В одному з батів ТрО стався "зальот". Навіть 4 в 1.
Двоє дебілів набухалися (1 -- вживання алкоголю), виїхали на автівці одного з них (2 -- СЗР), по дорозі збили дівчину, кажуть що до смерті (3 -- ДТП у п'яному вигляді). Військова поліція, карна справа, розслідування, у ході якого з'ясовується, що заправляли вони цю автівку за рахунок в/ч (4 -- розкрадання майна, там ще й логісти отримають).
Та я б про це не писав, якби через це наше мудре командування не заборонило взагалі не просто використання особистих автівок для виконання завдань, а навіть зберігання їх у місцях розташувань в/ч. А в нашому батальйоні всього половина машин з тих, що повинні бути. Їх катастрофічно не вистачає. Тому багато хто їздив на своїх, заправлявсь самотужки, виконував задачі. Я серед них. Й така ситуація в усіх батальйонах нашої бригади. Про інші не скажу, бо не знаю. Але з якого переляку було б по-іншому? Зараз швидкість виконання задач сповільниться суттєво. І нас будуть, перепрошую за мою французьку, їбати у хвіст та у гриву.
Потрібно було це все виплеснути, бо це стало останньою краплею мого роздратування через цей цирк. Я прямо у всій повноті відчуваю прислів'я: "Хто в армії служив, той у цирку не сміється".