Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика
« Reply #81930 : Грудень 06, 2016, 23:04:56 »

Я правильно понимаю — там права собственности? Т.е. он ими не управляет.
Насчет корпоративных прав — я, честно, не сильно понимаю, как от них вообще возможно избавиться, не утеряв права собственности.
Т.е. получается, что владеть Президенту Украины бизнесом можно, управлять нельзя, владеть корпоративными правами тоже нельзя (но владеть каким-то образом при этом все-таки можно).
Я вот, честно, не вижу механизма. Ну ок, есть тривиальный вариант — всё продать или подарить (детям, родственникам и т.д., так все и поверят).
А нетривиальные какие? У слепого траста вижу проблемы, что нифига он не слепой, по крайней мере, в украинских реалиях. Т.е. попытка какая-то была, может что-то и сделано (сканы трасты все равно клиентские не дадут), но даже если и да, я все равно не понимаю, как не ассоциировать Рошен с Порошенко, даже пусть он будет в расслепом трасте.

я постараюсь ответить, но точно не сегодня. если ты напомнишь, мы можем на выходные обсудить структуру его прав собственности и трактование этой нормы закона.
на данный момент, если максимально упростить - он должен быть лишен корпоративных прав - то есть все свои акции и доли участия передать в доверительное управление фонду, если цель их потом вернуть, или продать. а вот что этот фонд может принадлежать его детям, это уже второй вопрос, тут нужно посидеть почитать, я не готов счас ответить.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81931 : Грудень 06, 2016, 23:13:32 »
пока если коротко

З А К О Н   У К Р А Ї Н И
Про акціонерні товариства

8. корпоративні права - сукупність майнових і немайнових прав
акціонера  -  власника  акцій  товариства,  які випливають з права
власності на акції,  що включають право  на  участь  в  управлінні
акціонерним   товариством,   отримання   дивідендів   та   активів
акціонерного товариства  у  разі  його  ліквідації  відповідно  до
закону,  а також інші права та правомочності,  передбачені законом
чи статутними документами;

ГОСПОДАРСЬКИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

Стаття 167. Зміст корпоративних прав та корпоративних відносин

1. Корпоративні права - це права особи, частка якої визначається у статутному капіталі (майні) господарської організації, що включають правомочності на участь цієї особи в управлінні господарською організацією, отримання певної частки прибутку (дивідендів) даної організації та активів у разі ліквідації останньої відповідно до закону, а також інші правомочності, передбачені законом та статутними документами.

2. Володіння корпоративними правами не вважається підприємництвом. Законом можуть бути встановлені обмеження певним особам щодо володіння корпоративними правами та/або їх здійснення.

вот он и не является предпринимателем, а права эти должен передать в управление.

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #81932 : Грудень 06, 2016, 23:16:16 »
Что-то я в шоке от новости.
Боюсь, что срок она получит весьма гуманный. У ней ж еще третий ребенок, о котором ей надо заботиться.
Когда я про такое читаю, я начинаю жалеть, что у нас нет смертной казни через четвертование.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81933 : Грудень 06, 2016, 23:19:15 »

Когда я про такое читаю, я начинаю жалеть, что у нас нет смертной казни через четвертование.

понимаешь, нам ее казнь ничего не даст, ребенка не вернуть. а до нее даже во время казни не дойдет, и она будет думать а меня за шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #81934 : Грудень 06, 2016, 23:21:41 »
пока если коротко
Спасибо, но, боюсь, я тоже вдумчиво разве что на выходные про это подумаю, мне эти нюансы "владеть, но не обладать корпоративными правами" пока не ясны, надо вчитаться хорошо.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81935 : Грудень 06, 2016, 23:22:28 »
кстати, сегодня русня ломанула наше Госказначейство, притом очень серьезно, пострадала не только внешняя оболочка сайта.
говорят, что не русня.

"Сегодня состоялась скоординированная профессиональная хакерская атака на органы Министерства финансов. Это является очевидной попыткой сорвать бюджетный процесс, который впервые за более чем 17 лет идет по графику, и остановить начатые реформы", - говорится в сообщении.

В результате кибератаки было повреждено сетевое оборудование, не работает сайт Минфина и Государственной казначейской службы. Источник: http://censor.net.ua/n418151

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #81936 : Грудень 06, 2016, 23:30:37 »
понимаешь, нам ее казнь ничего не даст, ребенка не вернуть. а до нее даже во время казни не дойдет, и она будет думать а меня за шо?
Я понимаю. Это от ненависти и бессилия. :smilie9:

Offline Старина Z

« Reply #81937 : Грудень 06, 2016, 23:35:31 »
кстати, сегодня русня ломанула наше Госказначейство, притом очень серьезно, пострадала не только внешняя оболочка сайта.
говорят, что не русня.

"Сегодня состоялась скоординированная профессиональная хакерская атака на органы Министерства финансов. Это является очевидной попыткой сорвать бюджетный процесс, который впервые за более чем 17 лет идет по графику, и остановить начатые реформы", - говорится в сообщении.

В результате кибератаки было повреждено сетевое оборудование, не работает сайт Минфина и Государственной казначейской службы. Источник: http://censor.net.ua/n418151

Казначейские платежи сегодня не ходили из-за этого. Интересно, починили уже?

Offline БабаМаня

• пятикратная бабушка
« Reply #81938 : Грудень 06, 2016, 23:37:55 »
3. Манипуляции не Шария (перестаньте писать мой ник и Шария рядом) а Шрайка, и не манипуляции, а выборка из комментариев его читателей.
Да, Шрайка, извини, исправлю. Просто Украина сейчас действительно ходит по лезвию бритвы, и всем, кто за нее переживает, очень тревожно. И я не говорила, что Порошенко искренний человек. Я думаю, он искренне хочет видеть Украину успешной страной. Иначе зачем ему, богатому,успешному,  не очень здоровому человеку эти лишние хлопоты при дальней дороге?
Ну и как альтернатива, может еще не было, вот со Сноба публикация.  :) Хоть что то доброе. https://snob.ru/profile/30694/blog/117416
Я не здамся без бою! (С)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81939 : Грудень 07, 2016, 00:20:13 »

Казначейские платежи сегодня не ходили из-за этого. Интересно, починили уже?

Я так понимаю что нет, полетели сетевые диски и (по слухам) даже машины исполнителей, подключенные на момент взлома к сети.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #81940 : Грудень 07, 2016, 00:34:34 »
Я просто оставлю это здесь...

«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81941 : Грудень 07, 2016, 01:38:35 »
Похоже, что вконтактик этой мамаши.
https://vk.com/id142135093
Мебель и обои такие же, как на фотках

Я нихуя не понял. Ибо ряд вещей не согласуется с первоначальной новостью. Нет фоток "третьего ребенка от любимого человека", декларативная любовь к детям.
Тю, ля, а шо?

Offline Mike123

« Reply #81942 : Грудень 07, 2016, 07:09:40 »
Честно говоря, я в шоке от такого накала эмоций по поводу очередной"зрады" у украинцев.
Не надо путать всех украинцев и завсегдатаев этого треда. Никакой зрады пока нет.

Offline Eney

« Reply #81943 : Грудень 07, 2016, 07:18:25 »
Цитувати (виділене)
Богдан Карпенко
3 ч ·
За записи Онищенка: їх публікації вважаю позитивною новиною (не даю оцінку правдивості - поняття не маю) - є змога всім наочно побачити, які ось це "Порошенко посади олігархів" може мати наслідки, як наші ЗМІ любо продаються на захист ось цих олігархів, як наші деякі блогери/депутати залюбки допомагають даним олігархам уникати відповідальності. Дивіться, любуйтесь. А ще полюбуйтесь, як придурки, котрі ще вчора кричали "посади олігархів", сьогодні вже радо розносять любу дурню від того олігарха по своїм фейсбукам, і допомагають атакувати того, хто пробує посадити того, кого ці ж придурки вчора вимагали посадити. І це при тому, що Онищенко не може вивести тисячі працівників своїх підприємств на вулиці, як це може зробити, наприклад, Гудок. Чи, там курс похитати, найбільшим банком, як це може зробити самізнаєтехто.

Зрештою, станом на сьогодні, не бачу ніякого вихлопу для організаторів комедії, окрім, що сам "оприлюднювач" отримає репутацію мудака, з яким не матимуть справи через ризик зливання приватної переписки.

Ось що б мене, направду, хвилювало, так це якби даний любитель коней та веселих препаратів, міг би через якісь записи шантажувати Президента моєї країни, і впливати на його рішення. Бо у нас і так тут куди не глянь, кожен на кожного щось має, і як доходить до справи, то, навіть, одного бородатого клоуна взяти не можуть, хоч він зашкварився так у відкриту, і так явно, хіба не вистачало таблички "ідіот" на лобі, коли за квартиру ставив підпис, і стріму цього моменту по Першому національному.

P.S. На скріні ті, хто розносить даний запис по ФБ. На манєже всє тєже

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #81944 : Грудень 07, 2016, 08:11:42 »
Можно себе только представить, какой вой стоял бы, если бы ПП передал свои дела не в траст, а своему сыну.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #81945 : Грудень 07, 2016, 08:12:29 »
я просто устал каждый раз писать свои взгляды,
Одни люди видят стакан наполовину пустым, другие - наполовину полным. И доказывать, что верна толька одна точка зрения, бессмысленно.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #81946 : Грудень 07, 2016, 08:17:10 »
МП у своєму репертуарі

Offline Eney

« Reply #81947 : Грудень 07, 2016, 08:39:43 »
п - послідовність паскудство

Offline Eney

« Reply #81948 : Грудень 07, 2016, 08:42:36 »
Тут гівна кремлівського на Порошенка стільки вилили Шарій один вилив, що нехай і оце побуде.

Offline Eney

« Reply #81949 : Грудень 07, 2016, 08:48:02 »
Інфа від водія ДСО, який остався в живих у Княжичах.
http://www.currenttime.tv/a/28159619.html

Offline Eney

« Reply #81950 : Грудень 07, 2016, 09:04:08 »
Як змусити депутатів проходити психіатрічні дослідження.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #81951 : Грудень 07, 2016, 09:04:59 »
Одного не пойму, КОРД без вопросов начал палить и всех положил, вместе со своим командиром?

Offline Eney

« Reply #81952 : Грудень 07, 2016, 09:05:53 »
Одного не пойму, КОРД без вопросов начал палить и всех положил, вместе со своим командиром?
:unknown: ДСО, мабуть, таки встигли постріляти. Взагалі, було б цікаво глянути на переговори десеошників зі своїми, у Броварах. Взнати, хоч час приїзду і час їх перебування там. Була б зрозуміла послідовність дій.

Offline Eney

« Reply #81953 : Грудень 07, 2016, 09:12:51 »
Оце прецедент так прецедент.  :(

Цитувати (виділене)
Мешканці двох ОСББ Полтави не отримали на свої рахунки субсидії за жовтень, тому в грудневі морози можуть залишитися без газу, гарячої води та тепла.

Міністерство соцполітики зробило мешканців двох полтавських багатоповерхівок заручниками законодавства, НАК «Нафтогаз» та ПАТ «Полтавагаз». Тепер жителі десятиповерхівок чекають, що сьогодні, при мінусовій температурі на вулиці, їхні дахові котельні залишаться без газу: а значить не зможуть поставляти тепло та гарячу воду до квартир та вийдуть з ладу. Йдеться про будинки, розташовані за адресами по вул. Гожулівська 26 і 28. В обох цьогоріч створені ОСББ, внаслідок чого виник несподіваний камінь спотикання між жителями, газовиками та чиновниками.

За словами голови ОСББ «Гожулівська 26» Наталії Силенко, 6 грудня приблизно о третій годині дня вона отримала письмове попередження від газовиків, де сказано: вже 7 грудня о сьомій годині ранку будинок буде відрізаний від блакитного палива «у зв’язку з відсутністю природного газу на грудень 2016 року». При чому мешканці самостійно мусять підготувати газове обладнання до опломбування.

— Я подзвонила до «Полтавагазу» і вони уточнили: справді, 7 грудня у першій половині дня до нас та до Гожулівської, 28 приїдуть відключати газопостачання. А у нас та в сусідів — дахові котельні, від яких ми отримуємо гарячу воду та тепло, — розповідає про ситуацію Наталія Силенко. — Справа, насправді, у тому, що ми маємо заборгованість перед НАК «Нафтогаз» як юридична особа, що отримує ліміти на газ. Але у нас немає боржників, ми у вересні навіть більше коштів зібрали, аби вчасно розпочати опалювальний сезон! Загалом у жовтні ми спожили блакитного палива на 79 тис. грн., а сплатили натомість близько 50 тис. грн. Ще майже 30 тис. грн. планували взяти для оплати із субсидії, яка мала б вже давно поступити на рахунок ОСББ. Але грошей до сих пір немає і коли будуть — у відділі субсидій нашого району не говорять. Я дзвонила до НАК і просила дати кілька днів, аби 240 квартир нашого будинку могли б скинутися і погасити заборгованість, хоча ми в ній і не винні. Але ні у Києві, ні у Полтаві ніхто не хоче піти нам назустріч!

Цікавий факт: 1 Гкал в цьому ОСББ коштує 890,41 грн., тоді як в інших багатоповерхівках Полтави, обладнаних лічильниками тепла, вартість 1 Гкал складає 1350,66 грн. Але дешеве тепло власного виробництва, як бачимо, дорого обходиться мешканцям Гожулівської, 26.

Якщо ж уявити, що сьогодні мешканцям все-таки відріжуть газ і вони екстрено знайдуть гроші для погашення заборгованості, це не гарантує їм відновлення газопостачання відразу ж. Тому що за бюрократичною процедурою нові ліміти НАК «Нафтогаз» виділить ОСББ у четвер, «Полтавагаз» отримає їх у п’ятницю, а мешканців підключить... у наступний понеділок. Чи витримає система опалення кількаденні холоди і хто буде винним у ймовірній аварії? Окрема розмова — про дахову котельню: якщо з її обладнанням німецького виробництва станеться щось непоправне під час вимушеного простою — мешканці не зможуть зібрати кошти на ремонт, це занадто дороге задоволення.

Але навіть якщо сьогодні жителям вдасться вирішити свою проблему за допомогою втручання громадськості, сама по собі вона — як сніжний ком, що тільки почав котитися. Так, за спожитий у листопаді газ ОСББ «Гожулівська 26» має заплатити уже 170 тис. грн., у цій сумі, відповідно, більша частка субсидійних коштів, із виплатою яких у держави виходить така затримка. Тому в мешканців можуть бути проблеми із отриманням лімітів газу на січень. І це, до речі, не єдиний прикрий нюанс в існуванні ОСББ, розповідає Наталія Силенко:

— До мене підходять мешканці, які не отримують субсидії, і просять розбити оплату за опалення у зимові місяці на весь рік. Адже не всі можуть сплатити за тепло в однокімнатній квартирі 900, у двокімнатній 1500 і у трикімнатній 1700 грн. на місяць (йдеться про листопад, платіжки за грудень будуть більш вражаючими). Введення 12-місячної розстрочки на оплату послуг ЖКГ пообіцяв днями для населення Прем’єр-міністр Гройсман. Але у НАК «Нафтогаз» мені сказали: документа до виконання із такою ініціативою у них поки що немає. Крім того, Гройсман говорив про населення, а наш будинок — це юридична особа і ставляться до нас так, ніби ми — не люди!
http://poltava.to/news/41028/
До речі, в нас зараз погода -14. Правда, сонячно.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #81954 : Грудень 07, 2016, 09:13:14 »
Лесик отозвался.

Цитувати (виділене)
Народный депутат Украины Олесь Довгий подтвердил факт встреч со своим коллегой, парламентарием Александром Онищенко в Генуе и в Лондоне, и заявил, что на этих встречах рекомендовал ему и его семье сотрудничать со следствием, компенсировав нанесенные бюджету страны потери.

"Онищенко – член депутатской группы "Воля народа", секретарем которой я являюсь. У нас с ним было обычное стандартное общение коллег по парламенту, хотя, как известно, он нечасто бывал на пленарных заседаниях. История, в развитие которой состоялся этот разговор, началась накануне голосования за снятие с Александра Онищенко неприкосновенности. Во время заседания нашей депутатской группы мы решили набрать его, чтобы узнать его позицию. Онищенко попросил не голосовать, так как считает обвинения необоснованными. Его просьбу слышали все: мы общались с ним по громкой связи, чтобы мы могли принять общее решение по этому вопросу. На тот момент времени для сохранения группы был важен каждый депутат", - рассказал О.Довгий в интервью агентству "Интерфакс-Украина".

По словам парламентария, первая его встреча с А.Онищенко произошла в Италии.

"Я с семьей был на экскурсии в Генуе, он вышел на связь и попросил о встрече…Он говорил много разного, но точно помню, что меня задело за живое, так это то, что обвиняемой по его делам оказалась его мать. И пострадать, сесть в тюрьму может именно она, 73-летняя женщина! Он просил помощи и совета, спрашивал, на какую поддержку группы он может рассчитывать. Я взял время подумать, буду ли я этим заниматься, и чем могу помочь", - пояснил О.Довгий.

Второй раз коллеги по депутатской группе встретились в Лондоне.

"Я вернулся в Украину и провел консультации с юристами. Они дали правовую оценку ситуации и свои рекомендации. Онищенко несколько раз звонил и спрашивал: "ну, что?", "ну, когда?". Когда правовую позицию сформировали, я по его просьбе полетел в Лондон, чтобы объяснить предложения юристов. Они рекомендуют матери Онищенко сослаться на возраст и в этом ключе начать сотрудничество со следствием…В целом все, что я сказал, сводится к простому тезису "верни деньги в бюджет и спи спокойно", - рассказал О.Довгий.

Нардеп подчеркнул, что в ходе встреч он представлял депутатскую группу "Воля народа", о чем говорил и самому А.Онищенко.

При этом О.Довгий не стал подтверждать подлинность обнародованной в СМИ записи якобы переговоров депутатов. "Запись я не слушал, и слушать не собираюсь, поскольку прекрасно помню этот разговор, его предысторию и обстоятельства", - сказал он.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81955 : Грудень 07, 2016, 09:15:00 »

я просто устал каждый раз писать свои взгляды,
Одни люди видят стакан наполовину пустым, другие - наполовину полным. И доказывать, что верна толька одна точка зрения, бессмысленно.

Интересно, в суде такое заявление прокатит? Я считал стакан наполовину полным поэтому взял взятку? Я вообще не понимаю, как можно нарушение законодательства рассматривать с точки зрения политической целесообразности. Оно либо нарушено либо нет. В нашем случае нарушено через месяц с момента принятия Порошенко присяги. И стаканы здесь не при чем вообще.
Я допускаю трактовку да, он нарушил закон, но это наш сукин сын и другие ещё хуже. Но его нужно регулярно долбить, чтобы не забывал, благодаря кому он там где он есть.

Offline Eney

« Reply #81956 : Грудень 07, 2016, 09:20:05 »
Тут немає людей, які ідеалізують Порошенка, і це не видно тільки зашореним персонажам.
 І між "довбати" і "вбивати" різниця теж є. 

Offline Eney

« Reply #81957 : Грудень 07, 2016, 09:22:52 »
Кому тепер більше будемо вірити, Довгому чи Оніщенко?
ЗИ: Піду почитаю Шарія, той все знає. Тим більше, що все одно скоро його погляди ми тут побачимо... В прилизаній формі, це да.     

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81958 : Грудень 07, 2016, 09:27:28 »

Тут немає людей, які ідеалізують Порошенка, і це не видно тільки зашореним персонажам.
 І між "довбати" і "вбивати" різниця теж є.

Ага, именно так))) каждый день эти не зашоренные люди, которых тут нет, рвут тельняшки в его защиту. Но их тут нет. Хм. Знакомая формулировка кстати. Гибридная защита Порошенко людьми, которые его не идеализируют)))

Offline Eney

« Reply #81959 : Грудень 07, 2016, 09:28:47 »
До речі, може сюди викладати прямі ютубівські посилання на Шарія? Щоб не читати його переспіви.

0 Користувачів і 36 Гостей дивляться цю тему.