Автор Тема: Политика в США

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Политика в США
« Reply #18360 : Січень 22, 2025, 18:02:38 »
Трамп закликав путіна закінчити війну, інакше будуть накладені нові санкції і мита на всі товари з росії. Та перед цим довго зізнавався у коханні Хуйлу та расії.

Я збираюся зробити росії, чия економіка зазнає краху, і путіну велику послугу. Якщо ми не укладемо «угоду», і найближчим часом, у мене не буде іншого вибору, окрім як накласти високі податки, тарифи і санкції на все, що росія продає Сполученим Штатам та іншим країнам-учасницям. Далі буде тільки гірше.

I’m not looking to hurt Russia. I love the Russian people, and always had a very good relationship with President Putin - and this despite the Radical Left’s Russia, Russia, Russia HOAX. We must never forget that Russia helped us win the Second World War, losing almost 60,000,000 lives in the process. All of that being said, I’m going to do Russia, whose Economy is failing, and President Putin, a very big FAVOR. Settle now, and STOP this ridiculous War! IT’S ONLY GOING TO GET WORSE. If we don’t make a “deal,” and soon, I have no other choice but to put high levels of Taxes, Tariffs, and Sanctions on anything being sold by Russia to the United States, and various other participating countries. Let’s get this war, which never would have started if I were President, over with! We can do it the easy way, or the hard way - and the easy way is always better. It’s time to “MAKE A DEAL.” NO MORE LIVES SHOULD BE LOST!!!

хтось мав би спробувати пояснити цьому довбойобу, що це був Радянський Союз і одну з головних втрат в тій війні понесла саме Україна.

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #18361 : Січень 22, 2025, 18:47:14 »
Цитувати (виділене)
Sergey Fursa
25 хв  ·
Трамп висунув Путіну Ультиматум
Так, там спочатку було про любов до Росії, про 60 млн загиблих і інша нісенітниця
Але… Далі було «Але»… А ми ж знаємо, все, що написано до «але» немає жодного сенсу
Я хотів прийти, але дуже важливі справи відволікли мене
Я дуже хотів зробити домашнє завдання, але відімкнули світло
Я хотів не пити сьогодні, але….
Я люблю Росію, але якщо ти не підеш на угоду, я знищу твою економіку і заберу твій трон
Всі ревераси Путіну чи Росії чи руському народу, були до «Але». А після був ультиматум.
Або ти йдеш на угоду і відкидаєш свої тупі вимоги капітуляції, або я тебе порєшу. Буде тобі економічний колапс, санкції, тарифи та бо зна ще що. Не змушуй мене робити це, Володя. Бо ти знаєш, я психований і за себе не відповідаю. Тим більше, Володя, ти ж знаєш, що моїм спонсорам треба качати більше нафти, а на ринку місця немає, твій дружаня Сі угробив свою економіку і вона не хоче більше нафти, а тому щоб я качав більше, ти маєш качати менше, бо ти ж, знаєш, що моя собівартість вище твоєї і я не зможу з тобою конкурувати по ціні.
І такий підхід не може не подобатись. Особливо враховуючи сі очікування, які були від потенційного президенства Трампа.
Цікаво, звісно, як буде реагувати Путін. Він же пацан і має вести перемовини з позиції сили. А тут всі казки про потьомкінську дєрєвню російської економіки спустили в унітаз. Всі розповіді про Росію, яка може воювати нескінченно, перестали продаватися. Тепер скоріш продається інший бік, також не реалістичний, але інший, що за кілька місяців Росія рухне і хліба не буде. Ніякої позиції сили.
Що, невже знов витягне орєшнік і буде світ лякати ним і голою дупою?
Чи російська пропаганда напише тільки про те, що було до «але»?

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #18362 : Січень 23, 2025, 01:53:17 »
We must never forget that Russia helped us win the Second World War
Хуйло разорвет на ботоксные молекулы!  :grin:
Сказать честно "мы (США) победили во Второй мировой" - это типичное выражение для среднего американца.
"Гомер Симпсон своему британскому куму: "Мы спасли вашу задницу в Второй мировой!", Кум: "А мы вашу в Третьей!" (действие происходит в будущем).
Гомер: "Что было то было..."
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18363 : Січень 23, 2025, 18:41:46 »
Колись я вже таке бачив, тоді спрацювало відмінно.

Трамп закликав Саудівську Аравію знизити ціну на нафту.
«Я здивований, чому вони цього не зробили ще до виборів. Якби ціна знизилась, то війна росії проти України швидко б закінчилась. Поки ціни будуть високими, війна буде продовжуватись», — заявив Трамп під час онлайн-виступу на WEF.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #18364 : Січень 23, 2025, 21:22:49 »
Я здивований, чому вони цього не зробили ще до виборів.
Бо вони такі ж покидьки, як і ти, рижик.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #18365 : Січень 23, 2025, 22:29:45 »
Байден наче теж просив пару років тому і шось не допросився.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18366 : Січень 24, 2025, 09:53:38 »
«Я здивований, чому вони цього не зробили ще до виборів. Якби ціна знизилась, то війна росії проти України швидко б закінчилась. Поки ціни будуть високими, війна буде продовжуватись», — заявив Трамп під час онлайн-виступу на WEF.
А я удивлена, что Трамп удивлен. Он же бизнесмен, вроде, а не долбоёб.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Rumor

« Reply #18367 : Січень 24, 2025, 10:13:49 »
Трамп никогда не был успешным бизнесменом. Если не считать за бизнес папины связи и аферы с недвижимостью.

Offline Smoke

« Reply #18368 : Січень 24, 2025, 10:27:31 »
Байден наче теж просив пару років тому і шось не допросився.
„Доброе слово и пистолет  действуют лучше чем просто доброе слово“
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #18369 : Січень 24, 2025, 11:56:22 »
Але в пістолет Трамп теж не вміє. Вже з Кімом пробував.
Homo homini felis est.

Offline Teagan

« Reply #18370 : Січень 24, 2025, 12:13:59 »
А які в американців в принципі є пістолети (в смислі левериджі) проти саудитів? Типу, якшо ви не підвищите видобуток, то шо...?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18371 : Січень 24, 2025, 13:07:14 »
Там такий віце-президент, що пофіг, проживе Трамп 4 роки чи ні.
Трамп может прожить и больше 4 лет. Фокус в том, что он как и хуйло - там теперь пожизненно.

про це я і казав раніше, коли відповідав, скільки йому днів лишилося на посаді.

Трампу предложили разрешить избираться на третий срок

В конгресс США внесли резолюцию, которая в случае ее принятия позволит президенту Дональду Трампу переизбираться на третий срок, пишет (https://www.axios.com/2025/01/24/trump-third-term-republican-constitution-ogles) Axios. Инициатива, автором которой выступил республиканец Энди Оглз, предлагает изменить Конституцию США и увеличить число возможных сроков пребывания на высшем государственном посту до трех при условии, что кандидат не занимал должность президента два срока подряд.

«Крайне важно, чтобы мы предоставили президенту Трампу все ресурсы, необходимые для исправления катастрофического курса, выбранного администрацией [его предшественника Джо] Байдена», — говорится в заявлении Оглса. Как отмечает Axios, республиканец входит во фракцию «Свобода», которая поддерживает Трампа. Ранее он представил законопроект «Сделаем Гренландию снова великой» о поддержке конгрессом переговоров нового президента по поводу покупки Гренландии.

Некоторые демократы уже выступили против инициативы Оглса. Так, член палаты представителей Стивен Коэн отметил, что «двух сроков достаточно, чтобы любая страна погрузилась в хаос». Законодатель Бекка Балинт обратила внимание, что против Оглса может быть начато расследование по подозрению в мошенничестве при финансировании его предвыборной кампании, однако он «хотел бы, чтобы мы сосредоточились на том, какой он преданный подхалим Трампа».

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18372 : Січень 24, 2025, 14:19:19 »
А які в американців в принципі є пістолети (в смислі левериджі) проти саудитів? Типу, якшо ви не підвищите видобуток, то шо...?
Да не было там пистолета. Байден пытался материально заинтересовать. Увеличение добычи нефти и, тем самым, снижение доходов у саудитов в обмен на...Саудитов не заинтересовало предложение.
Бизнес, ничего личного никакой политики. Саудиты не идейные какие-нибудь. Ради демократии, должны пойти на соглашение. Нету там никакой демократии. И принципов нету, чистый бизнес.

Offline Teagan

« Reply #18373 : Січень 24, 2025, 14:40:46 »
Увеличение добычи нефти и, тем самым, снижение доходов у саудитов в обмен на...
В обмін на шо? Мені просто цікаво шо міг запропонувати Байден тоді чи Трамп зараз. Хоча б теоретично.
Ідейних зараз ніде нема, то понятно.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18374 : Січень 24, 2025, 14:44:35 »
Цитувати (виділене)
Трампу предложили разрешить избираться на третий срок
Не, ну впервые произнесенное звучит как лютая дичь. И все плюются от возмущения.
Но если дичь почаще произносить, да еще и разными устами, то дичь превращается в интересное предложение. И надо бы принять к сведению. А потом и рассмотреть предложение. И вот, пожалуйста, "Здравствуйте, мистер Президент-ампиратор, Ваше Величество".
Ихнем Величеством Трамп не станет, конечно. А вот следующий за ним президент Маск - вполне. На Трампе они только разгон возьмут.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18375 : Січень 24, 2025, 14:49:04 »
В обмін на шо?
Я не знаю, поэтому и поставила троеточие.

Мені просто цікаво шо міг запропонувати Байден
Переговоры не увенчались успехом. В прессу для общественной дискуссии не выносилось. Чего обсуждать, если все-равно предложение отклонено.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18376 : Січень 24, 2025, 14:59:14 »
Увеличение добычи нефти и, тем самым, снижение доходов у саудитов в обмен на...
В обмін на шо? Мені просто цікаво шо міг запропонувати Байден тоді чи Трамп зараз. Хоча б теоретично.
Ідейних зараз ніде нема, то понятно.

у 1986 запропонували якісь ніштякі

Shortly after that in 1986, William Casey, then Director of the US Central Intelligence Agency, went to Saudi Arabia. According to Ronald Reagan’s national security adviser Richard Allen, Casey negotiated with King Fahd what was to occur next. For the six previous years, the Saudi government has been restraining oil prices, sharply decreasing their petroleum extraction; but after Casey returned, in September 1985, Saudi Arabia started rapidly increasing its extraction – even though the prices were still low!
In four months, Saudi extraction rose from two million to 10 million barrels a day, and prices plummeted from $32 a barrel to $10. For the USSR’s economy - already accustomed to exorbitant incomes from its oil, this was a death blow. in 1986 alone, the USSR lost more than $20 billion (approximately 7.5% of the USSR’s annual income), and it already had a budget deficit.
But Saudi Arabia’s economy was also punished because of the low prices! Why did they do it? Allen’s opinion is that Casey offered the sheiks financial reparations in exchange for the move; this opinion is backed up by the fact that in 1986, 80% of Saudi oil was sold through Exxon, Mobil, Texaco, and Chevron – all American companies.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18377 : Січень 24, 2025, 15:14:37 »
але вже є й перші досягнення режиму (я ж вже можу використовувати слово "режим"?) Трампа
https://twitter.com/NYPDnews/status/1882627256721473667

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #18378 : Січень 24, 2025, 15:20:44 »
але вже є й перші досягнення режиму (я ж вже можу використовувати слово "режим"?) Трампа
https://twitter.com/NYPDnews/status/1882627256721473667
А чого зараз в НЙ стріляти, круті пацани зараз в Вашингтоні, їх дружбанів як раз випустили. :f1:
Homo homini felis est.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18379 : Січень 25, 2025, 08:52:25 »
Цитувати (виділене)
Пит Хегсет, ветеран и телеведущий, стал министром обороны США

Его обвиняют в пьянстве, сексуальном преследовании и растрате средств ветеранских организаций.

Сенаторы проголосовали:
✅ за - 50 (все респы)
⛔️ против - 50 (47 дема и 3 респа)

Один из проголосовавших против - бывший лидер республиканцев Митч МакКоннел.

В ситуации 50/50 финальное решение остается за вице-президентом. Джей Ди Вэнс проголосовал, естественно, за.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18380 : Січень 25, 2025, 20:12:38 »
Упс.  :smilie5:

Цитувати (виділене)
Глава Белого дома ограничила доступ Маска к Трампу и не разрешила ему открыть свой офис в Белом доме

Также она приказала, чтобы работники министерства, которое возглавит Маск отчитывались ей, а не по направлению Трампа. Сьюзен Уайлз — глава успешных избирательных компаний Трампа, её называют "Ледяной леди".

Она хочет уменьшить влияние Маска на президента и не допустить, чтобы Маск стал "сопрезидентом" страны.

Offline Eney

« Reply #18381 : Січень 28, 2025, 20:34:35 »
Цитувати (виділене)
Олексій Панич
6 год  ·
Це карикатура 1980-х років: "Світ в уявленні Рональда Рейгана". Подивіться дуже уважно, прочитайте всі написи і багато скандальних ідей Трампа вже не будуть здаватися вам нечувано новими. Навіть ідея переселення палестинців в Албанію. "Це ж було вже" (с).
P.S. В коментарі навів перелік разючих збігів.
https://www.facebook.com/oleksiy.panych/posts/pfbid09Errv9HBtcmsgEeTCeURqToHVnq68VKVZ2ohqU1KppqcPBDXefhJNDKRjpWEHjL7l

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #18382 : Січень 29, 2025, 10:04:57 »
Солонін та Собченко. Довго, але цікаво

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18383 : Січень 29, 2025, 12:06:57 »
"Єрмак" у спідниці, але без корупційної складової. Може це на краще.  ::)

Цитувати (виділене)
Глава апарату Дональда Трампа Сьюзі Уайлс, яку президент називає «льодяною леді», тепер контролює його телефонні дзвінки та розклад, — BILD

Вона разом із радниками обмежує доступ сторонніх осіб до президента та фільтрує інформацію, яка потрапляє в Білий дім і виходить із нього.

Раніше Трамп відповідав на дзвінки друзів і знайомих, приймаючи спонтанні рішення, які потім оголошував у Twitter. Тепер це припинено: жодних дзвінків від друзів по гольфу чи мільярдерів. Завдання Сьюзі Уайлс — уникнути хаосу, який панував у Білому домі під час першого терміну.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18384 : Січень 29, 2025, 13:11:09 »
 :popcorn:

Цитувати (виділене)
Американський федеральний суддя Лорен Аліхан тимчасово заблокував заморожування адміністрацією Трампа федеральних грантів і позик американським неприбутковим організаціям.
Про це повідомляє АР.

Відповідний наказ судді з'явився за кілька хвилин до того, як рішення Трампа мало набути чинності.

Судове обмеження, ухвалене у зв’язку з позовом неприбуткових організацій, які отримують федеральне фінансування, воно діятиме до 3 лютого.

Демократи назвали це рішення адміністрації Трампа свавільним і незаконним. Вони стверджують, що президент не має права в односторонньому порядку припиняти витрачати гроші, виділені Конгресом.

Буквально через кілька хвилин після рішення судді генеральні прокурори з округу Колумбія і 22 штатів, керівництво яких належить до Демпартії, подали власний позов, спрямований на те, щоб остаточно заблокувати рішення про припинення федерального фінансування.

"Немає сумнівів, що ця політика є безрозсудною, небезпечною, незаконною і неконституційною", - заявила генеральний прокурор штату Нью-Йорк Летиція Джеймс.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18385 : Січень 29, 2025, 13:29:06 »

Цитувати (виділене)
Глава апарату Дональда Трампа Сьюзі Уайлс, яку президент називає «льодяною леді», тепер контролює його телефонні дзвінки та розклад, — BILD

Вона разом із радниками обмежує доступ сторонніх осіб до президента та фільтрує інформацію, яка потрапляє в Білий дім і виходить із нього.

Раніше Трамп відповідав на дзвінки друзів і знайомих, приймаючи спонтанні рішення, які потім оголошував у Twitter. Тепер це припинено: жодних дзвінків від друзів по гольфу чи мільярдерів. Завдання Сьюзі Уайлс — уникнути хаосу, який панував у Білому домі під час першого терміну.

і Маск вже стає Богданом потроху, що радує, бо забагато фашистів соціопатів на квадратний метр території.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18386 : Січень 29, 2025, 14:59:24 »
бо забагато фашистів соціопатів на квадратний метр території.
Чи дослухаються?  :rolleyes2:
Цитувати (виділене)
Донька 35-го президента США Керолайн Кеннеді закликала сенаторів не затверджувати її кузена Роберта Кеннеді міністром охорони здоров'я, як це вирішив Трамп.

Керолайн назвала Роберта Кеннеді "хижаком", залежним від влади, пригадавши його наркозалежність і жорстоке поводження із тваринами, повідомляє CNN.

Також Керолайн Кеннеді заявила, що попри антивакцинаторську позицію її кузен насправді вакцинував своїх дітей.

"Я знаю Боббі все своє життя. Не дивно, що він тримає хижих птахів як домашніх улюбленців, адже сам Боббі – хижак. Я бачила, як його молодші брати і двоюрідні брати йшли за ним шляхом наркозалежності.

Його підвал, гараж, кімната в гуртожитку завжди були центром подій, де можна було придбати наркотики, і він любив хизуватися тим, як кладе курчат і мишей у блендер, щоб згодувати їх своїм яструбам. Часто це була збочена сцена відчаю і насильства", – розповіла жінка.

Хоч Керолайн зауважила, що Роберт зміг "витягнути себе з недуг", вона звинуватила його у подвійних стандартах і отриманні фінансової вигоди від своєї антивакцинаторської позиції.

"Хоча він може заохочувати молоде покоління відвідувати зустрічі анонімних алкоголіків, Боббі залежний від уваги та влади. Боббі живиться відчаєм батьків хворих дітей, вакцинуючи власних дітей і лицемірно відмовляючи інших батьків від вакцинації", – сказала вона.

Offline Teagan

« Reply #18387 : Січень 30, 2025, 12:41:50 »

Цитувати (виділене)

Хто б міг подумати, той самий мужлан-мізогін-гребзапуссі Трамп ставіть на чолі свого офісу жінку-контролера. Людина прогресу  :smilie5:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #18388 : Січень 30, 2025, 12:44:46 »
Солонін та Собченко. Довго, але цікаво

Собченко такий смішний. Так намагається переконати що корічневе від трампа то шоколад, аж пітніє.

Offline Teagan

« Reply #18389 : Січень 30, 2025, 12:48:48 »
Про те шо китайці випустили спизжену бесплатну версію чату жепете я дізналася з комедійного шоу. Взагалі не здивована, це було питання часу, і якшо чесно дуже пофіг. Моя реакція в принципі дуже близька до реакції ведучої  :smilie5:

"Як тільки американцям заборонили Тікток, через те що він краде дані, зявився і одразу потрапив в топ скачувань новий китайський продукт, який збирає взагалі всю інформацію і попереджає про це прямим текстом".

Не можу повірити шо чат GPT тратив роботу через ШІ

Вибачте але мені все рівно на роботів тому шо знаєте, люди взагалі то страшні і небезпечні

« Останнє редагування: Січень 30, 2025, 13:00:37 від Teagan »

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.