Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4620 : Липень 27, 2026, 12:37:39 »
Мандалорець і Грогу https://www.imdb.com/title/tt30825738/ автори якимось чином примудрилися зробити нудним.
Не згоден. Вийшов він в гарній якості. Вдома подивився з великим задоволенням. Кольорова гама тільки на планеті Хаттів. Бо це якісь хробаки в багнюці :smile4: Все інше досить адекватне. Да, завжди є бажання зекономіти на анімації і зробити більше кадрів в темноті. Ну, таке. А так - на нинішньому безриб'ї досить гарна фантастика.

sorry to disappoint you. Star Wars: The Mandalorian and Grogu grossed $344.9 million worldwide, finishing its theatrical run as the lowest-grossing live-action film in the franchise. вони дійсно намагалися play it on the safe side, але зробили нудятину, яка навіть не прокатилася нормально в кіно, я не знаю, як можна на Зоряних Війнах не зібрати хоча б півярду, але їм це вдалося.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4621 : Липень 27, 2026, 12:44:15 »
і в продовження теми Одіссея. подивився The Return https://www.imdb.com/title/tt19861162/ та взагалі перестав розуміти, нащо Нолан намагався зняти свій фільм, якщо чудова драма про повернення солдата з ПТСР, в якій Файнз та Бінош з величезним відривом переграють Борна та Гетевей, вже знята 2 роки тому.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4622 : Серпень 01, 2026, 16:38:56 »
чи є цього року фільми, в яких не грає Зендая? сходив на нового павучка https://www.imdb.com/title/tt22084616/
може так співпало, що після цього обстрілу хотілося чогось позитивного, може просто настрій такий був, але фільм мені зайшов, та ще й дуже, особливо коли я зрозумів, що це ж
Cпойлер
Макс зі Stranger things грає мою улюблену Джин Грей з Людей Х
, і по суті ця філерна частина мені сподобалася найбільше з усіх фільмів з Холландом. Дуже фаново, крім спойлеру присутні мої улюблені Каратель та Халк. та, вочевидь, це точно не всім так зайде, в мене просто зірки та каст співпали і були вище очікувань (яких по суті не було).

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
 :rofl:
Цитувати (виділене)
Сергій Гнезділов
 ·
Сходив я на Одісею.
Головний герой задєлав сина, каже жинці шо пішов за хлібом. Алімєнти не платить.
Замість цього 10 год воює, напавши на незалежну країну, але нічо не виходе, вдруге зухвало та хитро порушує міжнародне право щоб виграти війну, і його за це карає Гаазький трибунал семирічним примусовим психіатричним лікуванням та трирічним етапуванням додому.
Під час лікування він знаходить собі коханку в медзакладі, присів на лірику у вигляді лотосу.
За сім років настільки затрахав той наркоман ту медсестру, шо вона з радістю нагадала про існування у бідосі родини на далеких берегах, як тільки підійшов кінець лікування.
Бюджетів на етапування у трибуналу як всігда не було, тому прийшлось видумувать як їхать домів. Цей аватар робе плота, чуть не втоплюється, ледь дістався домів і влаштував там погром.
- Боже, який позор. - каже йому жинка. - Я люблю тебе, тварино, але треба валити в закат.
Він бере дружину, яка чекала його двадцять років з його покатушок і їде у довічну висилку.
Мораль: відсутність термінів служби зробила з Одісея моральну потвору, злочинця, наркомана і зрадника.
Фільм хороший.
Я плакав.

ПиСи - я ще не дойшла подивитись

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.