Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline dimoto

Re: Українська політика
« Reply #51420 : Березень 03, 2016, 17:35:11 »
Цитувати (виділене)
Надія Савченко після рішення про перенесення засідання на 9 березня:
"Cуха голодовка з завтрашнього дня! Вони не встигають мене навіть досудити і не дають сказати останнього слова! Я не подаю апеляцію, тому що в Росії немає ніякого слідства і суду, тут просто вбивають людей! і навіть якщо мене вб"ють в Росії, не зломлять ні мій дух, ні дух України, ні дух українців. Досудилися, ідіоти!"

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #51421 : Березень 03, 2016, 17:53:00 »
Это же хладнокровное убийство. :smilie2: :smilie9:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #51422 : Березень 03, 2016, 18:02:09 »
Это же хладнокровное убийство. :smilie2: :smilie9:
Они скажут: Она сама!
Тю, ля, а шо?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #51423 : Березень 03, 2016, 18:05:04 »
Мрази. :smilie2:

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #51424 : Березень 03, 2016, 18:05:30 »
Не думаю, что ей дадут умереть. У них большой опыт подобных ситуаций. В любом случае хреново. :(

И на фоне поведения Нади все эти обмороки, гипертонические кризы, сердечные приступы  Корбана и Ко выглядят особенно тошнотворно.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #51425 : Березень 03, 2016, 18:27:27 »
Финны лишат россиян возможности покупать недвижимость
Новость не проверял.
Если да, то насколько правилен вопрос
Цитувати (виділене)
Собственно, пример финнов показателен, они не церемонятся. А, что там у нас в этом отношении? Покупка недвижимости россиянами признана угрозой национальной безопасности? Отож... и это в стране, которая непосредственно воюет с распоясавшейся недоимперией. Абсурд, не так ли?
Может было бы правильно и нам такое сделать?

Offline Nortaga

« Reply #51426 : Березень 03, 2016, 19:08:05 »
Погуглив Краснова, а там бомба з перших же посилань. Пам'ятаю цю Коледу, навіть ми досить нормально обговорювали.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #51427 : Березень 03, 2016, 19:52:52 »
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #51428 : Березень 03, 2016, 19:55:34 »
Не думаю, что ей дадут умереть. У них большой опыт подобных ситуаций. В любом случае хреново. :(
Да, я сегодня вспомнила Сахарова и его голодовки.
Господи, дай ей сил.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #51429 : Березень 03, 2016, 20:05:51 »
Надія Савченко

2 год. ·
..

Останнє слово
 Я не визнаю ні вини, ні вироку, ні російського суду. У разі обвинувачувального вироку - апеляції не буде. Я хочу, щоб весь цивілізований демократичний світ зрозумів, що Росія - це країна третього світу з тоталітарним режимом і диктатором-самодуром, в якій плюють на права людини і міжнародне право.
Абсурдною є ситуація, коли ті, хто викрадає людей - піддає їх тортурам, потім ще й роблять вигляд, що мають право їх судити. Про який справедливий суд тут може бути мова? В Росії суду і слідства немає! Тут є фарс лялькових маріонеток Кремля і я вважаю абсолютно зайвим витрачати час свого життя на те, щоб брати в ньому участь!
Тому апеляції не буде, а буде наступне: після вироку я продовжу голодовку ще на десять днів, доки вирок не вступить в силу і це, незалежно від перекладу вироку українською мовою, бо перекладом вони вміють довго час тягнути. Через десять днів я оголошу суху голодовку і тоді, в Росії є не більше десяти днів, щоб повернути мене в Україну, звідки викрали! І мене не хвилює, яким чином вони будуть це обгрунтовувати. Я чула про досить непогані здібності Петра Олексійовича Порошенка в дипломатії. Ну що ж, я сподіваюсь, що його дипломатичних здібностей вистачить на те, щоб в Росії домовитись з одним ідіотом... Адже він обіцяв моїй матері, що ще на травневі свята 2015 року я буду вдома.
І поки за мене будуть торгуватися, життя мене буде покидати і Росія мене всеодно поверне в Україну живою чи мертвою! Але поверне!
І всі ці десять днів під воротами СІЗО буде день і ніч стояти моя сестра і буде чекати - випустять чи винесуть мене. Якщо ви її посадите - на її місце приїде і стане моя мати, їй 77 років. Ви і її посадите? Тоді на її місце стане моя подруга, мій друг, а за ними українець за українцем! І запам'ятайте - всіх вам сюди не запихнути! А поки мої співвітчізники будуть стояти, прості, чесні і порядні росіяни з навколишніх хат почнуть їм приносити гарячий чай, бутерброди і теплі ковдри, бо кожен з них розуміє, що на моєму місці може опинитися дитина кожного з них в цій в'язниці народів під назвою Росія!
А отак починаються Майдани! А воно вам потрібно?! Ви ж боїтеся цього як вогню! Тому Кремлю краще повернути мене в Україну якнайшвидше і живою!
А всьому світу із демократичними цінностями краще вчасно усвідомити уроки історії і згадати, що свого часу Європа була толерантною з Гітлером, Америка не була досить рішучою і це призвело до Другої Світової Війни. Путін - це тиран з імперським замахом і комплексами Наполеона і Гітлера разом взятих. А ведмідь людяної мови не розуміє, він розуміє тільки мову сили. Тому, якщо ми не станемо більш рішучими і не визначимо вчасно вірні пріоритети, то будемо скоро мати Третю Світову Війну.
Я тепер, вже як політик, більше не подам руки Росії не політичній арені. Дуже не з руки подавати руки тому, хто тримав тебе в наручниках, а твій народ - в кайданах. Але приймаючи кожне своє політичне рішення, я завжди буду думати, як воно аукнеться на простому народові, як України так і Росії. Бо в Росії, не дивлячись ні на що, все ж є багато чесних, порядних, добрих і нещасних людей.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #51430 : Березень 03, 2016, 20:45:46 »
ЕС на нас полностью уже возложил

Юнкер: Україна в найближчі 20-25 років не стане членом ЄС і НАТО

Це заяву він зробив в контексті референдуму, який відбудеться в Нідерландах щодо УА України з ЄС
Щонайменше 20 років знадобиться Україні, щоб вступити в Європейський союз або НАТО. Про це заявив у четвер, 3 березня, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, виступаючи в Нідерландах, передає Europe Online Magazine.

"Україна точно не буде здатною стати членом ЄС наступні 20-25 років, це ж стосується і членства в НАТО", - сказав Юнкер.

https://www.rbc.ua/ukr/news/yunker-ukraina-blizhayshie-20-25-let-stanet-1457028767.html

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #51431 : Березень 03, 2016, 20:46:06 »
Я не люблю футбол имено за то, что там принято среди здоровых мужиков преувеличивать, мягко говоря, степень боли, которую они чувствуют в результате плевка на спину.
то на тему сравнить падающих в обморок корбанов и Надежду. Она реально стальная.

Offline mascot

• Харків — Україна
« Reply #51432 : Березень 03, 2016, 21:05:21 »
Савченко крепче чем все эти "патриоты" вместе взятые
Як мене вражають такі порівняння :mad: Щоб їм повилазило!
Чомусь ніхто не каже: «Джемільов (або ще якись видатний чоловік) міцніше за всіх цих "патріотів"», або «Ейнштейн розумніше за всіх цих "патріотів"», або «Вірастюк/Піддубний сильніший за всіх цих "патріотів"». Бо дійсно міцніше та дійсно розумніше/сильніше, хоч патріоти з лапками, хоч без, нема тут чого соромитися.
А тут Савченко ніби похвалили, а чоловіків ніби присоромили. Нема тут чого соромитися! Жінка не спеціальне тендітне та крихке створіннячко, яке, що та миша, отримає серцевого нападу від кожної несподіванки, а така сама людина, від якої, доречі, традиційне духовноскрепне суспільство вимагає мовчки та з посмішкою терпіти багато болю, роботи та складнощів.
А особисто в Надії Савченко така біографія ще до полону, що характер там за міцністю вже навіть не алмазний. Тому не треба чого соромити чоловіків, що вона за них краща. Соромте за їхню поведінку, але не дошкуляйте, нібито вони слабкіші за жінку. Нема нічого поганого бути слабкішим за жінку, особливо коли це Надія Савченко.

Offline mougrim

« Reply #51433 : Березень 03, 2016, 21:11:16 »

Це заяву він зробив в контексті референдуму, який відбудеться в Нідерландах щодо УА України з ЄС
Щонайменше 20 років знадобиться Україні, щоб вступити в Європейський союз або НАТО. Про це заявив у четвер, 3 березня, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, виступаючи в Нідерландах, передає Europe Online Magazine.

"Україна точно не буде здатною стати членом ЄС наступні 20-25 років, це ж стосується і членства в НАТО", - сказав Юнкер.

https://www.rbc.ua/ukr/news/yunker-ukraina-blizhayshie-20-25-let-stanet-1457028767.html

А так и выходит. Если мы возьмемся всей страной за ум, и будем пахать хотя бы как поляки - то 20 лет где-то да, как у них было. Плюс-минус. Если хотим раньше - удваиваем интенсивность.

А все те годы, чтобы были до того - о них можно забыть. Они проебаны.
Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #51434 : Березень 03, 2016, 21:13:32 »
Скорее, трезво оценил наши шансы.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #51435 : Березень 03, 2016, 21:15:43 »
Юнкер страрый мудила маразматик и я бы не стал сильно его слушать... И вообще Европа в ближайщие пару лет будет переформатирована, так что может и вступать будет некуда...

Offline Eney

« Reply #51436 : Березень 03, 2016, 21:34:48 »

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #51437 : Березень 03, 2016, 21:48:50 »

Лично мне вполне хватит безвизового режима. В нынешнюю ЕС меня как-то не тянет. Ну и да, в ближайшие годы там будут весьма существенные подвижки, так что через 20 лет еще посмотрим, кому куда вступать надо будет.  :girl_dance:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #51438 : Березень 03, 2016, 21:57:19 »
Як по мені, то ця заява зараз дуже вчасна.І зроблена вона не для нас, а для голандців.

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #51439 : Березень 03, 2016, 22:09:29 »
Як по мені, то ця заява зараз дуже вчасна.І зроблена вона не для нас, а для голандців.
О!
Ті, хто ініціював референдум та агітують зараз голосувати проти ассоціаціі, подають ситуацію так, нібито мова вже зараз йде про вступ України до ЄС.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #51440 : Березень 03, 2016, 22:13:09 »

промелькнула у меня такая мысль, типа чуваки, не бойтесь их,  они никогда в ЕС не вступят, не паникуйте. но я тут же решительно ее откинул, потому что через 20 лет эти представители объединенного европейского имарата будут просить нас пустить к себе :grin:

Offline dimoto

« Reply #51441 : Березень 03, 2016, 22:26:44 »

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #51442 : Березень 03, 2016, 22:34:45 »

Интересно. Немецкого не знаю от слова совсем. Но в целом было понятно.  :crazy:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline dimoto

« Reply #51443 : Березень 03, 2016, 22:40:14 »
там для туземцев включаются субтитры нажатием на кнопку СС 8)

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #51444 : Березень 03, 2016, 23:14:22 »
там для туземцев включаются субтитры нажатием на кнопку СС 8)

Включала я как-то те субтитры...  :crazy:
Диктор предсказуемо объясняет, кто такая Джамала и о чем песня. И что ее бабушку (или прабабушку, уже не помню), депортировали вместе со всеми и она потеряла маленькую дочку. 
И что это очень интересно/мило/не помню точно, что украинцы послали на конкурс крымскую татарку.

Offline Старина Z

« Reply #51445 : Березень 03, 2016, 23:25:23 »
По поводу Paypal. Там есть свои внутренние процедуры и бюрократия.
Даже если сегодня открыли зеленую улицу на уровне НБУ, это не значит, что Paypal тут же метнется кабанчиком и разрешит прием денег для украинских пользователей.
Думаю, что с большой вероятностью это случится в начале следующего года.

Offline Eney

« Reply #51446 : Березень 03, 2016, 23:28:09 »
Кажуть, що в Москі Царьова отхуячили так, що аж майка заверталася. Дрібниця, а приємно.

Offline Taranis

« Reply #51447 : Березень 04, 2016, 00:00:15 »

А кто, с какого бодуна, считал что Украина вступит в НАТО? И более реальная Ассоциация - не вступление в ЕС.
Ну да, все имеют возможность положить на наше коррумпированное руководство. Однако будь оно кристально чистым? Собственно Юнкер вообще ничего не сказал
Да и кто он и насколько?

Offline dimoto

« Reply #51448 : Березень 04, 2016, 00:04:55 »
Есть ещё такое мнение
Цитувати (виділене)
Igor Hoszowski
45 хв. ·
2040 рiк. Голова Ради Балто-чорноморськоно союзу Iван Юнкерчук: "Люксембург не стане членом Унii найближчi 20 рокiв"

Offline dimoto

« Reply #51449 : Березень 04, 2016, 01:44:14 »
"....Отрицательный результат референдума Украины может привести к дестабилизации в Европе. Это говорит председатель Жан-Клод Юнкер Европейской комиссии в четверг в Гааге...."
вроде текст слегка отличается по смыслу от "не видать Украине Евросоюза 20 лет"
http://politiek.tpo.nl/2016/03/03/juncker-zaait-wederom-angst-een-nederlands-nee-zal-europa-destabiliseren111111/

0 Користувачів і 73 Гостей дивляться цю тему.