Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4500 : Серпень 11, 2025, 11:46:19 »
а ось і не гівно, отримав задоволення від перегляду, звісно до перших двох частин там навіть нема куди братися, але цілком на рівні з останньою трилогією.
Ні, гівно :smile4:. Все таке передбачуване, що капець. Вже скоро буде тірекс. От зараз буде тірекс. От вже зараз-зараз буде тірекс. От вже ось-ось буде тірекс. Бам, тірекс!!!  Спить, сука :smile7:. Тірекса мало! Тірекс - це франшиза цієї франшизи. А не ось це непорозуміння з четвертого алієна. Якщо в нього стільки мізків - то навіщо воно таке тупе? Навіщо все кіно таке тупе? Воно якби для молодшого шкільного віку. Але людей їдять, тобто для більш доросліших. З юрассіка зробили звичайний жахастик. А це було не воно.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4501 : Серпень 11, 2025, 12:34:17 »
а ось і не гівно, отримав задоволення від перегляду, звісно до перших двох частин там навіть нема куди братися, але цілком на рівні з останньою трилогією.
Ні, гівно :smile4:. Все таке передбачуване, що капець. Вже скоро буде тірекс. От зараз буде тірекс. От вже зараз-зараз буде тірекс. От вже ось-ось буде тірекс. Бам, тірекс!!!  Спить, сука :smile7:. Тірекса мало! Тірекс - це франшиза цієї франшизи. А не ось це непорозуміння з четвертого алієна. Якщо в нього стільки мізків - то навіщо воно таке тупе? Навіщо все кіно таке тупе? Воно якби для молодшого шкільного віку. Але людей їдять, тобто для більш доросліших. З юрассіка зробили звичайний жахастик. А це було не воно.

це тому що ти скачав і подивився на тєліку. а на великому екрані воно нормас цілком, перша половина фанова. от після тірекса, коли починається оці мутанти, ото гівно вже.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4502 : Серпень 11, 2025, 12:42:41 »
Джастін Тімберлейк вам не подобається бо ви слухали його в навушниках.  8)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4503 : Серпень 11, 2025, 12:52:00 »
Джастін Тімберлейк вам не подобається бо ви слухали його в навушниках.  8)

ну звісно, послухати той самий ОЕ в навушниках та сходити на їх концерт це різний досвід. так само і кіно, подивитися в Аймакс чи в 3Д і дома по телевізору, це також різний досвід. так, слова пісні не стануть іншими, сюжет фільму теж іншим не стане. але сприйняття, так, буде різним. можна ще камріп скачати та глянути на телефоні, буде третій тип досвіду.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4504 : Серпень 11, 2025, 13:00:03 »
це як я Аватара дивився, в аймакс не потрапив, бо неможливо було квитки узяти. подивився вдома, в мене був на той час (2009) фуллхд Самсунг 40 дюймів, тобто плюс мінус непоганий варіант для дому. подивився, сказав ну таке, не зовсім зрозуміло, чому весь галас. а потім через рік його знов почали в Блокбастері показувати в аймакс. і я нарешті узяв квитки і тоді зрозумів, чому ж дійсно весь галас. так само з останнього точно можу сказати про Топ Ган та Ф1 - Аймакс дає абсолютно інший досвід, вдома на тєлікє це буде ну типу норм, місцями прикольно, а в кіно ти прям тримаєшся за крісло бо вау звук та картинка величезна.

Offline Mike123

« Reply #4505 : Серпень 11, 2025, 13:30:35 »
це тому що ти скачав і подивився на тєліку.
Бо я не ходжу у кіно під час війни. Одного разу поцілувати двері було достатньо. Я вже навіть не пам'ятаю, чи дивився я хоч один юрасік в кінотеатрі. Якщо там щось цікаве є, то я мабуть це пробачу. А якщо нема, то тоді тільки попкорн їсти, може хоч він допоможе.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4506 : Серпень 11, 2025, 14:09:22 »
подивився, сказав ну таке, не зовсім зрозуміло, чому весь галас
Бо першій фільм в 3д. Все.
Гарне кіно зайде і на ноуті. Великий екран, звичайно, краще, але це не обов'язково. Є - чудово, нема - що робити, дивимось на чому є.
А для людині-павука 6, так, треба аймакс.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4507 : Серпень 11, 2025, 14:26:41 »
це тому що ти скачав і подивився на тєліку.
Бо я не ходжу у кіно під час війни. Одного разу поцілувати двері було достатньо. Я вже навіть не пам'ятаю, чи дивився я хоч один юрасік в кінотеатрі. Якщо там щось цікаве є, то я мабуть це пробачу. А якщо нема, то тоді тільки попкорн їсти, може хоч він допоможе.

наступній частині бути, то ж будемо сподіватися, що ще сходиш.
‘Jurassic World Rebirth’ Tops $800 Million Worldwide.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4508 : Серпень 11, 2025, 17:10:43 »
В принципі, за жанр можна бути спокійним. Є Джордан Піл, є ці австралійські брати новатори, Креггер, я вважаю зміг, хоча з такої преамбули як в трейлері, можна було накрутити більше.

Я бы добавил к этому списку (с некоторыми оговорками):

- Ари Астер (Hereditary, Midsommar). Шок, сенсация, эпатация буржуа главным образом, но довольно эффективная.
- Тай Уест (трилогия X/Pearl/MaXXXine). Интересные местами стилизации под кино периода, в котором происходит действие.
- Брэндон Кроненберг (Possessor, Infinity Pool). Сын того самого Кроненберга, явно что-то унаследовавший от папы. Своеобразный, оставяющий след хоррор.

І, звісно, Еггерс, який зараз пиляє Вервольфа.

Эггерс это голова. Я очень люблю "Ведьму" и "Маяк" (The Northman, правда, не оставил в памяти никакого следа). Когда я прочитал, что снимается римейк "Носферату", я грязно выругался, но дочитав до имени Эггерса, заколебался - у него, пожалуй, есть шанс сделать что-то стоящее. В принципе, так и оказалось. Отличный фильм, невероятно красивый, и с более осмысленным и продуманным сюжетом, чем в оригинале 1922 года и римейке 1979 Вернера Херцога, сюжет которых в свою очередь, на мой взгляд, более драматичен и сфокусирован, чем изначальныйсюжет Дракулы.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4509 : Серпень 11, 2025, 17:22:19 »

Я бы добавил к этому списку (с некоторыми оговорками):

- Ари Астер (Hereditary, Midsommar). Шок, сенсация, эпатация буржуа главным образом, но довольно эффективная.
- Тай Уест (трилогия X/Pearl/MaXXXine). Интересные местами стилизации под кино периода, в котором происходит действие.
- Брэндон Кроненберг (Possessor, Infinity Pool). Сын того самого Кроненберга, явно что-то унаследовавший от папы. Своеобразный, оставяющий след хоррор.

О, точно, Мідсоммар дивився, це прям добре було, а ось Спадковість висить півроку в черзі, тепер точно подивлюся.
Максін так, всі три подивився, гарні слешери, друга частина найкраща, на мій погляд.
А ось про молодшого Кроненберга я навіть не чув, додам в плейлист.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4510 : Серпень 12, 2025, 20:55:55 »
ух Спадковість бомбічна, прям потім поліз почитати пояснення по сюжету від режисера, бо не все я одразу вкурив.
тільки що вийшов Еддінгтон від нього, зізнавайтеся, хто вже подивився, варте часу, бо він там тільки як продюсер.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4511 : Серпень 14, 2025, 18:42:58 »

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4512 : Серпень 18, 2025, 17:34:50 »
а ось і не гівно, отримав задоволення від перегляду
Мені було більш менш норм до фінальної біготні
Cпойлер
з крокозябрами мутантами. Отам я вже яксь втомилася від них.
. Проблема таких фільмів - не можуть вчасно зупинитись і в фіналі замість кульмінації думаєш коли воно вже закінчиться байдуже чим.
Як атракціон для сімейного перегляду - фільм класний. Але це якщо не сильно напружувати мозок, бо до сюжету купа питань. Діри там як у хорошому сирі - одна на одній.
Cпойлер
- Як ви поперлись брати кров у найбільших динозаврів у дикій природи і на всіх був один чи два стволи?
- Якщо там була резервація диких динозаврів, то чому там вільно плавають цивільні яхти?
- Навіщо було розбивати свій човен?
- Які претензії до главгада, що він не допоміг дівчинці, якщо всі і так стрибнули у воду?
- Нащо ви розділились якщо там заповідник диких небезпечних динозаврів? Приз тато року.
- Надувний плот/лодка - то суцільний фейспалм. Їх мав сжерти тірекс три рази.
- Куди ділась небезпека від морських динозаврів наприкінці?
- Куди через океан попрямувавли головні герої, якщо човен не виглядає великим і який там запас палива? На 5-10 годин?
- Човен простояв 30 років і він повністю заправлений та готовий до подорожі, серйозно?
- Не віддати зразки замовнику, який по умовах лору проводив тривалу розробку ліків, а віддати якимось нонейм-вченим, які його розроблять і пустять у продаж безкоштовно? Тим більш, я так розумію по лору, держави не проводять офіційно ці дослідження (можливо не бачили сенсу в цьому) і вхід на ту територію був під забороною.

Offline Mike123

« Reply #4513 : Серпень 18, 2025, 20:05:35 »
Cпойлер
- Як ви поперлись брати кров у найбільших динозаврів у дикій природи і на всіх був один чи два стволи?
-Мені здається, що в них буди стволи. Одного зжерли разом з крутим стволом. Інші на човні залишилися. Толку з тих стволів проти таких гігантів? Їм ці постріли до лампочки.
- Якщо там була резервація диких динозаврів, то чому там вільно плавають цивільні яхти?
  -Бо так цікавіше. Батька казав на питання: ти що, дурний? що вони вже так ходили. З ПАР до Америки. Ну а що? Зібрати всіх своїх дітей та попливти казна куди. Романтика.
- Навіщо було розбивати свій човен?
  -Так сталося, тікали від кракозяблів. І ці маленькі - амфібії.
- Які претензії до главгада, що він не допоміг дівчинці, якщо всі і так стрибнули у воду?
  -Бо він главгад, хотів щоб її кракозябли з'їли. Тоді ще ніхто не стрибав.
- Нащо ви розділились якщо там заповідник диких небезпечних динозаврів? Приз тато року.
 -Хто розділився? Діти з татом разом йшли. Ти фільм уважно дививися? Главгад кинув доньку. Її хлопець стрибнув за нею. Тато з сином - за ними. І випливли вони окремо від спецназу в іншому місці.
- Надувний плот/лодка - то суцільний фейспалм. Їх мав сжерти тірекс три рази.
 -Треба було продакт плейсмент замутити: наші човни міцніші за тірекса :).
- Куди ділась небезпека від морських динозаврів наприкінці?
  -Динозаври можуть плавати де завгодно, їм острів до лампочки, могли десь попливти далеко.
- Куди через океан попрямувавли головні герої, якщо човен не виглядає великим і який там запас палива? На 5-10 годин?
  -У закат. Можливо там купа островів поряд, чи якийсь зв'язок в човні знайшовся.
- Човен простояв 30 років і він повністю заправлений та готовий до подорожі, серйозно?
   -Мені здавалося, що не 30 а 2-3. З початку фільму показали, як дезіки вирвалися з лабораторії від обгортки зі снікерсу. Це було нещодавно.
- Не віддати зразки замовнику, який по умовах лору проводив тривалу розробку ліків, а віддати якимось нонейм-вченим, які його розроблять і пустять у продаж безкоштовно? Тим більш, я так розумію по лору, держави не проводять офіційно ці дослідження (можливо не бачили сенсу в цьому) і вхід на ту територію був під забороною.
   -Ну, треба ж щоб головні герої були гарними. З початку за гроші, а потім подарували якусь дурню всьому світові. Романтика :).

Online Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #4514 : Серпень 18, 2025, 21:08:11 »
Діри там як у хорошому сирі - одна на одній.
Cпойлер
Отож. Особливо деякі пункти дратували, якесь сплошне крайнє лівацтво і комунізм.

Не те шоб я чекала від таких фільмів чогось, але якось останнім часом воно кидається в очі і дратує.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4516 : Серпень 27, 2025, 21:11:00 »
Mike123 ну ти розклав :grin:
Нащо ви розділились якщо там заповідник диких небезпечних динозаврів? Приз тато року.
 -Хто розділився? Діти з татом разом йшли. Ти фільм уважно дививися? Главгад кинув доньку. Її хлопець стрибнув за нею. Тато з сином - за ними. І випливли вони окремо від спецназу в іншому місці.
Там човен пройшов невелику відстань, вибратись мали всі +- в одному місці на березі. Ну може кілометр туди-сюди. Було б логічніше татові з дітьми йти на з'єднання з групою, яка має підготовку та якесь снарядження, а не шаритись самим у джунглях.
Човен простояв 30 років і він повністю заправлений та готовий до подорожі, серйозно?
   -Мені здавалося, що не 30 а 2-3. З початку фільму показали, як дезіки вирвалися з лабораторії від обгортки зі снікерсу. Це було нещодавно.
Може неуважно дивився, наче 30 років. Може дійсно потрібно передивитись початок.
 -Ну, треба ж щоб головні герої були гарними. З початку за гроші, а потім подарували якусь дурню всьому світові. Романтика .
Та да.
Не те шоб я чекала від таких фільмів чогось, але якось останнім часом воно кидається в очі і дратує.
І я про те :)

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4517 : Серпень 27, 2025, 21:13:57 »
Я ще подивився тогорічного Носферату.
З моменту появи упиря не міг нормально сприймати цей жахастик, бо упир - вилитий чи то запорізький козак, чи то Тарас Григорович :sarcastic:
Кому цікаво міні-огляд на фільм на ютубі, можна замість фільму подивитись:

Offline Mike123

« Reply #4518 : Серпень 27, 2025, 22:07:19 »
Там човен пройшов невелику відстань, вибратись мали всі +- в одному місці на березі. Ну може кілометр туди-сюди. Було б логічніше татові з дітьми йти на з'єднання з групою, яка має підготовку та якесь снарядження, а не шаритись самим у джунглях.
Ну, то таке. По сценарію сім'я стрибнула/впала раніше і випливла в іншому місці. Ще й не знала, чи вижили всі останні з катеру чи ні. Тому це досить логічно, як для такої фільми.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
Ну, то таке. По сценарію сім'я стрибнула/впала раніше і випливла в іншому місці. Ще й не знала, чи вижили всі останні з катеру чи ні. Тому це досить логічно, як для такої фільми.
Добре, най буде :)
Все-таки фільм більше як атракціон для сімейного перегляду. Напруги першої частини і близько немає.
Проте багато скримерних звуків, як на мене.
Дівчину, з якою ми пішли в кіно, аж підкидувало на кріслі, коли раптом орав якийсь новий звір :sorry:

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4520 : Сьогодні в 09:41:43 »

Lucasfilm has announced the cast for Star Wars: Starfighter and released a first-look image showing Ryan Gosling’s character.

In June, it was reported that Gosling plays a character who “must protect his young nephew against evil pursuers.”

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.