Кабинет министров Украины назначил заместителем министра энергетики и угольной промышленности 27-летнюю Наталию Бойко.Об этом РБК-Украина сообщили в Министерстве энергетики и угольной промышленности Украины. "Направление, которое будет курировать Наталия - это евроинтеграция", - говорится в сообщении.Кроме того, Бойко будет заниматься энергетической стратегией министерства.
Это теперь тренд такой, как я понимаю?
А это какая-то неправильная Бойко или просто молодая и симпатичная?
это просто молодая и симпатичная )
И что тогда вас не устраивает в выборе Насалика?
молодых людей.
Ну судя по тренду у наших министров пока все таки консервативные взгляды.
То есть, девушки это тоже молодые люди.
Кабинет министров Украины назначил заместителем министра энергетики и угольной промышленности 27-летнюю Наталию Бойко.
Эта Бойко какая надо Бойко. https://strana.ua/
счас предъяву сделают за источник
CпойлерЦитата: Mike123 від Лютий 22, 2017, 17:01:18Кабинет министров Украины назначил заместителем министра энергетики и угольной промышленности 27-летнюю Наталию Бойко.Эта Бойко какая надо Бойко. https://strana.ua/articles/private-life/57052-u-27-letnej-zamministra-energetiki-natali-bojko-novyj-dzhip-toyota-i-okolo-milliona-griven-nalichki.htmlсмешнаяЭтот источник может кому-то не понравится. Оставляю за собой право не совпадать с их точкой зрения.
Сидит говорящий бибизьян
Обезьяна под спойлером.
Да! Шо за источник!? Это кака, в качестве источника.
Джерело Виток - москальське гівно. І це не точка зренія, а медичний факт.
А доходы и машина, как раз, не впечатляют.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Лютий 22, 2017, 22:09:19А доходы и машина, как раз, не впечатляют.Меня и работы впечатлили, и фоты нормальные, и куча бабла у молодой девушки. Будем смотреть дальше.
Я путаюсь. Уточните, какая из двух.
skrypin.ua1 год. · – Ви зазначили 1 мільйон доларів у декларації 2010 року. Звідки гроші?– Я їх позичив.– Ви ж казали, що заробили консультацієми і консалтингом.– Заробити всю цю суму консультаціями неможливо! То лише частина грошей. – То скільки вам позичили?– 700 тисяч доларів.– Хто?– Тесть. – Звідки у нього такі гроші?– Він працював водієм в російському Газпромі.ГОНЧАРЕНКО
George Tuka21 хв · Дякую і учасникам сьогоднішньоі ходи Гідності і правоохоронцям за дотримання Закону, збереження порядку в місті і уникання провокацій!Тричі розмовляв з учасниками акціі. Висновок: влада неймовірно неефективно комунікує з суспільством!Більшість людей, наслухавшись політиків, з подивом розуміли, що уряд працює лише 9 місяців, а не три роки.Практично ніхто не знав про те, що на початку підготовки до опалювального сезону, ми 45 діб не отримували жодного вагону з НКТ під впливом блокади, влаштованою сєпарами.Переважна більшість не задумувались про наслідки розриву промислового ланцюжка і вірогідні втрати бюджету.Далеко не всі задумуються над тим, що війна потребує величесних коштів.Ще раз дякую всім за дотримання Закону!
Декларация Натальи Бойко, второй результат в гугле по запросу "Наталія Бойко електронна декларація". В общем, всё, что написали в "Стране". Криминалити пока не вижу.
Цитата: Smooth Pimp від Лютий 23, 2017, 05:30:29Декларация Натальи Бойко, второй результат в гугле по запросу "Наталія Бойко електронна декларація". В общем, всё, что написали в "Стране". Криминалити пока не вижу.Панна Бойко - сирота?
Тип права: Спільна власністьВідсоток, %: 20Прізвище: БойкоІм'я: НаталіяПо батькові: АндріївнаТип права: Спільна власністьВідсоток, %: 20Власник: Громадянин УкраїниПрізвище: БойкоІм'я: ОлесяПо батькові: ТеодозіївнаТип права: Спільна власністьВідсоток, %: 20Власник: Громадянин УкраїниПрізвище: БойкоІм'я: Олекса-МихайлоПо батькові: АндрійовичТип права: Спільна власністьВідсоток, %: 20Власник: Громадянин УкраїниПрізвище: БойкоІм'я: ХристинаПо батькові: АндріївнаТип права: Спільна власністьВідсоток, %: 20Власник: Громадянин УкраїниПрізвище: БойкоІм'я: АндрійПо батькові: Михайлович
Судя по владению квартирой на пятерых, то нет.
Панна Бойко - сирота?
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.