Автор Тема: Українська політика 2017

Offline vetala

Re: Українська політика 2017
« Reply #11940 : Квітень 25, 2017, 09:55:03 »
Дякую тобі Еней, я б тебе клонував при можливісті. :sarcastic:  :drinks: подивився б я на цих "братів" коли нас перестануть розуміти. Кого вони потім будуть рятувати?

Ви смішні. Не біло б мови, почали б рятувати Лавру, бо в ній Довгорукий , Ілля Муромець та Нікон лежать. Привід завжди знайдеться, якщо є потреба. А напругу у своєму стомленому суспільстві зараз створюють "патріоти" своїми руками. Блокаду вже зробили, тепер мову розгаряють. На кого працюємо?
Чому працюємо? Заберіть мову, історію і Україна буде просто великим непорозумінням як будь яка інша країна. Да привід зажди можна знайти, це не було проблемою у всіх віках, але хоч Україна буде Україною, а не під питанням чому ми взагалі існуємо як держава.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #11941 : Квітень 25, 2017, 09:58:21 »
Cпойлер
Дякую тобі Еней, я б тебе клонував при можливісті. :sarcastic:  :drinks: подивився б я на цих "братів" коли нас перестануть розуміти. Кого вони потім будуть рятувати?

Ви смішні. Не біло б мови, почали б рятувати Лавру, бо в ній Довгорукий , Ілля Муромець та Нікон лежать. Привід завжди знайдеться, якщо є потреба. А напругу у своєму стомленому суспільстві зараз створюють "патріоти" своїми руками. Блокаду вже зробили, тепер мову розгаряють. На кого працюємо?
Чому працюємо? Заберіть мову, історію і Україна буде просто великим непорозумінням як будь яка інша країна. Да привід зажди можна знайти, це не було проблемою у всіх віках, але хоч Україна буде Україною, а не під питанням чому ми взагалі існуємо як держава.
Цікаво, і як це Швейцарія досі існує як держава? З 4 офіційними мовами? І без гетто для наївих?  :consul:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #11942 : Квітень 25, 2017, 10:00:58 »
Цікаво, і як це Швейцарія досі існує як держава? З 4 офіційними мовами? І без гетто для наївих?  :consul:
Будь ласка, не треба про Швейцарію.
В Україні єдина офіційна мова - українська. І досить.
Тю, ля, а шо?

Online Mike123

« Reply #11943 : Квітень 25, 2017, 10:02:15 »
Няма, прекращай.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #11944 : Квітень 25, 2017, 10:03:48 »
Что сейчас с электроэнергией в Луганске? Поставки из Украины прекращены, что дальше? Есть местная генерация или переток из России?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #11945 : Квітень 25, 2017, 10:06:38 »
Что сейчас с электроэнергией в Луганске? Поставки из Украины прекращены, что дальше? Есть местная генерация или переток из России?

Цитувати (виділене)
В так называемой "ЛНР" заявили, что восстановили подачу электроэнергии после ее отключения Украиной. Об этом сообщает "112 Украина".

В большей части Луганска электроснабжение было восстановлено менее чем через час после отключения. И по состоянию на 01:00 без света были только южные районы.

По заявлениям представителей т.н. "ЛНР", в других городах подача электроэнергии не прекращалась. Частично обесточены какое-то время были лишь Алчевск и Перевальск.

Т.е. что то где то берут... А вот сколько и где хз...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11946 : Квітень 25, 2017, 10:07:04 »
Есть местная генерация или переток из России?
И то и другое.
Разве что могут быть проблемы в отдельных населенных пунктах.
Тю, ля, а шо?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #11947 : Квітень 25, 2017, 10:08:16 »
Цитувати (виділене)
Украина изучает вопрос прекращения перетоков электроэнергии на неконтролируемую территорию Донецкой области вслед за прекращением перетоков на неконтролируемую часть Луганской области.

Об этом в эфире телеканала ICTV заявил заместитель министра по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Георгий Тука, передает агентство Українські Новини.

По информации Туки, долг ДТЭК Донецкоблэнерго за поставленную на неконтролируемую часть Донецкой области составляет менее 0,5 млрд гривен.

"Вопрос, относительно отключения потребителей Донецкой области, он изучается, но решение пока не принято. Динамики расчетов нет точно так же как и в Луганской области, поэтому, скорее всего, решение буклет аналогичное, как и по Луганской области. Но когда оно будет, я пока не знаю ", - сказал он.

Тут походу еще не все линии переподключили...

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #11948 : Квітень 25, 2017, 10:28:52 »
Інтервью Скрипки мене зовсім не висловленнями про мову неприємно вразило, а тим що він вважає нормальним людей з низьким IQ тримати в гетто. Хворих, на його думку, людей (для мене прозвучало саме так), тримати в гетто. Вибачайте, але це :facepalm:
На самом деле речь не о больных людях.
Когда я говорю человеку: "ты что дебил?" я не ставлю диагноз, а имею ввиду "не включай дурочка", "сосредоточься!", "перепроверяй себя!". И если человек реально начнет делать вид, что он интеллектуально слаборазвитый и за 26 лет не может освоить другой язык, хотя спроси его, на каком языке он новости смотрел пятнадцать минут назад - он затруднится с ответом.
То тут уже возникает желание его этим уколоть, что бы он сам на себя взглянул со стороны и пристыдился. Так и подкалывали: "Может тебе нужно особое отношение из-за объективных причин? Может просто твое АйКью меньше 30 и тебя нужно содержать в отдельном специализированном здании с постоянным уходом ?"

По поводу «гетто» конечно Скрипка сморозил херню. Существует набор слов и выражений, который в приличном обществе недопустимо произносить: «тупой как баба/селюк/шахтер», «негр», «загнать в гетто», «сжечь в печке», «нашинковать капусту, как красный комиссар украинских крестьян», «чистота расы» и т.п.
У публичных людей и дипломатов это должно быть на подкорке, хотя тоже бывает ляпают.
« Останнє редагування: Квітень 25, 2017, 15:33:33 від Homiak »

Offline Eney

« Reply #11949 : Квітень 25, 2017, 10:53:51 »
Нібито ми зі Скрипкою з чимось з цього переліку не згодні.
Та воно зрозуміло, що і в тебе і в Скрипки з його "гетто", то радше така собі гіпєрбола. Але ти - то таке, пересічний українець, твої висловлювання хіба що тут на форумі когось зачеплять. А от Скрипка - людина публічна, тож має слідкувати за словами. Адже все, що він каже, може бути використане не тільки проти нього, а й проти України.
А з іншої сторони, досить велика частина російськомовних українців не готова до такого перебігу дій.
Зараз не готова, буде готова через рік - два - десять... Якщо не змушувати, а готувати.
Отож я й кажу, що спротиву більше, чим бажання.
А от як ти сам вважаєш, оте Скрипкино "гетто", чи оте твоє: "дуже схоже, що я забрів на російський форум. Дякую, що не написала "неистово визжат" і "єті свідомьіє", хоча так було б соковитіше" - воно що має побуджувати - спротив чи бажання?
У 2008 році, після війни Грузії з Росією, у грузинському треді сміялися, коли я казав, що Крим наступний. Так от, зараз немає в нас часу на розкачку. Кожен рік буде працювати проти країни. 
ЗИ: Ти Скрипку слухав, чи десь прочитав про його висловлювання? Особисто я прослухав його дуже уважно і не помітив Нічого  образливого в адресу російськомовних. Тому, що він не узагальнював, як це зробили у переспівах, і повторюєте ви, а сказав тільки за тих,  хто за все своє життя проведене в Україні, так і не спромоглися не тільки вивчити українську мову, а й просто розуміти її на загальному рівні. А про гетто для російськомовних - це від лукавого. Але, дивися як добре проросло.

Offline Eney

« Reply #11950 : Квітень 25, 2017, 10:56:39 »
І хто це "ви"? Я звичайний російськомовний українець, який зрозумів, що або українська Україна, або російська Малоросія - жарти закінчилися.
ЗИ: Ти навіть не звернула уваги на те, що Полтава - це російськомовне місто. Відсотків на 70% точно.
Якщо про "ниєте" ти маєш на увазі мене, то хай так і буде, бо іноді накатує, бо дуже схоже, що я забрів на російський форум. Дякую, що не написала "неистово визжат" і "єті свідомьіє", хоча так було б соковитіше.
Ви - це ті, хто за будь-якої нагоди починають докоряти, чого це ви українці, а спілкуєтесь російською.
І я не збираюсь звертати увагу на твої слова про російськомовну Полтаву, бо, як я вже казала,  в мене в Полтаві проблема з нормальною російською мовою, я не можу знайти достатньо співробітників. З українською проблем нема, на відміну від Дніпра. І в мене вибірка точно значно більша, ніж в тебе.
Таке враження, що я все життя провів не в Полтаві.

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #11951 : Квітень 25, 2017, 11:08:29 »
Когда я говорю человеку: "ты что дебил?" я не ставлю диагноз, а имею ввиду "не включай дурочка", "сосредоточся!", "перепроверяй себя!"
Не хочу в эту дискуссию углубляться, но дальше там про даунов было. Меня такое коробит, при том, что про язык он прав конечно же.

Offline Eney

« Reply #11952 : Квітень 25, 2017, 11:12:25 »
Когда я говорю человеку: "ты что дебил?" я не ставлю диагноз, а имею ввиду "не включай дурочка", "сосредоточся!", "перепроверяй себя!"
Не хочу в эту дискуссию углубляться, но дальше там про даунов было. Меня такое коробит, при том, что про язык он прав конечно же.
Коли людина говорять комусь, що той дебіл і підарас, то тут зовсім не йдеться ні про хворобу, ні про орієнтацію. І усі хто це чує, прекрасно це розуміє.

Offline Eney

« Reply #11953 : Квітень 25, 2017, 11:22:56 »
Цитувати (виділене)
Юрій Винничук
49 хв ·
Маленькі хитрощі паспортистів. Усе влаштовано так, аби виробляти біометричний паспорт через паспортні сервіси і платити більше. Паспортисти очевидно в долі. Там де не жива черга, а онлайн - картина дуже цікава. Людей нема, а міфічна черга є. Зокрема в обласному відділі у Львові. Тобто вони сидять тупо без діла. Я зайшов для запису на онлайн - і пшик. Записатися неможливо. Проти кожного підрозділу, який видає біопаспорти, пишеться "На жаль, немає вільного часу".
А ви що собі думали? Так просто? Ні. Система не здається. Систему можна тільки вбити.
Кажуть, якщо заходити онлайн після 24.00, то черги немає. Містика?

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #11954 : Квітень 25, 2017, 11:23:29 »
Коли людина говорять комусь, що той дебіл і підарас, то тут зовсім не йдеться ні про хворобу, ні про орієнтацію. І усі хто це чує, прекрасно це розуміє.
Вважай, що в мене деформація, яка пов'язана з місцем проживання.

Offline Eney

« Reply #11955 : Квітень 25, 2017, 11:39:31 »
Ця акторка збирається з гастролями в Полтаву.
Cпойлер
Стало просто цікаво.

Невже не відповість?  :smilie2:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11956 : Квітень 25, 2017, 12:06:51 »
Когда что-то идёт не так, как хочется нужно найти причину.
Или назначить, второе проще. Разбираться в каждой конкретной проблеме сложно, нет времени, не хочется (нужное подчеркнуть), поэтому просто назначается враг. Лучше, чтоб его было легко вычислить по внешним признакам, без включения мозгов. Очень хорошо подходит национальность (вальцман, капителян...), ориентация , ну или принадлежность к языковой группе. Причём в последнем случае люди настроенные патриотично (понимающие необходимость одного государственного языка - украинского, и тыпы, но в быту общающиеся и думающие на русском) намеренно приравниваются к немногочисленным "рускочелюстным" отрицающим украинский язык в принципе.

Offline Eney

« Reply #11957 : Квітень 25, 2017, 12:19:07 »
Каша.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11958 : Квітень 25, 2017, 12:25:05 »
Ця акторка збирається з гастролями в Полтаву.
Фотки, мягко говоря, устарели.  :pardon:

Cпойлер

Елена Корикова и Дмитрий Исаев на сцене
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #11959 : Квітень 25, 2017, 12:31:31 »
Цитувати (виділене)
Юрій Винничук
49 хв ·
Маленькі хитрощі паспортистів. Усе влаштовано так, аби виробляти біометричний паспорт через паспортні сервіси і платити більше. Паспортисти очевидно в долі. Там де не жива черга, а онлайн - картина дуже цікава. Людей нема, а міфічна черга є. Зокрема в обласному відділі у Львові. Тобто вони сидять тупо без діла. Я зайшов для запису на онлайн - і пшик. Записатися неможливо. Проти кожного підрозділу, який видає біопаспорти, пишеться "На жаль, немає вільного часу".
А ви що собі думали? Так просто? Ні. Система не здається. Систему можна тільки вбити.
Кажуть, якщо заходити онлайн після 24.00, то черги немає. Містика?
Я записалась онлайн, но чисто случайно. Программа дала сбой и выставила места на 2 мая, я записалась. Через 5 мин. мест уже не было. Потом перезвонили, извинились и переписали меня на 3-е. Сейчас мест в Харькове нет, но есть в областных отделениях. Многие записываются и не приходят. И на запись онлайн определенная квота, думаю она сразу же выбирается в крупных городах.
Not all those who wander are lost

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11960 : Квітень 25, 2017, 12:39:26 »
Після хіпішу з хімзброєю в Сірії, відставка цього підхуйлика Артемона дуже реальна.

Старый проверенный способ - "я на больничном"?  :sarcastic:

Цитувати (виділене)
Як передає УНІАН, Аграмунт відсутній в залі від учорашнього дня після того, як більшість депутатів закликали його подати у відставку через візит у березні до Сирії разом з делегацією російських депутатів.
Депутати ПАРЄ також наполягали, щоб розгляд цього питання було внесено до порядку денного. Своєю чергою Аграмунт заявив, що його поїздка до Сирії була «помилкою» і вибачився. Однак коли депутати почали вимагати його відставки, оголосив перерву, після чого до зали не повернувся.
Очікується, що о 13.00 ( 14.00 за київським часом) на засіданні ПАРЄ розпочнеться публічне обговорення дій Аграмунта через його поїздку до Сирії.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Daisy

« Reply #11961 : Квітень 25, 2017, 13:28:06 »
Зараз не готова, буде готова через рік - два - десять... Якщо не змушувати, а готувати.

А може і ніколи.  :smilie2: Росіяни, на відміну від українців, свою мову люблять і поважають і нам до такого ще далеко.

Offline mougrim

« Reply #11962 : Квітень 25, 2017, 13:30:15 »

А може і ніколи.  :smilie2: Росіяни, на відміну від українців, свою мову люблять і поважають і нам до такого ще далеко.
Нехай поважають. Але в них не має бути можливостей безтурботно жити в Україні, знаючи лише російську.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline Daisy

« Reply #11963 : Квітень 25, 2017, 13:31:49 »
Cпойлер

А в Шейцарії є такий сусід як Росія?

Offline Охтирка

« Reply #11964 : Квітень 25, 2017, 13:34:00 »
Люди, которые делали паспорт в Паспортном сервисе! Где у вас снимали отпечатки? Прямо в сервисе  или в ДМС?

Offline Daisy

« Reply #11965 : Квітень 25, 2017, 13:50:46 »

Нехай поважають. Але в них не має бути можливостей безтурботно жити в Україні, знаючи лише російську.

Ні, це дуже важливо бо зараз є лазівка і вони туди лізуть і нас кулупають. Чим менша лазівка - тим менше до нас лізуть, і тим менше нас турбують і тим краще нам живеться.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #11966 : Квітень 25, 2017, 13:54:30 »
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline mougrim

« Reply #11967 : Квітень 25, 2017, 13:55:20 »

Ні, це дуже важливо бо зараз є лазівка і вони туди лізуть і нас кулупають. Чим менша лазівка - тим менше до нас лізуть, і тим менше нас турбують і тим краще нам живеться.
Я й кажу, що це важливо. Всі офіційні справи, всі держустанови, вище навчання, транспорт - тільки державною мовою. Для нацменшин можна зробити в школах поглиблене вивчення рідної мови БЕЗ урізання годин на державну.

На видання періодики не державною мовою - жорсткі квоти і обов'язковість двомовних тиражів.

Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11968 : Квітень 25, 2017, 14:20:07 »
Фотки, мягко говоря, устарели
Так. Акторка зі специфічним типом обличчя, у "Насті" ії прекрасно загримували, але ж коли те було.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #11969 : Квітень 25, 2017, 14:29:25 »

А в Шейцарії є такий сусід як Росія?
Ну колись був, і не один. Вони майже безперервно триста років воювали . У них основна стаття єкспорту тоді була "військовий найманець".  Жили правда дуже бідно. :pardon:

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.