А это скрепно?
парашюта не хватает.
, это ж Штирлиц
Цитата: RedCat від Липень 26, 2015, 20:55:45, это ж Штирлиц Тогда ноги брить не надо.
тонкая талия пловца
с небритыми ногами он был бы слишком похож на советского шпиена. конспирация-с.
художник - монументалист)
Цитата: Irris від Липень 26, 2015, 21:35:28художник - монументалист)Тимуровцы?
Цитата: Spika від Липень 26, 2015, 21:44:24Цитата: Irris від Липень 26, 2015, 21:35:28художник - монументалист)Тимуровцы?хз, симоненковцы?
"На переднем плане — российский пловец–синхронист Александр Мальцев на чемпионате мира по водным видам спорта в Казани"
Сильно же телосложением, фактурой должны различаться.
Цитата: Kivi від Липень 26, 2015, 23:03:21Сильно же телосложением, фактурой должны различаться.Ну в данном случае не особо они отличаются.
Безотносительно к этому пипцу: я и не знала, что смешанные дуэты бывают. Сильно же телосложением, фактурой должны различаться.Но красиво, оказывается.
CпойлерЖіноча збірна України завоювала “золото” чемпіонату Європи зі стрільби з дрібнокаліберної зброї та стендової стрільби. У словенському Маріборі наші дівчата у фантастичній боротьбі випередили росіянок. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу НОК.Золотими медалістками у складі української команди в стрільбі з пістолета на дистанції 25 метрів стали Олена Костевич, Катерина Зеленська та Оксана Камінська.У боротьбі за чемпіонство українки виявилися всього на одне очко точнішими від представниць збірної Росії – 1734 проти 1733. “Бронза” дісталася спортсменкам з Болгарії.Варто відзначити, що наша Олена Костевич в аналогічній дисципліні в одиночній стрільбі посіла третє місце. Чемпіонкою Європи стала угорка Софія Чонка.
Cпойлер
Гетеросексуал из Кривого Рога будь бдителен — гей–радикалы могут ближе чем ты думаешь. Cпойлер
Я оптимист, я оптимист.Я гетеросексуалист.
Цитувати (виділене)Я оптимист, я оптимист.Я гетеросексуалист.
0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.