Автор Тема: Українська політика 2017

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
Re: Українська політика 2017
« Reply #6330 : Лютий 24, 2017, 17:56:36 »
Почти пятничное.  :)

Offline Eney

« Reply #6331 : Лютий 24, 2017, 18:06:24 »
Цитувати (виділене)
Daniel Tchikin
5 год ·
Если судите генерала Назарова за Ил-76, судите тогда уж и Костю Гришина за Иловайск. Ах, ну, да, конечно, он же "народный хЭрой", у него ж неприкосновенность, он же "против барыг", он же на рельсах сидит, как можно, совсем я продался большевикам, как тот Брут...

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #6332 : Лютий 24, 2017, 18:15:09 »
Ця сука точно декілька хлопців привезе.
Дай бог что бы это были наши, а не две очередных мутных сепарских козы.

Offline Eney

« Reply #6333 : Лютий 24, 2017, 18:16:59 »
Ця сука точно декілька хлопців привезе.
Дай бог что бы это были наши, а не две очередных мутных сепарских козы.
Відбір буде, тут і до ворожки не ходи. Хворі або поранені, кого обслуговувати важко.

Offline Eney

« Reply #6334 : Лютий 24, 2017, 18:32:09 »
 :rofl: Смішний, сцуко
Цитувати (виділене)
Народный депутат Украины (внефракционный) Сергей Тарута заявил, что в случае назначения его премьер-министром Украины он смог бы снять торговую блокаду на Донбассе за неделю.

"Думаю, что будь я премьером, ровно за неделю там бы блокады не было", – сказал он в эфире телеканала NewsOne в ходе дискуссии о путях решения проблемы блокады оккупированного Донбасса.

Offline Eney

« Reply #6335 : Лютий 24, 2017, 18:41:02 »
Вітаннячко.

Offline Eney

« Reply #6336 : Лютий 24, 2017, 19:01:36 »
Цитувати (виділене)
Боевик ДНР рассказал, как люди Захарченко обстреливали Донецк из минометов и сваливали вину на «укров»
http://vlada.io/slider/boevik-dnr-rasskazal-kak-lyudi-zaharchenko-obstrelivali-donetsk-iz-minometov-i-svalivali-vinu-na-ukrov/

Offline Аксельбант

« Reply #6337 : Лютий 24, 2017, 19:44:02 »
Предлагаю пойти дальше.

Любую нормальную идею можно спокойно превратить в идиотизм. Достаточно "пойти дальше". Например, солить пачкой соли в один кило любую еду. Ведь соль полезна ведь? Так и тут.

Кстати, когда такие люди встречались по работе, с ними никогда никто не мог реализовать хоть какую-то простую задачу. Они постоянно ныли, приводили гиперболические сравнение и ровным счетом нихрена не делали, только портили нервы начальству и окружающим. В результате им предлагали пойти дальше - на улицу.

Возможно это было несправедливо и они могли придумать еще много таких вот аналогий. Но, опыт говорит это очень помогало остальным - которые хотели и делали.
There is no truce with Adam-zad, the Bear that looks like a Man!

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #6338 : Лютий 24, 2017, 19:56:03 »
guess who?

Ви знаєте, що я Вам хочу сказати, коли я роблю якісь покупки, це не значить, що я маю зробити ці покупки, щоб якісь зробити неправові такі дії. Розумієте? Якщо я хочу зробити цю покупку. Я її можу собі дозволити. Мені здається, не треба дивитися, хто що має. Ви не дивіться, хто що має. Ви забудьте за те, хто що має.
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #6339 : Лютий 24, 2017, 20:01:30 »
Лера напряглась вместе с Катей

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline kvk

« Reply #6340 : Лютий 24, 2017, 22:06:01 »
У Відні затримали ще одного фігуранта "іспанської" справи Дмитра Фірташа. Можливо, йдеться про екс-радника президента Віктора Ющенка.
Цитувати (виділене)
Віденська поліція у четвер, 23 лютого, затримала ще одну особу, яка є фігурантом справи, відкритої щодо українського бізнесмена Дмитра Фірташа в Іспанії. У п'ятницю, 24 лютого, прокуратура Відня підтвердила DW факт затримання, яке відбулося на підставі європейського ордера на арешт, виданого Іспанією.
Речниця прокуратури зазначила, що йдеться саме про відкриту Іспанією справу, яка стосується підозр Фірташа у відмиванні грошей. Правоохоронці наразі не можуть назвати прізвище затриманого, проте не спростовують повідомлення місцевого видання News, яке написало про "українсько-сирійського бізнесмена, який мешкає у Відні".
За даними DW, йдеться про колишнього радника президента Віктора Ющенка, Ареса Юсефа, центральний офіс компанії якого розташований в австрійській столиці.
Юсеф, як повідомляли раніше з посиланням на слідство іспанські ЗМІ, начебто розпоряджався потоками грошей, що надходили йому від Фірташа. Бізнесмен сирійського походження багато років вів справи в Україні, в тому числі у нафтогазовій сфері. Екс-голова Адміністрації президента Олег Рибачук раніше заявляв, що саме Юсеф порекомендував Дмитра Фірташа Ющенку на роль посередника у постачаннях газу з Росії.

Offline Mrs_Who

• Стать: Жіноча
  • Don't panic!
« Reply #6341 : Лютий 24, 2017, 22:25:57 »
Цитувати (виділене)
Действия Савченко квалифицируются как государственная измена, - Шкиряк
Советник главы МВД Зорян Шкиряк считает, что действия народного депутата Савченко могут быть квалифицированы как государственная измена.

"Она сознательно ехала туда с откровенно провокационной целью и призывами "бросать оружие, уходить с передовой на Киев, чтобы снести "преступную власть", - написал Шкиряк.

Он заявил, что это прямой призыв "к свержению конституционного строя". По словам Шкиряка, Савченко призывала к государственному перевороту действующих военнослужащих, которые ведут боевые действия против врага в зоне АТО.

"Я убежден, что есть все основания открывать уголовное производство по ст. 109 УК - государственная измена, призывы к свержению Конституционного строя и т.д. Надеюсь на быструю и адекватную реакцию ГПУ и СБУ", - заявил советник.

Он также добавил, что действия Савченко подтвердили бойцы на передовой.

Цитувати (виділене)
Народный депутат Надежда Савченко и руководитель центра освобождения пленных «Офицерский корпус» Владимир Рубан прибыли на территорию так называемой «ДНР» навестить украинских пленных. Об этом сегодня заявили в «министерстве государственной безопасности ДНР», пишет сепаратистский сайт ДАН.
Как сообщает Интерфакс, Надежда Савченко вместе с Владимиром Рубаном прибыли в Макеевскую колонию.

Кстати, сестрица ее говорит, что с ними пропала связь.
Not all those who wander are lost

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #6342 : Лютий 25, 2017, 00:05:08 »
Роман Доник
39 мин ·

А теперь народный депутат ВРУ от "Батькивщины", будет появляться там, откуда сепары валят по нашим позициям и создавать им прикрытие оповещая об этом, чтоб не дай Бог наши артиллеристы не ответили.

Cпойлер
Скрин от сепаров
Cпойлер
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #6343 : Лютий 25, 2017, 00:42:18 »
Роман Доник
39 мин ·

А теперь народный депутат ВРУ от "Батькивщины", будет появляться там, откуда сепары валят по нашим позициям и создавать им прикрытие оповещая об этом, чтоб не дай Бог наши артиллеристы не ответили.

Cпойлер
Скрин от сепаров
Cпойлер
Кто то считает ее просто дурой, ну а я остаюсь при своем мнении: завербована рашкой. И ни в какую "темную" ее не используют. Дают четкий инструктаж, что, где и когда.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #6344 : Лютий 25, 2017, 01:23:38 »
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6345 : Лютий 25, 2017, 01:44:52 »
По поводу неприкосновенности.
Сегодня на метро Черниговская был пойман карманник. За руку, как говорится.
Ментов не вызывали. Возможно потом, вместе со скорой. Ибо на своих ногах этот ворюжка уйти оказался уже не в состоянии.
Это я опять про кицю судейскую вспомнил.
При овоще она бы гордо ткнула ксивой в лицо менту, плюнула бы ему на ботинки и уехала. А нынче она до последнего пыталась съехать на понтах, но о принадлежности к касте неприкасаемых гнид призналась уже после прибытия подкрепления.
А это значит, что ссут, гадёныши. И это хорошо.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #6346 : Лютий 25, 2017, 06:47:32 »
Кто то считает ее просто дурой, ну а я остаюсь при своем мнении: завербована рашкой. И ни в какую "темную" ее не используют. Дают четкий инструктаж, что, где и когда.
Недавно Тарас Черновол интервью давал, может приносили уже.
http://gazeta.ua/articles/politics/_pro-savchenko-u-kdb-pisali-knizhki-cornovil/752743
Цитувати (виділене)
Когда-то имел возможность прочитать фотокопию секретного учебника оперативной психологии для высшей школы КГБ СССР. Смотрю на Савченко — о ней целые абзацы читал. Там описано, как завербовать человека, чтобы она даже не знал, что он завербован. "Самый ценный агент — это тот, которого вы не вербовали", — дословная фраза из учебника,
— объяснил Черновол.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6347 : Лютий 25, 2017, 09:06:08 »
Цитувати (виділене)
Поліція затримала двох адміністраторів суїцидальних груп у соціальних мережах.

Про це Громадському повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Князєв мав бути гостем ефіру Громадського о 20.00, але терміново поїхав на затримання. Ефір переноситься.

«Вони дають свідчення, що експериментували зі свідомістю людей», — сказав очільник Нацполіції.

Він повідомив, що проводяться «заходи з затримання та допиту адмінів груп «Синіх китів» та «Рожевих Фей».

«Провели обшуки і зібрали докази. Ведемо консультації з ген прокуратурою (процесуальним керуючим у справі) щодо можливого затримання по справі», — повідомив Князєв.

Offline Старина Z

« Reply #6348 : Лютий 25, 2017, 10:38:31 »
Роман Доник
39 мин ·

Cпойлер
Скрин от сепаров
Cпойлер

Так наоборот, нужно по месту ее предполагаемого пребывания насыпать побольше. Война все спишет.

Offline Eney

« Reply #6349 : Лютий 25, 2017, 12:07:31 »
Цитувати (виділене)
Sergey Marchenko
5 хв ·
Беда не в пиаре савченко, рубанов, медведчуков, рабиновичей на заложниках. Пусть бы себе пиарились, мне их известность и знаменитость по барабану. Беда в том, что для их пиара сепарам необходимо создать проблему. Если бы военнопленных не пытали, не содержали в скотских условиях, не лишали медицинской помощи, это не вызывало бы нужного пиарщикам общественного резонанса. Поэтому нужно правильно расставлять акценты: не Надя спасает бойцов. Если бы не ее пиар на крови, не нужно было бы никого спасать: всех давно поменяли бы, как меняли в начале войны. Наших бойцов специально пытают и лишают здоровья, чтобы Надя набрала политический вес. Именно за это надо судить Савченко, а не за агитацию идти на Киев свергать правительство.
Її треба судити по сукупноісті дій.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #6350 : Лютий 25, 2017, 12:22:06 »
Из форумов на Лиге:
Цитувати (виділене)
"Коротко об угрозах Билецкого распустить Раду:
Устроился такой на работу и 3 года на ней не появляешься.
Потом приходишь и говоришь:
- Или вы переоформите контору на меня, или я увольняюсь." (с)

Offline Eney

« Reply #6351 : Лютий 25, 2017, 12:34:58 »
Цитувати (виділене)
Поліція затримала двох адміністраторів суїцидальних груп у соціальних мережах.

Cпойлер
Про це Громадському повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Князєв мав бути гостем ефіру Громадського о 20.00, але терміново поїхав на затримання. Ефір переноситься.

«Вони дають свідчення, що експериментували зі свідомістю людей», — сказав очільник Нацполіції.

Він повідомив, що проводяться «заходи з затримання та допиту адмінів груп «Синіх китів» та «Рожевих Фей».

«Провели обшуки і зібрали докази. Ведемо консультації з ген прокуратурою (процесуальним керуючим у справі) щодо можливого затримання по справі», — повідомив Князєв.
Цитувати (виділене)
У Києві відпустили затриманих напередодні адміністраторів так званих "груп смерті" у соцмережах.

Зазначається, що адміністратори суїцидальних груп були студентами одного із медичних університетів у столиці.

"Були затримані двоє студентів четвертого курсу, які навчаються в Києві в медуніверситеті. Ці юнаки пояснили, що діяли з цікавості і намагалися зрозуміти, як працює свідомість людини, і чи вдасться маніпулювати підлітками, які потрапили в скрутне становище. Вони давали завдання і діти їх виконували. Студенти вчаться не на лікувальних факультетах, вони не мають відношення до спеціальності "психіатрія", - повідомило джерело.

Повідомляється, що до вечора на місцях проживання "кураторів", які намагалися довести дітей до суїциду, проводилися обшуки і допити.

Окрім того, відомо, що ці зловмисники досі не довели до самогубства жодну жертву.

"У нас немає потерпілої сторони, відповідно, ми не можемо їм ставити жодну статтю кримінального кодексу. Довелося відпустити їх на волю", - повідомив правоохоронець.

Наразі в розробці знаходяться десятки кураторів.

"Ми працюємо з тими, хто спілкується з дітьми на території України. У нас немає можливості дістатися до зарубіжних кураторів. Більшість з них знаходиться в Росії. А з огляду на наші відносини з цією країною, злочинців нам ніхто не видасть", - повідомило джерело.

Offline Старина Z

« Reply #6352 : Лютий 25, 2017, 12:38:55 »
Цитувати (виділене)
Повідомляється, що до вечора на місцях проживання "кураторів", які намагалися довести дітей до суїциду, проводилися обшуки і допити.

Окрім того, відомо, що ці зловмисники досі не довели до самогубства жодну жертву.

"У нас немає потерпілої сторони, відповідно, ми не можемо їм ставити жодну статтю кримінального кодексу. Довелося відпустити їх на волю", - повідомив правоохоронець.

А я думал, что если подозреваемые предпринимали действия для реализации своих замыслов, но замыслы не реализовались по независящим от подозреваемых причинам, то преступление считается совершенным.

Offline Eney

« Reply #6353 : Лютий 25, 2017, 12:40:49 »
Цитувати (виділене)

А я думал, что если подозреваемые предпринимали действия для реализации своих замыслов, но замыслы не реализовались по независящим от подозреваемых причинам, то преступление считается совершенным.
В нас би третина країни сиділа, ще третина чекала б коли звільняться камери, щоб сісти.

Offline Eney

« Reply #6354 : Лютий 25, 2017, 12:52:35 »
Из форумов на Лиге:
Цитувати (виділене)
"Коротко об угрозах Билецкого распустить Раду:
Устроился такой на работу и 3 года на ней не появляешься.
Потом приходишь и говоришь:
- Или вы переоформите контору на меня, или я увольняюсь." (с)
Чудовий був би президент. З"явився б на інавгурації, не досидів її до кінця і трошки перед закніченням терміну, і то про це б довідалися тільки через папараці.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #6355 : Лютий 25, 2017, 12:54:24 »
По поводу неприкосновенности.

Дійові особи: Поважна людина (П), Патрульні поліцейські (ПП), Невідомий у масці.

П: Я вас всех в АТО сгною!
ПП: Будь ласка заспокойтесь та пред’явіть документи.
П:  Какіє нахєр документи? Я недоторканній! Звоню прокурору!
ПП: Шановний…
П: Да Міхаіл Петрович, дорогий! Слухай тут у мене поліцейські ці нові, вообще охамелі.. можешь допомогти. Не можеш? Олексіічу дзвонити? Ну окей, зараз вам покажу!
ПП: Громадянине, Ви маєте виконувати законні вимоги співробітників патрульної поліції. Пред’явіть документи будь ласка!
П: Мовчи, тварина! Будешь завтра двір мести… Але, Олександр Олексєічь?

Тут на сцені з’являється Невідомий у масці. Патрульні поліцейські починають розуватися. Невідомий спокійно підходе до поважної особи та з усього размаху б’є її в обличчя.

ПП: Громадянине, ви вчиняєте злочин!
П: А-а-а! Сука!

Невідома особа б`є поважну особу ще раз та швидко удаляться.

П: Поліція!!!
ПП: Шановний зупиніться, ви затримані.
П: Чого ви стоїте, довбні, доженіть його!

Патрульні поліцейські у шкарпетках починають бігти за невідомою особою. Оббігши будинок, повертаються до поважної особи.

П: Де він??? (спльовує кров)
ПП: Втік, нажаль. Не змогли наздогнати. 
П: Чого ви не стріляли??
ПП: Так такі засоби затримання не відповідають тяжкості злочину.
П: От курво! Ви бачили, що він зробив? За таке як раз таки розсітрлюють! А чого ви босі?
ПП: Кам’янці попали, тому і не наздогнали. Пред’явите нарешті Ваші документи?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #6356 : Лютий 25, 2017, 12:57:18 »
Если бы военнопленных не пытали, не содержали в скотских условиях, не лишали медицинской помощи, это не вызывало бы нужного пиарщикам общественного резонанса. Поэтому нужно правильно расставлять акценты: не Надя спасает бойцов. Если бы не ее пиар на крови, не нужно было бы никого спасать: всех давно поменяли бы, как меняли в начале войны.

Цитувати (виділене)
Народного депутата Украины Надежду Савченко, во время ее визит к украинским пленным, сопровождали российские журналисты.

Цитувати (виділене)
Парламентарий посетила Макеевскую колонию 24 февраля. Вечером того же дня в оперативном командовании самопровозглашенной Донецкой народной республики (ДНР) сообщили, что украинские силовики начали массированные обстрелы подконтрольных ополченцам территорий.

«ВСУ начали массированный обстрел донецкой агломерации сразу после первых сообщений о визите Савченко. Мы не исключаем, что целью было сорвать посещение ею украинских пленных», — заявил представитель штаба.

Offline Eney

« Reply #6357 : Лютий 25, 2017, 12:59:45 »
Є відео від підарків з сєпарськго тв "Анна-ньюс" про цю суку. Я не буду його викладати.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6358 : Лютий 25, 2017, 13:22:31 »
Чудово! Дитина вирізає на собі китів, сідає на край даху і знімає це, розсилає свої голі фотки по друзях - і ніхто не потерпів! Ці падлюки і далі на лікарів вчитися будуть? Тоді лишається одне - повідомити їх дані батькам  цих дітей

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6359 : Лютий 25, 2017, 13:35:08 »
Я не буду його викладати.
А я викладу, героїв треба знати

Сама завширшки як два полонених і розмовляє, як групенфюрер над усіма.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.