Автор Тема: Українська політика 2017

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
Re: Українська політика 2017
« Reply #11670 : Квітень 20, 2017, 18:42:46 »
... підтверження не приходить.

Думаю, що там ще багато чого сирого. Але якщо почали, то може вдасться налагодити.

Offline Nortaga

« Reply #11671 : Квітень 20, 2017, 18:58:41 »
Цитувати (виділене)
Екс-нардеп Микола Мартиненко у супроводі детективів НАБУ вийшов з будівлі, де розміщені депутатській приймальні, і сів у мікроавтобус антикорупційного бюро. Про це повідомляє кореспондент УП з місця.

Мартиненко разом з детективами вийшли через боковий вихід будівлі на Кловському спуску,7 і сіли у синій мікроавтобус і поїхали.  Адвокати Мартиненка Ігор Черезов та Петро Бойко вийшли з будівлі через центральний вхід.

У прес-службі НАБУ підтвердили, що Мартиненко затриманий детективами НАБУ. "Так. Ми підтверджуємо факт затримання", - сказали УП в прес-службі НАБУ.

Адвокат екс-депутата Черезов сказав УП, що про підозру Мартиненку поки не повідомили. Він також підвтердив затримання Мартиненка.

Згідно з КПК після затримання, особі мають повідомити про підозру, а потім суд обирає запобіжний захід.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/04/20/7141811/

Offline Nortaga

« Reply #11672 : Квітень 20, 2017, 19:02:46 »
Хороша стаття про вчорашнє рішення Суду ООН

Між рядками рішення Суду ООН: де виграла та де програла Україна
http://www.eurointegration.com.ua/articles/2017/04/20/7064741/

Цитувати (виділене)
19 квітня відбулася, поза сумнівом, головна подія тижня. В середу Міжнародний суд ООН оприлюднив перше, проміжне рішення у справі "Україна проти Росії" – наказ про тимчасові заходи.

Цей документ лишив чимало запитань. Хто хотів, той побачив у ньому "перемогу" (зокрема, суд зобов'язав Росію відновити Меджліс); так само, за бажання в ньому нескладно знайти "зраду" (за подіями на Сході України суд відмовив у тимчасових заходах проти РФ).

Нині юристи-міжнародники вивчають 38-сторінковий наказ, а також письмові окремі думки семи суддів, розбираючи їх буквально по словах – адже в таких документах важливі навіть натяки, заховані між рядками.

Та вже зараз можна зробити перші висновки з рішення суду: що воно означає та як змінить подальші дії України. А також (і це не менш важливо) – які заяви з тих, що вже зараз лунають в інформаційному просторі, є відвертими фейками.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11673 : Квітень 20, 2017, 20:43:21 »
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що екс-нардепа Миколу Мартиненка затримали за підозрою у розтраті грошей держпідприємства  "СхідГЗК".

Про це він написав на Facebook.

За його словами, досудове розслідування встановило, що в період з 2013 року по 2016 рік злочинна організація у складі службових осіб ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", службових осіб "STEUERMANN Investitions und Handelsgesellschaft mbH", а також групою осіб, які мали контроль над вказаними підприємствами, у тому числі Мартиненком, було вчинено розтрату коштів ДП "СхідГЗК" в розмірі 17,28 млн. дол. США.

Розтрата відбулося внаслідок неправомірного укладення та подальшого виконання контракту купівлі-продажу уранового концентрату для ДП "СхідГЗК" через австрійську компанію-посередника STEUERMANN.

"У подальшому вказані кошти, перераховано на рахунки компанії STEUERMANN із використанням офшорних компаній "WARGRAVE TRADING LLP" та "DALLAS FUEL SA" керівниками та учасниками злочинної організації обернуто на власну користь", - пояснив Холодницький.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11674 : Квітень 20, 2017, 20:46:04 »
Ахметов вывел супругу и мать из состава правления СКМ
Цитувати (виділене)
18 апреля 2017 г. решением высшего органа управления ЧАО СКМ, единственным акционером СКМ, были прекращены полномочия председателя наблюдательного совета - Някии Ахметовой (мать Рината Ахметова), которая занимала эту должность с 6 апреля 2006 г. Сам наблюдательный совет был ликвидирован.

В тот же день решением высшего органа управления ЧАО СКМ, единственным акционером СКМ, были прекращены полномочия ревизора - Лилии Ахметовой (супруга Рината Ахметова), которая занимала эту должность с 7 июня 2001 г. Должность ревизора была ликвидирована.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11676 : Квітень 20, 2017, 20:50:26 »
ТАСС
Задержанный в Самаре предполагаемый украинский шпион депортирован в ДНР
Цитувати (виділене)
"Гражданин Украины, задержанный ранее в Самаре по подозрению в работе на украинскую разведку, депортирован на территорию ДНР для дальнейшего разбирательства", - отметили в пресс-службе.

Украинец, подозреваемый в принадлежности к агентурному аппарату подразделения "Спецрезерв" главного управления разведки Минобороны Украины (ГУР МОУ), был задержан на железнодорожном вокзале Самары 13 апреля. В ходе опроса 27-летний мужчина признался, что проводил в интересах ГУР МОУ визуальную разведку объектов военной и транспортной инфраструктуры в ДНР, а также в Ростовской и Самарской областях.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11677 : Квітень 20, 2017, 20:53:51 »
идут на север, срока огромные?
Подготовка к чему-то, ИМХО. К чему именно — фиг его знает.
Возможно, страхуется и минимизирует возможность давления. Но вообще-то не вижу ничего такого, кроме наезда на Укртелеком.
Не знаю, что у него на уме.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11678 : Квітень 20, 2017, 21:30:34 »
За його словами, досудове розслідування встановило, що в період з 2013 року по 2016 рік злочинна організація у складі службових осіб ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", службових осіб "STEUERMANN Investitions und Handelsgesellschaft mbH", а також групою осіб, які мали контроль над вказаними підприємствами, у тому числі Мартиненком, було вчинено розтрату коштів ДП "СхідГЗК" в розмірі 17,28 млн. дол. США.
Я так понимаю, что он не один должен быть задержан?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11679 : Квітень 20, 2017, 21:32:14 »

Я так понимаю, что он не один должен быть задержан?

главное, чтоб это не было принуждением НФ к сотрудничеству по какому-то вопросу.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11680 : Квітень 20, 2017, 21:56:17 »
главное, чтоб это не было принуждением НФ к сотрудничеству по какому-то вопросу.
Так вот и сомнения. А то получается, что в гос. предприятии хищения, но никто из руководства не пострадал и даже підозру не объявили.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11681 : Квітень 20, 2017, 22:21:25 »
Eсли бы РФ сказала: мы не собирались сбивать Boeing, это могло означать, что их СОУ таки была в зоне АТО и сбили не тот борт.
Российская Федерация, защищая свою позицию в Международном суде ООН, настаивает, что у Украины нет оснований для обвинений в суде, поскольку у тех, кто предоставил для использования ракетный комплекс "Бук", не было умысла сбивать именно гражданский самолет.
Да, они не говорят, что бук их, они говорят, что пофиг чей бук ибо его не для сбивания боинга выдали. А чтоб рыбу глушить.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11682 : Квітень 20, 2017, 22:23:04 »
Насколько я знаю, нет прямого требования запрета военного снабжения (как техникой, так и людьми) ОРДИЛО.
Естественно. Это же не "секретные тюрьмы СБУ", о чём там вообще говорить.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11683 : Квітень 20, 2017, 22:25:30 »
Не случайно РФ протащила через границы именно свою СОУ, на чем и погорела.
Если бы сдуру не влупили в боинг никто бы ни на чём не погорел.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #11684 : Квітень 20, 2017, 22:47:41 »
Глав. налоговики сменяли друг друга, теперь даже не ясно, кто там главный, а пропала ли от этого одна из основных функций ДФС — наказывать недругов?  :kos:
Леся Литвинова
Цитувати (виділене)
Из приватного разговора в одном высоком кабинете:
- Слушай, надо девочкам помочь. Там какая-то ерунда происходит. , И непонятно откуда ноги растут.
- А чему ты удивляешься? Твои девочки половине чиновников в тарелку нагадили....

Ну, есть такое, конечно... Мы недавно пытались провести ревизию ситуативных недругов и слегка сбились со счета. Мин Соц вместе со своей гуманитаркой, конечно, вне конкуренции. Но и других хватает.

Неделю назад к Главврачу НИИ Нейрохирургии Андрею Гуку пришли люди, которые представились ДФС-никами с проверкой. Интересовали их исключительно расходники и оборудование, которое передавали мы. При этом врачей уведомили, что БФ "СВОИ" ( если кто не знает - это наше юридическое лицо) занимается продажей медицинской гуманитарки, а на них списывает по завышенной стоимости. Мероприятие проводил некто Олег Данильченко, представившийся следователем ДФС .

На следующий день в Мариупольскую Больницу Скорой Помощи позвонили из прокуратуры и, сославшись на прокуратуру Киева, пригласили главврача Сергея Орлеанского для беседы на ту же тему.

Ни в одном, ни в другом случае не предъявили никаких документов на проверку.

Пару дней мы интересовались " а что бы это могло быть такое" исключительно по личным контактам. Личные контакты обрадовали нас тем, что проверка заказная. С перспективой "громкого дела о продажных волонтерах". Вот только непонятно кто за ширмочкой прячется.

Была бы это просто плановая честная проверка - мы бы даже не нервничали. Понятно, что при обороте фонда в тридцать четыре с половиной миллиона прям вот руки чешутся поискать где украли и почему не поделились.... Другое дело, что мы-то знаем, что искать там нечего. А вот что делать с проверками "под заказ" - понятия не имеем.

Предполагаю, что скучно ближайшие дни не будет. Желающие могут запасаться попкорном...

Offline düsha

• Стать: Жіноча
« Reply #11685 : Квітень 20, 2017, 23:15:01 »
С паршивой овцы...
Не расстраивайтесь, все равно этот суд не обладает той компетенцией, которая сейчас необходима как воздух, этот суд только и может примирять или давать рекомендации, слегка пожурить и т.д. Поэтому песков заявил, что примет решение, т.к. знали, что Украина не сможет дать документы по Ст.2 п.1 Международной конвенции о борьбе с финансированием терроризма.
Помните, как быстро РФ заблокировала в 2015 резолюцию СБ ООН об учреждении междунар. трибунала по расследованию катастрофы Boeing? Вот это был бы действенный суд. И весь мир видел, что РФ наложила вето именно потому, что на этом трибунале будет доказана ее вина.
Время идет и настанет день суда не только по малазийскому борту, а и вооруженной агрессией РФ в Украине.

приятно тебя читать, но не расстраиваться сложно  :smilie2:
гаага под пятой пукина, приходится только надеяться на его мучительную смерть в канаве  :smilie9:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11686 : Квітень 20, 2017, 23:35:00 »
камин аут на опережение?

– ...ангелов нет. Есть компромат, которым тебя можно пугать?

– Не думаю. Я точно знаю, какую жизнь прожил. Нет компромата, который касался бы моей политической или финансовой истории, или того, что касается коррупции. Точно знаю, что есть съемки в моей квартире – это было во времена Януковича. Я знаю, что съемки были после его ухода. Я знаю, что это съемки интимного характера. Меня об этом предупреждали, более того, об этом писал в интернете в комментариях конкретный журналист (если надо будет, я это опубликую). Думаю, такое видео есть. Думаю, оно есть у людей, близких, например, к СБУ, к господину Пашинскому, например. Будут ли попытки это видео опубликовать? Наверное, будут. Но вопрос в том, что я это внутренне понимаю и не испытываю по этому поводу страха.

– Но ты на этих съемках хорош?

– (Смеется) Вопрос в другом. Как правило, такие вещи срабатывают один раз, и самое главное – я рад, что кроме этого, ничего нет.

http://gordonua.com/publications/nayem-finansovogo-kompromata-na-menya-net-est-semki-intimnogo-haraktera-v-moey-kvartire-dumayu-eto-video-est-u-lyudey-blizkih-k-sbu-i-pashinskomu-183992.html

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #11687 : Квітень 21, 2017, 00:08:50 »
Зря это он.
Цитувати (виділене)
Рок-музыкант Олег Скрипка заявил, что людей, которые живут на Украине и не могут выучить украинский язык, нужно собрать в гетто. Об этом в четверг, 20 апреля, лидер группы «Вопли Видоплясова» сообщил во время встречи с юными журналистами, передает «Украинская правда».

«Люди, которые не могут выучить украинский, имеют низкий IQ, таким ставят диагноз "дебилизм". Надо их отделить, потому что они социально опасны, надо создать гетто для них», — сказал Скрипка. По его словам, не способным овладеть украинским языком будет оказываться помощь. «На волонтерских началах будем петь им "Владимирский централ"», — добавил музыкант.
Not all those who wander are lost

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11688 : Квітень 21, 2017, 00:52:00 »
Oleg Skrypka

около часа назад

Наприкінці бурхливого нформаційного вечора поспілкувався з журналістами ТСН про активні дискусії у Мережі навколо моєї цитати про українську мову та її вивчення. Все нищенаведене прошу вважати за мій офіційний коментар з цього приводу!
Передусім, хочу зазначити - ми в Україні живемо у спотвореному світі. Україномовні громадяни не мають достатньо книжок українською, фільмів, Інтернет-контенту, відсутня можливість спілкуватися, навчати і виховувати дітей. Україномовні українці живуть у своєму маленькому безправному гетто. Деякі з них віддають своє життя на сході країни за право бути українцем.
Громадянам Франції чи Великої Британії важко зрозуміти, як можна виборювати право говорити у своїй країні рідною мовою… Ми маємо неймовірну кількість прекрасних пісень і артистів. І дуже дивно виглядає кривава різня за мізерні 25% українських пісень на радіо, і їхня повна відсутність на телебаченні у новорічну ніч. 
Я справді вважаю, що громадяни України (як і будь якої країни) повинні знати мову рідної держави. Підтримую збільшення українського контенту в усіх сферах суспільного життя. Це – європейська практика. Приміром, у Франції закон вимагає і від громадян та емігрантів знання французької, у Польщі – польської, у Чехії – чеської. Я особисто пройшов шлях емігранта, у Парижі без знання французької, а лише із російською та англійською, не міг отримати соціального спілкування. Тим паче, не мав змоги працювати, грати музику, навіть сплачувати податки. Але французька держава іде назустріч людям, які готові інтегруватися у французьке суспільство. Пропонуючи безкоштовні освітні курси французької. Я скористався ними, вивчив мову і адаптувався у французьке суспільство. Мене обурює, коли Україну змушують любити "руській мір" більше, аніж український. Тим паче, коли використовують мої слова для маніпуляцій і спроб формувати в Україні штучну реальність. Тож моє висловлювання, з якого жонглери словами і змістові "патологоанатоми" висмикнули і препарували слово "гетто", досить однозначне.
Насправді, саме росіяни створили привілейовані умови для розвитку своєї мови. Адже законодавство РФ вимагає від усіх, хто претендує на життя, роботу чи навчання у цій країні надати сертифікат про володіння російською, знання історії Росії та основ законодавства. У РФ навіть від щойно прибулих іноземців вимагають занурення у мовний простір країни. І водночас – заперечують утвердження українства в Україні. Вважаю, що наша держава має надати українцям більше можливостей опанувати рідну мову. Але, якщо частина громадян не здатні її вивчити, то вони самі себе прирікають на асоціальну перспективу…
Я пропоную допомагати російськомовним українцям, надаючи їм освітню підтримку. У той час, коли законодавство сусідньої держави навіть не дає можливості перетнути російський кордон без сертифікату про знання російської.
Відтак, моя дещо іронічна пропозиція, висловлена у довільному спілкуванні зі студентами, і сформульована конспірологами-технологами як "гетто", - значно гуманніша, аніж російська дійсність.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11689 : Квітень 21, 2017, 01:01:03 »
Oleg Skrypka

около часа назад
Первоначальный вариант, воспеваемый рашасми, мне нравится больше. :)

Offline Eney

« Reply #11690 : Квітень 21, 2017, 06:51:19 »
Просто Скрпика сказав правду. А це боляче.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11691 : Квітень 21, 2017, 07:18:58 »
Правда состоит в том, что "знать язык" и "думать на языке" - вещи разные. Здесь все украинцы язык знают, но думают и общаются преимущественно на русском. Стали ли они от этого хуже? Как по мне, лучше так, чем говорить на украинском и тырить бабки у народа с особой наглостью и цинизмом. Но подавать можно по-разному.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11692 : Квітень 21, 2017, 07:22:53 »
Увидела кусок передачи про Данилко (Верка Сердючка". Он дома держит портреты Ленина и Брежнева, "собирает старину". И записи Юры Шатунова. Я так понимаю, от в РФ сейчас? Если да, то не удивительно.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #11693 : Квітень 21, 2017, 08:03:10 »
Правда состоит в том, что "знать язык" и "думать на языке" - вещи разные. Здесь все украинцы язык знают, но думают и общаются преимущественно на русском. Стали ли они от этого хуже? Как по мне, лучше так, чем говорить на украинском и тырить бабки у народа с особой наглостью и цинизмом. Но подавать можно по-разному.
Це виправдання. І небажання виходити зі своєго уютнєнького... Україна ніколи не відбудеться, як повноцінна держава, поки частина її громадян буде розмовляти і думати російською. Так вона скоріше стане Росією. І оцей пасаж про крадіжки грошей україномовними руками мимо каси, бо це інтернаціональне.
І мені оці виправдання про думки російською просто смішні, бо я сам російськомовний, який ніколи у житті не вивчав української мови. 

Offline Тинатин

« Reply #11694 : Квітень 21, 2017, 08:09:47 »
Понравилось.  :)
Цитувати (виділене)

Jimisan Mozgovyan

19 квітня о 10:40 ·

..
Украина, как рычащий запорожец, который харкая дымом и прыгая на квадратных колесах , вырулил на хайвей с ,забытой многими участниками движения , грунтовки. При этом за запорожцем сзади со стрельбой несутся братки на выкидыше автоваза и стреляют вслед. И вот теперь мы, все больше набирая скорость, стараемся оторваться от убиц на хвосте, да еще и на ходу меняем, драим, варим и апргрейдим автомобиль. А несущиеся мимо бумеры, мерины, фуры и прочие, со все большим восторгом и благоговением наблюдают превращение металлолма сначала в таврию, потом в ланос, а с такими темпами и в нечто футуристическое! Кстати не стоит забывать, что пассажиры внутри кричат, кто от восторга, кто от ужаса, а кто по привычке. Еще и иногда меняют руль водиле, пересаживают штурмана и советуют убрать пол - мол так будет быстрее, если еще и ногами помогать. А ведь все начиналось с гнилого совдеповского авто с движком в жопе. Интересное время, да.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11695 : Квітень 21, 2017, 08:16:18 »
Це виправдання. І небажання виходити зі своєго уютнєнького... Україна ніколи не відбудеться, як повноцінна держава, поки частина її громадян буде розмовляти і думати російською. Так вона скоріше стане Росією. І оцей пасаж про крадіжки грошей україномовними руками мимо каси, бо це інтернаціональне.
І мені оці виправдання про думки російською просто смішні, бо я сам російськомовний, який ніколи у житті не вивчав української мови. 
В таком случае ты отрицаешь существование США, в которой масса народу живет и думает по-своему. И никто им за это не укоряет. Там есть другие рычаги "встраивания в страну".

Offline Eney

« Reply #11696 : Квітень 21, 2017, 08:25:55 »
В таком случае ты отрицаешь существование США, в которой масса народу живет и думает по-своему. И никто им за это не укоряет. Там есть другие рычаги "встраивания в страну".
Так, я заперечую їснування США, в яких маса народу живе й думає по-своєму. Я просто кажу, як буде у нас.
І на цьому, цю тему для себе я закрив.

Offline Eney

« Reply #11697 : Квітень 21, 2017, 08:30:16 »
Цитувати (виділене)
За минулу добу бойовики здійснили 47 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, опублікованому в Facebook. "Ситуація в районі проведення АТО загострилася. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 47 разів відкривали вогонь у бік українських захисників", - сказано в повідомленні.
За даними штабу, найбільш складною була ситуація на донецькому напрямку. Так, вогнем із танків, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог накривав мужніх захисників Авдіївки. По позиціях поблизу шахти "Бутівка" застосовував танки, 82-міліметрові міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По оборонцях Верхньоторецького та Луганського гатив із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. По опорних пунктах наших військ поблизу Кам'янки, Зайцевого та Пісків бив із протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Позиції у районах Майорського та Новгородського обстрілював із гранатометів, а Троїцького - з кулеметів та стрілецької зброї.
"На приморському напрямку, з мінометів калібру 82 мм та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Мар`їнки та Красногорівки. Оборонців Широкиного та Водяного накривав вогнем БМП та гранатометів різних систем. По позиціях морських піхотинців під Павлополем і Талаківкою гатив із протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів, а по опорних пунктах у районі Новогригорівки - з кулеметів великих калібрів. Поблизу Лебединського та Водяного активізувались ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.
На луганському напрямку бойовики обстрілювали Катеринівку з мінометів калібру 82-мм та автоматичних гранатометів, Новозванівку - з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а Донець - з автоматичних гранатометів.

Offline Mike123

« Reply #11698 : Квітень 21, 2017, 08:35:34 »
Не передергивай. Британские колонии обрели независимость не просто так, а в результате войн. Часто весьма кровопролитных. Ну и то, что они находятся черти где от границ Британии, тоже играло свою роль. И то, что в самой Британии колониальная психология за прошедшие 300 лет сильно смягчилась, тоже. А тут на границе в 1000 км опудало, живущее в 18 веке. Я хоть и не поступаю как Эней, по крайней мере не ищу этому оправданий и всячески поддерживаю тех, кто развивает украинский везде и по максимуму.

Offline Eney

« Reply #11699 : Квітень 21, 2017, 08:40:15 »
Нова порція плівок від Оніщенка. Що за ресурс, не знаю, але там є записи.
http://oligarh.media/2017/04/20/posle-zaderzhaniya-martynenko-opublikovany-novye-plenki-onishhenko/

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.