Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
Re: Украинская политика
« Reply #30990 : Жовтень 04, 2015, 22:05:58 »
Все пропустила.
Помнят, читают, надо же.
Свербит, стало быть.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30991 : Жовтень 04, 2015, 22:42:30 »
Сегодня в Днепре была презентация книги Сергея Лойко "Аэропорт". Кому интересно, небольшой фоторепортаж: https://www.facebook.com/iryna.velychko.7/media_set?set=a.1350249538322100.1073741864.100000112014813&type=3&pnref=story
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline franco

• Стать: Чоловіча
  • бендеровец
« Reply #30992 : Жовтень 04, 2015, 22:46:50 »

Не так давно я сказала одному пророссийскому товарищу "Никогда не говори НИКОГДА, потому что жизнь значительно затейливее, чем мы можем себе представить и последние 2 года меня в этом только укрепили". Так что мало ли..
Да, Няма, все может быть. Жизнь - сложная штука, но мое мнение - мнение человека, который пребывает в самом сердце этого пиздеца под названием "Республика Крым". От многих знаний - многие печали и плохие прогнозы.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #30993 : Жовтень 04, 2015, 22:49:16 »
Сегодня в Днепре была презентация книги Сергея Лойко "Аэропорт". Кому интересно, небольшой фоторепортаж: https://www.facebook.com/iryna.velychko.7/media_set?set=a.1350249538322100.1073741864.100000112014813&type=3&pnref=story
Как-то даже от фото пробирает. Представляю, как там было.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #30994 : Жовтень 04, 2015, 22:52:02 »
Арли даже с нами чаю не попила? (((
Кстати, я эту йобнутую на ФЭРе даже не помню. Бывает же так :smilie1:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30995 : Жовтень 04, 2015, 22:52:44 »
Как-то даже от фото пробирает. Представляю, как там было.
"Я плакалЪ" (с)...  :cray:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #30996 : Жовтень 04, 2015, 22:54:43 »
Парижские соглашения. О чем договорились Порошенко и Путин

http://news.liga.net/articles/politics/6785404-parizhskie_soglasheniya_o_chem_dogovorilis_poroshenko_i_putin.htm
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #30997 : Жовтень 04, 2015, 22:56:02 »
Опять зрада?
Не, не зрада, просто не стоит рассчитывать на то, чего не будет. Потонуть нам не дают, но и выплывать не помогут.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #30998 : Жовтень 04, 2015, 23:00:09 »
Потонуть нам не дают, но и выплывать не помогут.

Так и учат плавать...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #30999 : Жовтень 04, 2015, 23:06:29 »
Так и учат плавать...
А я ж не спорю.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #31000 : Жовтень 04, 2015, 23:09:58 »
"Я плакалЪ" (с)...  :cray:
На меня больше чтения подействовало то, сколько человек, присутствовавших в зале, были там... А еще же были те, кто воевал не в АД или был в Песках, но не тогда.

Offline shtativ

« Reply #31001 : Жовтень 04, 2015, 23:12:33 »

Не так давно я сказала одному пророссийскому товарищу "Никогда не говори НИКОГДА, потому что жизнь значительно затейливее, чем мы можем себе представить и последние 2 года меня в этом только укрепили". Так что мало ли..
Да, Няма, все может быть. Жизнь - сложная штука, но мое мнение - мнение человека, который пребывает в самом сердце этого пиздеца под названием "Республика Крым". От многих знаний - многие печали и плохие прогнозы.
А я поддержу Няму (у нее, как у всякого хорошего капитана ЧГК, очень сильно развито пятиточечное чувство).

Может быть я слишком оптимистично смотрю на вещи, может мне просто хочется, чтоб так было, но мне кажется, что сейчас в закулисье решается вопрос, запускать ли в РФ сценарий распада (можно считать это очередной ТЗ). Китай свое слово уже сказал (да и никогда особо не прекращал говорить). Япония тоже хочет свои земли обратно. Европейские "пацаны" (не правительства в лице Олланда и Меркель, а те, что по-настоящему "отвечают за базар" и представляют старейшие правящие династии) тоже обозначили свою позицию - вспомним якобы смехотворное присоединение к санкциям Лихтенштейна. Штаты возможно сейчас в раздумьях и нужно следить за отношениями между республиканцами и демократами.
Вероятность того, что исламисты всех мастей ополчатся на РФ и перебросят на нее свое внимание - отнюдь не нулевая. Мне кажется, что единственное, что сдерживает запуск - это вопрос контроля над ЯО в разваливающейся России. Как только будут определены механизмы и способы контроля - пойдет волна отделений. Возможно сделано это будет в ультимативной форме, возможно - банально в обмен на еду. Но рано или поздно вопрос возврата Крыма в Украину будет поставлен довольно жестко.
Можно считать все сказанное бредом, потому что это чисто допущения.
« Останнє редагування: Жовтень 04, 2015, 23:39:31 від shtativ »
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline franco

• бендеровец
« Reply #31002 : Жовтень 04, 2015, 23:37:39 »
Да это не вопрос поддержки. Я буду очень рад, если самые оптимистичные прогнозы сбудутся, разумеется.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #31003 : Жовтень 04, 2015, 23:51:35 »
в самом сердце этого пиздеца под названием "Республика Крым".
Я представляю, что это будет за "изгнание из рая" в случае возвращения Крыма.
Тю, ля, а шо?

Offline shtativ

« Reply #31004 : Жовтень 04, 2015, 23:55:15 »
Да, сценарии возвращения могут быть самыми неожиданными.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #31005 : Жовтень 04, 2015, 23:59:13 »
http://news.liga.net/news/politics/6797239-pervye_rezultaty_rassledovaniya_po_mn17_obnaroduyut_13_oktyabrya.htm
По словам Порошенко, первые результаты расследования по МН17 обнародуют 13 октября

Offline franco

• бендеровец
« Reply #31006 : Жовтень 05, 2015, 00:04:10 »

Надеюсь, сраная вата будет бежать из Крыма через пролив не хуже чем белогвардейцы в известном фильме.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #31007 : Жовтень 05, 2015, 00:18:04 »
Успокоительное на ночь глядя....

Vitaly Portnikov
3 October at 23:23 · Kyiv · Edited ·
Давайте не будемо обманювати хоча б самі себе.
Коли федеральний канцлер говорила про відновлення суверенітету України "виключаючи Крим", вона мала на увазі те, що і так давно відомо - що формат "нормандської четвірки" обмежений виключно припиненням війни на Донбасі і територіальної реінтеграцією окупованих територій. І санкції, які можуть бути зняті у випадку повного виконання Мінських угод - санкції за Донбас. Санкції за Крим навіть ніхто не обговорює.
Коли президент Франції говорить про проведення місцевих виборів після прийняття відповідного українського закону, про амністію і імунітеті для їхніх учасників (а кого саме в такому законі згадати - нам вирішувати) - він просто перераховує пункти Мінських угод. І тільки.
Коли сторони домовляються, що санкції проти Росії можуть бути зняті тільки після повного виконання Мінських угод - це не означає ані те, що Україна "зливають", ані те, що Захід рівновіддалений від України і від Росії. Тому що санкції - проти Росії. Проти України санкцій немає. І, отже, це Росія має бути зацікавлена в тому, щоб Мінський процес було завершено.
Отже, що відбулося в Парижі:
Путіна змусили відмовитися від ідеї, що вибори можуть пройти за його, а не за нашим сценарієм.
Путіна змусили визнати, що донбаської частини санкцій він позбудеться тільки тоді, коли піде з Донбасу. Повністю і безповоротно.
Путіну дали зрозуміти, що ніякі його дії в Сирії не вплинуть на санкції, запроваджені проти Росії за Донбас і Крим.
Путін опинився в ситуації, коли ми можемо як завгодно довго і наполегливо працювати над проведенням виборів на Донбасі, погоджувати, голосувати, переголосовувати, вносити зміни - а його санкційні годинник буде йти, ніби підключений до бомби уповільненої дії.
Путіна фактично відтягнули від війни. Тепер всі його дії на Донбасі - у політичному полі, а в політичному полі він не може не програти. Якби він сподівався на політичний виграш - не розпочинав би війну.
Це і є перемога української дипломатії, якщо хтось ще цього не зрозумів. Перемога, яку вдалося здобути за підтримки федерального канцлера і президента Франції. Необхідно визнати, що Ангела Меркель і Франсуа Олланд - кожний по-своєму - справляються зі своїм завданням лідерів Європейського Союзу і змогли переконати Володимира Путіна змінити порядок денний з російського на західний. Тому вчора з журналістами спілкувалися саме вони, а він кипів від злості, як старий чайник і не промовив жодного слова ані до, ані після саміту. Вони його зробили. Зробили не вчора, а коли затягли в Мінський капкан. Вчора просто було продовження полювання.
І останнє: люди в Україні, які цього не хочуть зрозуміти і розповідають про путінську перемозі у виразах, гідних ТАСС і Діми Кисельова, зовсім не обов'язково повинні бути агентами Москви чи політиками-популістами, готовими заради рейтингу і красного слівця покласти ще сотню-другу тисяч своїх співвітчизників і розсварити Україну з Заходом, щоб повернути її на Схід. Зовсім ні.
Вони можуть бути просто ідіотами.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #31008 : Жовтень 05, 2015, 00:35:30 »
Понимаю, что уже все разобрались, но все-таки принесу:
Карпенко
Цитувати (виділене)
Отже, цитую Президента (https://twitter.com/poroshenko):

1. НІЯКИХ УГОД В ПАРИЖІ НЕ ПІДПИСАНО. МИ ОБГОВОРИЛИ ТЕРМІНИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ІСНУЮЧИХ УГОД. НІЯКОГО ПЛАНУ МОРЕЛЯ НЕ ІСНУЄ.

2. Українські політсили будуть брати повноцінну участь у виборах на Донбасі. Умовою проведення виборів є повноцінна діяльність українських ЗМІ. 1,5 мільйона переміщених осіб - це український якір Донбасу, і вони будуть голосувати на місцевих виборах на Донбасі.

3. На всій окупованій території ОБСЄ матиме мандат превірки. Недопущення - це порушення мінських угод, за яку буде відповідальність.

4. МИ НАГОЛОШУЄМО НА НЕОБХІДНОСТІ ВИВЕДЕННІ ІНОЗЕМНИХ ВІЙСЬК ЗАРАЗ - БЕЗВІДНОСНО ДО ДАТИ ВИБОРІВ

5. Моє запитання до опонентів: якщо ви не збираєтеся повертати Донбас, як ви повертатимете Крим?

6. Мінські домовленості - мирний план, який обов'язково буде виконано. До країни, яка відтягуватиме імплементацію, будуть застосовані санкції

7. МІЖНАРОДНА КОАЛІЦІЯ ДОПОМОЖЕ НАМ ПРОФІНАНСУВАТИ ВІДНОВЛЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРИ ДОНБАСУ. ЦЕ НЕ ЛЯЖЕ ТЯГАРЕМ НА УКРАЇНСЬКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ.

Цитую твітер прес-секретаря Президента (https://twitter.com/STsegolko):

1. ЖОДНИХ ЗМІН ДО МІНСЬКИХ ДОМОВЛЕНОСТЕЙ ВНОСИТИСЬ НЕ БУДУТЬ

2. ОБСЄ ВЖЕ ЗАРАЗ ПОВИННА МАТИ ДОПУСК ДО УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКОГО КОРДОНУ. Як тільки на Донбасі відбудуться чесні вибори, визнані ОБСЄ, спостерігачі мають передати контроль за кордоном українським прикордонникам

3. Головна мета у Парижі - не допустити проведення фейкових виборів.

Ось ще читайте тут: http://www.president.gov.ua/…/prezident-nazvav-golovni-rezu…

P.S. користуючись нагодою, хочу передати великі вітання секті свідків "Плану Мореля" і пані Оксані Сироїд у першу чергу.

Offline Taranis

« Reply #31009 : Жовтень 05, 2015, 02:07:34 »
Понимаю, что уже все разобрались, но все-таки принесу
Не, не все. Например
Цитувати (виділене)
Я исключаю продление минских соглашений на 2016 год. Выполнение минских соглашений должно завершиться в 2015 году и не может быть продлено, — отметил Порошенко
Цитувати (виділене)
МИ ОБГОВОРИЛИ ТЕРМІНИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ІСНУЮЧИХ УГОД.
Какие сроки? В 2015? А француз несёт отсебятину?
Как в этом разобраться без объяснений в фейсбуке тех, кто знает ровно столько же :)

Offline Eney

« Reply #31010 : Жовтень 05, 2015, 07:42:53 »
Та блондиночка крашеная с распущеными волосами. С умишком болонки и гонором отставного фельдфебеля.

Offline IMXO

« Reply #31011 : Жовтень 05, 2015, 07:46:47 »
Та блондиночка крашеная с распущеными волосами. С умишком болонки и гонором отставного фельдфебеля.
Это она из Ростова, перебралась в Питер, супердизайнер и мегафотограф, а муж в миссии ОБСЕ?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #31012 : Жовтень 05, 2015, 07:47:26 »

Надеюсь, сраная вата будет бежать из Крыма через пролив не хуже чем белогвардейцы в известном фильме.
Угу. На подручных плавсредствах. Бабушка рассказывала, как немцы при отступлении из Путивля через Сейм даже на деревянных корытах плыли.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #31013 : Жовтень 05, 2015, 07:48:36 »
Это она из Ростова, перебралась в Питер, супердизайнер и мегафотограф, а муж в миссии ОБСЕ?
Муж в ОБСЕ у Атланты, она в Латвии и очень рыдала, что ребенку на первом звонке не сыграли "учат в школе-учат в школе"

Offline Eney

« Reply #31014 : Жовтень 05, 2015, 07:49:00 »
Cпойлер
Я так глубоко в ее родословную не влазил, но аватаркой она себя позиционирует, как коренная питерка, минимум в восьмом коленке. Хуйлопоклонница высшей пробы.

Offline IMXO

« Reply #31015 : Жовтень 05, 2015, 07:50:25 »
Я так глубоко в ее родословную не влазил, но аватаркой она себя позиционирует, как коренная питерка, минимум в восьмом коленке
Цитувати (виділене)
супердизайнер и мегафотограф

Offline IMXO

« Reply #31016 : Жовтень 05, 2015, 07:50:37 »
Муж в ОБСЕ у Атланты, она в Латвии и очень рыдала, что ребенку на первом звонке не сыграли "учат в школе-учат в школе"
Точно, спутал.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #31017 : Жовтень 05, 2015, 07:52:05 »
Долгая память хуже чем сифилис

Offline Eney

« Reply #31018 : Жовтень 05, 2015, 07:56:39 »
Долгая память хуже чем сифилис
Да, сифилитики это подтверждают.

Offline Саминсусамин

« Reply #31019 : Жовтень 05, 2015, 08:13:42 »
Да, сценарии возвращения могут быть самыми неожиданными.
На эти наши фантазии уже давно ответил мудрец: что было, то и будет! А было уже не раз, что земли переходили из рук в руки. Силезия, Моравия, Эльзас... И всегда была резня, так почему же крымские "крымняши" думают, что придет Правый сектор с блинами и варениками?

0 Користувачів і 64 Гостей дивляться цю тему.