Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика 2017
« Reply #2550 : Січень 21, 2017, 13:50:19 »
Інтерв'ю ЛІГА.net із захисником донецького аеропорту, який повернувся в армію після полону бойовиків і ампутації ноги

Cпойлер
Вони були в донецькому аеропорту останніми. Кілька десятків українських кіборгів, які тримали оборону ДАП в найважчі дні і ночі, під майже безперервними обстрілами, поки обороняти вже стало нічого - російським військам залишилися тільки руїни. Тримали оборону 242 дня.

Кулеметник 80-ї бригади Станіслав Стовбан був одним з українських кіборгів. Напівзруйнований аеропорт він захищав більше тижня, потрапив під завали після підриву терміналу, втратив ногу, два тижні його утримували в полоні бойовиків. А через півроку після обміну, встановивши протез, підписав контракт з ЗСУ, щоб повернутися на передову.

В інтерв'ю ЛІГА.net, присвяченому другій річниці ДАП, легендарний кіборг розповів, які дні в донецькому аеропорту були найстрашнішими, хто протистояв українським військовим і як не діяло командування.

- Ви провели в аеропорту останні, найстрашніші дні. Як ви потрапили в ДАП?

- У зону АТО я був мобілізований. Завжди хотів в армію, служити за контрактом, зараз я так і роблю. А на той момент я в армію пішов добровільно, але по мобілізації. Потрапив в 80-у бригаду ВДВ, і в її складі в'їхав в аеропорт. Людей, які поїдуть в ДАП, набирали на добровільних засадах: хоче - не хоче. Там потрібні були люди мотивовані.

Це була крайня велика ротація в донецький аеропорт, в ніч з 12 на 13 січня. Може, ви знаєте, спочатку там були заїзди через сепарські блокпости, хлопців перевіряли і тому подібні речі. А я заїжджав вже після цього. Перша ротація з боєм.

- Як так виходило, що про ротації з бойовиками домовлялися?

- Не знаю, навіщо це робилося. Але факт залишається фактом. Пояснення були наступними: найсерйозніші втрати серед наших хлопців були, коли вони заходили в аеропорт, осколками з броні збивало буквально. А коли вони заходили без бою, то втрат не було.

- Це зрозуміло. Але якою була мотивація бойовиків?

- Для сепарів мотивація була наступною: вони нас запускали без бою, без обстрілів, але з їхнього боку вимога була - лімітований боєкомплект. Не заїжджати, скажімо, більше ніж з чотирма магазинами на одну людину. Для нас це по факту не було великим плюсом.

В аеропорту були чеченці, були російські кадровики. Як мінімум, спецпідрозділ ФСБ Вимпел 

- Що було з аеропортом, коли ви туди приїхали?

- Тоді ще термінал аеропорту тримався. Наші сили повністю контролювали новий термінал і вишку. Якраз коли я туди заїхав, вишка і впала. Її довбали вже довго. Заїжджали дві пари танків Т-90 (російський основний бойовий танк - ред), це точно, ми на власні очі бачили. Виїжджали попарно: пара відстрілялася, замість них - нова пара. Так кілька днів вони цю вишку розстрілювали, і вона не витримала.

- Кіборг Федір Місюра розповідав ЛІГА.net  восени, як в дірки між терміналами налізли бойовики і час від часу вигукували щось з кавказьким акцентом. З ким ви воювали: з місцевими сепаратистами, російськими кадровими військовими, з найманцями?

- Був момент, коли ми сиділи в терміналі, як в бутерброді. Під нами, в підвальному приміщенні, на цокольних поверхах були чеченці. Коли танки розбили стіну терміналу, зверху зайшли сепари через пробоїну в стіні. А ми посередині, перший-другий поверх.

Що в аеропорту були чеченці, ми знаємо точно. Це відчувалося і по манері, як вони працюють, і по голосу, коли вони з нами намагалися спілкуватися. З того, що я також знаю особисто, були російські кадровики: як мінімум, спецпідрозділ Вимпел (група спецпризначення ФСБ - ред). Аж до того, що ми знаходили їх двохсотих, зрізали шеврони. Ну, і самі сепар: батальйон Схід, вони нас потім в полон і взяли.

- Які дні в аеропорту були для вас найскладнішими?

- Я потрапив на такий період: з 13 січня почалися серйозні бої. Всі дні непросто було, ал ... Розумієте, людський організм - дуже цікава штука. Я б ніколи не повірив, що таке можливо, але насправді складно і страшно тільки в перші два дні. Потім звикаєш. Аж до того, що наші хлопці ходили собі чай заварювали буквально під обстрілами, під рикошет. Людина розслабляється, тому що організм не витримує такого інтенсивного навантаження в принципі. Було складно, але адаптувалися.

- Скільки бойовиків було проти вас в останні дні?

- У терміналі була збірна солянка: з 90-го батальйону були хлопці, і саперно-інженерної 91-ї бригади, і 80-ї бригади, 95-ї. Всі, коротше. В цілому в різні періоди наш контингент коливався в середньому від 65 до 40 осіб в самому кінці. Коли я заїхав, було 67 осіб. За сепарів я навіть не скажу. Це дуже складно оцінити. Єдине, коли я був в полоні, мені особисто сказав чоловік, що приходив нас допитувати, що в останні дні бою співвідношення їх двохсотих і наших було 20 до 1.

- 19-20 січня в аеропорту сталися два вибухи, і "бетон не витримав". Від ДАП практично нічого не залишилося, тільки руїни. Як це все відбувалося?

- Почалося все з того, що нас 18 січня не змогли розблокувати. Тоді була проведена операція з деблокади донецького аеропорту, в трьох різних напрямках були проведені штурми, але всі три - невдало. Це був штурм на Спартак, на путилівський міст, третій напрямок не пам'ятаю. Вони були відбиті, і ми зрозуміли, що нас так просто звідти не витягнути, евакуації не буде. Приготувалися до оборони. Це останнє, що нам залишалося.

Коли я був в полоні, мені особисто сказав чоловік, що приходив нас допитувати, що в останні дні бою співвідношення їх двохсотих і наших було 20 до 1.
І стався перший вибух. Це було 19 січня приблизно о четвертій вечора. Він був несильний. Я взагалі не знаю, для мене загадка, вони спеціально влаштували вибух або це вийшло випадково, тому що не весь заряд відразу здетонував. Під нами в загальному було закладено три тонни тротилу. Першими здетонували 700 кг, - так мені говорили в полоні на допиті, коли мізки промивали. Сили, звичайно, не вистачило. Просто провалилася підлога в північному залі терміналу. З нашого боку було без жертв. Кілька людей потрапили під завали, але ми їх відкопали. Не останню роль зіграв Ігор Зінич (легендарний медик з позивним Псих - загинув під завалами ДАП в останній день оборони - ред). Він першим після вибуху взяв все в руки, організував оборону. Ми насипали якісь барикадки, тому що там вже ніякого укриття не залишалося, по можливості витягали з завалу боєкомплект і приготувалися до подальшої оборони.

20 січня приблизно о шостій ранку, тільки почало світати, вони пішли на штурм. Вони думали, що нас після вибуху вже немає, але ми їх добре зустріли. Штурм тривав вісім годин, до другої дня. З нашого боку було майже без втрат. Тільки вони почали відступати, бій припинився, 20 хвилин тиші, - другий вибух. І все. Далі вже всі ці сумні події. Повністю обвалилися перекриття на всіх поверхах. Ми потрапили під завал.

- Вас теж придавило плитою, і в результаті ви втратили ногу.

- Так. Перше поранення я отримав 15 січня, але незначне: по дотичній куля в ногу зайшла. А серйозне поранення я отримав, коли потрапив під завали. Мені придавило обидві ноги. Я пролежав там всю ніч.

- Після цього ви потрапили в полон. Як ви думаєте, можна було цього уникнути, якби командування організувало для кіборгів зелений коридор?

- Знаєте, що за слово характеризує наше командування в ці останні дні? Бездіяльність. Недієздатність, я б навіть сказав. Але я думаю, вони не могли: операція з деблокади 8 січня була повністю провалена. Всі три штурми, які повинні були вирівняти лінію фронту і дати нам коридор для виведення, були відбиті. Напевно, нас звідти не можна було забрати ніяк. Звичайно, варіанти були: можна було підтягнути техніку з 93-ї бригади, яка там залишалася, багато зробити, але цього ніхто не робив.

Альтернативи полону, в який ми потрапили, не було ніякої. Я на той момент вже втрачав свідомість. Наскільки я знаю, Толя (Анатолій Свирид з позивним Спартанець, інтерв'ю з ним вийде на ЛІГА.net найближчим часом, - ред.) пішов з ними домовлятися. І у нього вийшло. Єдиною альтернативою цьому була тільки смерть всіх.

- Як з вами поводилися після того, як ви потрапили в полон?

- Я був у відносно непоганих умовах. Хлопців, які були на ногах, з легкими пораненнями, відправили в підвал СБУ (в окупованому Донецьку, - ред.). А нас, важких - це були я, Остап Гавриляк, Ваня Шостак і Макс Кривошапко, - винесли з терміналу, повантажили і доставили в донецьку травматологію. У мене не повернеться язик сказати, що я був в полоні. По-перше, мені надали медичну допомогу, мені зберегли одну ногу. Через два тижні нас звільнили.

Всі три штурму, які повинні були вирівняти лінію фронту і дати нам коридор для виведення, були відбиті. Напевно, нас звідти не можна було забрати ніяк

- Вас називають кіборгом-легендою: незважаючи на важке поранення і ампутацію ноги, вам вдалося не тільки відновитися, але і повернутися в строй, підписати контракт зі Збройними силами України.

- Після обміну я потрапив в київський шпиталь. Про це можна багато говорити. Ніколи не думав, що у нас в країні такі люди. Волонтери, медперсонал... Я в госпіталі повірив в людей. Потихеньку відновився. Поставили мені протез, другу ногу зібрали до кінця. І я повернувся на службу. В кінці липня 2015 року підписав контракт до кінця особливого періоду - схоже, це на все життя. Спочатку служив у своєму рідному третьому батальйоні 80-ї бригади, пізніше це був 122-й окремий аеромобільний батальйон. Потім по ряду обставин був змушений змінити місце служби. І зараз я служу в навчальному центрі ВДВ в Житомирі інструктором.

А реабілітацію ніяку я ніколи не проходив. Просто було величезне бажання ходити і служити в армії. От і все.

http://news.liga.net/ua/interview/politics/14674972-k_borg_stovban_p_d_nogami_buli_chechents_nad_golovoyu_separi.htm
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ellianna

• Стать: Жіноча
  • Люблю читать чужие мысли
« Reply #2551 : Січень 21, 2017, 14:10:30 »
 :kos:
Ющенко: Даже Сталин не допустил падения рубля во время Второй мировой.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Охтирка

« Reply #2552 : Січень 21, 2017, 14:22:12 »
Цитувати (виділене)
При этом куча людей, которые до конца жизни будут верить, что ВАЮ был хреновым президентом, но классным банкиром. :facepalm:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2553 : Січень 21, 2017, 14:30:55 »

При этом куча людей, которые до конца жизни будут верить, что ВАЮ был хреновым президентом, но классным банкиром. :facepalm:

закрывался в кабинете и отключал телефон. разруливал Стельмах.

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #2554 : Січень 21, 2017, 14:39:21 »

:facepalm: Как раз наличный рубль к концу войны сильно обесценился. По низким госценам можно что-то купить только при наличии карточек, да и то самый минимум, только чтобы не сдохнуть с голоду. А на черном рынке и в официально действующей системе "коммерческих" магазинов цены были для большинства населения неподъемные. См. "Место встречи изменить нельзя", но лучше книгу "Эра милосердия", там послевоенная экономика чуть лучше описана. Денежную реформу 1947 года отнюдь не по желанию левой пятки Сталина сделали. Странно, что "великий банкир" этого не знает.

Offline Nerag

« Reply #2555 : Січень 21, 2017, 14:44:21 »
...Нераг вредным голосом...
А уж какой стабильной была валюта племен Папуа Новой Гвинеи во время WWII - аж зависть берет.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2556 : Січень 21, 2017, 14:44:56 »

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2557 : Січень 21, 2017, 14:46:41 »

Такое чмо, что даже удивительно

Offline Ellianna

« Reply #2558 : Січень 21, 2017, 14:50:44 »
Нашла такую цитату, возможно в заголовках Ющенко и переврали, а смотреть Nrwsone как-то не хочется.
"Никого не удивляло, почему во время Второй мировой войны не было девальвации рубля? Почему не было девальвации в 1941, 1942, 1943, 1944, 1945 годах? Сталин "толкнул" девальвацию только в 1946. То же самое можно спросить о Николае II, почему не было девальвации российского рубля в 1914 году? Рубль держался до февраля 1917 года. Ответ: стабильная экономика - это один из ключевых компонентов победы. Нельзя бросать в топку вопрос национальной валюты, цены и дестабилизировать ситуацию в стране"
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Охтирка

« Reply #2559 : Січень 21, 2017, 14:51:58 »
Цитувати (виділене)
Нашла такую цитату, возможно в заголовках Ющенко и переврали, а смотреть Nrwsone как-то не хочется.
"Никого не удивляло, почему во время Второй мировой войны не было девальвации рубля? Почему не было девальвации в 1941, 1942, 1943, 1944, 1945 годах? Сталин "толкнул" девальвацию только в 1946. То же самое можно спросить о Николае II, почему не было девальвации российского рубля в 1914 году? Рубль держался до февраля 1917 года. Ответ: стабильная экономика - это один из ключевых компонентов победы. Нельзя бросать в топку вопрос национальной валюты, цены и дестабилизировать ситуацию в стране"
Да ладно, у него и без этого наговорено такого, что мамо.

Offline Ellianna

« Reply #2560 : Січень 21, 2017, 14:55:11 »

Да ладно, у него и без этого наговорено такого, что мамо.
Ну, я очень люблю возмущаться низкими стандартами нашей журналистики, а сама принесла цитату не проверив  :mad:
Nick Hornby

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2561 : Січень 21, 2017, 15:18:11 »

Так ведь из этой цитаты тоже следует, что он чмо.
Начиная с того, что Николай №2 страну привел не к победе, а к революции. Сталин к победе привел, но какой ценой?
Продолжая тем, что цены и в России 14-17 годов,  и в Союзе 41-45 росли. Либо напрямую, либо за счет дефицита, который приводил к черному рынку и росту цен там.
Ну и отдельно хотелось бы рецепт макроэкономической стабильности Украины в 2014 году и далее. Занимательное должно быть чтение.

Offline Охтирка

« Reply #2562 : Січень 21, 2017, 15:22:11 »
 :good:
Цитувати (виділене)
Hennadii Afanasiev додав 2 нові світлини — з Геннадієм Афанасьєвим та Petro Vigivskiy.
1 год. ·
Телефонний дзвінок від політв'язня Валентина Вигівського з далекого "ФКУ ИК-11 УФСИН России по Кировской области".
До цього часу Валентин знаходився в одиночці. Правда останнім часом до нього помістили ще одного чоловіка, оскільки в інших камерах роблять ремонт.
Під час останніх сильних морозів в камері була мінусова температура, мабуть, через те що не було електроенергії декілька днів.
Головне! Бранець отримав лист від Президента України!
В колонії фурор!
Його приносив не поштар, а начальник колонії!
Місцеві обговорюють цю подію і порівнюють президентів!
Дякую Вам Петро Порошенко! Борони Вас Господь в усьому, що Ви робити заради України!
Пишіть частіше всім українцям. Наші хлопці цього дуже чекають...
http://letmypeoplego.org.ua/support/letter/

Offline Фрипп

« Reply #2563 : Січень 21, 2017, 15:24:33 »
Тут по поводу станции на Теремках - она действительно пустая.

Еще среди меня ходит уверенность, почерпнутая из разговоров с одним водителем междугороднего рейса, что все автостанции в Украине уже частные, ставят свои цены за обслуживание рейсов, так что водителям стало выгодно продавать билеты напрямую путешествующим.

Offline Охтирка

« Reply #2564 : Січень 21, 2017, 15:28:05 »
Тут по поводу станции на Теремках - она действительно пустая.

Еще среди меня ходит уверенность, почерпнутая из разговоров с одним водителем междугороднего рейса, что все автостанции в Украине уже частные, ставят свои цены за обслуживание рейсов, так что водителям стало выгодно продавать билеты напрямую путешествующим.
Это неправда. А вот водителям действительно невыгодно пользоваться услугами автостанций. Легче пассажиров собирать по местам, не предназначенным для ожидания и посадки пассажиров, и грести неконтролируемый кеш.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2565 : Січень 21, 2017, 15:28:50 »
водителям стало выгодно продавать билеты напрямую путешествующим.

Этой практике лет и лет. Кто откажется положить себе в карман кеш? Если водитель -- наемный работник, то это его чистый левый заработок. Если водитель работает на себя, то не надо платить автостанции и налоги.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #2566 : Січень 21, 2017, 15:29:45 »
водителям стало выгодно продавать билеты напрямую путешествующим.

Этой практике лет и лет. Кто откажется положить себе в карман кеш? Если водитель -- наемный работник, то это его чистый левый заработок. Если водитель работает на себя, то не надо платить автостанции и налоги.
И страховку.

Offline Ellianna

« Reply #2567 : Січень 21, 2017, 15:32:15 »
По-моему традиции брать за проезд без обилечивания уже не один десяток лет. В провинции других вариантов просто нет.
« Останнє редагування: Січень 21, 2017, 16:23:17 від Ellianna »
Nick Hornby

Offline Охтирка

« Reply #2568 : Січень 21, 2017, 15:58:55 »
Цитувати (виділене)
По-моему традиции брать за проезд без обезбилечивания уже не один десяток лет. В провинции других вариантов просто нет.
Без обезбелечивания = с обилечиванием  :grin:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #2569 : Січень 21, 2017, 16:05:46 »
Где как, наверное.
В моих родных краях билеты на конечной автостанции продают и иногда даже проверяют. А по пути да, водитель воротит что хочет.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Ellianna

« Reply #2570 : Січень 21, 2017, 16:21:51 »
Цитувати (виділене)
По-моему традиции брать за проезд без обезбилечивания уже не один десяток лет. В провинции других вариантов просто нет.
Без обезбелечивания = с обилечиванием  :grin:

Кошмар как стыдно  :facepalm:
Nick Hornby

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2571 : Січень 21, 2017, 16:52:24 »
На субботнем брифинге глава Службы безопасности Украины Василий Грицак заявил о предотвращении убийства депутата Верховной Рады в Киеве.

"Сегодня утром я доложил президенту Украины о том, что сотрудники СБУ предупредили резонансное преступление в городе Киеве. Вчера было раскрыто, задокументировано и предотвращено покушение на жизнь государственного деятеля, народного депутата Украины. По нашим данным, операция по физической ликвидации народного депутата планировалась, готовилась и контролировалась с территории Российской Федерации", - сказал Грицак.

Убийство должно было совершено с применением самодельного взрывного устройства. Преступники рассматривали два варианта ликвидации: подложить взрывчатку под автомобиль или по пути его следования.

По данным следствия, заказчиком убийства является уроженец России, который долгое время проживал в Харьковской области, а потом вступил в "ЛНР". Сейчас он находится в Белгороде.

Киллеры, которые раньше отбывали тюремные сроки на территории Крыма и были наняты заказчиком, задержаны.

Депутат Верховной Рады пока не предоставил разрешения на разглашения своего имени.

говорят, Винник. Альфа заказала что ли? :grin:

Offline Старина Z

« Reply #2572 : Січень 21, 2017, 17:18:29 »
Это не вина одного Порошенко, но его доля тут тоже имеется.
Понимаешь, я аж задумался. Вот работает завод, допустим. Хреново, но работает. Люди зарплату получают, жизнь продолжается. А мог бы уже загнуться. Вот чего тут больше - вины директора или его заслуги? И как это оценить?
Через 20 лет мы прочитаем правду в школьных учебниках истории и расскажем ее нашим внукам, причем при этом будем врать, как очевидцы.

Очевидно, что в такой ситуации есть и заслуги директора, и вина в том, что упустил какие-то возможности или принял неверные решения. Оценить сложно, потому что если бы у нас было два одинаковых завода: один с директором А, другой - с директором Б, тогда можно было бы сравнивать. А так, всё это в сослагательном наклонении: если бы директором был не А, а Б, было бы лучше или хуже.

Мне кажется, что рациональнее и конструктивнее оценивать ситуацию с точки зрения существующих проблем и путей их устранения.
Но говорить, что президент никак не может повлиять на ситуацию - это очень лукаво. Также, как и вешать вину исключительно на президента.

И даже история не рассудит в оценках. Вот президентство Ющенко или того же Обамы - это уже история, а оценки различные и всегда будут различными.
Что же касается изложения истории в учебниках, то оно тем более как Рабинович - колеблется с линией партии.  :)

Offline Eney

« Reply #2573 : Січень 21, 2017, 17:57:04 »
Волі - юлю!
Цитувати (виділене)
Dmitro Vovnyanko
4 год. ·
Суд підтвердив. За старих тарифіф пересічний українець щодня оплачував би газ бабЮлі.
Цітую. "Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко. Вона сьогодні мешкає в будинку, по-моєму (площею) 500 квадратних метрів. По пільгових цінах на газ кожного місяця рядовий український громадянин доплачував їй (Тимошенко) за комунальні послуги і за газ одну тисячу доларів США. Це справедливість?... Тобто хтось хоче повернути систему, при якій бідні платять за багатих?" - Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України.
Збурена бабЮля подала на Гройсмана в суд за наклеп. Суд розглянув справу по суті і постановив вважати сказане Гройсманом правдою.
бабЮлі сумно...

Offline Ксанка

• Одесса
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Eney

« Reply #2575 : Січень 21, 2017, 20:29:26 »
Ох ти ж, йок-макарьок...  :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #2576 : Січень 21, 2017, 20:56:35 »
Коли людина гандон, то це вже нічим не виправиш.
Цитувати (виділене)
Леся Литвинова додала 2 нові світлини — з Оксаною Сухоруковою.
21 год. ·
Наверное, если бы не горестные крики уважаемого доктора, что смерти пациентов из-за недофинансирования института, лично на совести Супрун, я бы и не вспомнила об этом письме.
Летом меня попросили помочь с операцией на сердце пожилому переселенцу. Я всегда прошу показать документы. Или познакомить с врачом. Когда я увидела эти бумажки, первая реакция была - меня пытаются развести на деньги. Ну не могут же быть в счет на полном серьезе включены такие вещи как оформление истории болезни ( 66 грн 30 коп) и измерение давления ( 16 грн 20 коп ) ? И общая сумма тоже впечатляет.
Ездить в Институт Сердца было некогда, но по телефону мне любезно ответили, что пациент такой действительно лежит в реанимации, счет ему выписан, а по вопросам ценообразования я могу обратиться в бухгалтерию.
Денег тогда на операцию собрали без меня. Я намертво отказалась оплачивать коммерческий счет и предложила попробовать поискать альтернативу. Родственники побоялись его трогать и как-то смогли выкрутиться без моей помощи.
Теоретически - совершенно нормальное коммерческое предложение. Понятно сколько, за что и кому оплачиваешь. И тут у меня нет никаких претензий. Кроме одной. Если уж устраиваешь коммерческую лавочку на базе государственного учреждения, кричать про то, что государство чего-то не закупило , или мало выделило денег - ну просто некрасиво....
Тут либо крестик снять надо, либо трусы надеть...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1533264713352199&set=pcb.1533305413348129&type=3&theater

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #2577 : Січень 21, 2017, 22:37:42 »
Цитувати (виділене)
Невпихуемое.
...
Я с трудом, но ещё могу понять, почему на инаугурацию нового Президента США поперлись депутаты, апеллирующие к Западу.
Но не понимаю, что там делали депутаты, продающие своим избирателям антиамериканизм.
Например, Вилкул и Левочкин.
...
Хотя понимаю.
Ездили кланяться в "вашингтонский обком".
"Бл@ди, сэр" (с)
Cпойлер
Borys Filatov
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #2578 : Січень 21, 2017, 23:02:02 »
Цитувати (виділене)
По данным источников «Цензор.НЕТ», сегодняшнее заявление председателя СБУ о разоблачении попытки покушения на одного из народных депутатов Украины российскими агентами, является покушением на народного депутата Украины Антона Геращенко. Об этом сообщает Цензор.НЕТ.

Исполнить покушение вызвались двое граждан Украины, которые отбывали заключение на оккупированной территории Крыма, и получили досрочное освобождение. Один из них ранее трижды судим по уголовным статьям. По данным следствия, свои действия они координировали со своим руководителем — бывшим гражданином Украины, российским наемником Андреем Тихоновым, проживающим в настоящий момент в Белгороде (РФ).

https://inforesist.org/zaderzhannyie-sbu-prestupniki-hoteli-ubit-antona-gerashhenko/
Not all those who wander are lost

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2579 : Січень 21, 2017, 23:08:02 »
Цитувати (виділене)
Не купался. Не крестился. Не каялся.
Сидел целый день на работе.
Внедрял электронный билет.
...
Бог простит.
Cпойлер
Borys Filatov
Интересно, насколько глубоко внедрил? :scratch_one-s_head:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.