Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Украинская политика
« Reply #39540 : Листопад 26, 2015, 20:45:13 »
А давайте хорошее.

Победитель Wiki Loves Monuments Ukraine от запорожской области Андрей Толмачев. "Ледяное отражение", Днепрогэс зимой

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #39541 : Листопад 26, 2015, 20:55:27 »
Цитувати (виділене)
13:00, 26.11.2015      Комментарии
Serg Marco

– Да они же клоуны! – энергично восклицает сидящий передо мной Эдуард Шевченко.

Разговор с Эдуардом Шевченко (позывной «Борода») происходил на тему событий в Дебальцево и Углегорске. Но как только вопрос зашёл об информационной части российско-украинской войны и «представителей донбасского пролетариата», «Борода» завёлся и начал объяснять нам прописные истины, которых, к сожалению, не видят большинство обывателей.

– «Гиви», «Моторола», Козицын, – продолжает «Борода», – мы же прекрасно понимаем, что они «ширма». А товарищ Мозговой, который хотел прибыть в Россию и рассказать реальную ситуацию, которая происходила в Дебальцево, даже не успел выехать из «Л/ДНР». А почему? А потому что нельзя говорить обычному обывателю, что там на самом деле происходило. И в этом россияне нас очень сильно превзошли. И никто меня в обратном не переубедит.

Наши оппоненты очень сильно преуспели в ведении информационных войн. Все эти Гиви, Моторолы, Козицыны – это «ширма». За ней фактически прячутся те, кто реально ведёт боевые действия. А это войска РФ. Ну неужели вы верите в то, что человек который не может двух слов связать, разрабатывает какие-то военные операции? Вы послушайте
http://petrimazepa.com/ipsofunhouse.html
Як кажуть німці, ми не програли, ми потонули у вашій крові.
« Останнє редагування: Листопад 26, 2015, 21:10:05 від Eney »

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #39542 : Листопад 26, 2015, 22:45:10 »
Что, про Кривоноса не приносили?
палимо танки з ночі до ранку

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #39543 : Листопад 26, 2015, 22:54:21 »
Кратко - Муженко пытается выпихать фанатика спецназа, нашедшего общий язык с НАТО, Кривоноса.
У них личный конфлит, который сводится к тому, что
Cпойлер
Кривонос в эфире на все АТО назвал Муженко предателем  :facepalm:
Сами спецназовцы хотят только Кривоноса и дергают волонтеров, волонтеры пытаются сделать что могут.
Шансы на успех очень невелики, к сожалению.
Хороший, для разнообразия, текст от Бутусова
Текст Ромы Синицына
Cпойлер
ins · Edited ·
Пересікався з Кривоносом пару разів.
Вперше познаймився через кілька днів після деблокади Крамоторського аеропорту і звільнення міста. Ми туди заїхали з George Tuka майже першими волонтерами завезти передачі голодним десантникам (Валера Ананьев не дасть збрехати smile emoticon ) і хмельницькому спецназу. Серед передачок знайшлась і коробка для нєкого "дірєктора всіх дєсантніків вапщє в Україні, тільки тихо тссс", передана чи то родичами чи то друзями. Замість дірєктора дєсантніків на взльотці ми побачили виснаженого але веселого бороданя, який розказував як невесело їсти пару тижнів підряд одні галєти і як весело влаштовувати бої з сепарами за посилки, які на аеродром скидували з АН-26. Парашутами. Посилки часто вітром відносило в поле. Часто були бої. За посилки з БК і тушонкою.
Потім ми по проханню Анна Майборода ходили до Кривоноса з Паша К. Кашчук і Тарас Чмут в ГШ щось там рішати за координацію волонтерської допомоги третьому і восьмому полкам армійського спецназу. Щось там координувались іноді вдало, а іноді не дуже.
Зате я чув десятки відгуків від "жосткий псіх" до "на ньому все тримаєтья". Від спецназу і дєсантів. Від солдата до полковника. І жодного разу не чув про "схемщик-дєрібаншик-аватар-котлодєл" . Про нього говорять з повагою. Рєзкий але правильний. Він сам - Спецназ. Людина яка пройшла шлях від рядового бійця спецназу до командувача ССО.
Віталік тут багато написав, я навіть не осилив все. Але написав по ділу
http://life.pravda.com.ua/columns/2015/11/26/203812/
І ще цитата. Від офіцера спецназу, з державними відзнаками і десятками "засєчок", якого я дуже поважаю:
"Если Кривоносу с америкосами удастся сделать правильные ССО по той программе, которую они предлагают и с их материально-технической поддержкой - мы через год учений этих сепаров обосцым всех вместе с русскими. Особо не напрягаясь даже"
Я просто знаю, що існує давній і глибокий конфлікт НГШ-Кривонос. Я знаю, що реформування ЗСУ і створення повноцінних Сил Спеціальних Операцій гальмується штучно і тупо. Хоча є і бажання і кошти у наших Західних партнерів. Але немає бажання у паркєтніків з Генштабу. І я чув, що про це каже Спецназ. Від бійця до полковника. І я знаю, що Сергія Григоровича жруть. І зжеруть, якщо не буде підтримки.
Отсюда.
Текст Дейнеги на УП
Ссылка на петицию
палимо танки з ночі до ранку

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #39544 : Листопад 26, 2015, 23:18:08 »
А це такий вхід постійно тепер буде? Через ідент. номер або картку банку?
Злобная заинька

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #39545 : Листопад 26, 2015, 23:21:45 »
Ні, один раз заново реєструєшся, потім лише вводиш символи, що з'являються у віконці.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #39546 : Листопад 26, 2015, 23:22:08 »
Я бы это входом не назвал. Из десяти раз я ни разу не смог "правильно" ввести цифры. :weep:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #39547 : Листопад 26, 2015, 23:22:35 »
Ні, один раз заново реєструєшся, потім лише вводиш символи, що з'являються у віконці.
Заново?

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #39548 : Листопад 26, 2015, 23:23:23 »
О, ти меня заспокоїла, дякую.
Злобная заинька

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #39549 : Листопад 26, 2015, 23:23:42 »
Заново?
Ну, фактически заново выходит. Но быстро.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #39550 : Листопад 26, 2015, 23:25:21 »
Я бы это входом не назвал. Из десяти раз я ни разу не смог "правильно" ввести цифры.
Cпойлер
Але як?

А я чомусь не змогла через приват зайти. Спочатку глюкнула система, а потім писала, що не існує така регістрація чи щось таке.. Але я не така наполеглива, всього 5 раз заходила.
Злобная заинька

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #39551 : Листопад 26, 2015, 23:26:35 »
Я бы это входом не назвал. Из десяти раз я ни разу не смог "правильно" ввести цифры. :weep:
И меня система в упор не воспринимает. Не могу зарегиться!  :cray:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #39552 : Листопад 26, 2015, 23:35:01 »
И меня система в упор не воспринимает. Не могу зарегиться! 
Меня по банку зарегистрировало сразу, а вот сейчас циферки пришлось два раза вводить, с первой попытки не получилось.

Offline mxm

• Одесса

Offline düsha

« Reply #39554 : Листопад 27, 2015, 02:07:28 »
ОБСЕ про 25-е
Про Чаплинку
Цитувати (виділене)
At the site near Chaplynka (77km south-east of Kherson), the SMM saw a crew of 15 workers from UkrEnergo/Kherson Long-Distance Electric Network repairing the cables of the easternmost line. A new pylon had been erected to replace the damaged one and workers were mending damaged sections of the power cables. One of the activists – who were staying in a tent nearby – told the SMM that an agreement had been reached between UkrEnergo, the Ministry of Energy and the activists on repairing that one line, which he said after reaching Crimea it returns to mainland Ukraine and reduces the load on Kherson’s other lines. An UkrEnergo employee confirmed that the company was repairing just the one electric line, as had been agreed with activists.
15 работников из Укрэнерго ремонтировали кабели самой восточной линии. Новую опору сделали. Один из активистов сказал, что достигли соглашения между Укрэнерго, Мин. Энергетики и активистами, что можно отремонтировать одну линию, которая после Крыма возвращается обратно на материк и уменьшает нагрузку на другие линии в Херсоне. Работник Укрэнерго подтвердил, что ремонтируют только одну линию.

Цитувати (виділене)
At a checkpoint south of Chaplynka, ten activists were stopping vehicles and checking their contents and drivers’ identification. A middle-aged lady standing near her car told the SMM she was not being let through because of a diesel generator she wanted to take to her town in Crimea, Yevpatoria. There, she said, there was power only two hours a day. According to her, it was not possible to purchase generators in Crimea and there was a long waiting list for one. Local police had not responded to her call for intervention, she said; the duty officer at the Chaplynka police station confirmed this to the SMM. An activist told the SMM that allowing generators into Crimea would negate the energy blockade’s effect. A customs officer at the administrative boundary line said that since the morning no one had tried to bring a generator into Crimea but many people travelling north had asked about the regulations to that end.
На блокпосте к югу от Чаплинки 10 активистов останавливали машины и проверяли содержимое и документы водителей. Женщина средних лет сказала, что её не пропускают, потому что она везёт дизельный генератор себе домой в Евпаторию. А электричество там дают только на 2 часа в день. В Крыму генераторов не купить, огромные очереди. Местная милиция ей не помогает [чтоб её пропустили, я так поняла], милиционер в Чаплинке подтвердил это. Активист сказал, что если позволять им ввозить генераторы, то эффекта от блокады не будет. Таможенник на административной границе сказал, что с утра никто не пытался ввезти генераторы в Крым, но многие по пути на север спрашивают про правила на этот счёт.

Offline düsha

« Reply #39555 : Листопад 27, 2015, 02:29:57 »
а вот репортаж bbc про это, от 26-го

Цитувати (виділене)
Кабели натянули, а в некоторых местах немного приподняли, однако дальше этого дело не пошло.
Одна линия возобновит до 40% энергоснабжения Крыма, по данным местных СМИ. Однако, неизвестно, когда Крым подключат к электричеству.

Цитувати (виділене)
Стал накрапывать холодный дождик, активисты переместились в установленную неподалеку военную палатку и налили себе горячего чая.
"Вероятно, договорятся, чтобы снова включить электричество, - говорит Роман. - Но я против того, чтобы что-то давать этим сепаратистам".

Offline Eney

« Reply #39556 : Листопад 27, 2015, 06:55:51 »
- Бляді, сер!
 (с)
Цитувати (виділене)
Svitlana Zalishchuk
7 ч · Киев · отредактировано ·
Касько – це страшна людина. Навіть небезпечна. Бо він мав всі шанси стати антикорупційним прокурором, який доведе до кінця справу, наприклад, Мартиненка. Власне, саме тому цим прокурором він і не стане.

Та й не в Мартиненку справа. Просто так співпало, що ненависна європейська (нам точно туди треба інтегруватися?) прокуратура щось там накопала і тепер цю справу нікуди вже не подінеш. Тепер з цим треба щось робити, щось казати людям. Не такий дурний був Янукович, коли не хотів підписувати Угоду про Асоціацію. Все розумів батя, що воно там і до чого.

Бо якщо раптом Касько, не дай Боже, потягне цю ниточку у вигляді депутата з Народного Фронту, то витягнуться вузлики з різними прізвищами, починаючи з любих друзів за часів колишнього президента і друзів нинішнього прем’єра, і багато мандатів. Насправді, витягнеться увесь клубок, який сьогодні закотився у владу. У нас не вистачить кімнат у в’язницях елітного класу.

Так що розслабся, Касько. Не світить тобі.

п.с. І обов’язково згадаю про квартири Каська. Гуляє в Інтернеті інформація, та й депутати в раді говорять, що Касько приватизував квартиру, яку йому надала генпрокуратура для службового житла. Це не “по-євромайданськи”, треба визнати.

Але, знаючи це, особливо підтримую його посаді антикорупційного прокурора. Бо якщо це єдиний гріх, який нарили усі включені потенційні жертви з усіма їхніми можливостями, то можна сказати, що Касько пройшов головне випробовування спокусами, будучи в самому серці найжадібнішої корупційної машини в державі. І справа “діамантових прокурорів” тому підтвердження.

Нам потрібен не спеціальний прокурор, який знає закони, а той, що знає ціну слову “ні”.

Offline IMXO

« Reply #39557 : Листопад 27, 2015, 07:56:59 »
Та ну нахєр такий вхід, якщо він моє прізвище, написане солов'їною мовою з усіма належними "і" та "є" не сприймає, пише мені, падлюко "Введите данные в указанном формате. Можна використовувати тільки кирилицю". Тьху на них.

Offline Eney

« Reply #39558 : Листопад 27, 2015, 08:07:11 »
Цитувати (виділене)
Бачо Корчилава
6 ч · отредактировано ·
Мой друг Mustafa Nayyem в программе Право на Владу сказал очень правильные слова. Может процитирую не слово в слово, но смысл следующий: общество должно давить на власть, что бы они (власть) были вынуждены делать реформы.
Многие думаю его не поняли, многие поняли частично, а кто-то и понял. Мустафа говорит абсолютно правильно, если общество будет единым фронтом осуществлять давление на власть, то Президент, Премьер, Председатель Парламента и все остальные будут вынуждены (повторюсь будут вынуждены) действовать в рамках социального заказа сформированного обществом. А пока политики и чиновники могут заболтать, расколоть и заставить нас жалеть их, рассказами как им тяжело, то они будут игнорировать.
Мустафа правильно сказал, они будут делать, если будут бояться общества. Потому что сейчас они бояться что-то делать. И я с ним согласен. Я не помню кто сказал но фраза великая: бесстрашие это не отсутствие страха, это присутствие большего страха за спиной, который заставляет тебя двигаться вперёд. А бояться общества все они будут, только тогда когда общество будет едино.
Вот такая простая философия...
Їбошити, їбошити і їбошити. Усіх. (І.А. Бертгольдт-Брехтд)

Offline Eney

« Reply #39559 : Листопад 27, 2015, 08:27:25 »
Може, бреше?... Нє, точно бреше, шоб Корбан та й не брехав.

Цитувати (виділене)
Корбан опублікував список українських компаній, які продовжують активну торгівлю з Кримом
Хочу проінформувати керівництво РНБО і фіскальної служби про те, що Україна, всупереч здоровій логіці продовжує активну торгівлю з РФ. Прошу вжити рішучі дії і застосувати санкції щодо ряду товарів і компаній, які ведуть активну торгівлю з Кримом", - написав Корбан.
Згідно з інформацією з реєстрів митних фіскальної служби про імпорт в Україну товарів - виробництва півострова Крим, у наведеному списку такі підприємства:
1. "Укрзалізниця" - постачання запчастин Керченського заводу в 2015-му році. Поставки зробили за допомогою транзитних компаній під іншими кодами - на загальну суму майже 12 млн грн.
2. "Кримський содовий завод", - постачання соди на 200 млн грн за підсумками першого півріччя 2015-го року
3. ТОВ "БИТХІМ" ЛТД, ТОВ "НОВАТОР", ТОВ "Бізнес-Трейд" та ТОВ "Інтер Груп-М" – постачання кальцинованої соди на територію України
4. ПРАТ "Кримський ТИТАН" - постачання сірчаної кислоти і залізного купоросу протягом 2015-го року
5. Пивобезалкогольний комбінат "Крим" – постачання пива та безалкогольних напоїв
6. ТОВ "Кримеколайф" – постачання води негазованої і газованої.
7. ТОВ "ЦІТІУС", ТОВ Чакин Дмитро Сергійович, ЧЕРНОМОРЕНЕРХОЗПЕЦМОНТАЖ, ПП Михайлюк Олена Григорівна та ін – постачання будматеріалів
8. ПП "СТЕВІЯ" - постачання їжі та біодобавок
9. ТОВ "ФІТОРАДГОСП" Веселка" - постачання лікарських трав на користь ЗАТ "Ліктрави" в першому півріччі 2015-го г на 31 млн гривень
10. ТОВ "ЕФ-ПЛАСТ" - постачання виробів з пластмаси та гуми
11. ПРАТ "ЮКРЕЙНІАН КЕМІКАЛ ПРОДАКТС" – постачання продукції хімічної промисловості (13 млн грн. - перше півріччя 2015 року)
12. ТОВ "Агрохім" - постачання нафти і нафтопродуктів
Корбан також зазначив, що більшість поставок йдуть з сертифікатом походження, де вказаний виробник РФ і не завжди зазначено, що товар вироблений на півострові Крим. Зокрема, це стосується поставок на "Укрзалізницю".
"Шановний пане Насіров, Ви, як глава фіскальної служби при всій зайнятості повинні знайти в собі сили, щоб подати відповідні дані до РНБО для прийняття необхідних санкцій, аналогічних тим, які прийняли ЄС і США. У разі, якщо не буде реакції з боку влади, партія УКРОП залишає за собою право звернутися до ряду європейських держав, щоб розповісти про політику подвійних стандартів щодо Криму і РФ", - підкреслив лідер УКРОПу.
А може й не бреше...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #39560 : Листопад 27, 2015, 09:15:34 »
Цитувати (виділене)
26 ноября около тысячи студентов из ведущих украинских вузов и колледжей с авиационными техническими специальностями приняли участие во втором этапе всеукраинского конкурса «Авиатор-2016».

Проект «Авиатор» проводится благотворительным Фондом Бориса Колесникова в пятый раз и является единственным образовательным конкурсом для молодых конструкторов и инженеров в Украине. Он призван поддержать студентов технических авиационных специальностей, поощрить их к профессиональному росту. К нему привлечены лучшие специалисты авиационной отрасли, которые входят в экспертный совет и почетное жюри проекта. Возглавляет команду экспертов легендарный конструктор ГП «Антонов» Дмитрий Кива.

София Мудрык, директор благотворительного Фонда Бориса Колесникова, отметила, что в этом году в «Авиаторе» принимают участие более трех тысяч студентов авиационных специальностей со всей Украины. Имея огромное количество участников, организаторы подняли проходной балл в каждом этапе и усложнили задания.

http://www.kolesnikovfund.org/

И вот хз как к этому относится...

Offline kvk

« Reply #39561 : Листопад 27, 2015, 09:28:17 »
Я увидел картинку  противоположную твоему аватару!  ::)
Cпойлер

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #39562 : Листопад 27, 2015, 09:53:27 »
Цитувати (виділене)
Учора прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуска «Мілове» затримали за незаконний перетин державного кордону двох громадян Російської Федерації, одягнутих у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ Російської Федерації.
Як виявилося, це були військовослужбовці однієї із частин внутрішніх військ МВС РФ, які слідували до м. Армавір (РФ), за їх словами «з метою здачі іспитів на право носити берет темно-зеленого кольору». Затримані пояснюють, що в Україну, начебто, потрапили випадково, після чого були затримані прикордонним нарядом.
Наразі проводяться заходи із встановлення обставин правопорушення та прийняття процесуальних рішень.

https://www.facebook.com/oleh.slobodyan/posts/1015544708489328?pnref=story

Offline chucha

« Reply #39563 : Листопад 27, 2015, 10:35:16 »
А може й не бреше...

ЦИТИУС из этого списка перебрался, вместе с захотевшими сотрудниками, в Мелитополь, еще в 2014 году. И стройматериалами они не занимаются.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #39564 : Листопад 27, 2015, 10:59:03 »
Цитувати (виділене)
кс-председатель наблюдательного совета Укрэксимбанка, бывший член наблюдательного совета Ощадбанка Игорь Сотуленко совершил самоубийство, выпрыгнув из окна квартиры в центре Киева, сообщил источник в правоохранительных органах.

"Сотуленко выбросился из окна в среду утром, в его квартире нашли предсмертную записку", - сказал собеседник Интерфакс-Украина.

В полиции подтверждили факт смерти человека, однако официально не уточнили, что погибшим является Сотуленко.

"Такой факт (гибели человека) имел место быть утром 25 ноября. По данному факту открыто уголовное производство по статье 115 УК Украины", - сообщили в пресс-службе полиции Киева.

По данным СМИ, Сотуленко был связан с бизнес-группой экс-премьер-министра Украины Николая Азарова.

Начали таки копать?

Offline kvk

« Reply #39565 : Листопад 27, 2015, 11:10:43 »
мнение:

Offline kvk

« Reply #39566 : Листопад 27, 2015, 11:35:33 »

Offline mxm

• Одесса
« Reply #39567 : Листопад 27, 2015, 11:47:49 »
В тему про IT — нет, это ж не украинское IT...
В Фейспалм? Или все-таки сюда?
Денис Бигус
Цитувати (виділене)
Судья Печерского суда обязал британский офис фейсбука обеспечить доступ к вещам и документам следователю киевской (?) прокуратуры.

Это полумера, конечно. Пусть Новак Р.В. обяжет еще посольство Великобритании выдать прокурору визу.

Зоопарк.

П.С. А если фейсбук не согласится, они угрожают ОБЫСК провести.

У Фульмахта есть сканы.

P.S. Мне интересно, фейсбучные серваки какие-нибудь арендованные или что-то в этом духе в Украине имеются или нет? Есть что изымать, в общем?

Offline Старина Z

« Reply #39568 : Листопад 27, 2015, 13:29:16 »
В тему про IT — нет, это ж не украинское IT...
В Фейспалм? Или все-таки сюда?

Это не в фейспалм. Почитал постановление в реестре - доступ требуется в рамках расследования дела об умышленном убийстве, совершенном по предварительному сговору группой лиц.

Это решение суда нужно как основание для раскрытия информации администрацией фейсбука. Никто никакие сервера изымать не будет, информацию предоставят и так.

Ну а про возможность обыска - это стандартная фраза в таких постановлениях.

Offline Nortaga

« Reply #39569 : Листопад 27, 2015, 14:01:25 »
Цитувати (виділене)
Україна готова замістити російське постачання зерна на ринку Туреччини

Українське постачання зернових до Туреччини може збільшитися у разі припинення постачань з боку російських трейдерів.

Про це заявив президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо Росія припиняє постачати, то традиційним постачальником туди є Україна. Нам є що туди везти. Не лише пшеницю і кукурудзу, а й соняшникову олію", - сказав Клименко.

Як уточнила провідний експерт зернового ринку консалтингового агентства "УкрАгроКонсалт" Єлизавета Малишко, Туреччина дуже вимоглива до якості зернових і зазвичай закуповує невеликі корабельні партії на 3-10 тис. тонн.

"За чотири місяці 2015/2016 МР Україна поставила в Туреччину 0,4 тис. тонн кукурудзи і 105 тис. тонн пшениці, загалом за 2014/2015 МР наші постачання зерна до цієї країни становили 329 тис. тонн, але збільшити їх цього року нескладно", - сказала вона.

За даними керівника аналітичного відділу консалтингової компанії "ААА" Марії Колесник, за 2014/2015 МР Росія поставила в Туреччину 5,5 млн тонн зернових, що становить 18% загального російського експорту зерна.

"Українська пшениця може частково зайняти нішу, яка звільняється. Якість нашого продовольчого зерна на високому рівні, тому в разі такої необхідності, думаю, наші трейдери швидко зорієнтуються", - додала експерт.

За її словами, Туреччина також є найбільшим експортером російської соняшникової олії. У разі призупинення постачань українські компанії також наростять постачання в цьому напрямку, оскільки урожай соняшнику цього року в Україні високий - близько 11 млн тонн.

Як повідомлялося, російські експортери зерна тимчасово припинили укладання угод на постачання зерна в Туреччину через побоювання обмежувальних заходів.

http://www.epravda.com.ua/news/2015/11/27/569583/

0 Користувачів і 76 Гостей дивляться цю тему.