Блимати лівим поворотником на колі може і за пдд, але дарма

. Бо періферійний зір дуже добре бачить миготіння, але не дуже бачить, куди. Якщо всі їдуть по колу і не миготять, то вони їдуть по колу. Якщо щось заміготіло, то це правий поворотник і авто треба з'їзджати з кола.
Я не знаю, наскільки це за правилами, але це найбільше безпечно. Бо зайве миготіння таке саме зло, як і зайві знаки. Відволікають увагу і звищують вірогідність дтп.
До миготіння, до речі. Стою сьогодні на світлофорі. За перехрестям, за 50 м до, на зустріч мені на вузький дорозі стоїть автобус, працює с пасажирами. Бусік поза автобусом вмикає лівий поворот, виїжджає на зустрічну смугу, обганяє автобуса, вмикає правий поворот і думає, що буде зара повертатися на свою смугу. Але в цей момент нам викається зелене світло. Бусік а) с правим поворотом б) з зустрічної смуги в) мені під колеса; здійснює лівий поворот, бо йому, виявляється, туди потрібно. Тому ви мені можете розповідати про пдд скільки завгодно. І можливо, у разі скоєння дтп, воно навіть десь працює. Але. При русі у місті тре дивитися не на поворотники, а на рух транспортного засобу. Бо куди воно їде і куди воно миготить це настільки часто різні речі, що нуйогонафік

.
PS1. У нас на двух стовпах пункт поліції і вони там завжди. Я не вмикаю лівий поворот на колі. Тільки правий, коли збираюся перестроюватися зі смуги на смугу, або зїзджати. За 23 роки мене жодного разу не зупинили за порушення пдд. Такі діла

.
PS2. Коли їздили у Грецію, побачили в Румунії цікавий приклад використання кіл. Вони там на кожному перехресті. Тобто, за 300 км Румунії кіл переїзджаєш, мабуть, більше сотні. Ніхто ніколи там не вмикав ліві повороти. Тільки праві на з'їзді.