Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline düsha

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика
« Reply #52740 : Березень 16, 2016, 00:24:47 »
а Швейцария подарила ОБСЕшникам два дома на колёсах, чтобы они ещё лучше наблюдали, прямо не уходя с места

Цитувати (виділене)
Кожен модуль розрахований на двох людей, у ньому є ліжка, шафи, освітлення, а також система опалення та кондиціонування. Їх можна підключити до місцевої електромережі або до генераторів, залежно від того, що є в наявності.

У найближчі дні житлові модулі будуть направлені команді, яка працює на передовій патрульній базі у Станиці Луганській.

Offline düsha

« Reply #52741 : Березень 16, 2016, 02:55:41 »
"правозащитница" Памфилова наконец-то проснулась и попросила
Цитувати (виділене)
Памфилова обратилась к главе ФСИН Геннадию Корниенко, а также к Донецкому городскому суду Ростовской области с просьбой допустить к Надежде Савченко украинских врачей «в самое ближайшее время».

Цитувати (виділене)
Обращение было направлено накануне. Оно было отправлено в ответ на просьбу сестры подсудимой Веры Савченко, которая попросила организовать медицинский консилиум.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #52742 : Березень 16, 2016, 07:54:05 »
"правозащитница" Памфилова наконец-то проснулась и попросила
Четвероногое женского пола  :smilie9:

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
« Reply #52743 : Березень 16, 2016, 08:03:35 »
Шипилов пишет, что вначале у украинских врачей вышел разрешенный срок пребывания в России и они вынуждены были уехать, а только потом проснулась Памфилова.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #52744 : Березень 16, 2016, 08:08:49 »
Шипилов пишет, что вначале у украинских врачей вышел разрешенный срок пребывания в России и они вынуждены были уехать, а только потом проснулась Памфилова.
А когда приедут, скажут, что Надежда снова ведет себя вызывающе. Там врачи из "Шарите" просятся приехать, оно надежней будет

Offline mxm

• Одесса
« Reply #52745 : Березень 16, 2016, 08:19:36 »
В Киеве скандал, обманутые пикетчики, задержали организатора шествия против Яценюка. Видео.
Мадама, которая киданула молодежь на бабки (100 грн за три часа постоять возле ВР, кризис, етить его), оказывается, нанимала в т.ч. несовершеннолетних, зацепились за это.
А Юля такая вся не при чем, случайно на митинге оказалась, и вообще.

Такие дела.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #52746 : Березень 16, 2016, 08:48:43 »
Пока я по Украине каталась, мои друзья, оказывается, ездили на суд к Наде.

Если уже было, прошу прощения за повтор.

https://www.facebook.com/iryna.yuzyk/posts/690134241129383

Цитувати (виділене)
Iryna Yuzyk добавила 5 новых фото — с Dima Samodurov и еще 7.
11 марта в 0:22 ·
Із тв та нету ви знаєте новини, я ж опишу свої враження.
Ми приїхали під СІЗО Новочеркаська (пару км від Ростова) на таксі десь перед 10 ранку, нам дзвонили і казали не виходити, поки не буде консулів і нардепів. Довкола стояло з десяток автозаків, кишіло правоохоронцями. Таксист (родом з Абхазіі) трусився за себе і за нас, але не виганяв. Перше інтерв*ю у мене взяла журналістка ТСН у машині таксі. Вона сказала приблизно так: не виходьте, вас збираються заарештувати, давайте спершу бодай відео запишемо. І запитала чи ми усвідомлюємо на що йдемо, і чи готові до арешту, і чи нам не страшно. Впродовж дня мені сказали те саме та задали ідентичні запитання майже всі присутні журналісти. Страшно було дуже.
Приїхали консули і нардепи з Батьківщини. Ми вийшли зі згорнутими плакатами, у мене були квіти. Силовики оточили нас і попередили, що нам нічого не можна робити. Вручили закон, що біля резиденції Президента і тюремних установ заборонено проводити будь-які акції, ближче ніж 50 метрів. Дивно, але вони хвилювалися, у них трусився голос. "У вас плакаты"... "Вони згорнуті". "Здесь нельзя..." "Стояти не можна?" "Стоять можна... Какие у вас цветы..." "Квіти не можна?" "Цветы можна..."
Віра віддала мені їх вчора після суду, хтось хотів їх викинути вранці, я не дала. Друзі привезли ще хризантем, гербер, ірисів. Це було єдине, що ми могли тримати, що могли туди принести. Ми просто стояли у Надії під СІЗО так, як вона писала: прийде мама, сестра, подруга, друг, українець... Не провокували, нікого не ображали, тримали квіти, не втрачали надії. Вони ходили за нами тінню, чорні як ніч. Надя знала, що ми поруч, мені здається, це важливо. Вона вибрала життя. Це головне. А політичні ігрища, які зараз розігрують навколо неї, це другорядне. Віра привезла закордонний паспорт Надії, ми готові її забирати. І стояти. У нас ще є хризантеми, гербери, іриси...

https://www.facebook.com/iryna.yuzyk/posts/691255094350631

Цитувати (виділене)
Iryna Yuzyk добавила 2 новых фото — с Dima Samodurov и еще 7.
13 марта в 13:55 ·
На другий день стояння під СІЗО уже не було адвокатів, журналістів, депутатів. Був один консул і нас шестеро, з квітами. Силовиків одночасно на вулиці вдалося нарахувати рівно 20, ще сиділи по машинах. Нас знову офіційно попередили, що нічого робити не можна. Вірогідність того, що нас спакують в автозак, тільки зросла – цього просто ніхто б не побачив. Але було вже не страшно. За нами традиційно ходили тінню, слідували навіть у магазин. І навіть продавці у кіоску знали хто ми і що там робимо. Зробили дві літри кави з молоком і налили у пластикову пляшку. «Вам на ночь хватит? Или уезжаете? Лучше уезжайте…» «Віддайте Надію і ми поїдемо».
Ми їли бутерброди з чаєм і сміялися, що так починаються Майдани. І ще сміялися, що скоро в законодавстві Росії пропишуть заборону тримати квіти і їсти бутерброди за 50 метрів від резиденції Президента і тюремних установ. Нашій охороні смішно не було. У нас зібрали паспорти і переписали дані. Вони там просто помішані на особистих даних і прописці, це там просять всюди – у готелях, на митниці, на постах ДАІ – і завжди переписують у такі великі зошити. Дзвінки перехоплюють: Віра вже тричі розмовляла з «невідомими людьми», коли телефонувала зі свого російського на мій український багаторічний номер. Невідомі чоловік і жінка російською мовою запевняли Віру, що Іру скоро покличуть. Віра сказала, що з цього номера їй російською не відповідають.
Надія передала довгого листа, ми здивувалися: коли ж вона його написала. Під кінець примітка: «Мені сказав начальник СІЗО - якщо вони знову прийдуть і стануть, дозволимо тобі їм написати. Я почала писати заздалегідь. За листом прийшли. Значить ви тут…». Скажіть мені друзі, хіба це того НЕ ВАРТО? Вона знову попросила нас повертатися додому, а лікарів скерувати іншим українським політв’язням у Росії. Їх, нагадаю, 28… Надії вдалося передати суміші для грудного вигодовування і нутрілон (післяопераційний вітамінізований коктейль). Як вона зараз – інформації нема. Лікарів не впустили, вони поїхали назад. Ми всі успішно добралися до України. Але ми повернемося. Вона про це знає. І вони теж.

Offline Taranis

« Reply #52747 : Березень 16, 2016, 09:05:41 »
Цитувати (виділене)
Президент закликав Світовий конгрес українців мобілізувати зусилля закордонного українства для звільнення Надії Савченко та усіх українських політв’язнів

Offline kvk

« Reply #52748 : Березень 16, 2016, 09:44:22 »
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=165.msg283163#msg283163
"Соединенные Штаты не примут силовой передел границ в 21-м веке. "

Offline kvk

« Reply #52749 : Березень 16, 2016, 09:51:10 »
http://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/1852183
Цитувати (виділене)
ХАТІЯ ДЕКАНОІДЗЕ: "ЗАРАЗ ІДЕ НЕ РЕФОРМА, А СТАНОВЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ" (ФОТО, ВІДЕО)

Offline kvk

« Reply #52750 : Березень 16, 2016, 09:55:41 »
А вот самая лучшая динамика реформ в ВСУ, признают и союзники и противники.
А так как это зона ответственности Пороха, считаю - что он сука шоколадная специально делает успешные реформы в армии, чтоб нахапать побольше. Этож сразу понятно!
Теперь он ваще выпал из моего личного рейтинга!
 :smile7:

Offline kvk

« Reply #52751 : Березень 16, 2016, 09:59:36 »
Ну и еще чуть о реформах:
Нуланд: 2016-й год может стать поворотным моментом для Украины
Цитувати (виділене)
Помощник секретаря Государственного департамента США по делам Европы и Евразии Виктория Нуланд подчеркивает, что успех в переговорах по урегулированию ситуации на востоке Украины и реализации Минских соглашений должен способствовать возвращению Украине контроля над украино-российской границей на Донбассе до конца года
Цитувати (виділене)
Об этом она сказала во время слушаний в комитете Сената США на тему: "Украинские реформы - два года после революции на Майдане и российского вторжения".

Помощник госсекретаря подчеркнула, что если все стороны будут иметь волю и прилагать необходимые усилия, то "2016-й год может стать поворотным моментом для Украины".

"Если ситуация с безопасностью на Донбассе в ближайшие дни сможет улучшиться, если заложники будут возвращены, если стороны смогут завершить переговоры относительно избирательных модальностей и по другим политическим вопросам, - мы сможем увидеть легитимно избранных лидеров на Донбассе до осени, отвод российских сил и техники, а затем возвращение Украине суверенитета над ее границей до конца года", - сказала Нуланд.
Цитувати (виділене)
Вместе с тем она подчеркнула, что Соединенные Штаты продолжат взаимодействовать с Украиной в вопросе выполнения ее части Минских договоренностей, а также сотрудничать с европейскими партнерами, чтобы обеспечить силу введенных ранее санкции против РФ, пока Россия в полном объеме не выполнит свою часть обязательств Минских соглашений.

"И, несомненно, санкции против Крыма должны оставаться действующими до тех пор, пока Кремль будет навязывать свою волю на эту часть украинской земли", - подчеркнула Нуланд.
Как сообщал УНИАН, сегодня на слушаниях в Сенате Нуланд подчеркнула, что Российская Федерация и контролируемые ею боевики не должны ожидать от Украины внесения изменений в Конституцию до выполнения ими Минских соглашений в части обеспечения безопасности на Донбассе.

Offline Eney

« Reply #52752 : Березень 16, 2016, 10:00:03 »
Кому цікаво. Стрім з Запоріжжя "Може демонтують".
http://www.hromadske-zp.tv/demontazh-pamyatnika-leninu-v-zaporizhzhi-strim/

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #52753 : Березень 16, 2016, 10:02:07 »
А так как это зона ответственности Пороха, считаю - что он сука шоколадная специально делает успешные реформы в армии, чтоб нахапать побольше. Этож сразу понятно!
Це сарказм?
liveinly

Offline kvk

« Reply #52754 : Березень 16, 2016, 10:06:26 »
Це сарказм?
Догадайся с одного раза...  :smile7:

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #52755 : Березень 16, 2016, 10:26:41 »
Афигеть, ребята реально герои.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #52756 : Березень 16, 2016, 10:28:28 »
  :sarcastic: :super:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #52757 : Березень 16, 2016, 10:30:17 »
Афигеть, ребята реально герои.
Да вот так вот. И вате козломордой никакой глум не поможет

Offline sidha

« Reply #52758 : Березень 16, 2016, 11:24:39 »
Ну значит, это будут не собеседования, а просто встречи.
Хороший ход, Старина! :smilie1:
Лучше открыть при отделе кадров обучающие курсы, как в ВУЗ-ах, для подготовки к вступлению на работу.
Тестирование/экзамены, дополнительные вопросы экзаменаторов  :grin:

Ну и пополнение бюджета фирмы.
Будут зимняя и летняя сессия собеседование  обучающие_курсы_для_подготовки_к_собеседованию_ТОВ "Рога и копыта"
 :wacko3:

А потом уже собеседование, для лиц, прошедших обучение на курсах и успешно сдавших тесты/экзамены  :yes:

Offline kvk

« Reply #52759 : Березень 16, 2016, 11:25:25 »
http://bilozerska.livejournal.com/949468.html
Цитувати (виділене)
Хвилинка русофобії

Posted on 2016.03.15 at 18:40
Думаю, ні для кого не секрет, що серед наших опонентів є певний відсоток ідейних. Тобто, крім зазомбованих ідіотів, які вірять у розіп'ятих укропами снігурів, є ще свідомі, ідейні вороги.

Дуже корисно іноді читати їхні сторінки. Доторкнутися до чужої правди - народити формулу.

Одна така ідейна ватниця живе у Донецьку. Вона пише:

"Дурак только не понимал два года назад, что нам под ОГА намахают флагАми Приднестровье на дому. Уж к этому я точно была готова и не истерю. Снова таки: могло быть хуже. А чего я жду от будущего, чего хочу - вы знаете. Чтобы победили, искоренили русофобию в местах моего компактного проживания. И присоединили к этому месту Полтаву, Одессу, Харьков, Киев - с тем-же результатом. Все снова вместе и ноль русофобии. Снова называться рускими. Вот чего я хочу.
...Вот мои итоги за два года. Потеряно всё материальное. Машина сыпется, компьютер, мебель даже. Но это быт. Жрачка. И теперь я верю, что люди не дадут пропасть, вокруг ЛЮДИ. Не так страшно. Точнее даже: НЕ СТРАШНО. Вот главный итог этих двух лет. Или даже так: понимаю, что признать себя руской - это подписаться на нелёгкую судьбу, но не страшно. Страшно стать неруской".

Перша думка після такого, звичайно - вони що, хворі на голову? Яка русофобія? Хто їм, Господи, не давав бути росіянами (євреями/поляками/греками/ким завгодно)?
Їм забороняли розмовляти російською? Читати Пушкіна? Міняли їхнім дітям прізвища з -ов на -ко?
Навколо все російською. ВСЕ! Газету чи книжку українською - спробуй іще знайди. Та що там казати про Донецьк - у Києві так само.
З екранів - російські серіали. По радіо - російська попса.

Що відібрали у цих нещасних "рускіх" - настільки важливе, що за це не шкода терпіти холод, голод і злидні, ризикувати життям, щодня жити у страху, що хтось із твоїх близьких загине (у неї ж по-любому хтось з чоловіків у родині воює)?
Чому, врешті-решт, інші нації, які проживають в Україні, ні на що подібне не скаржаться?

А друга думка була - я зрозуміла.
Зрозуміла, за що вони готові вбивати нас і вмирати самі.

ВОНИ ХОЧУТЬ БУТИ ТИТУЛЬНОЮ НАЦІЄЮ. Всюди, де у них це вийде. Крапка.

А це взагалі єдине, чого не можна в Україні неукраїнцям. Йдеться тут не про національність при народженні (етнічного росіянина, який вважає себе українцем, ніхто від українців не відрізнить) - йдеться про світогляд.
Можна жити в Україні і відчувати себе росіянином, поляком чи євреєм. Але тоді ти - національна меншина. З усіма правами, але - меншина. Ти відчуватимеш себе так всюди. Крім, відповідно, Росії, Польщі, Ізраїлю.

Практично в усіх країнах світу проживають євреї. Що роблять ті з них, в душі у кого живе бажання не бути національною меншиною, а належати до титульної нації?
Правильно. Їдуть в Ізраїль. Решта спокійно собі живуть, де й жили, ходять до синагоги і печуть мацу, якщо їм це подобається.

Напів-, на чверть і мало не на одну десяту поляки, що бажають бути частиною титульної польської нації, оформлюють "Карту поляка" і їдуть на свою історичну батьківщину. Це нормально. Українці, які хочуть належати до титульної нації, живуть в Україні.

А ці ж не хочуть ні бути меншиною, ні їхати до Росії. Вони хочуть бути "титульними" тут, у нас.
Навіщо?
Бо там, де вони титульна нація - там Росія.

ВОНИ ВІДЧУВАЮТЬ СЕБЕ ПІДДАНИМИ РОСІЙСЬКОЇ ІМПЕРІЇ. Яка може існувати тільки в кордонах 1917 року.
Їм не потрібна ні російська мова, ні навіть держава Росія. Їм потрібна велич Імперії. Неможливо побудувати Тисячолітній Рейх у кордонах 1937 року. Неможливо відродити Російську імперію у кордонах 1991 року.

Існування цієї імперії несумісне з існуванням держави Україна. Або ми - або вони. Тому, і саме тому цей конфлікт не має іншого, крім силового, військового вирішення. Політичні й дипломатичні методи - лише допоміжні.

Їм не можна зробити поступки, з ними не можна домовитись. Вони не наші співгромадяни, яким щось у державі не подобається (що звичайна, в принципі, річ). Вони піддані іншої держави, саме існування якої можливе лише за умов неіснування нашої. Ми навіть не вороги (іноді і з ворогом можна домовитись) - ми гірше: КОНКУРЕНТИ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ В ОДНІЙ ГЕОПОЛІТИЧНІЙ НІШІ. Так, як вони ненавидять нас - можна ненавидіти лише конкурентів, бо ворогів поважають.

Іхній світогляд, як і наш, має право на існування. Але він несумісний з нашим світоглядом.

"Чужий", монстр із фільму, який бігав по космічному кораблю і всіх убивав - робив це тільки тому, що хотів жерти. Він був абсолютно правий, але його інтерес був несумісний з інтересами людей. І оскільки він і люди опинилися на одній території, хтось когось мав знищити.

Кажу, підкреслюю, лише про ідейних, про пасіонаріїв, а не про обивателів - зомбі-продукт Кісельова, якому все пофіг, аби тільки ковбаса дешева була. (Фраза, яку при цитуванні мого тексту "пропустять" усі ватні ЗМІ :).

Ці ідейні конкуренти мають бути або знищені (ті, що зі зброєю), або вигнані за поребрик (решта).

Має залишитись тільки один (с)

Offline Eney

« Reply #52760 : Березень 16, 2016, 11:45:32 »
Все вірно. За українську навіть на цьому форумі можна огрести. :smilie2:

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #52761 : Березень 16, 2016, 11:48:10 »
 :smilie5: :smilie5: :smilie5:
Правда :)
А нам з тобою своє робити (с)

Offline PamTam

« Reply #52762 : Березень 16, 2016, 12:03:03 »
 :bad: :facepalm:

Цитувати (виділене)
Якщо б вибори президента України відбулися в середині березня, на них могла б перемогти Юлія Тимошенко.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Серед тих, хто визначився і пішов би на вибори, 20,9% проголосували б за Тимошенко.
За діючого главу держави Петра Порошенка проголосували б 17,9%, за Олега Ляшка – 12,0%, за мера Львова Андрія Садового – 10,3%, за екс-міністра оборони Анатолія Гриценка – 9,6%, за лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка – 9,5%, за лідера "Свободи" Олега Тягнибока – 4,1%.
Крім того, за екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша готові голосувати 3,9% опитаних, за Сергія Тігіпка – 3,4%, за лідера комуністів Петра Симоненка – 2%, за Геннадія Корбана – 1,3%, за Валентина Наливайченка – 1,2%.

У разі виборів до Верховної Ради, згідно з цим опитуванням, за "Батьківщину" готові голосувати 18,6% тих, хто визначився зі своїм вибором.

Ще 13,2% готові голосувати за "Опозиційний блок", 11,4% – за "Блок Петра Порошенка", 10,9% – за "Самопоміч", 10,9% – за Радикальну партію, 6,2% – за "Свободу", 5,1% – за "Громадянську позицію", 4,1% – за партію "Рух за очищення" (наразі такої партії не існує), 2,6% – за "УКРОП", 2,5% – за "Національний рух Дмитра Яроша".

Партія прем'єра Арсенія Яценюка, яка виграла минулі вибори, здатна набрати лиш 1,9%.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/16/7102247//

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #52763 : Березень 16, 2016, 12:05:47 »
За українську навіть на цьому форумі можна огрести.
???
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline RedCat

« Reply #52764 : Березень 16, 2016, 12:10:01 »
тю, та на Украинской правде еще не такого понапишут с соцопросами и цифрами, там уже давно #юлявсехпереигралипабидил

Offline PamTam

« Reply #52765 : Березень 16, 2016, 12:10:53 »
тю, та на Украинской правде еще не такого понапишут с соцопросами и цифрами, там уже давно #юлявсехпереигралипабидил

Якби ж то тільки УП. То ж КМІС.

http://kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports&id=610&page=1

Offline RedCat

« Reply #52766 : Березень 16, 2016, 12:21:43 »
Якби ж то тільки УП. То ж КМІС.
ой, я тебя прошу, эти соцопросы.. мы вот тоже надысь соцопрос делали по заказу какого-то там фонда чего-то там, платили по 150 грн за анкету, анкета блин - 12 листов, ну вобчем дальше я думаю можно не продолжать (но 15 анкет из 50 положенных мы честно заполнили опросом)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #52767 : Березень 16, 2016, 12:27:10 »
Переноска для дедушки

Да, нашли под ним что-то типа взрывного устройства, обезвредили

Online Oak

• Hero Member
« Reply #52768 : Березень 16, 2016, 12:28:32 »
но 15 анкет

Сколько по времени честно занимало анкетирование? Минут 40?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #52769 : Березень 16, 2016, 12:30:08 »

Ленин Запорожье онлайн было уже?
Такого горения ваты в комментах давно не припомню.

0 Користувачів і 82 Гостей дивляться цю тему.