Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Old Stager

• Стать: Чоловіча
  • Россия, Москва
Re: Українська політика 2017
« Reply #1650 : Січень 12, 2017, 22:19:31 »
Дык там на 20 минут дороги в Одессу  и ещё меньше в Черноморского
А вы напишите в объявлении: "Экологически чистые условия труда, единение с природой".  :)
Просто человек

Offline Destrie

• Стать: Жіноча
  • Одесса
« Reply #1651 : Січень 12, 2017, 22:32:18 »
У меня платят больше,  еще и есть где жить , а люди носом крутят , работать же прийдеться
Ну, справедливости ради, не все могут работать с животными. В том плане, что некоторые натурально боятся.
Те которые бояться даже не приезжают после слова лошади , но приезжают же - ой а шо стока работы , ой а зачем так часто кормить , а шо надо убирать каждый день  :facepalm:
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1652 : Січень 12, 2017, 22:32:42 »
Из всех моих знакомых только я одна верю в безвиз. :)
Дарю идею, регистрируй "Секту свидетелей Безвиза". Получишь все плюшки положенные религиозным организациям. Освобождение от налогов, уплаты коммуслуг и т. п. :good:

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #1653 : Січень 12, 2017, 22:41:25 »

В Євросоюзі очікують введення безвізового режиму з Україною до травня-червня 2017 року.
Из всех моих знакомых только я одна верю в безвиз. :)
Я с тобой!
(даже оптимистично внес в закладки сервис подбора коротких маршрутов по Европе лоукостами https://beta.eightydays.me/ )
Зберігай спокій та чисть зброю.

Offline Охтирка

« Reply #1654 : Січень 12, 2017, 22:43:26 »
Вот попалось в тему :smilie9:
Цитувати (виділене)
Doc M J Salnykov
1 год ·
Геопроктологічна хвилинка (про сумне)
Відвідав сільське весілля в містечку Абала на краю пустелі Денакіл. Шоб було розуміння: 5тис мешканців, бруд, ніщета. Наречена в сукні на трійочку. У нареченого біла сорочка і штани латані на колінах з засаленими кишенями.
Але мова не про те. За воротами душ двадцять дітей, яких не пускають на весілля. Сподіваються, що їм щось перепаде.
При появі фаранджі (біла людина) починають кричати "чоколат-чоколат". Серце не камінь. Розумію, що з весільного бідного стола їм нічого не перепаде і йду за пакетом чогось на кшталт "Корівки" в ларьок дяді Васі під гордою вивіскою "супермаркет".
Не буду обговорювати той факт, що пакет 100 штук коштує 5 доларів (ціна чесна, перевіряв в справжньому супермаркеті в Мекеле).
При виході мене з дверей кіоска дітей було вже 50. Будь-яка моя спроба організувати видачу по дві цукерки в руки мізерно провалилась. Мене ледве не порвали. Причому це не фігура мовлення, а на повному серйозі. Штуки чотири п'ятирічки лізли по мені, як по пальмі, намагаючись дістатись до пакета. Купа малечі поменше схопились за футболку і тупо повисли, тягнучи мене вниз.
Мене врятував власник кіоска, який вихопив у мене пакет і жбурнув жменю цукерок подалі. Мене залишили в спокої. Далі ефіоп просто кинув в натовп кульок.
Після хвилинної драки до мене почали знову приставати діти. Показували порожні руки, робили собачі очі і всім виглядом показували, що їм не дісталось чоколяти. У деяких з них були щоки, як у хом'яків, а у інших топорщились кишені.
Я запустив в ларьок десяток дітей і видав їм по печенушкє.
Після цього пішов назад до гестхауза, а на мені висла малеча і кричала, що їм нічого не дісталось.
Журба цієї ситуації для мене не в тому, що діти просять чоколяд. І не в тому, що вони деруться і не здатні самоорганізуватись. І навіть не в тому, що вони брешуть, що їм ще не видавали гуманітарну допомогу.
Горе в тому, що дивлячись на своїх батьків, які не працюють і існують лише за рахунок UNHCR та різноманітних організацій по міжнародній допомозі, ці діти вже сьогодні є такі.
За умови, коли політичні інститути країни не здатні забезпечити розвиток талантів дітей і розвинути їх підприємницькі навички, ці діти виростають, знаючи лише оодин шлях заробітка: випросити у фаранджі чоколяту.
Саме тому, залишаючи Денакільську пустелю я віддав своєму гіду 400 бірів (20 доларів) на його ініціативу, коли він платить дітям по 0,5 біра за кожну зібрану пластикову пляшку.
Переробки в Ефіопії немає і ці пляшки просто спалюються, щоб вітер не розносив їх по пустелі. Але цінність цього проекту для мене не є екологічною, а виховальною. Діти отримують хоча б крихітний урок того, що за чоколяту треба працювати.
Моя надія на те, що це розуміння змінить життя хоча б одного маленького ефіопа.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #1655 : Січень 12, 2017, 22:44:24 »
Кстати, Зеркаль про безвиз.
Заступниця глави МЗС: Часом схоже, що Україна є картою, яку розігрують між собою в ЄС
Процитирую кусочек:
Цитувати (виділене)
Згадайте, перед запуском електронного декларування у нас було дуже багато скандалів. Але після того, як декларування запустилося, ніхто про це особливо й не говорить як про досягнення. Хоча ця система вважається найбільш передовою та прозорою з усіх існуючих в Європі та світі.

Просто ми не вміємо розповідати про себе, які ми молодці.

При цьому ми дуже добре розповідаємо про свої невдачі, у тому числі про ймовірні, але коли ми щось робимо, то не вміємо це рекламувати.

Тут також є питання до керівництва НАЗК. Одна річ – рутинна робота, а інша – робити нормальний промоушен органу, який повинен служити фактично візитівкою України.

Та й уся наша законодавча база у сфері боротьби з корупцією набагато просунутіша, ніж у будь-якій з країн-членів ЄС. Відкритість реєстрів власності, реєстрів ведення бізнесу, той самий Prozorro і навіть ухвалений закон про запобігання корупції у спорті – це все те, що європейцям ще доведеться запровадити у себе, вони цього ще не мають.

Я розумію, що у нас інші стартові умови... Але основна наша проблема – невміння доносити позитивну інформацію про себе.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1656 : Січень 12, 2017, 22:45:36 »
А я бы открыл Церковь Воздержания от Зрады.
Основными тезисами будут:
1) Грядущий безвиз.
2) Евроинтеграция ведущая нас в светлое европейское будущее.
3)Непогрешимость Шокопостола Петра и Пастыря Кроваваго.
4)Низвержение Хуйла и его преспешников в говны земные.
Тю, ля, а шо?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1657 : Січень 12, 2017, 22:48:30 »
Кстати, сегодня на кассе.
В наших АТБ вроде больше обещают. Где-то около 4-х.
Тю, ля, а шо?

Offline Охтирка

« Reply #1658 : Січень 12, 2017, 22:49:16 »
Рекомендую почитать интересное интервью
Генерал-майор Кременецький: Впевнений, будь-які російські офіцери в місії ОБСЄ – це кадрові співробітники або ГРУ, або ФСБ

http://www.pravda.com.ua/articles/2017/01/11/7132111/

Там интересно про слепо-глухо-немых Дюшиных любимок.
Ну а закидоны российских офицеров как с ФЭРа двухденвной давности списал.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #1659 : Січень 12, 2017, 22:58:50 »
А я бы открыл Церковь Воздержания от Зрады.Основными тезисами будут: ...
Церквей, которые проклинают всех, не выдвигая позитивного персонажа, не припомню. С таким подходом не взлетит. :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1660 : Січень 12, 2017, 22:59:52 »
Церквей, которые проклинают всех, не выдвигая позитивного персонажа, не припомню. С таким подходом не взлетит.
А Шокопостол Петр? А Кровавый Павстор? Они ведут в нас у свитле майбутне!
Тю, ля, а шо?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1661 : Січень 12, 2017, 23:08:56 »
А у нас все по старому.
Кстати, посредники на этом неплохо зарабатывают.
Цитувати (виділене)
Каждый день у здания регистрационной палаты на Московском проспекте очередь из желающих закрыть свое предприятие достигает 300 человек, начинают занимать очередь в 5 утра.
Несмотря на то, что рабочий день регпалаты с 9 до 18, заявления от желающих закрыть свою фирму принимают только до обеда, при этом двери закрывают за полчаса — в 12:30. Отказались пускать в госучереждение и журналистов — охранник из муниципальной охраны Николай Николаевич Охримчук закрыл двери, ссылаясь на несуществующий закон. Попасть внутрь нам удалось только с приездом экипажа полиции.
Цитувати (виділене)
York Ntw 28 декабря в очереди был 85 ым в 6:05. Первый человек в 3 ночи.
Cпойлер
Not all those who wander are lost

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1662 : Січень 12, 2017, 23:10:33 »
Кстати, посредники на этом неплохо зарабатывают.
Сегодня был на базаре. Торговцы ругали/завидовали какой-то бабке, которая заняла несколько мест в очереди на закрытие и продавала их по 300 грн.
Тю, ля, а шо?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1663 : Січень 12, 2017, 23:14:49 »
Сегодня был на базаре. Торговцы ругали/завидовали какой-то бабке, которая заняла несколько мест в очереди на закрытие и продавала их по 300 грн.

Я нихуя не понимаю этого ажиотажа если в раду уже внесли закон о продлении на 3 месяца срока закрытия... И сильно подозреваю что утвердят...

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #1664 : Січень 12, 2017, 23:35:58 »
Кстати, сегодня на кассе.
В наших АТБ вроде больше обещают. Где-то около 4-х.
Город больше.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline kvk

« Reply #1665 : Січень 12, 2017, 23:37:02 »
http://www.mil.gov.ua/news/2017/01/12/zaversheno-pershi-etapi-nezalezhnoi-zovnishnoi-oczinki-vnutrishnogo-auditu-ministerstva-oboroni-ukraini/
Цитувати (виділене)
Радник Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України Філ Джонс повідомив керівництво Міністерства оборони України про результати першого візиту британських експертів, які на виконання положень Стратегічного оборонного бюлетеня проводять зовнішню оцінку внутрішнього аудиту в Міністерстві оборони України.

Британські експерти зробили висновок про успішність перших етапів процесу оцінки та високий рівень вмотивованості, відданості справі і професійне управління процесами аудиту з боку директора Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони України Марини Бариніної.

Позитивно відмічено прагнення та зусилля української сторони з трансформації внутрішнього аудиту для досягнення відповідності міжнародним стандартам та найкращим практикам. Зазначено, що трансформація здійснюється в умовах наявності викликів, пов’язаних з переходом від контрольно-ревізійної роботи до принципово нового виду діяльності — внутрішнього аудиту за міжнародними стандартами.

Експерти констатують, що незважаючи на складнощі, процес трансформації розпочато і Міністерство оборони України є провідним органом влади, що реалізує такий підхід, і цілком заслуговує на позитивні відгу
ки.

На думку експертів, інституціоналізація міжнародних стандартів потребуватиме багато роботи і часу. Це стосується підвищення в оборонному відомстві рівня обізнаності з перевагами внутрішнього аудиту, який здійснюється за міжнародними стандартами, та розуміння того, як внутрішній аудит може допомогти в нарощуванні та покращенні бойових спроможностей.

Наступні візити британських експертів, які здійснюють незалежну зовнішню оцінку внутрішнього аудиту оборонного відомства, заплановано на січень-лютий 2017 року.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1666 : Січень 12, 2017, 23:38:02 »
Город больше.
Ну Южноукраинск вроде не депрессивный город. Там средняя зарплата  выше чем в Харькове.
Тю, ля, а шо?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1667 : Січень 12, 2017, 23:44:26 »
которая заняла несколько мест в очереди на закрытие и продавала их по 300 грн.
Бабка хоть постаралась, пришла рано.
А фирмы-посредники просто платят регистраторам и пачками несут без очереди.
Not all those who wander are lost

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #1668 : Січень 12, 2017, 23:50:31 »
Город больше.
Ну Южноукраинск вроде не депрессивный город. Там средняя зарплата  выше чем в Харькове.
8 тис работников АЭС на 40 тыс остальных сильно портят среднюю з.п. Ну и АТБ не их магаз. :unknown:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1669 : Січень 12, 2017, 23:52:15 »
Цитувати (виділене)
Инвесторы из США собираются вложить порядка 140 млн долларов в строительство аэропорта в Умани, благодаря которому планируется привлечь большее число туристов в город.

По мнению инвесторов, договор с которыми заключило Минэкономики, строительство аэропорта также упростит перемещение для хасидов, которые ежегодно посещают могилу Раби Нахмана в Умани.

Базой для нового аэропорта станет существующий военный аэродром. После постройки он будет использоваться как для военных, так и для гражданских самолетов, передает Епізод.ua.

Хммм... что то тут не так... :kos:

• Hero Member
« Reply #1670 : Січень 12, 2017, 23:54:07 »
Хммм... что то тут не так...
О, военные хасиды?! Круть.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1671 : Січень 12, 2017, 23:55:25 »
8 тис работников АЭС на 40 тыс остальных сильно портят среднюю з.п. Ну и АТБ не их магаз.
Блєск і ніщета Южноукраїнська.
Тю, ля, а шо?

Offline mougrim

« Reply #1672 : Січень 12, 2017, 23:58:16 »

Они определенно должны владеть jew-jitsu :)
Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

• Hero Member
« Reply #1673 : Січень 13, 2017, 00:02:08 »
8 тис работников АЭС на 40 тыс остальных сильно портят среднюю з.п. Ну и АТБ не их магаз.
Блєск і ніщета Южноукраїнська.
Не ну бабло крутится конечно. Они же тратят. Коммуналка низкая, опять же.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1674 : Січень 13, 2017, 00:13:47 »

Круть не в этом - круть в том что это равноудаленная точка в Украине... И круть в том что это абсолютная хуйня про туристов-хасидов... Даже во влажных снах они не стоят 140 лямов инвестиций в один аэродром...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1675 : Січень 13, 2017, 00:17:40 »
Топят у вас от АЭС?
Тю, ля, а шо?

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #1676 : Січень 13, 2017, 02:44:25 »
ВІЙСЬКОВА ПРОКУРАТУРА РОЗСЛІДУЄ БІЙ, ВНАСЛІДОК ЯКОГО САВЧЕНКО ПОТРАПИЛА В ПОЛОН
Цитувати (виділене)
Зазначається, що наразі в рамках кримінального провадження звинувачень нікому не висунуто

Військова прокуратура України розпочала досудове розслідування з приводу бою, внаслідок якого екс-нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко потрапила в полон. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"...Військовою прокуратурою Харківського гарнізону внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 425 КК України, за фактом недбалого ставлення службовими особами військової частини В0624 до служби, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді загибелі 16 військовослужбовців, потрапляння 7 військовослужбовців у полон незаконних збройних формувань, а також захоплення 17.06.2014 в районі м. Щастя Луганської області представниками незаконних збройних формувань військової техніки зазначеної військової частини", – зазначається в документі ГПУ.

Інформується, що в рамках цього кримінального провадження звинувачень нікому не висунуто.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #1677 : Січень 13, 2017, 02:50:24 »
Цитувати (виділене)
Каждую зиму до нас доносятся голоса специальных людей из-за поребрика – в перерывах между виртуальным отключением газа и угрозами повторить Алеппо в Киеве они желают понять, почему братья от них отвернулись, к чему этот язык ненависти и почему все эти украинцы открывают шампанское, когда военный оркестр отправляется в гости к Нептуну.

Тут же хор специальных людей со стороны Украины подхватывает песню – Савченко не видит «чертей» в Захарченко и Плотницком, Пинчук сигнализирует, что часть бизнеса не против закрыть вопрос с Крымом и отказаться от движения в ЕС и НАТО, ради прекращения вялотекущей войны и начала откатов с газовой иглы, клоуны поют на вокзалах добрые советские песни и хотят позавтракать на границе.

Активно продвигается мысль, что худой мир лучше доброй ссоры и надо снова продавать в РФ вагоны и вкусные сыры, чтобы забыть торговые войны, оккупацию и смерти 10 тысяч людей как страшный сон – ради интереса страны, мира и будущего своих детей.

Ну, что – возьмём лупу и посмотрим подробно, что происходит с государствами, территориями и людьми, которые поверили нашему северному соседу. Как к ним пришёл «русский мир», процветание и будущее для их детей.
ЗАВТРАК НА ГРАНИЦЕ
А сейчас, ребята, #Ронин возьмёт вас за ручку и проведёт экскурсию по странам-«друзьям» РФ. Филиалы «Фаллаута» в реальном мире.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #1678 : Січень 13, 2017, 06:54:16 »
Моя надія на те, що це розуміння змінить життя хоча б одного маленького ефіопа.

Прогрессор Миша  :rofl:

• Hero Member
« Reply #1679 : Січень 13, 2017, 06:57:53 »
Топят у вас от АЭС?
Да. Почти нашару.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.