Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Охтирка

Re: Українська політика 2017
« Reply #2370 : Січень 19, 2017, 22:36:29 »

Цитувати (виділене)
Тетяна Сосновська
1 год ·
Вчора біля музею гуляв мужчина з дитинкою маленькою у візочку.
Кілька співробітниць звернули на нього увагу. Він запитував чи музей працює, чи "тут буде виставка про Майдан?" і чи можна зайти з дитиною. Потім у іншої співробітниці запитав скільки коштує вхідний квиток і на запрошення відвідати музей відповів, що "сьогодні я не брав з собою гроші, бо не збирався до музею, але неодмінно приїду". Звісно, йому відповіли, що він може подивитися виставку без квитка і дитинка зігріється тим часом.
Виявилося в розмові, що він був на Майдані від першого до останнього дня, сказав де саме був його пост (я про це зумисне не пишу). Потім був в АТО. Відразу ж впізнав експонати з Майдану і з АТО, безпомилково назвав чиї каски та щити у нас в експозиції... Цей чоловік дивився смерті в очі і бачив її оскал.
Вже наприкінці, коли він вдягав хлопчика, адміністраторка запитала: "Вас вже мама зачекалася?" Чоловік відповів: "Наша мама померла при пологах і ми з Сергійком вже 5 місяців вдвох, не розлучаємося. Дякую вам за музей".
От така історія.
Стриманий і суворий у житті й ніжний до свого маляти Чоловік.
Чоловік.

Offline Старина Z

• Стать: Чоловіча
« Reply #2371 : Січень 19, 2017, 22:37:46 »
Цитувати (виділене)
— Нежилые помещения торгового центра микрорайона 1 жилого массива «Таможня» в г. Черкассы Черкасской области;
Жилой массив "Таможня" в Черкассах - это из серии комбата Насіння.  :smilie5:
По-украински он называется "Митниця", а по-русски "Мытница".

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2372 : Січень 19, 2017, 22:48:46 »
А вот и Муся с квартиркой попалился. Тяжела доля антикоррупционера.
Cпойлер
Цитувати (виділене)
А пам’ятаєте, як зовсім недавно Мустафа відхрещувався від квартири на Стрітенській, а заразом і від свого зведеного брата Дмитра Колечка? Типу і квартира не його, а Колечка, і з братом стосунки давно не підтримує.

На той момент, коли Мустафа публікував ці пости, юридично з квартирою його дійсно мало що пов’язувало, але я людина причеплива, і як доводить практика — недаремно)) Повторний запит на реєстрацію майна Колечка дав дуже цікаві результати…

Виявляється, минулого місяця Колечко взяв у Мустафи під заставу цієї самої квартири, оціночна вартість якої становить понад 5 мільйонів, грошову позику з розстрочкою на 19 років. Цікавий розмір позики — аж дві тисячі гривень! (повний документ прикріплюю під постом)

"Фото 1"

Вдумайтесь, Головний ризиковий менеджер успішного боснійського банку бере у зведеного брата, з яким, за запевняннями Мустафи, давно ніяких зв’язків не підтримує, позику у 2000 гривень (а по факту отримує цілих 500 грн, адже сама процедура оформлення позики коштує 1500 грн) і закладає на 19 років свою нову недешеву квартиру у фешенебельному районі! В чому профіт?

Вся фішка тут в тому, що тепер, без згоди Мустафи, цю квартиру не можна продати, обміняти тощо. От тільки на цьому хитрому маневрі Мустафа і спалився. Тепер цілком очевидно, що квартира насправді належить йому і тільки зареєстрована на Колечка, аби не вносити її до декларації. Жодних інших логічних пояснень таким маніпуляціям з позикою я просто не бачу. Навіть цікаво, що цього разу вигадає, щоб відмазатись, наш «антикорупціонер»)
"Фото 2"

І до речі, можете привітати Найєма з новими квартирантами. Ось фото його переписки з народною депутаткою, Марією Іоновою, за посередництвом якої Мустафа здає житло декому на прізвище Шамшура. (Цікаво, про яку саме квартиру мова, Мустафа ж запевняє, що сам арендує житло і не має жодної нерухомості!)

"Фото 3"

Але це ще не все. Маю відомості, що і під час купівлі квартири, і під час оформлення позики Колечко був закордоном. Тож розслідування продовжується! Вангую чимало цікавого у цій брудній справі. А ви ще й досі вірите у чесність наших «антикорупціонерів»?!

P.S. Як і обіцяв, викладаю повний текст запиту:

"Фото 4/1"

"Фото 4/2"

Андрій Дзиндзя
https://dzindzya.tumblr.com/post/156076302352/%D1%8F%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D1%83-%D0%B2%D1%96%D0%B4

Цитувати (виділене)

Mason Lemberg

4 Std. ·

Не бути вам антикорупціонерами, якщо ви за гроші невідомого походження не придбали квартиру вартістю більше $200 000.
Цікаво, а як виглядає"улюблена людина" Mustafa Nayyem? Вона теж діджеїть? Бо Притула на вас усіх позик не набере..
З.Ы. Щаз кто-нибудь скажет типа иронически "Все беды от Мустафы".
Тю, ля, а шо?

Offline Ксанка

• Стать: Жіноча
  • Одесса
« Reply #2373 : Січень 19, 2017, 22:52:06 »
Согласно представленному плану действий Кабинета министров Украины до 2017 года, население ждет пять важных изменений в сфере социального обеспечения. Среди них – переход на накопительные пенсии, монетизация льгот, повышение минимальных зарплат, реформа центров занятости и создание Единого реестра льготников, а также открытие Центров социальных услуг. Читайте більше тут: http://zik.ua/ru/news/2016/05/24/kakye_yzmenenyya_podgotovyl_kabmyn_v_sfere_sotsobespechenyya_perechen_701939
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #2376 : Січень 19, 2017, 23:40:47 »
Можно я? Если не Порох Мустафа то кот? :)

Offline ТетраМ

Offline ТетраМ

« Reply #2378 : Січень 19, 2017, 23:50:54 »
Коти не винні!

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #2379 : Січень 20, 2017, 00:05:29 »
Коти не винні!
Ну не Авакова же с Луценко теперь на роль лидеров антикоррупционного движения? :)

Offline ТетраМ

« Reply #2380 : Січень 20, 2017, 00:24:37 »
Цитувати (виділене)
Народный депутат Мустафа Найем попал в ДТП около здания телеканала "112 Украина". Об этом сообщает телеканал "112 Украина".

Депутат выезжал с парковки и ударился в стоящую на противоположной стороне улицы машину.

"ДТП с участием народного депутата Мустафы Найема. Выезжая с парковки возле нашего канала, народный депутат повредил припаркованную машину. На месте ДТП работает патрульная полиция. Пострадавших нет", - сообщили в эфире телеканала.
Найем попал в ДТП перед зданием телеканала "112 Украина"

Offline Eney

« Reply #2381 : Січень 20, 2017, 08:06:24 »
Попал под лошадь. (с)

Offline Mike123

« Reply #2382 : Січень 20, 2017, 08:19:47 »
Народный депутат Мустафа Найем попал в ДТП
-Ты это видел? - Я это сделал! (С)

Искусство заголовка. Не попал, а создал и совершил. А все почему? Не хрен ездить на 112 :smile7:.

Offline Eney

« Reply #2383 : Січень 20, 2017, 08:24:25 »
Чому "буксують" реформи
Цитувати (виділене)
ЄСПЛ зобов'язав Україну виплатити по € 5 тис. моральної компенсації 15 суддям за порушення під час їх звільнення Радою
Європейський суд з прав людини зобов'язав Україну виплатити по 5 тис. євро моральної компенсації 15 суддям за незаконне звільнення їх Верховною Радою.

http://ua.censor.net.ua/news/424060/yespl_zobovyazav_ukrayinu_vyplatyty_po_5_tys_moralnoyi_kompensatsiyi_15_suddyam_za_porushennya_pid_chas

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2384 : Січень 20, 2017, 08:27:54 »
Про Богомолець, Супрун и комитет.

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #2385 : Січень 20, 2017, 08:36:35 »
У Саакашвили чес по Винницкой области. Смотрите какой прекрасный пример убогой демагогии, дешевого популизма, рассчитанного на самую тупую, примитивную часть электората:
Цитувати (виділене)
Mikheil Saakashvili
У Вінницькій області, де президент Порошенко - великий землевласник, а у людей землі немає, в селі Удичі залишився тільки цукровий завод і цей завод штучно обанкротили. Все село залишилося без роботи, і воно гине.
До сих пір зберігалася хоча б надія, що завод, на якому все обладнання повністю справне знову запрацює, але вчора і це обладнання почали вирізати. Ми разом з місцевими жителями відбили атаку.
На Порошенко потрійна відповідальність: він з Вінниці, є практично монополістом цукрової промисловості і як президент несе відповідальність за цих людей. Як цукровиробник його завод перетягнув на себе всі потоки, що призвело до банкрутства малих заводів, а як президент він нічого не робить, щоб врятувати це село рідної йому Вінницькій області, яке незабаром стане 301-м селом України, що зникло за роки незалежності.
І ще. Я змушений багато писати тут, так як адміністрація президента подбала про те, щоб жоден телеканал не висвітлив трагедію цього села, як і мою спробу його врятувати.

Я просто знаю этот завод, мы его чуть не купили лет пять назад. Причем нас интересовала земля, а сам завод там - просто куча металлолома, я на него ездил, смотрел, оборудование советских времен, устаревшее, даже вывезти и продать его нельзя - никто не купит, только резать. Завод маломощный, полуторатысячник (может перерабатывать не больше 1500 тн. буряка в сутки, это мизер) последние годы больше стоял, чем работал. Хозяевами там были какие-то бандюки, я встречался с ними, договориться так и не удалось.
Ну и т.д. Уже и Порошенко "практично монополіст" (у 2-х заводов Порошенко 10% сахарного рынка Украины, это монополист? и что, блядь, означает загадочная фраза "його завод перетягнув на себе всі потоки"  - что имеется в виду? какие потоки? потоки ЧЕГО?)
Но самое прикольный вот этот перл: "Порошенко - великий землевласник, а у людей землі немає" (блядь! кто бы сказал Мише, в какой стране он всю эту хуйню несет? какой землевласник? у нас нет продажи земли и нет "землевласникив" и у каких людей "землі немає"???)
И как можно "врятувати" завод с устаревшим оборудованием, который в принципе не способен выпускать конкурентную продукцию?
В общем, мое такое предложение - нехай Мишко сидить в том Удиче, пока не "врятує село". А как уже "врятує" - ну тогда нехай идет на ваіборы, мы проголосуем.  :pardon:
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline Спудей

« Reply #2386 : Січень 20, 2017, 08:48:35 »
и что, блядь, означает загадочная фраза "його завод перетягнув на себе всі потоки"  - что имеется в виду? какие потоки? потоки ЧЕГО?)
Потоки цукрового буряка, звісно ж...
« Останнє редагування: Січень 20, 2017, 09:09:24 від Спудей »

Offline mougrim

« Reply #2387 : Січень 20, 2017, 09:20:56 »
С голоду опухла :) Прасцице :)

Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline mougrim

« Reply #2388 : Січень 20, 2017, 09:24:47 »
У Саакашвили чес по Винницкой области. Смотрите какой прекрасный пример убогой демагогии, дешевого популизма, рассчитанного на самую тупую, примитивную часть электората:
Цитувати (виділене)
Mikheil Saakashvili
У Вінницькій області, де президент Порошенко - великий землевласник, а у людей землі немає, в селі Удичі залишився тільки цукровий завод і цей завод штучно обанкротили. Все село залишилося без роботи, і воно гине.
До сих пір зберігалася хоча б надія, що завод, на якому все обладнання повністю справне знову запрацює, але вчора і це обладнання почали вирізати. Ми разом з місцевими жителями відбили атаку.
На Порошенко потрійна відповідальність: він з Вінниці, є практично монополістом цукрової промисловості і як президент несе відповідальність за цих людей. Як цукровиробник його завод перетягнув на себе всі потоки, що призвело до банкрутства малих заводів, а як президент він нічого не робить, щоб врятувати це село рідної йому Вінницькій області, яке незабаром стане 301-м селом України, що зникло за роки незалежності.
І ще. Я змушений багато писати тут, так як адміністрація президента подбала про те, щоб жоден телеканал не висвітлив трагедію цього села, як і мою спробу його врятувати.

Я просто знаю этот завод, мы его чуть не купили лет пять назад. Причем нас интересовала земля, а сам завод там - просто куча металлолома, я на него ездил, смотрел, оборудование советских времен, устаревшее, даже вывезти и продать его нельзя - никто не купит, только резать. Завод маломощный, полуторатысячник (может перерабатывать не больше 1500 тн. буряка в сутки, это мизер) последние годы больше стоял, чем работал. Хозяевами там были какие-то бандюки, я встречался с ними, договориться так и не удалось.
Ну и т.д. Уже и Порошенко "практично монополіст" (у 2-х заводов Порошенко 10% сахарного рынка Украины, это монополист? и что, блядь, означает загадочная фраза "його завод перетягнув на себе всі потоки"  - что имеется в виду? какие потоки? потоки ЧЕГО?)
Но самое прикольный вот этот перл: "Порошенко - великий землевласник, а у людей землі немає" (блядь! кто бы сказал Мише, в какой стране он всю эту хуйню несет? какой землевласник? у нас нет продажи земли и нет "землевласникив" и у каких людей "землі немає"???)
И как можно "врятувати" завод с устаревшим оборудованием, который в принципе не способен выпускать конкурентную продукцию?
В общем, мое такое предложение - нехай Мишко сидить в том Удиче, пока не "врятує село". А как уже "врятує" - ну тогда нехай идет на ваіборы, мы проголосуем.  :pardon:
Спасибо, я этот пост с вашего разрешения утащу для дополнительной аргументации.

Если и остальные его высказывания того же, кхм, качества...
Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2389 : Січень 20, 2017, 09:28:03 »

А вот и Муся с квартиркой попалился. Тяжела доля антикоррупционера.
Cпойлер
Цитувати (виділене)
А пам’ятаєте, як зовсім недавно Мустафа відхрещувався від квартири на Стрітенській, а заразом і від свого зведеного брата Дмитра Колечка? Типу і квартира не його, а Колечка, і з братом стосунки давно не підтримує.

На той момент, коли Мустафа публікував ці пости, юридично з квартирою його дійсно мало що пов’язувало, але я людина причеплива, і як доводить практика — недаремно)) Повторний запит на реєстрацію майна Колечка дав дуже цікаві результати…

Виявляється, минулого місяця Колечко взяв у Мустафи під заставу цієї самої квартири, оціночна вартість якої становить понад 5 мільйонів, грошову позику з розстрочкою на 19 років. Цікавий розмір позики — аж дві тисячі гривень! (повний документ прикріплюю під постом)

"Фото 1"

Вдумайтесь, Головний ризиковий менеджер успішного боснійського банку бере у зведеного брата, з яким, за запевняннями Мустафи, давно ніяких зв’язків не підтримує, позику у 2000 гривень (а по факту отримує цілих 500 грн, адже сама процедура оформлення позики коштує 1500 грн) і закладає на 19 років свою нову недешеву квартиру у фешенебельному районі! В чому профіт?

Вся фішка тут в тому, що тепер, без згоди Мустафи, цю квартиру не можна продати, обміняти тощо. От тільки на цьому хитрому маневрі Мустафа і спалився. Тепер цілком очевидно, що квартира насправді належить йому і тільки зареєстрована на Колечка, аби не вносити її до декларації. Жодних інших логічних пояснень таким маніпуляціям з позикою я просто не бачу. Навіть цікаво, що цього разу вигадає, щоб відмазатись, наш «антикорупціонер»)
"Фото 2"

І до речі, можете привітати Найєма з новими квартирантами. Ось фото його переписки з народною депутаткою, Марією Іоновою, за посередництвом якої Мустафа здає житло декому на прізвище Шамшура. (Цікаво, про яку саме квартиру мова, Мустафа ж запевняє, що сам арендує житло і не має жодної нерухомості!)

"Фото 3"

Але це ще не все. Маю відомості, що і під час купівлі квартири, і під час оформлення позики Колечко був закордоном. Тож розслідування продовжується! Вангую чимало цікавого у цій брудній справі. А ви ще й досі вірите у чесність наших «антикорупціонерів»?!

P.S. Як і обіцяв, викладаю повний текст запиту:

"Фото 4/1"

"Фото 4/2"

Андрій Дзиндзя
https://dzindzya.tumblr.com/post/156076302352/%D1%8F%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D1%83-%D0%B2%D1%96%D0%B4

Цитувати (виділене)

Mason Lemberg

4 Std. ·

Не бути вам антикорупціонерами, якщо ви за гроші невідомого походження не придбали квартиру вартістю більше $200 000.
Цікаво, а як виглядає"улюблена людина" Mustafa Nayyem? Вона теж діджеїть? Бо Притула на вас усіх позик не набере..

Я скажу. Потому что если прочитать внимательно то ты увидишь, что имя там Маси-Мустафа, то есть брат Мустафы-Маси. Во-вторых, это стандартная дружеская ипотека, чтобы ничего с квартирой не случилось. Диму Колечко я знаю лично, он как человек, всю жизнь связанный с рисками, просто подстраховался таким образом. Дзиндзя сливной бачок.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2390 : Січень 20, 2017, 09:32:17 »
что имя там Маси-Мустафа, то есть брат Мустафы-Маси
У них действительно такие непохожие имена?
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2391 : Січень 20, 2017, 09:32:27 »

То есть основная мысль, это Порошенко можно популизм (мне ж правда не нужно перечислять все его предвыборные мемы здесь и про безвиз?), а Саакашвили тоже самое нельзя, потому что нельзя?
Пысы. Я уж молчу за то, что ты только что назвал все 54% проголосовавших за Петра самой тупой и примитивной частью электората, там был точно такой же уровень демагогии.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2392 : Січень 20, 2017, 09:34:53 »
что имя там Маси-Мустафа, то есть брат Мустафы-Маси
У них действительно такие непохожие имена?
По поводу тяжёлой судьбы антикоррупционеров уже нет вопросов?

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #2393 : Січень 20, 2017, 09:42:56 »
То есть основная мысль, это Порошенко можно популизм (мне ж правда не нужно перечислять все его предвыборные мемы здесь и про безвиз?), а Саакашвили тоже самое нельзя, потому что нельзя?
Процитируй, плз, где в моем посте слова про то, что "Порошенко можно популизм"?
Я просто написал, что эти слова Саакашвили - прямая ложь и примитивная демагогия, рассчитанная на убогих дебилов, которыми он и считает, видимо, свой электорат.
Никто не мешает тебе привести тут точно так же выбранные тобой слова Порошенко и доказательствами тезисно доказать тоже самое.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2394 : Січень 20, 2017, 09:46:22 »
Я просто тогда не понимаю твоего изумления ах как так можно да на кого это рассчитано. Любой политик за 25 лет существования этой страны, который хотел набрать какой то %, делал точно так же. Любой. А кто не делал, тот Пинзенык. Но возмущение у тебя вызывает Саакашвили.

Offline Старина Z

« Reply #2395 : Січень 20, 2017, 09:48:09 »
У Саакашвили чес по Винницкой области. Смотрите какой прекрасный пример убогой демагогии, дешевого популизма, рассчитанного на самую тупую, примитивную часть электората
Это же не на тебя рассчитано, а на целевую аудиторию из анекдота.  :mocking:

Цитувати (виділене)
Лекция для колхозников. Лектор:
- Товарищи колхозники. Перед вами череп Александра Македонского,
где ему 7 лет. А вот этот череп, где ему 25 лет. И, наконец,
череп умершего Александра Македонского. Вопросы есть?
Есть:
- Скажите, пожалуйста, как может быть у одного человека три черепа?
- А вы, простите, кто? - спрашивает лектор.
- Дачник.
- Вот и идите на хер. Лекция для колхозников.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #2396 : Січень 20, 2017, 09:50:25 »
Я просто тогда не понимаю твоего изумления ах как так можно да на кого это рассчитано. Любой политик за 25 лет существования этой страны, который хотел набрать какой то %, делал точно так же. Любой. А кто не делал, тот Пинзенык. Но возмущение у тебя вызывает Саакашвили.
У Саакашвилли сейчас риторика просто мусорная. Она дебильней даже, чем у Тимошенко, приближается к Гаде. Вот и в самом деле как для дебилов.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2397 : Січень 20, 2017, 09:52:34 »
Кто-то знает что-то про автовокзал "Теремки" в Киеве, который Кличко радостно открыл? А то я сюжет Шария внезапно увидела, что открыли еще в декабре, а автобусов нет до сих пор. Зачем открывали?  :consul:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #2398 : Січень 20, 2017, 09:52:45 »
Нет, не только. Еще Юлька и Ляшко. В их словах та же примитивная демагогия, рассчитанная на тупых. Я не люблю, когда людей заранее записывают в дебилы и стараются этим воспользоваться в личных целях. В словах Порошенко я такого не замечал, заметил бы - не голосовал бы за него.
Но все это рассуждения ни о чем. Нужно говорить о конкретных примерах. Приведи свой пример слов Порошенко, разбери его и изложи свое мнение, тебе кто-то мешает? А мое "изумление", как и мое мнение о ком бы то ни было - это мое личное дело, я его не обязан никому объяснять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2399 : Січень 20, 2017, 09:53:22 »

У Саакашвилли сейчас риторика просто мусорная. Она дебильней даже, чем у Тимошенко, приближается к Гаде. Вот и в самом деле как для дебилов.

Зато так легче набрать свои %% для вхождения в раду. Плюс он играет на поле тимошенко и ляшко. С гадей равнять не нужно, он про мышибратья ничего не говорит.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.