Mason Lemberg
·
Шановні мої американські діаспоряни, ось і настав той момент вашої персональної відповідальності, коли ігнорувати загрози для України, які несе трамп більше неможливо.
Ще позавчора можна було ігнорувати всі ці реверанси в бік путіна, його дружбу з усякими орбанами і іншою чортівнею, розказувати про хитрі плани, вірити в надприродні здібності цього старого брехливого чоловіка.
Вчора цьому настав край, коли трамп ОСОБИСТО і ОДНОЗНАЧНО, в рамках передвиборної кампанії, публічно, озвучив деталі цього плану, який є планом капітуляції і знищення України. Для більшої переконливості виборців він свідомо збрехав про знищену Україну, про дітей, які нібито воюють на фронті і в рази збрехав про суми допомоги Україні.
З цього моменту вам більше не вдасться позиціонувати себе українцем і голосувати за це створіння.
Бо глосуючи за це створіння - ви голосуєте за його програму, яка передбачає знищення України. Повторю: озвучену ОДНОЗНАЧНО і ОСОБИСТО кандидатом в президенти США.
Я переконаний, що кожен такий голос, відданий будь-яким громадянином США є злочином проти людства, людяності і проти самої держави США, яка надавала гарантії Україні, в момент знищення ядерної зброї. І ці гарантії точно не мали бути гарантіями знищення, окупації і геноциду, який втілений в плані трампа здати Україну на путінських умовах.
Для етнічного українця, який голосує за кандидата, програма якого передбачає знищення мільйонів українців, в тому числі родичів - це непозбувна ганьба на покоління, яка може зрівнятися хіба що з ганьбою тих, хто відбирав колоски в українських селян, свідомо прирікаючи їх на голодну смерть.
Тільки не забувайте, що імена цих недолюдей загубилися в історії. Ваші ж імена в цифрову епоху не загубляться. І ваші діти й онуки пронесуть цю ганьбу після вас.
Жодні пояснення причин ніколи вас не виправдають, бо всі ці брехні, інколи можливо й аргументовані причини, не виправдають те, що ви свідомо обрали знищення мільйонів українців, знищення нації в центрі Європи на очах в усього світу, в умовах, коли до перемоги залишались кроки.
Ніщо і ніколи не виправдає цього.
Для тих, в кого "ідеологічні" мотиви, хто є "консерватором", "не любить геїв" тощо, хочу ще раз нагадати попередній абзац. А поряд з ним ще один факт - ви самі обрали цю ганьбу. Ви мали шанс обрати республіканця, консерватора, проукраїнського, сильну особу, наприклад, Пенса, але ви вибрали ганьбу і віру в діда-чарівника, від якого завжди смерділо кремлем.
Проте є і хороші новини: ще не пізно одуматись. Не треба голосувати за Харріс, просто не агітуйте і не голосуйте за кандидата, план якого передбачає знищення України.
Вважайте це моїм маніфестом до вас.
Бажаю вам щастя, здоров'я і одного дня відвідати квітучу країну вашої молодості, ваших батьків чи дідів. Можливо, я сподіваюсь, країну вашого майбутнього.
Країну, якій ви зараз, у цей вирішальний момент, дозволите вижити, просто не голосуючи за кандидата, який озвучив плани її знищення.