Автор Тема: Что там у ...?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Что там у ...?
« Reply #16620 : Квітень 09, 2022, 21:55:21 »
мене страшенно лякає, що зараз у руля могли бути не дядько Борисе та діду Джо, а Корбін та Трамп
Про Бориса не скажу, а про трампа с сестрой (она в Техасе) обсуждали и хз чего бы трамп сейчас делал
Может ничего, а может его свои республиканцы продавили бы на еще большую поставку оружия и он бы сам тоже удила закусил по поводу хуйла
Но я лично тоже рада, что дедушка сейчас у власти))

ну саме зараз Трамп запросив у свого друга Хуйла компромат на сина Байдена. чому ви вирішили, що у якості президента він би повів себе інакше я хз.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #16621 : Квітень 09, 2022, 21:55:22 »
чогось тепер здається шо оцей опитувальник чергове блаблабла від євросоюзовськіх дегенератів
Если это ЕСовские дегенераты, то какого ... вам в ЕС? :mad:

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #16622 : Квітень 09, 2022, 21:57:29 »
Может ничего, а может его свои республиканцы продавили бы на еще большую поставку оружия и он бы сам тоже удила закусил по поводу хуйла
Кто? Трамп? Бугага.
Куда уж больше, чем ленд лиз?

Offline Pe

« Reply #16623 : Квітень 09, 2022, 22:05:27 »
мене страшенно лякає, що зараз у руля могли бути не дядько Борисе та діду Джо, а Корбін та Трамп
Про Бориса не скажу, а про трампа с сестрой (она в Техасе) обсуждали и хз чего бы трамп сейчас делал

ну саме зараз Трамп запросив у свого друга Хуйла компромат на сина Байдена. чому ви вирішили, що у якості президента він би повів себе інакше я хз.

Бо он такой же самовлюбленный нарцисс и может бы тоже в позу встал, если бы президентом еще был)) но это не точно))))
(Если что, то я его на дух не переношу))), то сестра за республиканцев голосует, ну вот и сцепились с ней, вот и перетирали)))

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #16624 : Квітень 09, 2022, 22:07:30 »

Бо он такой же самовлюбленный нарцисс и может бы тоже в позу встал, если бы президентом еще был)) но это не точно))))
(Если что, то я его на дух не переношу))), то сестра за республиканцев голосует, ну вот и сцепились с ней, вот и перетирали)))

ага, сказав би так так, Буча, фейк ньюз, юкрейн наці, Владімір із май комрад, гуд гай

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #16625 : Квітень 09, 2022, 22:17:12 »
Если это ЕСовские дегенераты, то какого ... вам в ЕС?
НАТО
Shannou, ти хуєсос.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #16626 : Квітень 09, 2022, 22:23:08 »

Offline Pe

« Reply #16627 : Квітень 09, 2022, 22:24:42 »
Если это ЕСовские дегенераты, то какого ... вам в ЕС?
НАТО
НАТО не равно ЕС

« Reply #16628 : Квітень 09, 2022, 22:31:23 »
Что НАТО?
ЄС хай постится, молиться й спокутує свої гріхи, а нам треба до НАТО(хоч і до нього є багато питань, але до кого їх нема)
Shannou, ти хуєсос.

Offline fakir

« Reply #16629 : Квітень 09, 2022, 22:37:21 »
Єврокомісар з питань розширення і сусідства Олівер Варгеї в понеділок передасть Грузії і Молдові опитувальник, заповнення якого є необхідним кроком для надання статусу кандидата в ЄС.

чогось тепер здається шо оцей опитувальник чергове блаблабла від євросоюзовськіх дегенератів
кажуть Литва отримала опросник у 97-98 роках, а вступила у 2004 https://youtu.be/nL2eS1JIHVc?t=1085
він обов'язковий

« Reply #16630 : Квітень 09, 2022, 22:38:21 »
він обов'язковий
та й хєр з ним
Shannou, ти хуєсос.

Offline Pe

« Reply #16631 : Квітень 09, 2022, 22:40:33 »
Что НАТО?
ЄС хай постится, молиться й спокутує свої гріхи, а нам треба до НАТО(хоч і до нього є багато питань, але до кого їх нема)
Я бы сказала, что лучше в ЕС, пусть бабло дают на восстановление Украины, как тварей выбьют
В НАТО сейчас все-равно не возьмут, да и воевать там в том НАТО некому, если честно
Это они сейчас в панике пошли финансирование увеличивать с момента вторжения орков в Украину, но пока армии в порядок приведут…

Offline fakir

« Reply #16632 : Квітень 09, 2022, 22:43:22 »
він обов'язковий
та й хєр з ним

наші обіцяють впоратись за пару тижнів

« Reply #16633 : Квітень 09, 2022, 22:57:11 »
а ЄС нічого не обіцяє
Я бы сказала, что лучше в ЕС, пусть бабло дают на восстановление Украины, как тварей выбьют
В НАТО сейчас все-равно не возьмут, да и воевать там в том НАТО некому, если честно
Это они сейчас в панике пошли финансирование увеличивать с момента вторжения орков в Украину, но пока армии в порядок приведут…
1 мільярд нам, 19( чи там вже ронад 30?) Росії
Shannou, ти хуєсос.

Offline Pe

« Reply #16634 : Квітень 09, 2022, 22:59:32 »
а ЄС нічого не обіцяє
1 мільярд нам, 19( чи там вже ронад 30?) Росії
Дай ссылку на те миллиарды, я не успеваю отслеживать о чем речь идет

Offline fakir

« Reply #16635 : Квітень 09, 2022, 23:00:12 »
а ЄС нічого не обіцяє
комісія обіцяє швидко, але все одно треба домовлятися з кожним урядом окремо
навіть не уявляю як домовлятись з Угорщиною чи Болгарією

« Reply #16636 : Квітень 09, 2022, 23:07:12 »
https://www.euronews.com/my-europe/2022/04/06/eu-has-spent-35bn-on-russian-energy-and-just-1bn-on-aid-borrell
Shannou, ти хуєсос.

« Reply #16637 : Квітень 09, 2022, 23:10:38 »
ну так і я про шо, ну на словах ми за вас всією душею, ось вам журавлик-орігамі, але ж ми всі реалісти й розуміємо що жити треба якось далі

ай, ладно, громадяни ЄС не сприймате мою жовч на свій рахунок, проблєми у ЄС як у політичної організації, в остальному ви чудові хлопці та дівчата
ООн те ще гірше, але ж ображатися на весь світ тупо
Shannou, ти хуєсос.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
« Reply #16638 : Квітень 09, 2022, 23:13:53 »
Нацисты захватили Берлускони и пытают!

Цитувати (виділене)
Бывший премьер Италии Сильвио Берлускони, выступая перед сторонниками своей партии Forza Italia, сказал, что «разочарован» в российском президенте Владимире Путине из-за вторжения в Украину.
Его цитируют Corriere della Sera, Giornale и пресс-служба партии. https://twitter.com/forza_italia/status/1512822695909638150

«Мы столкнулись с беспрецедентной агрессией в отношении такой нейтральной страны как Украина, которая сегодня с большой честью сражается за свою свободу.
Агрессия против Украины привела Россию в руки Китая. Жаль. Я глубоко разочарован и огорчен поведением Владимира Путина, который взял на себя очень серьезную ответственность перед всем миром».
«В Буче были совершены настоящие военные преступления, и Россия не может отрицать свою ответственность», — добавил Берлускони.

Цитувати (виділене)
Il Fatto Quotidiano отмечала, что с начала войны в Украине Берлускони ни разу не упоминал Путина в своих выступлениях, хотя и говорил, что «обеспокоен эскалацией конфликта».

Цитувати (виділене)
Ранее Берлускони неоднократно называл Путина своим другом, они регулярно посещали резиденции друг друга.
В 2015 году Берлускони говорил, что Путин на одном из ужинов предлагал ему гражданство и должность министра экономики; в Кремле это отрицали.
После того как Путин в сентябре 2021 года по телефону поздравил его с днем рождением, Берлускони в разговоре с La Stampa назвал Путина «последним выдающимся лидером на современной международной политической арене».
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Pe

« Reply #16639 : Квітень 09, 2022, 23:17:28 »
https://www.euronews.com/my-europe/2022/04/06/eu-has-spent-35bn-on-russian-energy-and-just-1bn-on-aid-borrell
Ну так причем деньги на восстановление Украины, про которые я написала, к деньгам за газ?(что меня бесит очень давно, кстати, еще только позавчера нашей губернаторше сказала, что мы войну и оплачиваем Мордору)
(Кстати, эмбарго вводят если не ошибаюсь)

« Reply #16640 : Квітень 09, 2022, 23:22:11 »
Ну так причем деньги на восстановление Украины, про которые я написала, к деньгам за газ?(что меня бесит очень давно, кстати, еще только позавчера нашей губернаторше сказала, что мы войну и оплачиваем Мордору)
дійсно гроші нам просто так, а Росії за газ, різниця значуща, так тримати ЄС зверни увагу чиї слова в статті наведені
ембарго вводять на вугілля, правда з серпня, мо встигнуть і відмінити
Shannou, ти хуєсос.

Offline Pe

« Reply #16641 : Квітень 09, 2022, 23:33:23 »
дійсно гроші нам просто так, а Росії за газ, різниця значуща, так тримати ЄС зверни увагу чиї слова в статті наведені
Я понимаю твою желчь(написала же, что саму бесит и я высказываюсь политикам, не молчу, если что)))
Но ты можешь разделить о чем я написала и о чем ты говоришь?)))

« Останнє редагування: Квітень 10, 2022, 11:42:04 від Pe »

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #16642 : Квітень 10, 2022, 00:08:16 »
Бісить. Перед тим як починаєш навішувати на інших борги та зобов‘язання, непогано подивитися у дзеркало.
Україна сьогодні запровадила торговельне ембарго проти Росії. Розумієш?, сьогодні! Півтора місяці війни. Не кажучи вже про всі роки з 2014. Легко вимагати від інших того на що сам не спроможний. Нам було не вигідно робити це раніше? Так і іншим європейським країнам не вигідно. Ми не маємо права їм докоряти за повільність та намагання захистити власні економіки.
The best is yet to come.

Offline fakir

« Reply #16643 : Квітень 10, 2022, 00:19:31 »
ну так і я про шо, ну на словах ми за вас всією душею, ось вам журавлик-орігамі, але ж ми всі реалісти й розуміємо що жити треба якось далі

ай, ладно, громадяни ЄС не сприймате мою жовч на свій рахунок, проблєми у ЄС як у політичної організації, в остальному ви чудові хлопці та дівчата
ООн те ще гірше, але ж ображатися на весь світ тупо
ну, це приблизно як казати, що всі українці...негарні, бо зелена шмаркля(с) негарна

« Reply #16644 : Квітень 10, 2022, 01:21:54 »
Бісить. Перед тим як починаєш навішувати на інших борги та зобов‘язання, непогано подивитися у дзеркало.
подивитись в дзеркало? вибач, але якщо це мені то котись до дідька, я був противником і критиком цієї конченої влади як раніше так і зараз і поглядів своїх не зміню навіть у випадку нашої перемоги.
Україна сьогодні запровадила торговельне ембарго проти Росії. Розумієш?, сьогодні! Півтора місяці війни. Не кажучи вже про всі роки з 2014. Легко вимагати від інших того на що сам не спроможний. Нам було не вигідно робити це раніше? Так і іншим європейським країнам не вигідно. Ми не маємо права їм докоряти за повільність та намагання захистити власні економіки.
цікаво було б побачити який товарообіг у України з Росією за оці півтора місяці, про частину товарообігу ЄС з Росією я тут приводив інфу
p.s. а ще в нас безвіз з РФ, а в ЄС немає, посипаю голову попелом, як же я був не правий що до ЄС, сумно-соромно мені
p.p.s. ех, нажаль нам хобітам вас напівельфів ніколи не зрозуміти
Shannou, ти хуєсос.

« Reply #16645 : Квітень 10, 2022, 01:30:00 »
йобнутих краще ігнорувати
Shannou, ти хуєсос.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #16646 : Квітень 10, 2022, 09:50:13 »
Да, смогла бы. Никаких препятствий от ЕС.
Да, смогла бы. Никаких препятствий от ЕС.

Но санкции ЕС делает общие, согласованные. Смогла ли ВБ продавить ЕС на тот уровень санкций, что она сейчас ввела и продолжает вводить?
Я б не так запитала - чи була б вона так активна, залишаючись в ЕС?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #16647 : Квітень 10, 2022, 09:52:43 »
Єврокомісар з питань розширення і сусідства Олівер Варгеї в понеділок передасть Грузії і Молдові опитувальник, заповнення якого є необхідним кроком для надання статусу кандидата в ЄС.

Особливо на фоні їх відмов від санкцій та допомозі рф їх обходити.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #16648 : Квітень 10, 2022, 10:52:53 »
що там сьогодні блядська франція, піздєц всім сподіванням?

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #16649 : Квітень 10, 2022, 18:11:50 »
що там сьогодні блядська франція, піздєц всім сподіванням?
Шла с тем же вопросом.

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.