоренности"?
Вот как-то многим оно сложно даётся...
да, сложновато. :)
Я русский, конечно, подзабыла, но не настолько(это на пост Тетры) :) Да и написать, что достигли договоренности с парламентом - тоже не очень. :)
Но как уже Охтирка написала, пост не Петр написал.(я чего и удивилась, в принципе, потому что на определенном уровне знают насколько важна формулировка и особенно в политике. )

« Останнє редагування: Серпень 04, 2017, 19:04:36 від Ре »

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #21068 : Серпень 04, 2017, 18:47:34 »
(я чего и удивилась, в принципе, потому что на определенном уровне знают насколько важна формулировка и особенно в политике. )
Це не про нашого Петра. :sarcastic:

Ре

• Гість
« Reply #21069 : Серпень 04, 2017, 18:54:18 »
(я чего и удивилась, в принципе, потому что на определенном уровне знают насколько важна формулировка и особенно в политике. )
Це не про нашого Петра. :sarcastic:
Ты серьезно или шутишь? :)
Я не отслеживаю особенно кто там чего говорит и пишет, вижу только что тут постят. Но от него у меня, как от представителя Украины на международной арене, в общем положительное впечатление. Ну от того чего вижу, конечно :)

Offline аматорка

« Reply #21070 : Серпень 04, 2017, 18:55:03 »
:up:
Цитувати (виділене)
Печерский районный суд Киева арестовал два автомобиля, два дома, земельный участок и винный погреб народного депутата Михаила Добкина
Суд в полной мере удовлетворил ходатайство и наложил арест на два жилых дома (площадью 1136,9 кв. м и 127,6 кв. м), а также на винный погреб на 195,4 кв. м; на два автомобиля Toyota Land Cruiser 2007 и 2013 годов выпуска; и на земельный участок площадью 0,0083 га.
Источник: https://censor.net.ua/n450458
Щось про вино нічого не кажуть. Скільки пляшок хоча б сказали.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #21071 : Серпень 04, 2017, 18:56:43 »
Під бурячки. :grin:
Якщо то для брата, то не бурячки.  :pardon:
Можна підрахувати. 10-літрова пляшечка (тут я недавно про таку згадував :) ) займає площу десь 0,1 кв.м і в висоту півметра. Тобто в один шар їх там можна вмістити 1954 шт., або ж 19540 літрів. Але треба ж якісь проходи залишити, тому ділимо на 3...4 - і тут же множимо на стільки ж, бо пляшки можна в кілька ярусів виставити - висота там навряд чи менша 2 м.
Грубо кажучи, десь 15...20 тонн влізе. :)
« Останнє редагування: Серпень 04, 2017, 19:07:18 від invariant »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline аматорка

« Reply #21072 : Серпень 04, 2017, 19:04:51 »
А "договорились" - никак нельзя прочитать как "достигли договоренности"?
Вот как-то многим оно сложно даётся...
Я русский, конечно, подзабыла, но не настолько :) Да и написать, что достигли договоренности с парламентом - тоже не очень. :)
Но как уже Охтирка написала, пост не Петр написал.(я чего и удивилась, в принципе, потому что на определенном уровне знают насколько важна формулировка и особенно в политике. )

Та яка різниця хто писав? Відповідальність Порошенка.
Але нічого жахливого там немає, принаймні для цього часу. Україна просила про посилення санкцій? Просила. Можна сказати вимагала  :smilie1:, а можна і не говорити. Ну назвіть цей процес одним словом. Коректно писати, - у підсумку великий нудний текст.

Offline аматорка

« Reply #21073 : Серпень 04, 2017, 19:09:26 »
Можна підрахувати. 10-літрова пляшечка (тут я недавно про таку згадував :) ) займає площу десь 0,1 кв.м. Тобто в один шар їх там можна вмістити 1954 шт., або ж 19540 літрів. Але треба ж якісь проходи залишити, тому ділимо на 3...4 - і тут же множимо на стільки ж, бо пляшки можна в кілька ярусів виставити - висота там навряд чи менша 2 м.
Грубо кажучи, десь 15...20 тонн влізе. :)
Під діжки ще місце потрібно, там форма простір з'їдає.  :kos:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #21074 : Серпень 04, 2017, 19:13:33 »
Ну хай 5000 літрів буде - років на 6 вистачить, якщо не зловживати.  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #21075 : Серпень 04, 2017, 19:13:50 »
Я русский, конечно, подзабыла, но не настолько :) Да и написать, что достигли договоренности с парламентом - тоже не очень.
Вообще-то "достигли договорённостей" и "договорились" это синонимы. А вот "договориться" и "отдать распоряжение" - отнюдь. Это раз.
Принятию решений, парламентом ли, правительством, президентом, как правило предшествует этап согласований и договорённостей. Тем более на международном уровне. Ну работает оно так. Это два.
И последнее. Это вот ещё один пример разгона зрады на ровном месте. Казалось бы - Америка приняла очень серьёзные санкции против России, вот она - Перемога. Но нет, нашли твит Порошенко, который путём некоторого натягивания совы на глобус можно истолковать в невыгодном смысле, и понеслось. Это ведь не только Шенноу сюда его притащил, я его в соцсетях не раз видел именно в такой трактовке, в том числе и от запоребриковых пропагандистских аккаунтов. И да, "Обычному гражданину", который "график визита не знает", это заходит на ура. Правда такой "обычный гражданин" вряд-ли читает твиттер Порошенко, но доброхоты и донесут, и объяснят, как там надо понимать слово "домовились", чтоб уж сомнений не оставалось.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline аматорка

« Reply #21076 : Серпень 04, 2017, 19:20:24 »
Ну хай 5000 літрів буде - років на 6 вистачить, якщо не зловживати.  :sarcastic:
Щось навіяло, - якщо у добкіна з конфіскацією, то від 5 до 12 років.

Ре

• Гість
« Reply #21077 : Серпень 04, 2017, 19:28:23 »
Я русский, конечно, подзабыла, но не настолько :) Да и написать, что достигли договоренности с парламентом - тоже не очень.
Вообще-то "достигли договорённостей" и "договорились" это синонимы. А вот "договориться" и "отдать распоряжение" - отнюдь. Это раз.
Принятию решений, парламентом ли, правительством, президентом, как правило предшествует этап согласований и договорённостей. Тем более на международном уровне. Ну работает оно так. Это два.
И последнее. Это вот ещё один пример разгона зрады на ровном месте. Казалось бы - Америка приняла очень серьёзные санкции против России, вот она - Перемога. Но нет, нашли твит Порошенко, который путём некоторого натягивания совы на глобус можно истолковать в невыгодном смысле, и понеслось. Это ведь не только Шенноу сюда его притащил, я его в соцсетях не раз видел именно в такой трактовке, в том числе и от запоребриковых пропагандистских аккаунтов. И да, "Обычному гражданину", который "график визита не знает", это заходит на ура. Правда такой "обычный гражданин" вряд-ли читает твиттер Порошенко, но доброхоты и донесут, и объяснят, как там надо понимать слово "домовились", чтоб уж сомнений не оставалось.
Я начинаю понимать Шэнноу 8)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21078 : Серпень 04, 2017, 19:32:38 »

ну вот прикинь, с каким контингентом приходится работать. а когда их сравнивают с 86%, чето обижаются. то есть просто признать, ну да, затупил шеф, и вообще, это Цеголко писал - не, нихуя, невозможно, будет вертеться как уж на сковородке, угробит свою репутацию вменяемого собеседника, но до последнего будет на своем стоять. а чего ради? разоблачить коварного кремлевского агента Шэнноу? :lol2: :lol2: не, не буду Каа в игнор ставить, лулзы мне дороже :lol2:
I always tell the truth. Even when I lie.

Ре

• Гість
« Reply #21079 : Серпень 04, 2017, 19:42:05 »

ну вот прикинь, с каким контингентом приходится работать. а когда их сравнивают с 86%, чето обижаются. то есть просто признать, ну да, затупил шеф, и вообще, это Цеголко писал - не, нихуя, невозможно, будет вертеться как уж на сковородке, угробит свою репутацию вменяемого собеседника, но до последнего будет на своем стоять. а чего ради? разоблачить коварного кремлевского агента Шэнноу? :lol2: :lol2: не, не буду Каа в игнор ставить, лулзы мне дороже :lol2:
Ну если честно, то мне чет и не смешно даже. :(

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21080 : Серпень 04, 2017, 19:52:14 »
Голосування Комісії з питань громадянства при президенті України за припинення українського громадянства екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі відбулося 26 липня, присутні на засіданні проголосували за рішення одноголосно.
Про це йдеться у статті видання KyivPost.
За даними ЗМІ, серед 12 з 15 членів Комісії, які були присутні на засіданні, лише один утримався, серед присутніх не було директора Інституту демографії та соцдосліджень НАН Елли Лібанової, глави Мінкульту Євгена Нищука та нардепа від БПП Валерія Пацкана.
Серед тих, хто підтримав припинення громадянства Саакашвілі - глава АП Ігор Райнін, керівник апарату АП Олексій Дніпров,  заступник голови СБУ Віктор Кононенко, глава департаменту з питань громадянства АП Максим Моісєєв, держсекретар МВС України Олексій Тахтай, заступник глави Міноборони Іван Руснак, заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, ректор Київського університету права НАН Юрій Бошицький, заввідділу етнополітології Інституту політичних і етнонаціональних досліджень НАН Віктор Войналович.
"24 липня Порошенко змінив склад Комісії з громадянства, призначивши 3 нових членів, у т.ч. Тахтая.  Він фігурує у відео, де він домовляється про корупційну схему продажу піску з колишнім заступником глави МВС Арсена Авакова Сергієм Чеботарем", - зазначає видання. Тахтай ці обвинувачення спростовує.
Інший член Комісії - Олексій Дніпров - був заступником міністра Дмитра Табачника за часів Януковича і главою його апарату та підлягає люстрації, але президент Порошенко ігнорує зобов'язання звільнити його за законом про люстрацію.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/08/4/7151421/
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline IMXO

« Reply #21081 : Серпень 04, 2017, 20:07:51 »
Кому-то хочется быть святее Папы римского? И что б ангелы вокруг порхали, и благолепие витало в воздухах и т.д.

Offline аматорка

« Reply #21082 : Серпень 04, 2017, 20:12:08 »
Цитувати (виділене)
Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявляє, що поки що не визначився з питанням, чи настав час йому покинути обійману посаду, проте наголошує, що за результатами своєї роботи "може спокійно дивитися в дзеркало".

"Договір ще діє, і будь-яка зі сторін у будь-який момент може його припинити. Я можу спокійно дивитися в дзеркало, результати моєї роботи видно. Згідно з українським законодавством, поки що я продовжую працювати, і це може припинитися тоді, коли буде ухвалено відповідне рішення", - сказав він журналістам після брифінгу в Генпрокуратурі в п'ятницю в Києві.

Цитувати (виділене)
Генпрокурор Юрій Луценко просить прем'єр-міністра Володимира Гройсмана не продовжувати контракт із очільником "Укрзалізниці" Войцехом Балчуном.
...
Cпойлер
Зокрема ГПУ розслідує привласнення службовцями УЗ у 2015-2017 роках державних коштів у сумі понад 150 млн грн шляхом укладання договорів на придбання товарів за завищеними цінами та фіктивних договорів.
Також згадується кримінальне провадження за фактом зловживання повноваженнями заступником начальника Департаменту локомотивного господарства УЗ, який своїми діями завдав збитку державі у сумі 12,8 млн грн.
У зверненні згадується, що наприкінці 2016 року прокуратура у Дніпропетровській області направила до суду обвинувальний акт стосовно службових осіб УЗ, які заволоділи державними коштами на суму понад 1,3 млн грн.
У тексті згадується ще кілька справ, де в різний спосіб фігурують чиновники "Укрзалізниці". Зокрема, є згадка про розслідування військової прокуратури за фактом розголошення працівниками УЗ відомостей, що становлять державну таємницю.
Також вказується, що УЗ програє майже усі суди комерційним структурам (з початку року відшкодування склали 22 млн грн).
"Вважаю, що така ситуація на залізничному транспорті зумовлена насамперед неналежним виконанням правління ПАТ "Укрзалізниця" покладених обов'язків", - йдеться у зверненні Луценка.
"З огляду на викладене вважаю недоцільним продовження контракту з Войцехом Балчуном", - сказано у зверненні.
Про прибуток не хоче поговорити?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #21083 : Серпень 04, 2017, 20:40:06 »
Я начинаю понимать Шэнноу
ну вот прикинь, с каким контингентом приходится работать.
Продолжение флейма после предупреждения модератора. Сутки бана.

Offline аматорка

« Reply #21084 : Серпень 04, 2017, 20:44:15 »
...
Інший член Комісії - Олексій Дніпров - був заступником міністра Дмитра Табачника за часів Януковича і главою його апарату та підлягає люстрації, але президент Порошенко ігнорує зобов'язання звільнити його за законом про люстрацію.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/08/4/7151421/
Може вони статтю 2 та статтю 3 закону плутають? Не знайшла просто заступника (не першого) міністра.

Offline Eney

« Reply #21085 : Серпень 04, 2017, 21:20:16 »
Цитувати (виділене)
Прокуратура АР Крым внесла в Единый реестр досудебных расследований ведомости о посещения оккупированного Крыма музыкантами немецкой группы "Scooter", начато уголовное производство по статье 332-1 "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї".
І в Німеччину настукали.  :yes: 8 років світить лабухам. Копійка в копійочку.

Offline Старина Z

« Reply #21086 : Серпень 04, 2017, 21:28:12 »
Какая разница, что говорит Порошенко? Главное, что закон про санкции подписан.
Если, к примеру, Путин скоропостижно скончается, а Порошенко поставит это себе в заслугу, я сильно не расстроюсь.  :)

Offline аматорка

« Reply #21087 : Серпень 04, 2017, 21:32:35 »
Цитувати (виділене)
Головна прокуратура Грузії звернулася до польських компетентних органів з питання візиту в цю країну екс-президента Михайла Саакашвілі, заявили в п'ятницю журналістам в департаменті зв'язків з громадськістю та ЗМІ Головної прокуратури Грузії.

"У зв'язку з візитом Михайла Саакашвілі в Польщу, на підставі поширеної в ЗМІ інформації, головна прокуратура Грузії звернулася до польських компетентних органів і в відповідності до закону розпочала всі відповідні процедури", - сказали в департаменті.

Цитувати (виділене)
Грузія буде вимагати екстрадиції Саакашвілі від будь-якої країни, де він вирішить залишитися.

"Якщо це буде Україна, то тут у нас процедури завершені і всі докази, які у нас були ще в 2014-2015 роках, вже передані українській стороні. Що стосується інших країн, наприклад США, то в разі, якщо колишній президент там вирішить залишитися, нам знадобляться правові консультації з цими країнами, включаючи переговори і угоду про видачу", - заявила міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/gruziya-vimagatime-vid-ssha-vidati-saakashvili-yakscho-vin-zalishitsya-u-ciy-krayini-969425.html
От хочеться побажати Саакашвілі вдачі, але довго він не протягне на своєї тезі - "проросійська влада в Грузії".

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #21088 : Серпень 04, 2017, 21:45:08 »
Грузія буде вимагати екстрадиції Саакашвілі від будь-якої країни, де він вирішить залишитися.

"Якщо це буде Україна, то тут у нас процедури завершені і всі докази, які у нас були ще в 2014-2015 роках, вже передані українській стороні. Що стосується інших країн, наприклад США, то в разі, якщо колишній президент там вирішить залишитися, нам знадобляться правові консультації з цими країнами, включаючи переговори і угоду про видачу", - заявила міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані.
Прикольно. В такой интерпретации это вообще выглядит как услуга Саакашвили. :smilie5:

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #21089 : Серпень 04, 2017, 21:51:43 »
Прикольно.
Порятунок, я б сказав.
liveinly

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.