Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4500 : Сьогодні в 11:46:19 »
а ось і не гівно, отримав задоволення від перегляду, звісно до перших двох частин там навіть нема куди братися, але цілком на рівні з останньою трилогією.
Ні, гівно :smile4:. Все таке передбачуване, що капець. Вже скоро буде тірекс. От зараз буде тірекс. От вже зараз-зараз буде тірекс. От вже ось-ось буде тірекс. Бам, тірекс!!!  Спить, сука :smile7:. Тірекса мало! Тірекс - це франшиза цієї франшизи. А не ось це непорозуміння з четвертого алієна. Якщо в нього стільки мізків - то навіщо воно таке тупе? Навіщо все кіно таке тупе? Воно якби для молодшого шкільного віку. Але людей їдять, тобто для більш доросліших. З юрассіка зробили звичайний жахастик. А це було не воно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4501 : Сьогодні в 12:34:17 »
а ось і не гівно, отримав задоволення від перегляду, звісно до перших двох частин там навіть нема куди братися, але цілком на рівні з останньою трилогією.
Ні, гівно :smile4:. Все таке передбачуване, що капець. Вже скоро буде тірекс. От зараз буде тірекс. От вже зараз-зараз буде тірекс. От вже ось-ось буде тірекс. Бам, тірекс!!!  Спить, сука :smile7:. Тірекса мало! Тірекс - це франшиза цієї франшизи. А не ось це непорозуміння з четвертого алієна. Якщо в нього стільки мізків - то навіщо воно таке тупе? Навіщо все кіно таке тупе? Воно якби для молодшого шкільного віку. Але людей їдять, тобто для більш доросліших. З юрассіка зробили звичайний жахастик. А це було не воно.

це тому що ти скачав і подивився на тєліку. а на великому екрані воно нормас цілком, перша половина фанова. от після тірекса, коли починається оці мутанти, ото гівно вже.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4502 : Сьогодні в 12:42:41 »
Джастін Тімберлейк вам не подобається бо ви слухали його в навушниках.  8)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4503 : Сьогодні в 12:52:00 »
Джастін Тімберлейк вам не подобається бо ви слухали його в навушниках.  8)

ну звісно, послухати той самий ОЕ в навушниках та сходити на їх концерт це різний досвід. так само і кіно, подивитися в Аймакс чи в 3Д і дома по телевізору, це також різний досвід. так, слова пісні не стануть іншими, сюжет фільму теж іншим не стане. але сприйняття, так, буде різним. можна ще камріп скачати та глянути на телефоні, буде третій тип досвіду.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4504 : Сьогодні в 13:00:03 »
це як я Аватара дивився, в аймакс не потрапив, бо неможливо було квитки узяти. подивився вдома, в мене був на той час (2009) фуллхд Самсунг 40 дюймів, тобто плюс мінус непоганий варіант для дому. подивився, сказав ну таке, не зовсім зрозуміло, чому весь галас. а потім через рік його знов почали в Блокбастері показувати в аймакс. і я нарешті узяв квитки і тоді зрозумів, чому ж дійсно весь галас. так само з останнього точно можу сказати про Топ Ган та Ф1 - Аймакс дає абсолютно інший досвід, вдома на тєлікє це буде ну типу норм, місцями прикольно, а в кіно ти прям тримаєшся за крісло бо вау звук та картинка величезна.

Offline Mike123

« Reply #4505 : Сьогодні в 13:30:35 »
це тому що ти скачав і подивився на тєліку.
Бо я не ходжу у кіно під час війни. Одного разу поцілувати двері було достатньо. Я вже навіть не пам'ятаю, чи дивився я хоч один юрасік в кінотеатрі. Якщо там щось цікаве є, то я мабуть це пробачу. А якщо нема, то тоді тільки попкорн їсти, може хоч він допоможе.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4506 : Сьогодні в 14:09:22 »
подивився, сказав ну таке, не зовсім зрозуміло, чому весь галас
Бо першій фільм в 3д. Все.
Гарне кіно зайде і на ноуті. Великий екран, звичайно, краще, але це не обов'язково. Є - чудово, нема - що робити, дивимось на чому є.
А для людині-павука 6, так, треба аймакс.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4507 : Сьогодні в 14:26:41 »
це тому що ти скачав і подивився на тєліку.
Бо я не ходжу у кіно під час війни. Одного разу поцілувати двері було достатньо. Я вже навіть не пам'ятаю, чи дивився я хоч один юрасік в кінотеатрі. Якщо там щось цікаве є, то я мабуть це пробачу. А якщо нема, то тоді тільки попкорн їсти, може хоч він допоможе.

наступній частині бути, то ж будемо сподіватися, що ще сходиш.
‘Jurassic World Rebirth’ Tops $800 Million Worldwide.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4508 : Сьогодні в 17:10:43 »
В принципі, за жанр можна бути спокійним. Є Джордан Піл, є ці австралійські брати новатори, Креггер, я вважаю зміг, хоча з такої преамбули як в трейлері, можна було накрутити більше.

Я бы добавил к этому списку (с некоторыми оговорками):

- Ари Астер (Hereditary, Midsommar). Шок, сенсация, эпатация буржуа главным образом, но довольно эффективная.
- Тай Уест (трилогия X/Pearl/MaXXXine). Интересные местами стилизации под кино периода, в котором происходит действие.
- Брэндон Кроненберг (Possessor, Infinity Pool). Сын того самого Кроненберга, явно что-то унаследовавший от папы. Своеобразный, оставяющий след хоррор.

І, звісно, Еггерс, який зараз пиляє Вервольфа.

Эггерс это голова. Я очень люблю "Ведьму" и "Маяк" (The Northman, правда, не оставил в памяти никакого следа). Когда я прочитал, что снимается римейк "Носферату", я грязно выругался, но дочитав до имени Эггерса, заколебался - у него, пожалуй, есть шанс сделать что-то стоящее. В принципе, так и оказалось. Отличный фильм, невероятно красивый, и с более осмысленным и продуманным сюжетом, чем в оригинале 1922 года и римейке 1979 Вернера Херцога, сюжет которых в свою очередь, на мой взгляд, более драматичен и сфокусирован, чем изначальныйсюжет Дракулы.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4509 : Сьогодні в 17:22:19 »

Я бы добавил к этому списку (с некоторыми оговорками):

- Ари Астер (Hereditary, Midsommar). Шок, сенсация, эпатация буржуа главным образом, но довольно эффективная.
- Тай Уест (трилогия X/Pearl/MaXXXine). Интересные местами стилизации под кино периода, в котором происходит действие.
- Брэндон Кроненберг (Possessor, Infinity Pool). Сын того самого Кроненберга, явно что-то унаследовавший от папы. Своеобразный, оставяющий след хоррор.

О, точно, Мідсоммар дивився, це прям добре було, а ось Спадковість висить півроку в черзі, тепер точно подивлюся.
Максін так, всі три подивився, гарні слешери, друга частина найкраща, на мій погляд.
А ось про молодшого Кроненберга я навіть не чув, додам в плейлист.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.