Автор Тема: Українська політика 2017

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
Re: Українська політика 2017
« Reply #15360 : Червень 02, 2017, 22:09:55 »
Давно не блокировали, блин.  :smilie9:
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline dlifua

• Стать: Чоловіча
  • liveinly
« Reply #15361 : Червень 02, 2017, 22:16:21 »
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #15362 : Червень 02, 2017, 22:22:47 »
Та прям багіня.
Мавкпа лісова

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #15363 : Червень 02, 2017, 22:26:14 »
Мавкпа лісова
Не забіжай приматів, вони не винні.
liveinly

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #15364 : Червень 02, 2017, 22:40:42 »
видосик с бессмертным поцем, храбрым против детей, но резко очканувшим в присутствии взрослых.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #15365 : Червень 02, 2017, 22:50:01 »
Не забіжай приматів, вони не винні.
Не буду

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #15366 : Червень 02, 2017, 23:11:31 »
Можно предположить, что псевдоним для Украины Денисултановым выбран не случайный. Обратное прочтение фамилии «Дакар» конспирологи наверняка расшифруют как Рамзан (Р) Ахмадович (А) Кадыров (Кад). Наверняка появятся и версии, что фамилия может служить персональным автографом.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #15367 : Червень 02, 2017, 23:18:52 »
Своєю сракою колгоспною, в перерві
Між засіданням в парламенті.
Там про духовність трохи попиздів —
І знов біжить співати в телевізор.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15368 : Червень 03, 2017, 00:01:53 »
как это связано с реформой судейского корпуса? или тебе тоже народ не тот попался, не желает, блядь, судьями жертвовать?
Просто одно дело — лозунги, и я понимаю их правильность.
А другое — реальная работа в реальной ситуации. Сорри, но никого получше Порошенко, Луценко или Турчинова не завезли.
Кивалов никуда не делся, и Вилкул тут как тут, вместе с Ахметовым, Тигипко, Суркисами, отсудившими такой шмат, какой не удалось бы отсудить у Коломойского, и Коломойский, кстати, тоже не растворился в эфире.
Поэтому я лично хочу и топлю за судейскую реформу, но когда речь идет о конкретных делах, то исхожу из объъективных обстоятельств. Думаю даже, что не Луценко и не Порошенко будет ее делать, но без их начальных шагов, местами вынужденных, местами ошибочных, местами непродуманных, будет сложно последователям.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15369 : Червень 03, 2017, 00:02:58 »
Единственный путь в наших условиях сделать реформы быстро - это отказаться нашей ёбаной элитке от пиления бюджета. Но наша ёбаная элитка на такое пойти не могёт.
Проблема, но таки да.
Это как хорошо бы электромобили, но их нет, да и заряжать негде. Поэтому ездим на бензине и дизеле.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #15370 : Червень 03, 2017, 00:21:04 »

Цитувати (виділене)
Український чиновник, який видав документи громадянину Росії Артуру Денісултанову, обвинуваченому в замаху на командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та воїна-добровольця АТО Аміну Окуєву, затриманий.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

"Слідство встановило, що Денісултанов легалізувався в Україні також шляхом шлюбу з громадянкою України та певною схемою фальсифікації документів через кілька органів влади. Корумпований чиновник, який видав первинні документи для легалізації злочинцеві, вже затриманий, з ним працює слідство", - пише видання.
Not all those who wander are lost

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #15371 : Червень 03, 2017, 00:44:40 »
Думаю даже, что не Луценко и не Порошенко будет ее делать, но без их начальных шагов, местами вынужденных, местами ошибочных, местами непродуманных, будет сложно последователям.

знаешь. это было бы хорошо, если бы я был жителем ЕС. я бы воспринял. поверил. воспрянул. но.
но я всю свою жизнь житель Украины. и я видел 12 мая 2016 года, когда раком поставили Конституцию, раком поставили Раду, голоснули, подписал спикер, подписал Петя, выпустил Весник Украины. все в один день.
поэтому, любые аргументы про независимости ветвей власти и прочую поебень для меня уже давно бессильны. или хотел или не хотел.

Offline ТетраМ

« Reply #15372 : Червень 03, 2017, 03:31:06 »
Угадайте автора.
Цитувати (виділене)
"Мне кажется, что у нас идет война американцев и русских, и сюда приплетают огромное количество объективных и субъективных причин и обстоятельств".

Offline ТетраМ

« Reply #15373 : Червень 03, 2017, 06:36:40 »

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15374 : Червень 03, 2017, 09:42:11 »
поэтому, любые аргументы про независимости ветвей власти и прочую поебень для меня уже давно бессильны. или хотел или не хотел.
Я и не говорю про независимость ветвей власти, наоборот, думаю, что нынешней власти провести судебную реформу — это как руку себе отрубить. Поэтому, в общем, если они хотя бы топор приготовят, то уже будет хорошо. Может пару раз замахнутся для виду. Просто не ожидаю от них ничего лучшего.

Offline mougrim

« Reply #15375 : Червень 03, 2017, 09:43:33 »
Угадайте автора.
Цитувати (виділене)
"Мне кажется, что у нас идет война американцев и русских, и сюда приплетают огромное количество объективных и субъективных причин и обстоятельств".
Мочанов?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline chucha

« Reply #15376 : Червень 03, 2017, 10:42:58 »
думаю, что нынешней власти провести судебную реформу — это как руку себе отрубить.

Нынешнему обществу, точнее сказать. Это очень большая ошибка, считать что у нас власть плохая, а общество хорошее. Есть условных 5 процентов населения, которые хотят иметь работающий суд. Остальным это нафиг не надо. И я бы предположил, что существенная часть этих пяти процентов либо сами власть, в той или иной форме, либо близка к ней.

Offline Milena

« Reply #15377 : Червень 03, 2017, 10:57:24 »
Хорошая статья, оптимистическая, бальзам на душу. :smilie1:

Мы не боимся расстроить Путина, мы боимся, что он не доживет до суда
https://inforesist.org/myi-ne-boimsya-rasstroit-putina-myi-boimsya-chto-on-ne-dozhivet-do-suda/

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #15378 : Червень 03, 2017, 10:59:09 »
Тягнибок повстречался с Ляшко на Приморском бульваре Одессы   
http://dumskaya.net/news/tagnybok-v-odesse-vstretilsya-sluchayno-vstretil-073075/
 :sarcastic:
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Milena

« Reply #15379 : Червень 03, 2017, 11:03:03 »
Есть условных 5 процентов населения, которые хотят иметь работающий суд.

Имхо, процент намного выше, и не из-за желания "реформы давай!", а из-за чувства самосохранения - судебный беспредел на низко-бытовом уровне бьет по т.н.з. "манюпасу" очень больно.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15380 : Червень 03, 2017, 11:03:09 »
Нынешнему обществу, точнее сказать.
В целом, общество не может решать такие вопросы, например, с помощью вече. Поэтому ответственность лежит прежде всего на власти.
Но понятно, что назвать наше общество зрелым в этом вопросе — это сильно ему польстить.

Offline Eney

« Reply #15381 : Червень 03, 2017, 11:36:47 »
Тягнибок повстречался с Ляшко на Приморском бульваре Одессы   
http://dumskaya.net/news/tagnybok-v-odesse-vstretilsya-sluchayno-vstretil-073075/
 :sarcastic:
Як це романтішна.  :blush:

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #15382 : Червень 03, 2017, 12:01:59 »
Хорошая статья, оптимистическая, бальзам на душу. :smilie1:

Мы не боимся расстроить Путина, мы боимся, что он не доживет до суда
https://inforesist.org/myi-ne-boimsya-rasstroit-putina-myi-boimsya-chto-on-ne-dozhivet-do-suda/
Там обогатили мой набор определений прекрасным термином  :grin:  :up:
Цитувати (виділене)
Московский Перетрахат
Homo homini felis est.

Offline Eney

« Reply #15383 : Червень 03, 2017, 13:05:31 »
Цитувати (виділене)
Denis Pyatigorets
Трохи вранішніх новин.
В принципі я не пишу «Вранішні новини» по суботах. Але ж ми Хунта, а отже робимо, що хочемо.
Поїхали!
Cпойлер
1. Національна Рада Реформ підтримала реформу медицини та рекомендувала Верховній Раді України визначити пацієнтські законопроекти як невідкладні.
2. У зв'язку із запровадженням ЄС безвізового режиму для громадян України працівники українських консульств 11 червня прибудуть до аеропортів ФРН, щоб допомогти громадянам України у разі виникнення ускладнень при перетині кордону.
3. У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) підтверджують відкриття кримінального провадження, що стосується незаконного збагачення народного депутата України, заступника голови фракції "Опозиційний блок" Сергія Льовочкіна.
4. #Нібалєй! Солом’янський районний суд столиці відмовив відстороненому від виконання обов’язків голови Державної фіскальної служби Роману Насірову у зміні запобіжного заходу для виїзду на лікування за кордон.
5. Сили АТО зайняли нові позиції в "сірій зоні" - вони просунулися на 1,5 км ближче до Бахмутської траси. Про це повідомляється на сторінці в Фейсбуці 93 гвардійської механізованої Харківської бригади. При цьому прес-служба Міноборони офіційно заявили, що: «Ето нє ми!». Нє, ну красунчики! Вчяться! Все правильно, це не ми. Це місцеві шахтарі, які синхронно, з незрозумілих причин, отримали на 23 лютого від своїх дружин в якості подарунку комплекти форми ВСУ. Просто в Кримському нема Брокарда.
6. ГО "Інтерньюз-Україна" проведе школу публіцистики для ветеранів АТО. Школа пройде для 30 учасників. Участь у ній буде безкоштовною. Заняття передбачають 10 одноденних літературних студій, які будуть проходити раз на тиждень з 17 червня по 5 серпня 2017 року.
7. Пам’ятаєте того ізящного дядька з Луганської податкової, в якого вилучили кілька лямів баксів при обшуку? Пам’ятаєте, як він вийшов під смішну заставу? Раунд 2! Печерський райсуд Києва заарештував колишнього начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антипова з альтернативою у вигляді застави 100 млн грн.
8. Державна міграційна служба з початку року оформила 1 185 425 біометричних паспортів для виїзду за кордон з початку 2017 року.
9. Влітку 2018 року українська компанія Kinorob та французька Dadafilms розпочнуть зйомки історичної драми "Анна Київська - королева Франції" (Anna de Kiev). "Зйомки байопіку (біографічного фільму) заплановані на літо-осінь 2018 року на території Франції і України, а в широкий прокат Анна Київська вийде у 2019 році", - йдеться у повідомленні. А тепер жарт на істинного поціновувача – за логікою ВО «Батьківщина» президент РФ своєю заявою про «російські коріння принцеси Анни» сприяв розвитку українського кіно!
10. В психології є п’ять стадій прийняття неминучого. Це:
- Заперечення
- Гнів
- Торг
- Депресія
- Прийняття.
А тепер давайте пройдімося по заявам Кремлівського Карліка у відповідності до стадій:
- Заперечення – «Іх там нєт. Це все воєнторг»
- Гнів – «Ми будемо захищати інтереси Росії в Україні всіма засобами»
- Торг – «Зніміть з нас санкції за Україну і ми разом подолаємо ІГІЛ»
- Депресія – «Європейці, допоможіть! Санкції проти РФ шкодять вам. Попросіть своїх лідерів, щоб вони санкції зняли».
А це вже остання цитата Карліто.
- Прийняття. – «Я не належу до числа європейських лідерів. У всякому разі, вони так не вважають».
Нарешті Вова прийняв той факт, що він Хуйло!
11. Національній гвардії України передали партію БТР-3ДА, оснащених новітнім бойовим модулем «Штурм-М», а також оновлений літак Ан-26.
12. Загальний обсяг капітальних інвестицій в аграрний сектор економіки у січні-березні 2017 року зросли до 10,9 млрд грн, або на 4 млрд грн – це більше на 57,9%, ніж за перший квартал 2016 року.
13. Дніпровський "Південмаш" уклав контракт із компанією S7 Sea Launch Limited на виробництво і поставку ракет-носіїв серії "Зеніт". Наразі портфель замовлень "Південмашу" на найближчі роки перевищує (в перерахунку) $350 млн. Серед основних замовників - компанії США, Італії, Індії, Кореї.
14. Відразу дві українські команди увійшли в Топ-25 конкурсу NASA Space Apps Challenge 2017, завдання якого – пошук талантів і перспективних проектів по всьому світу. Одна з них з Одеси. Її учасники – дванадцятирічні школярі, закохані в космос.
Доброго ранку, Хунта!

Offline Nerag

« Reply #15384 : Червень 03, 2017, 13:56:59 »
11. Національній гвардії України передали партію БТР-3ДА
Прочитал: "передали партию БТР-ЗРАДА". Много думал.  :rofl:

Offline Eney

« Reply #15385 : Червень 03, 2017, 15:43:45 »
Добре розтлумачено.
Цитувати (виділене)
Клєр Захаровна
5 хв. ·
я коли чую фразу "артісти внє палітікі", то відразу хочеться витягти з-за спини ломаку та добряче вгріти нею вище роззявленого патякала
Паразіти суспільства завжди придумають собі відмазку, щоб виправдати свої огидні вчинки
Ти що, вилізло на світ божий і на лобі було написано артіст? Ні. Ти народився людиною і автоматично отримуєш всі суспільні атрибути, щоб жити людиною: громадянство та свідоцтво про народження.
Далі ти йдеш в садочок і в школу і вуаля! Ти і там громадянин, не артіст, артістом ти станеш після закінчення школи і добре, коли ти ставатимеш артістом, щоб тобі щодня вчителі та викладачі довбили в твою дурну макітру прописні істини, що ти народжений громадянином
Й у вищій освіті ніхто не панькатиметься з тобою і прогалин, нароблених батьками і школою ніхто не лататиме, бо в цьому житті ти нафік нікому не здався, крім рідних та пари друзів. Значить що? Прогалини треба заповнювати самоосвітою, але це важка праця, куди легше тупо все пробздіти на всіляких тусах пат бакальчік
В любій країні була, є і буде політика і коли в країні війна - питання хто ти в цій війні - громадянин, чи мерзота - проступає на передній план і відсидітись в кущах і вашим і нашим не вийде, бо наші вже викарбували гарну пам"ять, і ваші сліди, що смердять зрадою в архівах не засекретиш та й історію у вік комп"ютерних технологій навряд чи вдасться переписати, так що гайда пакувати у валізки костюм бидла, костюм блазня, пайєткі, мішуру та пістряве боа і хутчіш до ваших, там ще де-який час вдасться вижити, якщо будеш віртуозно вивертатись, як глист. Тут не вийде, не ті часи, артіст внє палітікі.
Сидить таке в студії, лапки склало, очиці до неба, ще б німба натягло, та роги не пускають: Я артіст, я внє палітікі і допиздиця до того, що воно вже майже голубь міра. Самозваний тільки, а само хвостом під стільцем ляськає, та копитом грюка: я артіст, я внє палітіки, рох, рох, хрю, хрю..., радий би в небо, та копита не пускають. Тьху!
І якщо ви чуєте від пересічного "я палітікай нє інтєрєсуюсь", "я внє палітіки" знайте, що перед вами брехло і зрадник, або соціальний ідіот, який прикриваючись професією намагається виправдати свої мерзенні вчинки. Крапка
Вибачайте, що багатобуквів.
Клятий совок, скільки соціальних ідіотів наплодив...

Offline ТетраМ

« Reply #15386 : Червень 03, 2017, 16:26:49 »
Угадайте автора.
Цитувати (виділене)
Мочанов?
Бинго!
Что-то давно он ни от кого не получал... :girl_in_dreams:

Offline Охтирка

« Reply #15387 : Червень 03, 2017, 16:28:55 »
Цитувати (виділене)
Добре розтлумачено.

Угу, а еще они не понимают, что вне Украины были бы никем. И все, что они имеют, это только благодаря тому, что им повезло быть именно здесь.  Это когда умное слово "космополит" вдруг узнали и лепить начинают.

Offline ТетраМ

« Reply #15388 : Червень 03, 2017, 16:37:21 »
Не удар в спину, конечно, но щелчок по носу.
Компанія Kinorob екранізує історичну драму про княжну Анну Ярославну
Цитувати (виділене)
Кінокомпанія Kinorob продовжує активну роботу над історичною драмою «Анна Київська» / Anna de Kiev (робоча назва), спільного виробництва України (Kinorob) і Франції (DADAFILMS). Режисером-постановником картини виступить триразовий володар премії Сезар - Ів Анжело, а оператором - Сергій Михальчук. Зйомки байопіку заплановані на літо-осінь 2018 року на території Франції і України, а в широкий прокат «Анна Київська» вийде у 2019 році.
Сюжет фільму «Анна Київська» / Anna de Kiev заснований на історичному романі французької письменниці Жаклін Доксуа «Анна Київська, королева Франції». Це історія про київську княжну Анну - доньку Ярослава Мудрого, яка стала королевою Франції.

Offline ТетраМ

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.