Цитата: В.И.Лемминг від Березень 09, 2025, 14:12:19На хуя нам давати щось Трампу, щоб щось віддати хуйлу?взагалі не бачу жодного сенсу щось підписувати. бо вимоги будуть тільки збільшуватися, а карти в нього дійсно скінчилися, бо все що він може крім того, що зробив - це ввести проти нас санкції та постачати зброю Хуйлу, що остаточно обнулить його рейтинг, який і так вже летить.
На хуя нам давати щось Трампу, щоб щось віддати хуйлу?
очікувано Підор Маск звинуватив у ДДоС атаках Україну.
Я внес на рассмотрение резолюции, блокирующие миллиарды долларов на продажу наступательного оружия Израилю, и буду требовать голосования по этим законопроектам.
Мы должны защитить нашу 250-летнюю традицию быть демократическим лидером мира и не отворачиваться от борющейся страны, которая пытается защитить свой народ.
Irritable Orc"Трамп зарекомендовал себя как самый влиятельный президент нашего времени. Победы следуют одна за другой - и для президента Трампа это только начало", говорится в сообщении Белого дома.———Величайший мировой пидер!Но пугает то, что я верю, что это только начало. Вот это пугает сильно.
Трамп оголосив про нові мита проти Канади, згадавши про "омріяний 51-й штат
Цитувати (виділене)Трамп оголосив про нові мита проти Канади, згадавши про "омріяний 51-й штатhttps://espreso.tv/svit-tramp-ogolosiv-pro-novi-mita-proti-kanadi-zgadavshi-pro-omriyaniy-51-y-shtat
Tweet error (does not exist)
Білий дім перетворився на місце продажу авто з пробігом, Трамп намагається врятувати Теслу
I think he has been treated very unfairly.
це піздець, вибачтеhttps://x.com/unusual_whales/status/1899545109936353475
Тим часом Кіта Келлога відсторонено від роботи, пише Politico.
holy shit -- Trump was reading from a literal Tesla sales pitch, complete with pricing, during his White House event with Elon Musk.
Панове, якщо вже ви всі дружно пішли в хуітер
Панове, якщо вже ви всі дружно пішли в хуітер саме тоді коли я деактивував акаунт, то не могли б ви, якщо не важко, просто копіювати те чим вважаєте за потрібне поділитись? Я розумію що простіше кинути посилання (сам так робив), але половину з цього просто не видно. Якщо важко - то не треба звісно.
SergJant і 18 Гостей дивляться цю тему.