Автор Тема: Политика в США

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Политика в США
« Reply #19530 : Травень 07, 2025, 11:21:02 »
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #19531 : Травень 08, 2025, 09:55:04 »
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #19532 : Травень 08, 2025, 10:01:01 »
С русней поведешься, у русни наберешься...

Американцы уронили второй за две недели исстребитель с авианосца в Красное море.
Так перший тупо звалився з палуби під час маневру корабля, це вже другий в болотному стилі топили.
Homo homini felis est.

Offline Eney

« Reply #19533 : Травень 08, 2025, 10:55:32 »
Цитувати (виділене)
Maria Popova
8 год  ·
Отже: US Army оголошує закритий конкурс серед підрядників та розробників. Задача - знайти технологічне рішення для конкретних операційних задач на полі бою, у тому числі із забезпечення Secure Communications and Networking.
US Army відправляє листа про умови та конкурсний процес.
І перше що бачить людина, яка відкриває листа, - це відкритий список із 492 імейлів адресатів цього листа.
Занавєс.
А ви кажете кібербезпека.
Усі імейли та імена на скріншоті замазані, бо я ж не пентагон, а відповідальна людина. Але саму відповідь одного з розробників щиро вважаю геніальною.
  https://www.facebook.com/maria.popova.jr/posts/pfbid02Czu46Lr2pz74Y8gwnz2HU1AGKhBU45ehM7FkGg8nLBEkpNi85d4SbTwbqS4Dgcail

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #19534 : Травень 08, 2025, 20:29:54 »
Цитувати (виділене)
Репортер: Ви щойно оголосили про нову кандидатку на посаду головного хірурга США

Вона не завершила ординатуру і не є практикуючим лікарем. Тож чи можете ви пояснити, чому ви обрали саме її найкращим лікарем Америки?

ТРАМП: Тому що Боббі Кеннеді вважав її фантастичною, вона висококваліфікована... Я її не знаю – тільки вчора зустрів її.

https://t.me/OstanniyCapitalist/42863
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19536 : Травень 11, 2025, 13:23:28 »
Тобто, щоденні брифінги фахівців рудому не потрібні. Досить того, що Тулсі своїми словами перекаже.
Цитувати (виділене)
Джерело:  Politico

Відтоді як Дональд Трамп став президентом у січні, він прослухав лише 12 доповідей представників розвідки в рамках “Щоденного брифінгу президента”.

Аналіз його публічного розкладу, проведений виданням, показує, що це значно менше порівняно з першим терміном його перебування на посаді.

Більшу частину свого першого терміну Трамп двічі на тиждень зустрічався з представниками розвідки для брифінгу, на якому розвідувальне співтовариство надавало резюме найактуальніших проблем національної безпеки, що стоять перед США.

Обмежена кількість брифінгів цього разу викликає занепокоєння серед чималої частини розвідувального співтовариства, яке й раніше були стурбовані таким підходом Трампа.

“На жаль, очевидно, що президент Трамп не цінує досвід і небезпечну роботу, яку щодня виконують наші розвідники, і, на жаль, це робить американський народ все більш вразливим до загроз, які ми мали б передбачити”, – зазначив сенатор Марк Ворнер, провідний демократ у Сенатському комітеті з питань розвідки.

Трамп викликає додаткове занепокоєння тим, що, за даними, ігнорує супровідний документ до брифінгу, так звану “книгу”, яку розвідка готує щодня для нього та його радників.

Брифінги вищого керівництва розвідки надають детальні оцінки глобальних криз, інформацію про засекречені операції за кордоном і факти про поточну ситуацію у світі.

Трамп отримав всього два особистих брифінги на місяць у січні, лютому та березні, а потім перейшов на більш регулярний ритм – один раз на тиждень у квітні та травні, відповідно до щоденного розкладу президента.

“Сенс існування розвідувальної служби з бюджетом у 80 мільярдів доларів полягає в тому, щоб інформувати президента, щоб запобігти стратегічним несподіванкам”, – сказав колишній аналітик ЦРУ.

Ключові радники Трампа з питань національної безпеки та посадовці адміністрації також отримують розвідувальні брифінги й можуть забезпечити, щоб критично важлива інформація доходила до президента.

За словами високопосадовців, Трамп отримує всю необхідну інформацію завдяки регулярному спілкуванню з керівниками розвідки.

“Президент постійно поінформований про секретні брифінги і регулярно підтримує зв’язок зі своєю командою національної безпеки”, – сказав речник Білого дому Девіс Інгл

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Online Minime

« Reply #19538 : Травень 12, 2025, 03:51:43 »
Биби, давай, поднатужся, я знаю, то сможешь...
Подари Оранжевой Свинье ДВА летающих дворца, и оба в золоте. Для ДВУХ Биби-лиотек Трампа  :smilie5:
А то, смотри, Трампик не сегодня завтра признает Иерусалим столицей Палестины...  :kos:

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19539 : Травень 12, 2025, 09:17:20 »
Биби, давай, поднатужся, я знаю, то сможешь...
Подари Оранжевой Свинье ДВА летающих дворца, и оба в золоте. Для ДВУХ Биби-лиотек Трампа 

Учитывая, что Биби еще не отсидел за прошлые коррупционные дела, и в данный момент под судом, это может быть несколько проблематично. Все-таки у нас пока еще не Катар. :grin:

А то, смотри, Трампик не сегодня завтра признает Иерусалим столицей Палестины... 

Шутить о Трампе это неблагодарное занятие, реальность догонит и опередит любую пародию.

Цитувати (виділене)
Дипломатические источники в Персидском заливе обсуждают, объявит ли Трамп о признании палестинского государства Соединенными Штатами.

Дипломатический источник из страны Персидского залива, отказавшийся назвать свое имя и раскрыть свою позицию, сообщил The Media Line: "Президент Дональд Трамп выступит с декларацией относительно Государства Палестина и его признания Америкой, и о том, что будет создано Палестинское государство без присутствия ХАМАСа".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19540 : Травень 12, 2025, 11:06:31 »
Для Трампа Fox News таке ж джерело кадрів, як для Зе Квартал95.
Цитувати (виділене)
Джерело: The Hollywood Reporter

Президент США Дональд Трамп призначив нинішню ведучу телеканалу Fox News Жанін Пірро, яка раніше працювала суддею, виконувачкою обов’язків федерального прокурора у Вашингтоні, округ Колумбія.

“Я радий оголосити, що суддя Жанін Пірро буде призначена тимчасовим прокурором США в окрузі Колумбія. Жанін має неймовірно високу кваліфікацію для цієї посади, і її вважають одним з найкращих окружних прокурорів в історії штату Нью-Йорк”, – прокоментував Трамп.

Зазначається, що нині Пірро є співведучою найпопулярнішого шоу післяобідньої програми “П’ятірка” на телеканалі Fox News.

Вона також по вихідних вела шоу “Правосуддя із суддею Жанін”.

Раніше Пірро була суддею, а потім обіймала посаду окружного прокурора в окрузі Вестчестер, штат Нью-Йорк.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #19541 : Травень 12, 2025, 11:19:58 »
Для Трампа Fox News таке ж джерело кадрів, як для Зе Квартал95.
Трошки різні причини: Зеленський сам був частиною Кварталу, а Трамп тупо нічим, де не про нього, не цікавиться, тож Fox це те, що він диввиться.
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19542 : Травень 14, 2025, 14:54:09 »
а ще вчора за чувака США давали 10 лямів нагороди.

Trump says his meeting with Ahmed al-Sharaa was great.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19543 : Травень 14, 2025, 15:16:55 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19544 : Травень 14, 2025, 18:01:57 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19546 : Травень 14, 2025, 21:31:30 »
Більше всього угораю з ізраільтян топивших за трумпа. З наших трумпистів теж, але вони вже поперевзувалися, навіть відосики поприбирали де за руду чмоню топили. 8)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19547 : Травень 15, 2025, 11:51:53 »
 :crazy:
Короткий виклад рудого мислення або як прикрити хуйла:
Навіщо путіну їхати в Стамбул, якщо я сказав, що не приїду? Але я б приїхав, якби приїхав він.

Online Minime

« Reply #19548 : Травень 15, 2025, 12:47:50 »
Більше всього угораю з ізраільтян топивших за трумпа.
Скажу честно, из израильтян-за-Трампа я знаю только одного - Нетаньяхера.
Видных про-израильских трампистов из США сионистов больше Папы Римского, например, знаю массу.
Опять же, мои американские и австралийские родственники для которых я был "черной овцой"  :grin: Теперь  "начинают разочаровываться". Аллилуйя, блин. Что еще сказать...

Вру, знаю одного израильского - Nathan из нашего форума. В остальном он был адекватен.

Offline Eney

« Reply #19549 : Травень 15, 2025, 12:48:20 »
... - А навіщо вам рот?
- А я в нього їм. (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19550 : Травень 15, 2025, 13:27:03 »
Остапа понесло.  :grin:
Рудий на американській базі в Катарі.

Цитувати (виділене)
Трамп заявив, що поверне під контроль США афганську авіабазу Баграм.
Цитувати (виділене)
Трамп заявив про бажання США "захопити" Сектор Гази і "зробити з неї зону свободи".

Offline Smoke

« Reply #19551 : Травень 15, 2025, 13:34:50 »
Трамп заявив про бажання США "захопити" Сектор Гази і "зробити з неї зону свободи".
У них уже в Гуантанамо есть зона свободы. Хватит и одной. Зона как зона.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19552 : Травень 15, 2025, 15:16:59 »
Більше всього угораю з ізраільтян топивших за трумпа. З наших трумпистів теж, але вони вже поперевзувалися, навіть відосики поприбирали де за руду чмоню топили.
Скажу честно, из израильтян-за-Трампа я знаю только одного - Нетаньяхера.

Израильтяне-за-Трампа, к сожалению, составляют большинство израильтян, на пике их количество доходило процентов до 70, сейчас, наверное, снизилось, неохота искать.

Я не знаю, честно, как к этому относиться. Причины этой любви абсолютно понятны - израильтяне истосковались по поддержке и пониманию. Израиль, при том, что это вполне ординарная страна, с ординарными проблемами, ординарными конфликтами, по меркам нашего региона не превышающими уровень шума, занимает в мире совершенно особое место как фокус абсолютно неадекватной ненависти, исходящей в основном как раз от тех, кого мы хотели бы видеть друзьями. Я каждый раз испытываю неловкость, когда распинаюсь о том, как мир несправедлив к Израилю, перед гражданами Украины, борющейся за выживание.
Cпойлер
Но это важный фактор, без которого невозможно понять, что заставляет израильтян так необдуманно бросаться в объятия любого, кто скажет им доброе слово. И да, грешен, учитывая все это, я с несколько большим пониманием отношусь к израильтянину, сдуру возлюбившему Трампа за то, что тот пообещал несправедливо шельмуемому Израилю понимание и поддержку, чем к американцу, который, живя в мирной, счастливой, богатой стране, решил спустить весь мир в унитаз, чтобы наказать либералов за черную русалочку. Я очень стараюсь сохранить остатки объективности, хотя, конечно, как израильтянин, я подвержен некоему пристрастию. Для проверки пробую представить себе альтернативную реальность, в которой Трамп, будучи точно такой же мразью, как в нашей, в силу какого-то щелчка в мозгу яростно поддерживает Украину. Осудил бы я украинцев-за-Трампа при таком раскладе? Нет конечно.

Меня поражает другое. Меня поражает, как много людей не видят ту огромную опасность, которую представляет для нас Трамп. Меня поражает, как много людей не понимает, что в выстроившемся вокруг нас благодаря Трампу аморальном, транзакционном мире, где рулит исключительно чистоган и право сильного, Израилю придется очень хреново. У нас, выражаясь гнусным языком Трампа и его лакеев, "нет карт". В мире, где нет добра и зла, нет справедливости, нет даже самых базисных интересов государства, а есть только гонор и жадность лидера самой сильной страны мира, наши враги, на порядки более богатые и не обремененные путами демократии, законности, общественных институтов, приобретают перед нами огромные преимущества. Что мы сможем этому противопоставить? Или произраильские поклонники Трампа сами верят в антисемитские сказки про какое-то могущественное и богатое еврейское лобби, еврейский контроль над СМИ и прочими институтами, которое позволит как-то манипулировать сумасшедшим придурком? Вы немного перепутали, это не мы, это Катар.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19553 : Травень 15, 2025, 15:52:40 »
Цитувати (виділене)
Репортер: Ви розчаровані рівнем делегації, яку росіяни відправили до Туреччини?

Трамп: Я нічого не знаю про російську делегацію. Я ні в чому не розчарований.

Нічого не станеться поки ми з путіним не зустрінемось.

І очевидно, що він не збирався йти. Він збирався піти, бо думав, що я піду.

Театр абсурду.
Якщо без твоєї з хуйлом зустрічі нічого не станеться, то навіщо було вимагати від України участі у прямих перемовинах?
Маразматик йобаний.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #19554 : Травень 15, 2025, 15:55:13 »
І головне, навіть якщо відбудеться зустріч рудого і плішового довбойобів, війна буде продовжуватись.
Тю, ля, а шо?

Offline Rumor

« Reply #19555 : Травень 15, 2025, 17:11:32 »
@Кошкер может им, как и нашим, просто и банально фашизм и расизм Трампа нравятся?Ну и что, что продаст всю Европу Китаю с Россией. Зато русалочка белая и никакой повестки.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19556 : Травень 15, 2025, 18:36:03 »
@Кошкер может им, как и нашим, просто и банально фашизм и расизм Трампа нравятся?Ну и что, что продаст всю Европу Китаю с Россией. Зато русалочка белая и никакой повестки.

Израильтянам? Такие есть, конечно, например, те, кто голосует за партию Бен-Гвира, нашу местную вариацию нациков. Но их не 70%. Среди израильтян, поддерживающих Трампа, есть и вменяемые в остальном центристы. Насколько я могу судить, повестка, русалочки и прочая мутотень здесь в гораздо меньшей мере владеет умами электората, чем безопасность, али экономика. ИМХО, культурные войны это в основном симптом бешенства с жиру Запада.

Offline Eney

« Reply #19557 : Травень 15, 2025, 19:19:56 »
Другий би надів шкарпетки під сандалі, а емір ні. І все для того, щоб поважний гість не отримав морально-психологічну травму.

Offline Teagan

« Reply #19558 : Травень 16, 2025, 00:01:51 »
я с несколько большим пониманием отношусь к израильтянину, сдуру возлюбившему Трампа за то, что тот пообещал несправедливо шельмуемому Израилю понимание и поддержку
Трумп дійсно мав більш приязне ставлення до Нетаньяху, стільчик підставляв, не чморив як Зеленського, що логічно давало ілюзію що ця особиста приязнь якось реалізується в політиці на користь Ізраілю. Електорат євангелістів знову ж таки, це реальний фундамент респів. Але ж виявилось що він взагалі послідовний лише в своїх неадекватних рухах, дружба дружбой, електорат пох все одно рухаємся до автократії, а в Катарі улесливі мужчини обіцяють бізінесс.

Online Minime

« Reply #19559 : Травень 16, 2025, 05:19:02 »
Хватит и одной. Зона как зона.
Нет! Не хватит!

"Величие Америки зонами прирастать будет!" (с) Дж. Вашингтон  :buba:

0 Користувачів і 16 Гостей дивляться цю тему.