Обстановка в районі проведення АТОстаном на 21 лютого 2016 рокуСитуація в зоні проведення АТО характеризується інтенсивним вогневим впливом противника на підрозділи наших військ. Активізовано ведення снайперського вогню у районах Красногорівка, Мар’їнка. Протягом доби здійснено 56 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, 120-мм та 82-мм мінометів та БМП, з них: 14 – Луганське, Зайцеве, Майорськ (Слов’янський напрямок); 34 – Авдіївка, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); вісім – Гнутове, Талаківка, Водяне, Широкине (Маріупольський напрямок).Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність мінометів, танків, САУ та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Софіївка та Донецьк.На Маріупольському напрямку, в ході бойового зіткнення, знищено чергову диверсійно-розвідувальну групу збройних сил Російської Федерації. Загинуло троє та отримало поранення п’ятеро російських військових. Встановлено прізвища загиблих: командир відділення сержант ЗС РФ Леонід Нікітін (24.09.1995 р.н., уродженець м.Архангельск), рядові Ігор Сидоров та Василь Петраченков.Активізація диверсійно-розвідувальних дій на Маріупольському напрямку пов’язується з підготовкою до морської десантної операції. Підтверджено посилення 9 окремого мотострілецького полку (м. Новоазовськ) 1 АК підрозділами із складу 810 окремої бригади морської піхоти Берегових військ Чорноморського флоту Російської Федерації. З метою легалізації перебування російських морських піхотинців на цьому напрямку та приховування факту підготовки морської десантної операції, командуванням ЗС РФ здійснено наступні заходи:- 12 лютого ц.р. опубліковано указ т.зв. “голови ДНР” О.Захарченка про перейменування 9 окремого мотострілецького полку в 9 особливий мотострілецький полк морської піхоти;- організовано забезпечення особового складу 9 омсп елементами форми одягу, що притаманні морській піхоті (чорні берети, тільняшки, шеврони), а також нанесення відповідної символіки на бойову техніку.Обстановка довкола сирійського конфліктуЗаходи із забезпечення міжвидового угруповання ЗС РФ в Сирії включали прохід через протоки Босфор та Дарданелли у напрямку Середземного моря великого морського вантажно-пасажирського транспорту “Яуза” Північного флоту (за характеристиками може перевозити до семи тисяч тонн вантажу).
Час чудових новин.Цитувати (виділене)Держрибагентство розробляє онлайн-платформу для рибалокВона запрацює до кінця 2016 року. На онлайн-платформі буде доступна інформація про всі водойми на території України, видовий склад водних біоресурсів і можливості для промислового та любительського рибальства на кожній з них.Я не відразу зрозумів, що назва агенства - це не прикол.
Держрибагентство розробляє онлайн-платформу для рибалокВона запрацює до кінця 2016 року. На онлайн-платформі буде доступна інформація про всі водойми на території України, видовий склад водних біоресурсів і можливості для промислового та любительського рибальства на кожній з них.
Yuriy Bar18 hrs · Только что звонили из штаба РПС (революционные правые силы).Просили денег. Я сказал что денег не дам но подскажу где. Говорю, узнайте где взял деньги на революцию Ленин. В ответ получил тираду на чистом русском - упоминалась чья то мать с каким то писдецом.Я так понял, что революции кирдык.
Трайдент вычислил еще одну ФСБшную тварь которая подстрекает к Майдану-3
George Tuka12 хв · Kyiv · Що робити? Це питання задають зараз дуже часто. Але, я - не "Вікіпедія", яка знає відповіді на всі питання.Вчора зустрічався з керівництвом компанії "КУБ-ГАЗ". Були питання щодо зубруднення води. Розмовляємо. Торкнулись питання корупції.І ось така собі історія.Підходить до закінчення термін дії певних дозвільних документів, які надає МінЕкології.Написали листа з проханням подовжити. У відповідь - відмова. Мовляв, не витримуюються норми чинних вимог.Добре. Яких саме? Що треба виправити? Роз"ясніть.Увага, відповідь: "Не будемо. Це не наші обов"язки". БУМЦ!!!Пішли суди з перенесенням розглядів.А в цей час, канадський інвестор (справжній канадський) вирішив продати свою частку акцій (задовбався).І.. о чудо! Власником ціє\ частки стає компанія, афільована з колишнім міністром екології, який наразі перебуває в розшуку. БУМЦ-БУМЦ!!!
Птах Метис53 хв. · Инфа от Виталия Клима"Срочная:Только что под Мариуполем, в ходе боевого столкновения, уничтожена очередная ДРГ русских бандитов. В результате 3 200х и 5 300х. Среди ликвидированных террористов сержант ВС РФ Леонид Никитин /24.09.1995 г.р., уроженец г. Архангельск/, рядовые Игорь Сидоров и Василий Петраченков. Активизация ДРГ на данном участке связывается с подготовкой к морской десантной операции. Подтверждено усиления боевиков подразделениями из состава 810 отдельной бригады морской пехоты Береговых войск ЧФ РФ. Слава Украине!"
А нічого, що той співрозмовник орків підхуйловських та армією, то апалчєнієм називає?А вибач, не подумав, необхідно панять і прастіть...
Ничего, что она пишет с территории, подконтролькной этим бандам, и боится называть их иначе, чем ополчением?
Шо, правда?
А ул. Артема? А моя любимая фабрика Володарского? А остановка трамвая Комарова (вроде, космонавта)?
Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 17:12:13А ул. Артема? А моя любимая фабрика Володарского? А остановка трамвая Комарова (вроде, космонавта)?Ты про Донецк или Днепропетровск?
Днепропетровск. Никого не хочу обидеть, просто антисоветский стёб.
Муж рвется на Майдан набить морду кому-то из радикалов.
Цитата: dlifua від Лютий 21, 2016, 14:15:59А нічого, що той співрозмовник орків підхуйловських та армією, то апалчєнієм називає?А вибач, не подумав, необхідно панять і прастіть...Ничего, что она пишет с территории, подконтролькной этим бандам, и боится называть их иначе, чем ополчением?
Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 17:18:36Днепропетровск. Никого не хочу обидеть, просто антисоветский стёб. А... просто фабрика Володарского в Донецке.
Цитата: Няма Донецкая від Лютий 21, 2016, 13:09:04Шо, правда?А ул. Артема? А моя любимая фабрика им. Володарского? А остановка трамвая Комарова (вроде, космонавта)? И Проспект Победы?
Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 17:12:13Цитата: Няма Донецкая від Лютий 21, 2016, 13:09:04Шо, правда?А ул. Артема? А моя любимая фабрика им. Володарского? А остановка трамвая Комарова (вроде, космонавта)? И Проспект Победы? Артема и пр.Правды точно переименовали, остальное хз:))пр.Правды =пр.Слобожанськийул.Артема=вул.Січових стрільців
"Наша мета - завершення Революції Гідності, відновлення конституційного ладу, конструктивні зміни у вигляді "громадського уряду" або впливу суспільства на уряд, що дасть можливість реалізувати пряме народовладдя в Україні", - заявив вночі проти неділі представник штабу "Революційних правих сил" (РПС) Антон Бондаренко.
Ну і аби хтось приніс чайник.
0 Користувачів і 57 Гостей дивляться цю тему.