Volodymyr Mylenko
December 4 at 8:05pm · Edited ·
Є у Парфьонова такий великий проект "Российская империя". Я його кілька разів передивлявся, там все-таки про Україну згадується регулярно, і таке інше.
Так от що мене здивувало. Було два таких імператори - Ніколай І та Алєксандр ІІ. Колян, значить, був самодуром і справжнім самодержцем, всю країну тримав в кулаці, деспот в чистому вигляді. І при ньому всі сиділи тихо, як руді миші. А Саньок, який його змінив - почав які-не-які реформи, лібералізацію, послаблення цензури, кріпосне право скасував. І цього, значно прогресивнішого монарха, троллили нещадно. Ну, тільки тоді фейсбука ще не було - тому його по-старозавітному троллили, кулями та бомбами.
Нелогічно ж? А тепер от порівнюю поведінку українців при Януковичу і Порошенку, починаючи із скрябіних та інших відомих персон і закінчуючи "маленьким соцмережевим українцем" - і розумію, що це так всюди і завжди.
ЗІ. До речі, і в совятнику було рівно те саме. При кому мафія з'явилася і вбилася в пір'я? Ще при Льоні Бровастому. Але період його правління згадують з придиханієм і ностальгією. А от Мішка Мєчєний, сука така, все зіпсував.