Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #3870 : Березень 13, 2023, 10:07:58 »
ну Оскар вже не перший рік гівнопремія. та шо там, як і всі інші премії, я коли переможців Г'юго та Неб'юли дивлюся, також плачу.
Фільм максимум для одноразового перегляду, то були такі собі Паразити, тепер це. ну, якщо зовсім не дивитися азійське кіно, то може і сподобається.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #3871 : Березень 13, 2023, 10:14:06 »
Фільм максимум для одноразового перегляду, то були такі собі Паразити, тепер це. ну, якщо зовсім не дивитися азійське кіно, то може і сподобається.
Паразити були непогані. Тобто, так, я азійське кіно не дивлюсь майже і мені сподобалось. Там була якась ідея, соціалка, цікаво було дивитися.

А "Все одразу..." це типу комікс-сай-фай. Розважальне кіно. Але голлівудські комікси і сай фай не номінують бо сноби, а якщо комікс азіатський то раптом найкраще кіно. При всій моїй симпатії по Мішель Йео. Їй Оскар заслуженний, на мою думку, не за сабж, а за "сукупністю заслуг".

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3872 : Березень 13, 2023, 10:26:40 »
так, Мішель мені подобається останні 30 років, мабуть ще з Поліцейської історії. це дійсно Оскар скоріше у визнання її ролі в кінематографі.
Паразити дійсно цікава перша частина, коли йде інфільтрація ніщебродів до тієї родини. а далі вже треш угар та содомія.
Кальмар був простим маркером на те, хто дивиться азійське кіно, а хто перший раз зіткнувся на хайпхвилі. Я й сам до азіатчини долучився на хайппотязі від Олдбоя в свій час.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3873 : Березень 13, 2023, 16:30:17 »
Останні роки я за "Оскаром" взагалі не слідкую. Кого номінували не читала. І коли сьогодні в новинах побачила про переможця, очам не повірила.
Минулого року оцю дурню якось подивилася, може комусь і зашло, та не мені.
Але щоб 7 призів за цю нісенітницю?  :facepalm:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3874 : Березень 13, 2023, 17:12:39 »
пробачте мені, але я скажу. раніше було краще :grin:

Offline Ash

« Reply #3875 : Березень 13, 2023, 17:12:47 »

Я  не вважаю себе  спецом  у царині конкурсних фільмів. Я лише  дещо розуміюся на жанрових. Якщо я щось не можу зрозуміти, то зазвичай шукаю, що кажуть  ті, хто в цьому розуміє та може пояснити. Іноді це допомогає мені зрозуміти. Іноді ні. Бо я не кінокритик та не кінознавець, я усього лише дещо обізнаний  у деяких напрямках споживач.  Навіть не синефіл. З того, що я дізналась, це досить складне, багатошарове, з великою кількістю посилань кіно. Не для середнього споживача. Як і багато інших конкурсних фільмів.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Rumor

« Reply #3876 : Березень 13, 2023, 17:18:20 »
Мне в этом кино соврешенно не понравилось высказыванием. Мама относилась к дочке всю жизнь по-скотски и катарсис в стиле "забудем все". Абьюзивные отношения в чистом виде.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3877 : Березень 13, 2023, 17:21:32 »

Я  не вважаю себе  спецом  у царині конкурсних фільмів. Я лише  дещо розуміюся на жанрових. Якщо я щось не можу зрозуміти, то зазвичай шукаю, що кажуть  ті, хто в цьому розуміє та може пояснити. Іноді це допомогає мені зрозуміти. Іноді ні. Бо я не кінокритик та не кінознавець, я усього лише дещо обізнаний  у деяких напрямках споживач.  Навіть не синефіл. З того, що я дізналась, це досить складне, багатошарове, з великою кількістю посилань кіно. Не для середнього споживача. Як і багато інших конкурсних фільмів.

ну ти подивись цей фільм, бо ролик ні разу не зробив цей фільм краще та не наповнив його якимись новими сенсами. а просто записати усіх у середніх споживачів та надати цьому прохідному кіно чогось, чого там немає - не найкраща ідея.
« Останнє редагування: Березень 13, 2023, 17:44:58 від Shannou »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3878 : Березень 13, 2023, 17:33:07 »
ладно, давайте я напишу. цей фільм про відносини мами та доньки. які знаходяться на грані, бо донька лесбійка, а в мами традиційна родина китайська, та ще й дідусь приїздить, якому вже років 100, саме тоді, коли донька хоче спробувати зробити камінаут. чоловік проходить фоном. і в такій іносказальній формі (китайські бійки на канатах, її чоловік герой з паралельних реальностей, і тд) мати переживає своє життя у вигляді а що б було б, якщо б я колись в житті зробила це, а тоді не зробила ось це. робиться мультивсесвіт варіативностей, та поки вона по ньому подорожує, донька віддаляється від неї в єдиному реальному світі. і наприкінці стає чудо і мама приймає свою доньку такою, як вона є, любов перемагає. все. всі глибокі сенси розкрив, вибачайте за спойлери.

Offline Ash

« Reply #3879 : Березень 13, 2023, 17:35:05 »
просто записати усіх у середніх споживачів та надати цьому прохідному кіно чогось, чого там немає - не найкраща ідея.
Вибач, а якщо я там знайду ідею? Тоді це буде для тебе щось важити? Думаю, що ні.
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3880 : Березень 13, 2023, 17:37:18 »
а щодо складне, багатошарове, з великою кількістю посилань - ви тільки почитайте, скільки всього фанати знайшли в  останньому Чужому Рідлі Скотта, скільки там шарів філософії про людину та творця, алюзій на поцілунок Іуди та тайну вечерю, питань до нашого права творити життя і забирати його, цитування Біблії та Корану. а насправді фільм нелогічне тупе гівно, яке перекреслює минулі частини :grin:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3881 : Березень 13, 2023, 17:39:41 »
просто записати усіх у середніх споживачів та надати цьому прохідному кіно чогось, чого там немає - не найкраща ідея.
Вибач, а якщо я там знайду ідею? Тоді це буде для тебе щось важити? Думаю, що ні.

ну ти отримаєш задоволення від перегляду, значить кіно того варте. бо судити про фільм по відосику, який до фільму відношення має дуже слабке, якось мені здається не зовсім правильно, якщо ти сам фільм не бачила. відосики дивляться, коли хочеться прояснити якісь моменти, які викликали питання, ну як я дивився розбір Тенет, щоб зрозуміти, хто як де та коли.

Offline Otrawa

« Reply #3882 : Березень 13, 2023, 17:41:31 »
Ну я нимношка синеман, и многие цитаты и тыды видела, и это мило, и сделано кино интересно, и оно, безусловно, стоит внимания. Но для меня лично, это симпатичный фильм с недоконца реализованным потенциалом, в десятку не бъет. Аш, пойду посмотрю видео, спасибо за ссыль.

Offline Otrawa

« Reply #3883 : Березень 13, 2023, 17:43:57 »
А, да, вот эта идея с нарезками и отсылками, и своеборазным юмором очень напоминало сериалы Холистическое агентство Дирка Джентли и Уборщик из будущего. И даже юмор в ту же сторону. Хотя именно цитат и отсылок на них в самом фильме нет.

Offline Ash

« Reply #3884 : Березень 13, 2023, 17:44:33 »
Ну я нимношка синеман, и многие цитаты и тыды видела, и это мило, и сделано кино интересно, и оно, безусловно, стоит внимания. Но для меня лично, это симпатичный фильм с недоконца реализованным потенциалом, в десятку не бъет. Аш, пойду посмотрю видео, спасибо за ссыль.
Специально для тебя еще одно. ) Я думаю, тебе понравится)
« Останнє редагування: Березень 13, 2023, 18:40:09 від Ash »
Одесса-это Украина.

Offline Otrawa

« Reply #3885 : Березень 13, 2023, 17:49:01 »
Спасибо. )
Это не подкаст о кино Даулета Жанайдарова и Всеволода Коршунова? Они забавно обсуждали, и мне все время хотелось перебивать и спорить, ааа. )))

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3886 : Березень 13, 2023, 17:49:17 »
Сімейні цінності в сучасному сенсі подаються через божевільний карикатурний калейдоскоп мультівсесвітів.
Мені було нудно.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ash

« Reply #3887 : Березень 13, 2023, 17:53:20 »
Спасибо. )
Это не подкаст о кино Даулета Жанайдарова и Всеволода Коршунова? Они забавно обсуждали, и мне все время хотелось перебивать и спорить, ааа. )))
Неть) Посмотри) Оно прикольное)
Одесса-это Украина.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3888 : Березень 13, 2023, 17:53:21 »
Думки розділилися діаметрально, або 1-2 або 9-10. то ж у фільмі дійсно щось є, але я з цими коментарями нижче погоджуюсь більше.

In what universe is a film starring Jamie Lee Curtis with hotdogs for fingers considered Oscar-worthy? The answer to that question seems to be 'this one', Everything Everywhere All At Once having been nominated in eleven categories at the 2023 Academy Awards. I'm beginning to wonder if I've somehow slipped into an alternate reality where a film's worth is measured by how quirky, irritating and baffling it is.

I believe that this film's success is down to viewers not wanting to admit that they don't 'get' it - "It's A24, and that means it's intellectual, and if I say I don't understand it everyone will think I am stupid". Well I think you're stupid for playing along.

So what's the film about? Well, Michelle Yeoh plays laundromat owner Evelyn Wang, who discovers that the universe is made up of infinite parallel realities, each one different, and that an evil force is attempting to... ah, who am I kidding? I can't sum up this film. I tried to follow the plot, but there's so much random crap crammed into the excruciatingly tedious 139 minutes, all edited so as to induce a migraine, that I soon found myself struggling, not just to understand the plot, but to stay watching till the end.

I get that the film is attempting to say something profound about life -- being happy with the choices that we have made, having no regrets, and accepting others for who they are -- but it's hard to give a toss about any of that when faced with such relentless codswallop.

Rant over, I'm off to try and find a universe where this film doesn't exist.

----

First let me start by saying that the acting is great, seriously, but it stops right there. The film on the other hand is the product of someone's random thoughts, badly edited, way over stretched scenes and ideas which repeat throughout the film over and over at random intervals. I have no problem with slow movies at all. I've seen "Moon", "2001", and many other "slow" movies, and I loved most of them. I love art in general, I love staring at great paintings, admiring sculptures, and reading a good book. This is not only a slow movie, but also one where every single idea is massaged over and over, and then massaged again, and when you think it is done being massaged, the director or editor massages it a few more times until you are so fed up with that idea and scene that you feel like leaving the theater. The movie is about love, care, and relationships, but other than that there is nothing deep or complex about the story. Alternate reality is not a new concept, yet the writer chooses to add too much complexity where it isn't needed, it makes the movie difficult to follow, especially due to the alternate reality / multiverses of the story.

While in the theater I heard many people laugh at some of the dumbest jokes, then I realized OK, this movie is targeted to an audience who enjoys these types of punch line jokes.

All in all I found this movie a complete disaster, hence the one start rating.

-----

Well, where to start? I'm going to try to be fair with my review but quite honestly, it's going to be difficult not to be flippant. The film is currently a Top 250 IMDb picture with an 8.2 rating, and rarely do I stray too far from the generally considered opinion, but this was just a chore to sit through. Not only that, but if you fell asleep for any length of time before it was over it wouldn't have made any difference at all, you wouldn't have missed a beat. In fact, the first time I saw 'The End' pop up on screen, it would have been okay with me.

What I can say perhaps in defense of the film is that it truly lives up to its name because it does try to be everything, everywhere, all at once. For me, not a good thing. It was as if you took any number of random ideas and concepts and threw them into a blender to see what came out. For example, green eggs and ham, Topo Gigio, e=mc squared, pineapple pizza, and squirrel nut zippers. See how easy it is? I can't tell you how many times I said to myself, 'Please God, let this be over'.

I guess I'd have to give credit to the film makers at least for an ambitious editing job with the picture's all too frequent scene changes and skip jumps from one thing to another. But I can't help but feel that the sentimental ending was supposed to help you forget what you just went through. And oddly enough, I was able to follow the main story line well enough, but it took forever to make its point, which if I had to summarize, would be:

Be kind - even if my review isn't.

Offline Otrawa

« Reply #3889 : Березень 13, 2023, 18:03:57 »
Спасибо. )
Неть) Посмотри) Оно прикольное)

Начала смотреть. Авторы сценария таки Даулет и Всеволод. )))

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3890 : Березень 13, 2023, 18:04:55 »
і ще цікаве, мабуть континентальний китаєць писав, але не певен. та чому саме цей фільм та навіщо дещо пояснює.

The most awarded movie of all time

I am Asian, I live in Asia and this is my honest review. My first movie review.

In 2022, AMPAS (the Academy of Motion Pictures Arts and Sciences) made Janet Yang their new president. A Chinese-American woman with big pull in the Asian cinema market.

In discussion with the thirty (30) member executive committee of AMPAS, she decided to have a big Asian diversity year for AMPAS at the 2023 Oscars. Yes folks, it is these thirty people who basically decide who will get Oscar nominations.

They searched and found one American made movie with a large Asian cast, a movie called 'Everything, Everywhere, All At Once'. They immediately jumped on it and nominated it for a record eleven Academy Awards. Basically everyone in the film, (except the janitor) is nominated. All nominations are solely to promote this Asian affirmative action agenda. In addition, AMPAS (and Hollywood) are desperately trying push the gay/lesbian lifestyle onto Asian families. I promise you that this will never work and will backfire drastically.

The Cast:

Michelle Yeoh - a 60 year old Malaysian actress who was in the movie 'Crouching Tiger, Hidden Dragon' back in 1999 and since then has done almost nothing. She was essentially handed an Academy Award this year.

Ke Huy Quan - A Vietnamese-American who was in one movie about 35 years ago, back in this disaster. He has been given virtually every award under the sun for this role.

Stephanie Hsu - A Chinese-American in her first movie, plays the role of an overweight lesbian and for it has been handed every award under the sun.

Jamie Lee Curtis - remember her from 'Trading Places' and 'A Fish Called Wanda' etc? Well she plays the role of an overweight lesbian and has received every nomination under the sun.

None of the above four do anything in the film that is deserving of recognition. Nothing.

The Film:

A thoroughly confusing, badly acted, terribly scripted set of scenes, that make absolutely no sense whatsoever. The movie is like watching a video game that you can't follow.

It is basically about an Asian couple and their lesbian daughter, who work in a dry cleaning store and . . . There is some martial arts . . . And well, that is about it. Oh yeah there is some martial arts again.

The movie was the worst I have ever seen with an Asian cast and to be honest it is actually quite insulting that AMPAS would choose this garbage to disingenuously praise Asians. We are not that stupid and we are also not that desperate.

For those of you who are interested in Asian movies and Asian culture, here are a few great movies I recommend:

Not One Less (1999), China Lust, Caution (2007), China Audition (1999), Japan Three Idiots (2009), India

There are many others, but sadly EEAAO is not one of them.

In conclusion, this was a tragic case of affirmative action gone wrong. Asians make great films in Asia, but putting them in some ridiculous Hollywood nonsense, giving them one thousand awards and fake praise all over the internet is not the way to open doors of opportunity for anyone. It just causes embarrassment for us, resentment for others and makes us Asians look like we are a charity case. Which we definitely are not.

Offline Ash

« Reply #3891 : Березень 13, 2023, 18:07:05 »
Авторы сценария таки Даулет и Всеволод. )))
Но там не только они). Плюс форма подачи.) Я ее нашла очаровательно-пост-модернистской).
Одесса-это Украина.

Offline Otrawa

« Reply #3892 : Березень 13, 2023, 18:07:58 »
Но там не только они).
Аш, это таки оно. Они взяли тот подкаст, что я слушала, визуализировали в этот ролик. Ну вот они там упоминают Кар Вая и Любовное настроение. Не согласна совершенно. Ни эстетически, ни визуально, ни киноязыково это не похоже на Кар Вая. Никак и вообще. Притянуто за уши, и общее только то, что там и там китайцы.

Offline Ash

« Reply #3893 : Березень 13, 2023, 18:09:30 »
Но там не только они).
Аш, это таки оно. Они взяли тот подкаст, что я слушала, визуализировали в этот ролик. Ну вот они там упоминают Кар Вая и Любовное настроение. Не согласна совершенно. Ни эстетически, ни визуально, ни киноязыково это не похоже на Кар Вая. Никак и вообще. Притянуто за уши, и общее только то, что там и там китайцы.
Кунгуров  у них в подкасте был? Как я понимаю , они попытались поиграть в свою мультивселенную).
Если был, то извини).

Одесса-это Украина.

Offline Otrawa

« Reply #3894 : Березень 13, 2023, 18:13:19 »
Я досмотрела до Кар Вая и это прям тот самый текст из подкаста. )))
Но вот они почему-то не говорят о китайском кино. Например, по монтажу, а так же совершенно запредельному трешовому юмору мне лично обсуждаемый фильм очень напоминает The Chinese Feast. Он вообще оторванный и сумасшедший. И да, китайский. 1995 года. Уверена, создатели Все-Везде его видели.

Offline Otrawa

« Reply #3895 : Березень 13, 2023, 18:17:47 »
Кунгуров  у них в подкасте был? Как я понимаю , они попытались поиграть в свою мультивселенную).
Если был, то извини).
Не помню! Я еще посмотрю. Я ж не наижжаю, ты шо! Спасибо за ссылку.

Offline Otrawa

« Reply #3896 : Березень 13, 2023, 18:22:54 »
Еще вот они говорят о Науке Сна Гондри. Ну и ладно, можно сказать, что есть сходство, потому что у Гондри там как бы коллажи из предметов, и в этом фильме тоже, но меня все равно не очень убеждает.
А когда они говорят о размытости кадров Кар Вая...ну этот метод много где был, так можно сюда и Блейд Раннера прикрутить. Там тоже такое есть, а так же колористика.

Offline Teagan

« Reply #3897 : Березень 13, 2023, 18:32:33 »
Я б нічого не мала проти цього масованого переможця, бо розумію що комплект ідеально оскарівський - азіатчина+ЛГБТ+сімейні цінності. І нічого не маю проти переліченого, були речі які мені цілком сподобалися, хоча супер креатив анальної пробки і пальців-сосисок оргазмуючих гірчицею не змогла оцінити. Але ж серед номінантів були шедевральні Банші Інішеріна. Фільм в якому ідеально все - діалоги, візуал, музика, багатошаровість і глибини, психологізм і акторська гра. Жодної, ЖОДНОЇ нагороди. Таке враження що академіки щось дуже дискримінують ірландців. Того року Белфаст теж проігнорували. Банші не просто головний снаб цього року, мабуть снаб десятиліття.

Оскар останніми роками звісно казна що, але іноді номінують реально круті речі і думаєш ну а раптом.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3898 : Березень 13, 2023, 18:37:13 »

я би просив тебе прибрати посилання на російський кінопоіск, який в нас забанено. я вже не буду пояснювати про накручування просмотрів, монетизацію, спонсорування ворога під час війни та інші нібито зрозумілі речі, бо з 2017 року діють санкції згідно рішення Ради національної безпеки і оборони України від «28» квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»

Offline Teagan

« Reply #3899 : Березень 13, 2023, 18:39:18 »
бо судити про фільм по відосику, який до фільму відношення має дуже слабке, якось мені здається не зовсім правильно, якщо ти сам фільм не бачила. відосики дивляться, коли хочеться прояснити якісь моменти, які викликали питання, ну як я дивився розбір Тенет, щоб зрозуміти, хто як де та коли.
Для мене було сюрпризом коли я дізналася що є люди які не дивляться фільми, бо в них часу нема, а дивляться відосики про них. Огляди-розгляди. І на основі
Cпойлер
(чужої думки!!!  :scare3:)
цього роблять висновки про кіно. І може навіть подивляться саме кіно якщо оглядач їм дуже порекомендує, але не факт. Для мене це шось абсолютно незрозуміле і недосяжне, бо огляди дивлюсь майже ніколи, а якщо й дивлюсь то після власного перегляду. Але такі люди є  :kos:

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.