Автор Тема: Политика в США

Offline Кошкер

• Стать: Чоловіча
  • Израиль
Re: Политика в США
« Reply #19680 : Червень 11, 2025, 13:55:06 »
вони самі побіжуть здавати ту зброю, як тільки Трамп віддасть ЕО, скажуть, що тепер ми в надійних руках і зброя нам не треба, Трамп нас захистить.

Не удивлюсь. Абсолютно все, что они говорят, это вранье и лицемерие.

а взагалі нема різниці, бо тоді буде підарюга ще гірша, Венс ще й розумний, на жаль, тільки косить під дебіла, щоб не накликати гнів.

У меня есть все-таки подозрение, что хуйлолюбие этой власти в основном исходит от Трампа, и если он сойдет со сцены, оно может ослабеть.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19681 : Червень 11, 2025, 13:57:12 »

У меня есть все-таки подозрение, что хуйлолюбие этой власти в основном исходит от Трампа, и если он сойдет со сцены, оно может ослабеть.

не знаю, там вся адміністрація так чи інакше хуйлолюбці ще ті, деякі, як Тулсі, взагалі прямі кацапські активи.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19682 : Червень 11, 2025, 14:04:45 »
не знаю, там вся адміністрація так чи інакше хуйлолюбці ще ті, деякі, як Тулсі, взагалі прямі кацапські активи.
Ну так то все трамповские люди, они могут уйти вместе с ним. Не знаю, мне кажется, что эта иррациональная русофилия идет от в основном Трампа. Можно, конечно, придумать какие-то объяснения, лежащие вне психики Трампа (желание создать противовес либеральной Гейропе, скажем), но мне кажется, они вторичны.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19683 : Червень 11, 2025, 14:10:18 »
Ну так то все трамповские люди, они могут уйти вместе с ним. Не знаю, мне кажется, что эта иррациональная русофилия идет от в основном Трампа. Можно, конечно, придумать какие-то объяснения, лежащие вне психики Трампа (желание создать противовес либеральной Гейропе, скажем), но мне кажется, они вторичны.
ну для цього він все ж таки має стати п'ятим. а там подивимося. просто він реально вже дістав весь світ, кинув абсолютно всіх, кого міг кинути.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #19685 : Червень 11, 2025, 14:20:17 »
а взагалі нема різниці, бо тоді буде підарюга ще гірша, Венс ще й розумний, на жаль, тільки косить під дебіла, щоб не накликати гнів.
Він не має такої політичної ваги, як рудий. Навряд чи республіканці дозволили б йому свавільничати.
До речі, віце стає презом на весь термін, чи тільки до позачергових виборів?

Цитувати (виділене)
У суботу, 13 червня, у США заплановані масштабні акції протесту проти президента Дональда Трампа. Очікується, що участь у мітингу візьмуть мільйони людей. Про це інформує Axios.

Як зазначається, мітинги відбудуться як відповідь на військовий парад у Вашингтоні, організований до 79-річчя Трампа та 250-річчя армії США. Акція під назвою «Без королів» охопить понад 1800 міст у всіх 50 штатах, а також кілька країн за межами США.

Протести ініціювали понад 100 продемократичних громадських організацій, які оголосили 14 червня «шанс відобразити абсурдність режиму MAGA та клоунів». «Дональд Трамп хоче танки на вулицях та телевізійну демонстрацію домінування на свій день народження», – йдеться в заяві організаторів.

За даними медіа, вартість мітингу може сягнути до $45 млн, не враховуючи витрати на безпеку. Тим часом президент США попередив, що будь-які протести під час будуть зустрінуті з «дуже великою силою».

Паралельно відбудеться ще одна протестна кампанія «Вижени клоунів», організована Women’s March. Вже підтверджено понад 13 тис. учасників у 320 містах.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19686 : Червень 11, 2025, 14:23:46 »
Цитувати (виділене)
Tulsi Gabbard, Donald Trump’s director of national intelligence, fed the JFK files into an AI program, asking it to see if there was anything that should remain classified.

Отличная идея. Для того, чтобы это работало, нужно сначала скормить AI весь массив секретной информации, имеющейся в распоряжении государства, чтобы он знал, что секретно, а что нет. И я уже даже не удивлюсь, если окажется, что они это сделали.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19687 : Червень 11, 2025, 14:26:16 »

Він не має такої політичної ваги, як рудий. Навряд чи республіканці дозволили б йому свавільничати.
До речі, віце стає презом на весь термін, чи тільки до позачергових виборів?

в цьому і фішка, що на весь термін до наступних чергових.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19688 : Червень 11, 2025, 14:27:49 »
Цитувати (виділене)
Tulsi Gabbard, Donald Trump’s director of national intelligence, fed the JFK files into an AI program, asking it to see if there was anything that should remain classified.

Отличная идея. Для того, чтобы это работало, нужно сначала скормить AI весь массив секретной информации, имеющейся в распоряжении государства, чтобы он знал, что секретно, а что нет. И я уже даже не удивлюсь, если окажется, что они это сделали.

я навіть знаю, який це був АІ.

https://twitter.com/BernhardEngel_/status/1928033488420184450

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19690 : Вчора в 09:51:05 »
і, звісно ж, головний борець з мігрантами Міллер сам з родини мігрантів з Білорусі, які прибули в США на початку 20 сторіччя.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19691 : Вчора в 11:26:35 »
За великим рахунком в США всі нащадки мігрантів, за винятком індіанського населення.

(Згадалась моя колишня керівниця. Запізнююсь на роботу, вона йде прямо попереду мене, тобто теж запізнюється. Як тільки доходить до входу, повертається до мене і каже: "Ти запізнилася. Пояснюй.")
Логіка дій таж сама.

Offline Smoke

« Reply #19692 : Вчора в 12:11:15 »
За великим рахунком в США всі нащадки мігрантів, за винятком індіанського населення.
Вони теж нащадки мігрантів.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #19693 : Вчора в 13:34:18 »
і, звісно ж, головний борець з мігрантами Міллер сам з родини мігрантів з Білорусі, які прибули в США на початку 20 сторіччя.
Я видел ролик еще на первом сроке Трампа, что семья Миллера, по сути, отреклась от него.
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Teagan

« Reply #19694 : Вчора в 13:34:50 »
Трохи лякає що оця логіка "я тут раптом корінний а всі інші понаїхавші мігранти" дуже подібна до московської зверхності. В контексті сьогодення лякає подібність мінімум половини американців до рашистів за менталітетом і цінностями.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19695 : Вчора в 14:34:06 »
Вони теж нащадки мігрантів.

Как мы хорошо выучили на нашей шкуре, вопрос кто коренной народ, а кто мигрант безродный, решается в соответствии с доминирующей идеологией, и к истории имеет мало отношения. Например, в соответствии с превалирующим среди приличных людей мнением, арабы, решившие переселиться в подмандатную Палестину из Египта или Сирии после того, как евреи осушили там болота и вытравили малярию, это коренной народ Палестины, а евреи - мигранты и колонизаторы.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19696 : Вчора в 16:39:34 »
Трохи лякає що оця логіка "я тут раптом корінний а всі інші понаїхавші мігранти" дуже подібна до московської зверхності. В контексті сьогодення лякає подібність мінімум половини американців до рашистів за менталітетом і цінностями.
Ну я давно кажу що вата та мага це рідні брати, вони ментальні близнюки.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19697 : Вчора в 19:55:43 »

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19698 : Вчора в 20:14:41 »
Цитувати (виділене)
Трамп «не зовсім при собі», каже Ньюсом на тлі боротьби в Лос-Анджелесі

Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом конфліктує з Дональдом Трампом через федералізацію та розгортання Національної гвардії в Каліфорнії після протестів проти депортації – та деяких заворушень – у Лос-Анджелесі. У епізоді «The Daily», опублікованому в четвер, демократ детально розповів про свої розмови з Трампом минулих вихідних – розмови, щодо яких обидві сторони надали суперечливі відомості. Про це повідомляє Рolitico.

Як зазачає Ньюсом, вони мали суботню ранкову розмову,  під час якої Трамп нібито згадував Національну гвардію. Але Ньюсом засудив цю розповідь і назвав неправдивою. «Він збрехав, клянуся могилою моєї матері й батька», – сказав Ньюсом у подкасті The New York Times. «Я не жартую, коли кажу це. Він збрехав. Холоднокровний брехун».

Як тільки Трамп почав згадувати частини їхньої розмови пізніше того дня, Ньюсом стверджував, що це почало «турбувати мене на іншому рівні, що, можливо, він насправді вірив, що сказав ці речі», сказав він. «Він не зовсім при собі», – додав губернатор.

Нова лінія атаки від Ньюсома, який широко вважається головним претендентом на пост президента у 2028 році, з'являється після того, як він сказав Fox LA раніше цього тижня, що Трамп «не та сама людина, з якою я мав справу лише чотири роки тому, і він зараз нездатний навіть до послідовної думки. Він вигадує речі».

Мені вчора на ютьюбі підвернувся Портников, який теж стверджує, що Трамп минулої каденції і сьогодення - це різні за розумовим рівнем людини. Що зараз Трамп плутає слова, не закінчує речення, забуває, що казав.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19699 : Вчора в 20:15:57 »
це пізда

Скорее зовите Джейка Таппера, а то его книга о маразме Байдена провалилась, не покупают. А тут целая золотая жила, можно несколько томов написать. 

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #19700 : Сьогодні в 04:00:11 »
Я так понял, что Америчка строевым шагом пошла по пизде...
И ее Конституция-хуюция и все ее законы-хуйоны теперь не имеют ровно никакого значения.
А как же звездно-полосатые сопли Форест Гампа? Как же джадж, блин Джуди, я спрашиваю?!
А никак. Осталась одна надстройка "Wag The Dog" на базе "Idiocracy". Аллилуйя и аминь!  :down:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #19701 : Сьогодні в 09:17:30 »
А никак. Осталась одна надстройка "Wag The Dog" на базе "Idiocracy". Аллилуйя и аминь! 
Сталося чого давно бажали "шир-нар-маси": свято неслухняності в дитсадку. Бо ці дорослі надто багато собі дозволяли. А "надстройки" не буде скоро: навіть для такого божевілля потрібні вправні і навчені професіонали. Вони швидко зникнуть.
Homo homini felis est.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.