Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика 2017
« Reply #11910 : Квітень 24, 2017, 19:49:23 »
Интересно, чего это всякие кремлёвские проекты,типа "національного спротива", "українськой революції" и подобные так резко озаботились языковыми проблемами. Повытаскивали всякие ролики трёхлетней давности, разгоняют все эти байки, про "не продали, потому-что разговаривала по украински", высказывания выдающихся интеллектуалов типа Скрыпки, опять-же, трёхлетней давности, разгоняют, попутно перевирая в сторону большей радикальности.
Готовят очередной кач к майским?

Offline Eney

« Reply #11911 : Квітень 24, 2017, 19:59:58 »
Интересно, чего это всякие кремлёвские проекты,типа "національного спротива", "українськой революції" и подобные так резко озаботились языковыми проблемами. Повытаскивали всякие ролики трёхлетней давности, разгоняют все эти байки, про "не продали, потому-что разговаривала по украински", высказывания выдающихся интеллектуалов типа Скрыпки, опять-же, трёхлетней давности, разгоняют, попутно перевирая в сторону большей радикальности.
Готовят очередной кач к майским?
Звідки така зла іронія? Скрипку з самого перебрехала Українська правда, і від неї й почався розгін.
ЗИ: Нє, ну якщо тобі подобаються ідеї Малоросії, тоді вибачаюсь. 

Offline Eney

« Reply #11912 : Квітень 24, 2017, 20:08:37 »
Цитувати (виділене)
"Тут много хохлов": На Харківщині дівчина поскаржилася, яка проблема в місті турбує її найбільше. Відеофакт
http://24-online.com.ua/ia6a6rnlyu2x8
І в чому Скрипка не правий?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11913 : Квітень 24, 2017, 20:11:55 »
Нє, ну якщо тобі подобаються ідеї Малоросії, тоді вибачаюсь.
Та не вибачайся, я звик. Просто Скрипку ще от таким пам`ятаю, він талановитий музикант, але не дуже розумний.
Ну і цілком здорову і правильну ідею українизації намагаются перетворити на якусь дурню. Витягують махлаті ролики з ватою, яка щось пиздить "про хахлов" і тягають їх по фейсбуку. З купою "патріотичних" коментів під копірку.
Тобто, якщо немає конфлікту між російскомовними і україномовними - то кацапи нам його створять штучно. А наші фаріононосці допоможуть, як завжди було.

ЗІ: О. І ти приніс. А чогось свіжішого немає? А то за три роки це відео дещо втратило свіжість й новізну.

Offline Eney

« Reply #11914 : Квітень 24, 2017, 20:23:41 »
Нє, ну якщо тобі подобаються ідеї Малоросії, тоді вибачаюсь.
Та не вибачайся, я звик. Просто Скрипку ще от таким пам`ятаю, він талановитий музикант, але не дуже розумний.
Ну і цілком здорову і правильну ідею українизації намагаются перетворити на якусь дурню. Витягують махлаті ролики з ватою, яка щось пиздить "про хахлов" і тягають їх по фейсбуку. З купою "патріотичних" коментів під копірку.
Тобто, якщо немає конфлікту між російскомовними і україномовними - то кацапи нам його створять штучно. А наші фаріононосці допоможуть, як завжди було.

ЗІ: О. І ти приніс. А чогось свіжішого немає? А то за три роки це відео дещо втратило свіжість й новізну.
Все він вірно сказав, і це відео, воно поза часом. Просто приклад тих, кому не місце в Україні. Назви це хоч геттом, хоч Росією...  І чим скоріше ви зрозумієте, що російськомовної України, як держави не буде, тим буде вам же й краще.
Не дадуть її створити. Ті ж сусіди, за любого правителя. Буде, або україномовна Україна, або Малоросія, як частина Росії. І крапка.
Да, те, що кажуть та ж Фаріон і інші, це гірка правда, яка вам не подобається, але інших варіантів просто немає.
ЗИ: Нє, звичайно є, але вони занадто фантастичні, щоб їх втілити. 

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11915 : Квітень 24, 2017, 20:49:39 »
Понятно. "Пиздуй нахуй в свою расию", мне это ещё в 92-м говорил один очень патриотичный чувак, бывший комсорг.
Предлагаю начать вешать всех врагов Украины. Определить кто враг легко, он не хочет вешать русскоязычных.

Offline Eney

« Reply #11916 : Квітень 24, 2017, 20:51:17 »
Понятно. "Пиздуй нахуй в свою расию", мне это ещё в 92-м говорил один очень патриотичный чувак, бывший комсорг.
Предлагаю начать вешать всех врагов Украины. Определить кто враг легко, он не хочет вешать русскоязычных.
Я цей варіант врахував. В останньому реченні. В любом разі, третього дієвого варіанту немає. Або - або.
До речі, вони це розуміють і тому за мову з ходу і ріжуть, і вбивають. Без компромісів.  А ми все жартуємо...

Offline Eney

« Reply #11917 : Квітень 24, 2017, 20:58:43 »

Цитувати (виділене)
Российская певица Юлия Самойлова, которая должна была представить Россию на Евровидении-2017 в Киеве, собирается выстуть в оккупированном Крыму на концерте, посвященному празднованию 9 мая. Об этом сообщила «начальница главного управления культуры Севастополя» Лариса Дудкина, - передает КНК Медиа.

«Эта исполнительница, как планировалось, должна была представить Россию на „Евровидении“. В качестве альтернативы она будет выступать у нас. Предварительная договоренность есть. Мы надеемся, что у нее все получится, и Юля победит все преграды, которые перед ней стоят», - заявила Дудкина.

Offline Eney

« Reply #11918 : Квітень 24, 2017, 21:20:31 »
Цитувати (виділене)
Ольга Решетилова
18 хв ·
Була на ток-шоу Саакашвілі.
Так не можна. Робити політичний піар на найболючіших питаннях суспільства в гірший традиціях тимошенко. Використовувати як тло для своїх монологів людей, які прийшли сказати щось важливе, без їх згоди. Керуватися виключно емоціями там, де потрібен фактаж і розбор на деталі. Витягати з українців найгірше, що в них є, - схильність до патерналізму і слиновиділення на примітивний популізм.
Фу.
Якщо до мене повернеться почуття гумору найближчим часом, напишу детальніше. Бо без гумору тут ніяк. Але поки що просто фу.

Offline Eney

« Reply #11919 : Квітень 24, 2017, 21:25:02 »
Цитувати (виділене)
Російсько-терористичні війська на Донбасі обстрілюють позиції Збройних сил України (ЗСУ) біля Мар'їнки (Донецька область).
Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на прес-центр штабу АТО, ввечері під час обстрілу сил АТО під вогонь противника потрапили житлові квартали міста.

Зараз оперативні служби з'ясовують вид зброї, яку застосовує ворог. За непідтвердженою інформацією, йдеться про міномети калібру 82 мм, озброєння БМП і гранатомети.

Відомо, що є руйнування будинків. Про постраждалих поки що інформації немає.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #11920 : Квітень 24, 2017, 22:22:38 »

Я как по ТВ (по-моему ИНТЕР разгоняет) вижу рекламу про "почтить дидов", так миня аж трисет.  Думаю, может это ненормально? :scratch_one-s_head:

Offline Milena

« Reply #11921 : Квітень 24, 2017, 22:45:24 »
Нормально, меня тоже трясет. Потому что "бессмертный полк" - это как и театрализация взятия Рейхстага, т.е. победобесие.

Offline Mrs_Who

• Стать: Жіноча
  • Don't panic!
« Reply #11922 : Квітень 24, 2017, 23:03:55 »

Cпойлер
[/quote]
Ну, у Гройсмана, в отличие от хуйла, хоть пассажиры не подсадные, а реальные.
А в остальном - да, аттракцион.
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #11923 : Квітень 24, 2017, 23:07:09 »
Опять обезьяны сбежали?
Вата ищет приключения

ОМГ, и в Украину доползло.

Offline Eney

« Reply #11924 : Квітень 24, 2017, 23:08:38 »
Після хіпішу з хімзброєю в Сірії, відставка цього підхуйлика Артемона дуже реальна.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #11925 : Квітень 24, 2017, 23:10:58 »
http://24-online.com.ua/ia6a6rnlyu2x8
І в чому Скрипка не правий?
Это не местная. Сколько живу в Харькове, ни разу не была свидетелем конфликта по вопросу языка. У нас очень толерантный город.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #11926 : Квітень 24, 2017, 23:31:36 »
але мені здається кілька років тому я їх літаки в Борисполі бачив.
Все может быть. При ВФЯ и Wizzair  убегал, а щас вернулся

Ты с germanwings не путаешь? Они ушли и назад не собираются, а wizzair ukraine стали wizzair hungary (что привело к конским ценам за багаж) но летать емнип не переставали.
Почти все рейсы сократили тогда, один Будапешт оставался.
Сейчас опять наращивают.
палимо танки з ночі до ранку

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11927 : Квітень 24, 2017, 23:35:26 »

Как только что-то плохое происходит, ОРДИЛО без оговорок Украина.
Тю, ля, а шо?

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #11928 : Квітень 25, 2017, 00:29:46 »
І чим скоріше ви зрозумієте, що російськомовної України, як держави не буде, тим буде вам же й краще.
Та це, в цілому, зрозуміло і заперечень нема. Але є декілька зауважень:
1. Неможна зменшувати присутність російської в Україні шляхом знищення чи дискримінації її носіїв - вішати, загоняти в гетто, примусово висіляти в Росію, позбавляти громадянства - ні. Та й не дадуть.
2. Це не вдбудеться миттево. Навіть в істричному вимірі міттево не станеться. За одне покоління - точно ні.
3. Навіть коли це станеться - це не означатиме цілковиту відсутність російської мови на теренах України. Українська буде домінуючою, але російська ще дуже надовго залишиться найбільш поширеною з іноземних мов.
Десь так.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline Eney

« Reply #11929 : Квітень 25, 2017, 08:18:42 »
І чим скоріше ви зрозумієте, що російськомовної України, як держави не буде, тим буде вам же й краще.
1. Неможна зменшувати присутність російської в Україні шляхом знищення чи дискримінації її носіїв - вішати, загоняти в гетто, примусово висіляти в Росію, позбавляти громадянства - ні. Та й не дадуть.
2. Це не вдбудеться миттево. Навіть в істричному вимірі міттево не станеться. За одне покоління - точно ні.
3. Навіть коли це станеться - це не означатиме цілковиту відсутність російської мови на теренах України. Українська буде домінуючою, але російська ще дуже надовго залишиться найбільш поширеною з іноземних мов.
Десь так.
Нібито ми зі Скрипкою з чимось з цього переліку не згодні. А з іншої сторони, досить велика частина російськомовних українців не готова до такого перебігу дій.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11930 : Квітень 25, 2017, 08:24:49 »
Cпойлер
Десь так.
Нібито ми зі Скрипкою з чимось з цього переліку не згодні.
Не згодні. Вам треба тут і зараз. Вам кажуть - люди повинні перекроїти себе, на це потрібен час. Ні, якщо срочно не почав говорити - прЕдатель! З-за таких воплів ні я, ні багато моїх друзів не перейшли на українську у побуті, бо хочеться робити це із власної волі, а не коли стоять над головою та ниють:"Ну коли вже ти почнешь?". Тому і не починаю, що стоїте. Відійдіть, дайте дихати вільно, не вбивайте бажання. А якщо вбили - то претензії майте до себе, а не до тих, хто хотів, але так і не почав завдяки вам.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #11931 : Квітень 25, 2017, 08:29:30 »
Cпойлер
Десь так.
Не згодні. Вам треба тут і зараз. Вам кажуть - люди повинні перекроїти себе, на це потрібен час. Ні, якщо срочно не почав говорити - прЕдатель! З-за таких воплів ні я, ні багато моїх друзів не перейшли на українську у побуті, бо хочеться робити це із власної волі, а не коли стоять над головою та ниють:"Ну коли вже ти почнешь?". Тому і не починаю, що стоїте. Відійдіть, дайте дихати вільно, не вбивайте бажання. А якщо вбили - то претензії майте до себе, а не до тих, хто хотів, але так і не почав завдяки вам.
Отож я й кажу, що спротиву більше, чим бажання. Бо немає розуміння, що у країни просто немає часу на вцяцьковування.
До речі, ви оперуєте словами Скрипки у редакції Української правди або російських ЗМІ.
І хто це "ви"? Я звичайний російськомовний українець, який зрозумів, що або українська Україна, або російська Малоросія - жарти закінчилися.
ЗИ: Ти навіть не звернула уваги на те, що Полтава - це російськомовне місто. Відсотків на 70% точно.
Якщо про "ниєте" ти маєш на увазі мене, то хай так і буде, бо іноді накатує, бо дуже схоже, що я забрів на російський форум. Дякую, що не написала "неистово визжат" і "єті свідомьіє", хоча так було б соковитіше.
« Останнє редагування: Квітень 25, 2017, 08:42:26 від Eney »

Offline Eney

« Reply #11932 : Квітень 25, 2017, 08:47:50 »

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #11933 : Квітень 25, 2017, 09:01:09 »
Та воно зрозуміло, що і в тебе і в Скрипки з його "гетто", то радше така собі гіпєрбола. Але ти - то таке, пересічний українець, твої висловлювання хіба що тут на форумі когось зачеплять. А от Скрипка - людина публічна, тож має слідкувати за словами. Адже все, що він каже, може бути використане не тільки проти нього, а й проти України.
А з іншої сторони, досить велика частина російськомовних українців не готова до такого перебігу дій.
Зараз не готова, буде готова через рік - два - десять... Якщо не змушувати, а готувати.
Отож я й кажу, що спротиву більше, чим бажання.
А от як ти сам вважаєш, оте Скрипкино "гетто", чи оте твоє: "дуже схоже, що я забрів на російський форум. Дякую, що не написала "неистово визжат" і "єті свідомьіє", хоча так було б соковитіше" - воно що має побуджувати - спротив чи бажання?

And we'll all stay free

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11934 : Квітень 25, 2017, 09:05:34 »
І хто це "ви"? Я звичайний російськомовний українець, який зрозумів, що або українська Україна, або російська Малоросія - жарти закінчилися.
ЗИ: Ти навіть не звернула уваги на те, що Полтава - це російськомовне місто. Відсотків на 70% точно.
Якщо про "ниєте" ти маєш на увазі мене, то хай так і буде, бо іноді накатує, бо дуже схоже, що я забрів на російський форум. Дякую, що не написала "неистово визжат" і "єті свідомьіє", хоча так було б соковитіше.
Ви - це ті, хто за будь-якої нагоди починають докоряти, чого це ви українці, а спілкуєтесь російською.
І я не збираюсь звертати увагу на твої слова про російськомовну Полтаву, бо, як я вже казала,  в мене в Полтаві проблема з нормальною російською мовою, я не можу знайти достатньо співробітників. З українською проблем нема, на відміну від Дніпра. І в мене вибірка точно значно більша, ніж в тебе.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Online Mathilda

• Nederland
« Reply #11935 : Квітень 25, 2017, 09:27:29 »
Я дуже нечасто пишу в укрполітику, бо звідси мені точно не "краще видно".
І спілкуюся кожного дня голандською з моїм голандськомовним оточенням, українською с українськомовним, російською с російськомовним і англійскою з усіма іншими.
Інтервью Скрипки мене зовсім не висловленнями про мову неприємно вразило, а тим що він вважає нормальним людей з низьким IQ тримати в гетто. Хворих, на його думку, людей (для мене прозвучало саме так), тримати в гетто. Вибачайте, але це :facepalm:

Offline vetala

« Reply #11936 : Квітень 25, 2017, 09:28:11 »
Дякую тобі Еней, я б тебе клонував при можливісті. :sarcastic:  :drinks: подивився б я на цих "братів" коли нас перестануть розуміти. Кого вони потім будуть рятувати?

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11937 : Квітень 25, 2017, 09:32:39 »
Дякую тобі Еней, я б тебе клонував при можливісті. :sarcastic:  :drinks: подивився б я на цих "братів" коли нас перестануть розуміти. Кого вони потім будуть рятувати?

Ви смішні. Не було б мови, почали б рятувати Лавру, бо в ній Довгорукий , Ілля Муромець та Нікон лежать. Привід завжди знайдеться, якщо є потреба. А напругу у своєму стомленому суспільстві зараз створюють "патріоти" своїми руками. Блокаду вже зробили, тепер мову розганяють. На кого працюємо?
« Останнє редагування: Квітень 25, 2017, 09:59:46 від Няма Донецкая »

Offline Охтирка

« Reply #11938 : Квітень 25, 2017, 09:38:18 »

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #11939 : Квітень 25, 2017, 09:50:13 »
Кого вони потім будуть рятувати?
От коли зараз Росія заводить свої теревені про "захист російськомовних", то всі навколо чудово розуміють, що воно лише теревені, тож можна не звертати уваги. То-й не звертають. А от якби російськомовних насправді якось змушували силомиць до української (гетто чи ще якось)? Для росіян то байдуже, вони собі привід хоч як знайдуть. А от міжнародної підтиримки вже не було б.
And we'll all stay free

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.