Я б їх до рингу не допускав
Нехай весь світ подивиться як росіян пиздять .
Між іншим, на вечорі боксу двох россіян нокаутовали з ганьбою. Ковальова з Чєляби та ще якогось хрєна.
хм, результат перевершив навіть мої очікування.
Цитата: Shannou від Червень 17, 2024, 17:21:05хм, результат перевершив навіть мої очікування.Ти б хоч результат писав, чи шо .
Vadim Labas1 год · Як тільки перед матчем від коментаторів чути " це легка для нас команда, давайте думати, як нам будувати гру в наступних матчах", так відразу можна вимикати трансляцію. Це вічна наша хвороба. Ми не вміємо бути фаворитами. Завжди, коли нам пророкують перемогу, гравець думає " я не буду бігти. Хай біжить син маминої подруги. Ми ж все одно виграємо'. А син маминої подруги думає " а зроблю я ось таку хєрню. Ну пофік, що не вийде. Ми ж все одно виграємо". Це питання навіть не психологічного настрою. Це питання психології. І стосується воно не тільки футболу.
🇷🇴 Румунія надасть Україні систему протиповітряної оборони PatriotПро це повідомив президент Клаусс Йоганісс. ⚽️Дякуємо збірній!⚽️
Цитувати (виділене)🇷🇴 Румунія надасть Україні систему протиповітряної оборони PatriotПро це повідомив президент Клаусс Йоганісс. ⚽️Дякуємо збірній!⚽️Отож₴
Цитата: Eney від Червень 20, 2024, 16:20:45Цитувати (виділене)🇷🇴 Румунія надасть Україні систему протиповітряної оборони PatriotПро це повідомив президент Клаусс Йоганісс. ⚽️Дякуємо збірній!⚽️Отож₴одну?взагалі то, рахунок був 3(!):0
Віктор Литовченко 2 год · Словаки знають нашу таксу? З вас Patriot, і наша збірна виходить на поле пʼяною
2:1 поки що.
Ну тепер то я навчений, я просто не дивлюсь це позорисько. Дійсно не знаю, як вони пролізли стикові матчі, настільки безідейна команда, жах.
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.