Уебище строилось более 20 лет.
Цитата: Lily_was_here від Листопад 28, 2016, 22:06:31Ещё страньше будет, если снесут. Нехай обкладуть цеглою відповідного кольору або ще чимсь. Тепліше потім буде.
Ещё страньше будет, если снесут.
Цитата: Daisy від Листопад 29, 2016, 18:26:51Цитата: Lily_was_here від Листопад 28, 2016, 22:06:31Ещё страньше будет, если снесут. Нехай обкладуть цеглою відповідного кольору або ще чимсь. Тепліше потім буде.Актор повинен бути голодний і холодний. Це основа пристойної гри. (І.Й.Немирович-Данченко)
Шоб тим проекторам та тим хто затвердив цю коробку очі повилазили. Доведеться підключити Мрію і відперти за декілька кілометрів від центру.
Цитата: Eney від Листопад 29, 2016, 19:49:17Цитата: Daisy від Листопад 29, 2016, 18:26:51Цитата: Lily_was_here від Листопад 28, 2016, 22:06:31Ещё страньше будет, если снесут. Нехай обкладуть цеглою відповідного кольору або ще чимсь. Тепліше потім буде.Актор повинен бути голодний і холодний. Це основа пристойної гри. (І.Й.Немирович-Данченко)З голоду /холоду побліку і загризти можна.
Цитата: Daisy від Листопад 29, 2016, 19:52:06Цитата: Eney від Листопад 29, 2016, 19:49:17Цитата: Daisy від Листопад 29, 2016, 18:26:51Цитата: Lily_was_here від Листопад 28, 2016, 22:06:31Ещё страньше будет, если снесут. Нехай обкладуть цеглою відповідного кольору або ще чимсь. Тепліше потім буде.Актор повинен бути голодний і холодний. Це основа пристойної гри. (І.Й.Немирович-Данченко)З голоду /холоду побліку і загризти можна. В цьому й секрет майстерності! Просто не всім це зрозуміло.
У меня бааальшие сомнения насчет того, что проект был согласован 20 лет назад... Тогда еще профессионализм имели (хотя уже начинали продавать)...
CпойлерЦитата: Аля від Листопад 29, 2016, 17:39:27«Канатная дорога с объектами общественного назначения по маршруту:Наверное, Виталику рассказали, что на канатной дороге, в отличие от метро, легче бабло распилить.
«Канатная дорога с объектами общественного назначения по маршруту:
Ivan Semesyuk6 год. ·Ходив дивитися на чорний театр на Андріївському узвозі. Пацанове, зради нема, реально все заїбісь. Однак маленька зрадка таки є, і вона називається «сучасна техніка в руках абізяни».Відомо, що фотографувати архітектурні форми зблизька не так то й просто. Для цього існують спеціальні об’єктиви, всякі професійні хитрощі і так далі. Особливо якщо відходу мало, а будова доволі масивна то серйозного викривлення пропорцій не уникнути. Тут же маємо класичний приклад того, як мавпа взяла мобілку, наклацала уйобіщних фоток і виклала в інтернет, при тому що на місці, жодного з цих страшних ракурсів людське око не бачить взагалі. Все сприймається гармонійно, зовсім не так як на тих драматичних фотках.Гарну, красиву і доглянуту чувіху можна сфоткати як гітлєра в гробу, і дівчата про це добре знають. У випадку з театром ця тьолка поки не накрашена, нічого прямо видатного в її архітектурі нема, але в наших відсталих умовах вона виглядає вельми модерново, і у той таки час доволі скромно і навіть стримано. Там дещо поки не доробили, але взагалі все виглядає нормально.Фотографа знайти і покарати. Половину фейсбука розчавить асфальтним катком, іншу нагородити за мовчанку новорічними пайками!Але є одна зрадка, котра до архітектури стосунку не має, тобто далі можна не читати.Сайт архітектурного бюро не хоче звертатися до мене моєю мовою і мовою ще мільйонів людей. Вони будуються в моєму місті але особисто мене ігнорують. І не тому що вони якісь хуйові люди, ні, а тому що вони живуть у своєму паралельному вимірі, де мене, наприклад тупо нема. Мені це вкрай не подобається.А так питань нема! Будинок непоганий, як на мій плебейський смак. Диплом про вищу художню додається до пакета з мнєнієм.
реально все заїбісь.
Цитувати (виділене)Фотографа знайти і покарати.
Фотографа знайти і покарати.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Листопад 29, 2016, 22:38:18Цитата: Охтирка від Листопад 29, 2016, 22:32:29Цитувати (виділене)Фотографа знайти і покарати.Та вже би сфоткали пиздато та показали, бо я на ТСН дивився відео - мрак.
Цитата: Охтирка від Листопад 29, 2016, 22:32:29Цитувати (виділене)Фотографа знайти і покарати.Та вже би сфоткали пиздато та показали, бо я на ТСН дивився відео - мрак.
Ну так и видео по-разному можно снять, и подводку по-разному дать. Сегодня еще и снег шел густой.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Листопад 29, 2016, 23:16:57Цитата: Охтирка від Листопад 29, 2016, 23:11:19Ну так и видео по-разному можно снять, и подводку по-разному дать. Сегодня еще и снег шел густой.Вчера смотрел.Ожидаю правильных ракурсов.
Цитата: Охтирка від Листопад 29, 2016, 23:11:19Ну так и видео по-разному можно снять, и подводку по-разному дать. Сегодня еще и снег шел густой.Вчера смотрел.Ожидаю правильных ракурсов.
І нафіга мені тоді буде й їхати до Києва??
А оцю халтуру майстри проектували точно на повний шлунок.
Однак маленька зрадка таки є, і вона називається «сучасна техніка в руках абізяни».Відомо, що фотографувати архітектурні форми зблизька не так то й просто. Для цього існують спеціальні об’єктиви, всякі професійні хитрощі і так далі.
Мне больше всего "нравится" такой ракурс
Цитата: Кіндрат Калистратович від Листопад 29, 2016, 23:38:56И вроде бы ж идея была не плохая.Cпойлер
И вроде бы ж идея была не плохая.Cпойлер
Цитата: Кіндрат Калистратович від Листопад 29, 2016, 23:29:21Мне больше всего "нравится" такой ракурсCпойлер
Мне больше всего "нравится" такой ракурсCпойлер
Цитувати (виділене)Цитата: Кіндрат Калистратович від Листопад 29, 2016, 23:29:21Мне больше всего "нравится" такой ракурсCпойлерА вот если залезть на шкаф, то будет видно голых в бане.
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.