Автор Тема: Українська політика 2017

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
Re: Українська політика 2017
« Reply #4500 : Лютий 07, 2017, 15:54:18 »

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4501 : Лютий 07, 2017, 16:09:01 »
на вечный больничный сядут
низзя вечный больничный - полгода мона, потом на инвалидность

КМК, через четыре месяца можно увольнять.
Цитувати (виділене)
неявки на работу в течение более 4 месяцев подряд вследствие временной нетрудоспособности. (Это положение не распространяется на отпуск по беременности и родам, а также на отпуск при болезни, если законодательством установлен более длительный срок сохранения места работы (должности) при определенном заболевании). За работниками, утратившими трудоспособность в связи с трудовым увечьем или профессиональным заболеванием, место работы (должность) сохраняется до восстановления трудоспособности или установления инвалидности;
Но кто мешает выйти на день в коммитет и опять?
Разве что не предвзятая ВКК. :kos:

Offline shtativ

« Reply #4502 : Лютий 07, 2017, 16:18:29 »
Не прогул, а отсутствие на работе по любым причинам в виду особой важности и нужности данного вида труда.
Или, как у студентов, отчислять за незакрытую сессию.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #4503 : Лютий 07, 2017, 16:23:17 »
отчислять за незакрытую сессию.
О  тут и формулировку не надо переделывать :sarcastic:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4504 : Лютий 07, 2017, 16:32:42 »
Колись це повинно було статися, одже цей день настав. Я вперше почув цю дуже популярну фразу "Я вас туди не посилав".

Це про участь в АТО. Звісно, це відбулося в маршрутці. Звісно, водій відмовив в безкоштовному проїзді. Принаймні, намагався. Мовляв, в нього вже є пільговики. На моє зауваження щодо закону України та відсутність обмежень - тірада про бездіяльність влади, непрацюючі закони, олігархів і т.д. На пропозицію почати виконувати закони з себе відповів, що зараз кудись подзвонить до кума, буде перевіряти, чи дійсно я воював. Цікаво, якщо родич також має УБД, він схвалить таку поведінку щодо військових?

Але найцікавіше почалося згодом. На мене накинулися всі присутні пасажири. А їх було 5 (!), маршрутка їхала порожня - гарний привід відмовити пільговику. Всі - жінки-пенсіонерки. Далі я почув стандартний набір. "Ми вас не посилали", "захищав олігархів", "вбивав мирних", "чого добився", "громадянська війна", "треба миритися з Путіним". А головне - "України більше немає"(а це вже не просто гнівна фраза, а активно розтиражовний ольгінськими ботами і російськими ЗМІ меседж). Я запитав, чи вважає вона себе громадянкою України. Відповідь - ні, принаймні вона так себе почуває (бо України ж нема). Тоді я запитав, чи отримає вона українську пенсію. В театральних вишах треба викладати такий погляд і мовчання. Просто феєрверк!

Виходив я на стадії "прокляну" і "вбивця". Шкода, напевно, найцікавіше було попереду. Хто там писав про референдум та мешканців Авдіївки? Це Київ!

А ось call-центр КМДА, навпаки, максимально культурно прийняв скаргу. Я ж за легальні методи виховання, закон наше все. Хоча, давно в Києві ніхто не повідомляв про "роз'яснювальну роботу" ветеранів АТО для водіїв.

Поки був в одній державній установі, почув розмову двох людей, жінки та чоловіка, років по 40. Вона щось почала російською про "я прочитала, там з обох сторін провокації". Чоловік рішуче запитав, яку половину ФБ вона читає (ось вона, медіаграмотність в маси!), на її відповідь "друзі щось лайкнули, ось я і читаю" він встав, підійшов зі смартфоном і почав показувати відео з запуском «Градів» з Донецька. Виявилося, вони були переселенцями саме з Донецька, а «Град» стояли десь недалеко від їхньої колишньої квартири. Вони навіть почали порівнювати місцевість і називати якісь орієнтири, типу крамниць чи школи. А головне, що я від них пізніше почув - "то оркі намагалися в наступ пійти, а наші їм п...лей вломили, красава ваще". Розумієте. НАШІ. І так, це донецькі. Хоча ні, це дончане. Красави ваще!

А потім жінка-держпрацівник зустріла мене російською. Але як почула почула мою відповідь українською - теж перейшла на державну. Ось, можуть можуть, коли захочуть. Мовний закон? Утиснення російської? Ну-ну. І зробила все швидко і безкоштовно. Ба навіть з посмішкою посмішкою та побажанням гарного дня. "Нічого не змінюється".

А Мораль? Мораль дуже проста - зберігаємо спокій і чистимо зброю. 

http://tyzhden.ua/Columns/50/184482
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #4505 : Лютий 07, 2017, 16:52:18 »
- Депутати не прийшли на роботу.
Нужна поправка по поводу принятия законов простым большинством присутствующих в зале. Ходить будут и больные, и голодные, и переутомившиеся.
На мое хо надо просто соблюдение трудового законодательства. Два прогула - увольнение.

Пора уже их табелировать. Чем они лучше обычных наемных работников, эти "слуги народа"?
Not all those who wander are lost

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #4506 : Лютий 07, 2017, 17:05:05 »
Але найцікавіше почалося згодом. На мене накинулися всі присутні пасажири. А їх було 5 (!), маршрутка їхала порожня - гарний привід відмовити пільговику. Всі - жінки-пенсіонерки. Далі я почув стандартний набір. "Ми вас не посилали", "захищав олігархів", "вбивав мирних", "чого добився", "громадянська війна", "треба миритися з Путіним". А головне - "України більше немає"(а це вже не просто гнівна фраза, а активно розтиражовний ольгінськими ботами і російськими ЗМІ меседж). Я запитав, чи вважає вона себе громадянкою України. Відповідь - ні, принаймні вона так себе почуває (бо України ж нема). Тоді я запитав, чи отримає вона українську пенсію. В театральних вишах треба викладати такий погляд і мовчання. Просто феєрверк!

Виходив я на стадії "прокляну" і "вбивця".
Слов нет.
Злобная заинька

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #4507 : Лютий 07, 2017, 17:21:02 »
Либо на местной почте стали воровать, что вряд ли, потому что люди все те же самые остались, либо на более ранних этапах. Думаю, что всё, что ко мне не доехало, уже на Кардачах продалось.
У нас второй раз подменяют дерево на НП , при доставке "от порога до порога". Хорошо, что мы все сфотографировали. Отправляли дубовые дощечки высшего сорта, определенного размера, шливованные, все полностью упаковано в пленку.
Люди получили просто пиленые куски дуба, с дырками, шашелью, связанный на концах. Будьте осторожны.
Жесть.
А что делать в такой ситуации???
А фиг его знает. :smilie2:
Когда сдаем в отделении НП, то там все цивилизованно. А вот когда они присылают " к порогу" то приезжают черт знает кто. Не фирменная их машина,  а как мне показалось кто то " левый". Может они физлицо нанимают или частную машину для перевозки. Я подозреваю, что вот на этом моменте и происходит махинация. Мы фотографируем теперь, делаем это демонстративно, фотографию отправляем заказчику сразу, при приемщике, вкладываем опись.

-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

« Reply #4508 : Лютий 07, 2017, 17:26:27 »
Либо на местной почте стали воровать, что вряд ли, потому что люди все те же самые остались, либо на более ранних этапах. Думаю, что всё, что ко мне не доехало, уже на Кардачах продалось.
У нас второй раз подменяют дерево на НП , при доставке "от порога до порога". Хорошо, что мы все сфотографировали. Отправляли дубовые дощечки высшего сорта, определенного размера, шливованные, все полностью упаковано в пленку.
Люди получили просто пиленые куски дуба, с дырками, шашелью, связанный на концах. Будьте осторожны.

Какая то странная история. Не в том смысле, что не верю. Но подменить весьма специфичный товар таким же, только худшим по качеству - это специально готовиться надо.

Это в Киеве дерево товар специфичный, а у нас в округе лес пилят чут ли не в каждом дворе.

Offline mougrim

« Reply #4509 : Лютий 07, 2017, 17:27:34 »
Жесть.
Когда сдаем в отделении НП, то там все цивилизованно. А вот когда они присылают " к порогу" то приезжают черт знает кто. Не фирменная их машина,  а как мне показалось кто то " левый". Может они физлицо нанимают или частную машину для перевозки. Я подозреваю, что вот на этом моменте и происходит махинация. Мы фотографируем теперь, делаем это демонстративно, фотографию отправляем заказчику сразу, при приемщике, вкладываем опись.
Надо их как-то прижучить. Скооперироваться с местным отделением НП, чтобы там тоже фоткали перед отправкой непосредственно заказчику...
Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #4510 : Лютий 07, 2017, 17:52:01 »
Чем они лучше обычных наемных работников, эти "слуги народа"?
Тем, что их никто на работу не принимал. Нужен механизм отзыва депутатов. Попытки применить ТК просто неуместны.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #4511 : Лютий 07, 2017, 18:00:00 »
Нас читают  :sarcastic:
Цитувати (виділене)
Верховная Рада на вечернем заседании во вторник, 7 февраля, обратилась к парламентам иностранных государств и международных организаций с просьбой осудить эскалацию вооруженной агрессии Российской Федерации против Украины.

За соответствующий проект №6039 за основу и в целом проголосовали 258 народных депутатов
http://lb.ua/society/2017/02/07/358016_rada_prizvala_mir_osudit_rossiyu.html

Offline Eney

« Reply #4512 : Лютий 07, 2017, 18:03:12 »
Щоб Ляшко не вдерся у спальню до Трампа, йому скасовано американську візу.

« Reply #4513 : Лютий 07, 2017, 19:01:40 »
Жесть.
Надо их как-то прижучить. Скооперироваться с местным отделением НП, чтобы там тоже фоткали перед отправкой непосредственно заказчику...
Заказчик сейчас в них вцепился мертвой хваткой. К нам претензий не имеет, он давно с нами работает, сам доску выбирал, при нем паковали, да и фотографии отправки получил. Посмотрим, что получится.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4514 : Лютий 07, 2017, 19:53:32 »

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4515 : Лютий 07, 2017, 20:31:45 »
Может Украина последует примеру?  :sarcastic:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4516 : Лютий 07, 2017, 20:42:25 »
а был конкурс какой-то или претендентов не тестировали?

На завтрашньому засіданні Кабмін повинен розглянути дану кандидатуру
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс на розгляд прем'єра Володимира Гройсмана кандидатуру Сергія Князєва - для призначення його керівником Національної поліції.

Сьогоднішнім вечором вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва на призначення голови Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабінету Міністрів України", - написав Аваков у Facebook.
За його словами, кандидатуру він вибрав за результатами проведеного конкурсу, враховуючи думки членів комісії.
Зазначимо, що до сьогоднішнього дня генерал поліції Сергій Князєв очолював Департамент карного розшуку НПУ.
З 1995 року системно працював у карному розшуку – від оперуповноваженого в Білій Церкві до начальника управління Угро в Київській області. Кандидат юридичних наук.
Останні три роки – роки війни, випробувань та перелому правоохоронної системи і найскладнішого періоду запуску глобальної реформи – Сергій Князєв ефективно працював в самих складних областях: очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській, працював у Київській і Донецькій областях.
За мужність і героїзм, проявлені при захисті суверенітету і територіальної цілісності України в грудні 2014 року Князєв Сергій Миколайович нагороджений Орденом Данила Галицького.
Нагадаємо, консультативна комісія визначила фінальну трійку претендентів на посаду голови Національної поліції.
Станом на 13 січня кількість претендентів на посаду перевищувало 60 осіб. Кілька фаворитів конкурсу, в тому числі в.о. глави Нацполіціі Вадим Троян та глава київської поліції Андрій Крищенко, відмовилися від боротьби.
Згодом адвокат Олексій Шевчук, якого було запрошено до фінального етапу конкурсу з обрання кандидата на посаду глави Нацполіції, теж зняв свою кандидатуру з конкурсу.
Відтак, 26 січня список скоротили до 10 осіб.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
палимо танки з ночі до ранку

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4518 : Лютий 07, 2017, 21:24:58 »

Дональде, ти не те робиш!

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4519 : Лютий 07, 2017, 21:40:30 »
Жесть.
Проблема в том, что НП сейчас начала работать с франчайзингом. А это могут быть очень разные ребята, так что хорошо бы уточнять, через кого работаешь, но не факт, что признаются.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4520 : Лютий 07, 2017, 21:42:13 »
а был конкурс какой-то или претендентов не тестировали?

На завтрашньому засіданні Кабмін повинен розглянути дану кандидатуру
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс на розгляд прем'єра Володимира Гройсмана кандидатуру Сергія Князєва - для призначення його керівником Національної поліції.

Сьогоднішнім вечором вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва на призначення голови Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабінету Міністрів України", - написав Аваков у Facebook.
За його словами, кандидатуру він вибрав за результатами проведеного конкурсу, враховуючи думки членів комісії.
Зазначимо, що до сьогоднішнього дня генерал поліції Сергій Князєв очолював Департамент карного розшуку НПУ.
З 1995 року системно працював у карному розшуку – від оперуповноваженого в Білій Церкві до начальника управління Угро в Київській області. Кандидат юридичних наук.
Останні три роки – роки війни, випробувань та перелому правоохоронної системи і найскладнішого періоду запуску глобальної реформи – Сергій Князєв ефективно працював в самих складних областях: очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській, працював у Київській і Донецькій областях.
За мужність і героїзм, проявлені при захисті суверенітету і територіальної цілісності України в грудні 2014 року Князєв Сергій Миколайович нагороджений Орденом Данила Галицького.
Нагадаємо, консультативна комісія визначила фінальну трійку претендентів на посаду голови Національної поліції.
Станом на 13 січня кількість претендентів на посаду перевищувало 60 осіб. Кілька фаворитів конкурсу, в тому числі в.о. глави Нацполіціі Вадим Троян та глава київської поліції Андрій Крищенко, відмовилися від боротьби.
Згодом адвокат Олексій Шевчук, якого було запрошено до фінального етапу конкурсу з обрання кандидата на посаду глави Нацполіції, теж зняв свою кандидатуру з конкурсу.
Відтак, 26 січня список скоротили до 10 осіб.
конкурс шел не один месяц, про этапы регулярно рассказывали.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #4521 : Лютий 07, 2017, 21:58:54 »
то ж то й воно
Цитувати (виділене)
Бурбеза Григорій
18 хв. ·
Росія перемагає у гібридній інформаційній війні.
Для украінців з Фейсбуку зараз найбільшим ворогом стає не Кремль і не Путін.
Найбільшим ворогом стають центральні органи державноі та місцевоі влади Украіни та іх представництва на місцях: Президент, Прем'єр-міністр, Верховна рада, обласні адміністраціі, мери міст, Поліція центральна і місцева. Ненависть до них розганяється через тисячі коментарів і повідомлень, значну частину яких професійно розповсюджують замасковані украінською символікою агенти кремля. Але решту розганяють цілком патріотичні, але ідіотичні активісти. Вони і приведуть своім ідіотизмом до влади в Украіні московських маріонеток і колаборантів. Потім пошкодують, але це не матиме більше жодного значення. І все заради лайків, огризків влади, сантиметрів кар'єрного росту, кількох срібняків.
Так і сидітимемо на обочині чужих світів.
"Доборолась Украіна, до самого краю,
Гірше ляха рідні діти іі розпинають!"
Історія нікого нічому не вчить.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4522 : Лютий 07, 2017, 22:07:32 »
конкурс шел не один месяц, про этапы регулярно рассказывали.

я в смысле среди оставшихся трех претендентов были какие то тестирования или Аваков просто выбрал кто ему по душе.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #4523 : Лютий 07, 2017, 22:10:08 »
По раша сми вовсю трепают тему про "блокаду" ОРДИЛО комбатом Насиння. Настолько, делая на нее акцент, что лично у меня и капли сомнения нет насчет того зачем она была вообще устроена...

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #4524 : Лютий 07, 2017, 23:00:23 »
я в смысле среди оставшихся трех претендентов были какие то тестирования или Аваков просто выбрал кто ему по душе.
Там вроде изначально речь шла о том, что этот конкурс имеет совещательное значение. Итоговый выбор был все равно за Аваковым вроде.

Offline Саминсусамин

« Reply #4525 : Лютий 07, 2017, 23:18:09 »
Дональде, ти не те робиш!
А якщо Ляшко корову приведе до Білого Дому?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #4526 : Лютий 07, 2017, 23:36:16 »
Тем, что их никто на работу не принимал.
Однако, должностные оклады у них есть.
Not all those who wander are lost

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4527 : Лютий 08, 2017, 01:46:59 »

Offline franco

• бендеровец
« Reply #4528 : Лютий 08, 2017, 06:07:57 »
О! По рен-тв опять будут проводить телемарафон в помощь детям Донбасса. Представляю о скольких там мальчиках в трусиках будет рассказано. И вообще, по раша-тв тема Украины в последнее время стала крутится с той же интенсивностью, что и в 2014. Это настораживает.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4529 : Лютий 08, 2017, 06:14:41 »
И вообще, по раша-тв тема Украины в последнее время стала крутится с той же интенсивностью, что и в 2014. Это настораживает.

Думаю все проще... В Сирии очередных "побед" нет, с Трампом пока не ясно, а народ от созерцания холодильника чем то нужно отвлекать, что бы мысли нехорошие не зародились...

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.