Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Украинская политика
« Reply #19770 : Серпень 09, 2015, 19:00:36 »
Пастор не дремлет.:)

да, звонил проконсультироваться сегодня
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19771 : Серпень 09, 2015, 19:01:18 »
а нам слабо?

Граждане Таджикистана, воюющие на стороне исламистов, автоматически будут лишаться гражданства

Это предусматривают новые поправки в Конституцию, которые одобрили обе палаты парламента и подписал президент Эмомали Рахмон, передает ТАСС. По данным властей, в настоящее время в Афганистане и Сирии на стороне радикальных движений воюют свыше 600 граждан республики. Ранее лишать российского гражданства людей, которые замечены в рядах исламистов, предлагал глава Чечни Рамзан Кадыров.

http://echo.msk.ru/news/1600236-echo.html

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19772 : Серпень 09, 2015, 19:49:41 »
фотошоп?

Offline PamTam

• Стать: Жіноча
« Reply #19773 : Серпень 09, 2015, 19:53:58 »
конечно. причем прошлогодний.

Offline Старина Z

« Reply #19774 : Серпень 09, 2015, 19:54:25 »
В сентябре коалиции будет предложен новый состав Кабмина, - Яценюк
Цитувати (виділене)
Премьер-министр Украины Арсений Яценюк в сентябре предложит коалиции новый состав Кабинета министров Украины.

Об этом Яценюк заявил в ходе "10 минут с премьер-министров" на "Эспресо ТВ", передает Цензор.НЕТ, со на Украинские новости.
"Мной были заслушаны отчеты всех министерств и поставлены четкие задания каждому министру в той области, за которую он отвечает. В сентябре будет понятно, что сделано, а что не сделано. По результатам оценки деятельности каждого министра мной будет предложен парламентской коалиции новый состав Кабинета министров Украины и новая эффективная структура украинского правительства", - заявил Яценюк.

http://censor.net.ua/n347064

Предвыборное обострение :rolleyes2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19775 : Серпень 09, 2015, 19:56:28 »
конечно. причем прошлогодний.

бебебе

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19776 : Серпень 09, 2015, 19:57:02 »

Предвыборное обострение :rolleyes2:

а вы, друзья, как ни садитесь  :grin:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #19777 : Серпень 09, 2015, 20:04:23 »
 :scare3:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #19778 : Серпень 09, 2015, 20:23:52 »
Sergii Ivanov
4 ч · отредактировано ·
Цитувати (виділене)
Только что в кинотеатре, когда в одной из сцен пятой части "Mission Impossible" показали разрушенный Кремль, зал начал аплодировать.
So it goes.
:up:
Not all those who wander are lost

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19779 : Серпень 09, 2015, 20:31:57 »
Sergii Ivanov
4 ч · отредактировано ·
Цитувати (виділене)
Только что в кинотеатре, когда в одной из сцен пятой части "Mission Impossible" показали разрушенный Кремль, зал начал аплодировать.
So it goes.

в 4 круче, там он взрывается так реалистично

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #19780 : Серпень 09, 2015, 20:48:17 »
Sergii Ivanov
4 ч · отредактировано ·
Цитувати (виділене)
So it goes.
да-да, так и было! :razom:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19781 : Серпень 09, 2015, 20:54:07 »
Зорян Шкиряк
Радник Міністра в МВС України · 39 513 подписчиков · 41 мин · отредактировано ·
Увага! Жорстко і безкомпромісно! Бійці патрульної поліції Києва, на вул.Бощагівська 2-а затримали депутата-запроданця ВР Сергія Мельничука! Порушення за ст.126 АК Украіни. Мельничук звично бикував і кричав, що він "особливий"... Не пройде! З новою поліцією "корочки" не проканають! Пощади нікому не буде! Слава Украіні!

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #19782 : Серпень 09, 2015, 20:56:28 »
Зорян Шкиряк
Радник Міністра в МВС України · 39 513 подписчиков · 41 мин · отредактировано ·
Увага! Жорстко і безкомпромісно! Бійці патрульної поліції Києва, на вул.Бощагівська 2-а затримали депутата-запроданця ВР Сергія Мельничука! Порушення за ст.126 АК Украіни. Мельничук звично бикував і кричав, що він "особливий"... Не пройде! З новою поліцією "корочки" не проканають! Пощади нікому не буде! Слава Украіні!
Надеюсь видео сольют.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19783 : Серпень 09, 2015, 20:56:59 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19784 : Серпень 09, 2015, 21:34:10 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19785 : Серпень 09, 2015, 21:37:18 »

Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS  9 хвилин тому
ДОМ ОХЕНДОВСКОГО!
Есть к нему вопросы?
А у пана Президента, СБУ, ГПУ, МВД нет
Так и живём по-новому в доме с медалью!

Offline Taranis

« Reply #19786 : Серпень 09, 2015, 21:54:17 »
Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS  9 хвилин тому
ДОМ ОХЕНДОВСКОГО!
Из этого видео https://www.youtube.com/watch?v=Y4GtI4mxWes

Offline Eney

« Reply #19787 : Серпень 09, 2015, 21:54:33 »
Цитувати (виділене)
Виктор Ковалев
Днепр это какой-то пиздец. Это еблище на каждом десятом метре. На каждому перекрестке за 2 недели всунули по 1 борду, чтобы всунуть это растение или это еблище. Это просто какой-то сюр. Оно везде. Каждый 10-50 метров. Слева, справа. На Набережной каждый перекресток +1 борд. Такое ощущение что 1 человек выкупил 99% бордов в городе заранее, чтобы никому не досталось и еще столько же установил новых за пол месяца. Это не город, а какой-то диснейленд. Сука, как вы бесите все. Я мечтаю что настанет то время когда о вас как о смешном анекдоте будет вспомнить Днепр и Украина. Спасители, Чип и Дейл. Представляю как в самое ближайшее время мой город будут унижать гречкой.

А вообще я понял в чем вся суть. На Чипе же вроде 8 открытых дел. А Дейл уже спился почти, ему пофиг. Дейл идет в меры Днепра, и по его округу Чип получает недоторканнисть.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19788 : Серпень 09, 2015, 21:58:00 »
Цитувати (виділене)
Виктор Ковалев
Днепр это какой-то пиздец. Это еблище на каждом десятом метре. На каждому перекрестке за 2 недели всунули по 1 борду, чтобы всунуть это растение или это еблище. Это просто какой-то сюр. Оно везде. Каждый 10-50 метров. Слева, справа. На Набережной каждый перекресток +1 борд. Такое ощущение что 1 человек выкупил 99% бордов в городе заранее, чтобы никому не досталось и еще столько же установил новых за пол месяца. Это не город, а какой-то диснейленд. Сука, как вы бесите все. Я мечтаю что настанет то время когда о вас как о смешном анекдоте будет вспомнить Днепр и Украина. Спасители, Чип и Дейл. Представляю как в самое ближайшее время мой город будут унижать гречкой.

А вообще я понял в чем вся суть. На Чипе же вроде 8 открытых дел. А Дейл уже спился почти, ему пофиг. Дейл идет в меры Днепра, и по его округу Чип получает недоторканнисть.

а эти две новости никак не связаны, интересно
http://pikvik.com.ua/index.php?topic=551.msg100960#msg100960

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #19789 : Серпень 09, 2015, 22:00:33 »
Цитувати (виділене)
Виктор Ковалев

Недавно в ленте Филатов жаловаося, что все его щиты испортили краской. Но поклонники присылают ободряющие стишки, он процитировал и вроде как успокоился. Говорит, настроен на победу.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #19790 : Серпень 09, 2015, 22:05:48 »
Олена Проценко added 3 new photos.
4 hrs ·

Погиб командир взвода 57-й ОМПБР с позывным «Барс»,он же Андрей Гуричев - чемпион мира по пауэрлифтингу.
Вечная СЛАВА
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #19791 : Серпень 09, 2015, 22:09:51 »
Олена Проценко added 3 new photos.
4 hrs ·

Погиб командир взвода 57-й ОМПБР с позывным «Барс»,он же Андрей Гуричев - чемпион мира по пауэрлифтингу.
Вечная СЛАВА
.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19792 : Серпень 09, 2015, 22:22:35 »
Український воїн після втрати обох ніг на фронті всю компенсацію від держави вклав в розвиток своєї екосправи. Невелика справа Олександра Чалапчія існує лише пару місяців, але вже з'явилися перші клієнти.
Cпойлер
У себе в містечку Ульянівка, що в Кіровоградської області, хлопець відкрив фабрику з виробництва екопалива з соломи та відходів соняшнику. Як розповів порталу "Знай" Олександр, після втрати ніг на війні він не став заглядати на дно пляшки або жаліти себе, а вирішив рухатися далі.

"Не звик я себе жаліти або у когось щось просити. У лікарні, поки інші не вставали з ліжок, я розтинав на колясці коридорами, - ділиться з нами Олександр. - Спочатку на війну їздив як волонтер, там побачив своїх колишніх учнів. Я працював викладачем в коледжі, де навчав електрогазозварюванню. Минулого літа прийшов у військкомат і зареєструвався. Незабаром мене мобілізували до 34 кіровоградського батальйону. А в кінці вересня під селищем Ленінське на Донбасі мені прилетіла міна, відірвало обидві ноги. Потрапив до лікарні, але довго не лежав. Незабаром уже на колясці їздив".

Взимку Олександра відправили на реабілітацію за кордон – до Австрії. Там наш воїн теж не міг всидіти на місці. Як він говорить, зустрічався з місцевою діаспорою, читав активно про різні австрійські проекти в Мережі.

"Там я начитався про те, що невелика країна активно себе забезпечує теплом завдяки виробництву екопалива. Це мене зацікавило і, повернувшись додому, став реалізовувати ідею в життя. На виділених мені від держави гроші – 300 тисяч гривень - купив устаткування для спрессовки сировини. Машину для сушки я зробив сам і заощадив 100 тисяч. Адже я до війни розробляв котли і варив їх".

На своєму підприємстві Олександр робить брикети для спалювання у котлах. За словами Олександра, вони нічим не поступаються вугіллю. "Лише за тонну вугілля потрібно заплатити 4 тисячі гривень, за машину дров – 4,5 тисяч, а у мене тонна брикета – лише 1 тисяча 800 гривень. Зараз в тиждень близько шести тонн екопалива робимо. З місцевою лікарнею уже уклав договір про постачання нашого палива", - говорить бізнесмен.

До речі, як тільки з'явилася мізерна інформація про проект Чалапчія у соцмережі, то відразу ж стали з'являтися люди, які загорілися бажанням допомогти йому. Наприклад, один чоловік написав, що готовий безкоштовно розробити для нього сайт.

За словами нашого співрозмовника, він не сподівається на великі досягнення найближчим часом, та вважає, що перший рік у нього буде важким. Оскільки люди просто не знають і з підозрою ставляться до екологічних пресованих брикетів. "Процес запущений, хочу підняти країну. Ось вже дав роботу трьом людям. І це лише почток. Хочу розкрутитися, вийти на обласний рівень мінімум. Не хочу, щоб ми були залежні від Росії", - говорить Олександр.

Наш герой говорить, що взагалі-то йому не потрібен цей бізнес. Але сподівається, що його досвід надихне воїнів, які також стали інвалідами: "Я можу, як і раніше варити казани. Але хочу показати нашим солдатам, які також постраждали, як і я, що життя не лише продовжується після поранення, але можна стати успішним, допомогти змінити країну".

"У лікарні, коли лежав, дивувало, що поруч були молоді хлопці, у яких не було однієї ноги, і вони вважали, що життя їх закінчилася. Один навіть викинувся з вікна, на щастя, залишився живий. У мене ж навіть колін не залишилося, з ними було б легше пересуватися, але й у такому разі не здамся. Вперше як став на протези, пішов відразу. Не звик жалітися і не хочу, щоб опускали руки інші українці. Адже нам ще країну відбудовувати", - говорить Олександр.

http://teren.in.ua/article/na_kompensatsiyu_za_invalidnist_voyin_orhanizuvav_ekobiznes

Offline Eney

« Reply #19793 : Серпень 09, 2015, 22:27:14 »
Цитувати (виділене)
Ігор Ронович
34 мин. · отредактировано ·
Що там? Поістерили щодо "танкових боїв" в Широкиному? Вже заспокоїлись?
Тоді я скажу:
1) Мосійчук - під@р і г@вномёт. Побачу, що хтось цитує, репостить, ретвітить цього під@ра, що неодноразово піарився на смертях - буду банити нещадно, не ображайтесь.
2) Журналістики в Україні немає.
Українська журналістика - це стадо недоумків, що бездумно репостять будь-яку хню, додумуючи запаморочливі заголовки і іншу отсєбятіну.
Гучність заголовків напряму залежать від того, хто є власником того чи іншого ЗМІ. При цьому ЗМІ "патріотів" коломойського і садового дають фору навіть вєстям, змі фірташа і ахметова.
Є, звичайно, з десяток-два адекватних журналістів, але вони радше виключення з правила.
3) Українська журналістика не просто не може протистояти інформаційній пропаганді кремля, вона є інструментом інформаційної пропаганди БУДЬ-КОГО, хто може написати в фейсбуку будь-яку фантастичну історію про те, як влада когось чи щось зливає.
4) Спостерігав за істерією навколо Широкиного дуже уважно... Висновок: подонки вкидували професійно, з багатьох джерел, з багатьох ніби-то перевірених аккаунтів. Вкидували багато інфи, яка наштовхувала на "правильний" висновок. Наприклад: "На південь Донецька проїхало 3 танки. Куди їдуть?".
5) В звязку з п.4. хотілось би зрозуміти роль під@ра Мосійчука в цій всій істерії...
6) Так звані "патріоти" з аватарками ПС і гавнороси працювали по інфі "з Широкіного" абсолютно синхронно...
7) Перелічені 6 пунктів свідчать про те, що вся істерія навколо Широкіного являється політично мотивованою істерією.
Комусь дуже не подобається що "Широкіно злили" завівши туди військову еліту...
І що дуже дивно, що морпіхи в Широкіному одинаково заважають, як русні так і героїчним вомбатам...

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #19794 : Серпень 09, 2015, 22:29:12 »
Vasyl Arbuzov
21 hrs · Edited ·

ровно 7 лет назад я из москвы наблюдал подготовку россиян к вторжению в грузию. из всей стандартной чернухи, особенно на меня произвели впечатление кадры, которые формировали образ грузина-бандита. тогда по всей москве прошли рейды на грузинские игорные дома и бордели. хозяев заведений вытаскивали на улицу, тыкали мордой в асфальт, избивали, а потом показывали кадры признаний во всех тяжких из следственного изолятора. грузинскую мафию обвинили во всех грехах, включая поддержку терактов. для интереса сходил в популярный грузинский ресторан, который оказался пустым. излучатель работал на пятерочку. до последнего момента с трудом верилось, что россия введет войска. я очень хорошо запомнил тот момент, я стоял на балконе московской высотки и думал, как хорошо, что в украину войска россия ввести не посмеет. ведь у нас есть будапештский меморандум, и все-таки мы какая-никакая, но европа.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #19795 : Серпень 09, 2015, 23:08:12 »
Цитувати (виділене)
Конфликт полиции и нардепа Мельничука: две версии события
http://news.liga.net/news/politics/6382369-konflikt_politsii_i_nardepa_melnichuka_dve_versii_sobytiya.htm

Offline Eney

« Reply #19796 : Серпень 09, 2015, 23:17:25 »
Цитувати (виділене)
http://news.liga.net/news/politics/6382369-konflikt_politsii_i_nardepa_melnichuka_dve_versii_sobytiya.htm
С нетерпением ждем видео. Если его не будет, значит Мельничук прав.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #19797 : Серпень 09, 2015, 23:24:51 »
Цитувати (виділене)
С нетерпением ждем видео. Если его не будет, значит Мельничук прав.
А чисто гипотетически, вправе ли милиция публиковать такое видео без согласия гражданина?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19798 : Серпень 09, 2015, 23:41:52 »
Oleksiy Matsuka додає 2 new photos.
Слушайте ну вообще я не со злости а просто показать что все ок в Донецке сегодня )))) под флагом организации "Новороссия" проходит патриотическое воспитание

Cпойлер

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #19799 : Серпень 10, 2015, 00:01:56 »
Oleksiy Matsuka додає 2 new photos.
Слушайте ну вообще я не со злости а просто показать что все ок в Донецке сегодня )))) под флагом организации "Новороссия" проходит патриотическое воспитание

Cпойлер

Предупреждать надо! На ночь такое... :grin:

0 Користувачів і 64 Гостей дивляться цю тему.