- Як ви поперлись брати кров у найбільших динозаврів у дикій природи і на всіх був один чи два стволи?
-Мені здається, що в них буди стволи. Одного зжерли разом з крутим стволом. Інші на човні залишилися. Толку з тих стволів проти таких гігантів? Їм ці постріли до лампочки.
- Якщо там була резервація диких динозаврів, то чому там вільно плавають цивільні яхти?
-Бо так цікавіше. Батька казав на питання: ти що, дурний? що вони вже так ходили. З ПАР до Америки. Ну а що? Зібрати всіх своїх дітей та попливти казна куди. Романтика.
- Навіщо було розбивати свій човен?
-Так сталося, тікали від кракозяблів. І ці маленькі - амфібії.
- Які претензії до главгада, що він не допоміг дівчинці, якщо всі і так стрибнули у воду?
-Бо він главгад, хотів щоб її кракозябли з'їли. Тоді ще ніхто не стрибав.
- Нащо ви розділились якщо там заповідник диких небезпечних динозаврів? Приз тато року.
-Хто розділився? Діти з татом разом йшли. Ти фільм уважно дививися? Главгад кинув доньку. Її хлопець стрибнув за нею. Тато з сином - за ними. І випливли вони окремо від спецназу в іншому місці.
- Надувний плот/лодка - то суцільний фейспалм. Їх мав сжерти тірекс три рази.
-Треба було продакт плейсмент замутити: наші човни міцніші за тірекса

.
- Куди ділась небезпека від морських динозаврів наприкінці?
-Динозаври можуть плавати де завгодно, їм острів до лампочки, могли десь попливти далеко.
- Куди через океан попрямувавли головні герої, якщо човен не виглядає великим і який там запас палива? На 5-10 годин?
-У закат. Можливо там купа островів поряд, чи якийсь зв'язок в човні знайшовся.
- Човен простояв 30 років і він повністю заправлений та готовий до подорожі, серйозно?
-Мені здавалося, що не 30 а 2-3. З початку фільму показали, як дезіки вирвалися з лабораторії від обгортки зі снікерсу. Це було нещодавно.
- Не віддати зразки замовнику, який по умовах лору проводив тривалу розробку ліків, а віддати якимось нонейм-вченим, які його розроблять і пустять у продаж безкоштовно? Тим більш, я так розумію по лору, держави не проводять офіційно ці дослідження (можливо не бачили сенсу в цьому) і вхід на ту територію був під забороною.
-Ну, треба ж щоб головні герої були гарними. З початку за гроші, а потім подарували якусь дурню всьому світові. Романтика

.