Автор Тема: Чепиножки

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
Re: Чепиножки
« Reply #210 : Червень 23, 2025, 12:17:01 »
Я часом пишу щось для європейських видань. За гроші, не буду брехать. Бо, треба ж якось жити, та щось їсти!
Европа до нас прихильна, вона нами захоплюється! Европа каже, що ми за всю свободу вільного світу.
Европа рефлексує. Їй цікаво, що ми про неї думаємо!
Так і питають: що ви думаєте про нас?
- Вам чесно сказать? питаю!
- Так, чесно, кажуть!
Я думаю, що ви сцикуни йобані, якщо чесно! Ви - коаліція сцикунів....
В кожній французькій церкві на стінах написані імена загиблих під час Першої світової війни. В кожному селі. В кожній церкві. Жан, Люк, П'єр...
Але в жодній французькій церкві не написані імена загиблих під час Другої світової!
А знате чого? Бо ви всралися! Ви навіть в підручниках про це не пишете. Бо вам стидно.
Ви не воювали під час Другої Світової! І якби не Черчилль, з вас би наробили мила. Шанель номер п'ять.
Ізраїль на тижні розхуячив всю ППО Ірану. Сам. Нікого не питаючи дозволу... І потім на Іран полетіли американські B-2, по два ярда за штуку, і кинули в ядерні реактори мирні глибинні бомби.
Ми ще не Ізраїль! Але ми ним будемо! Станемо! І всім тоді мало не покажеться...
"і ти колись боролась, мов Ізраїль, Україно моя"... Леся Українка!

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #211 : Червень 25, 2025, 10:45:51 »
Трамп полаяв Путіна трохи. І Ізраїль з Іраном.
Мороки дідові з тим білим світом...
Я йому співчуваю, якщо відверто. Це ж воно ото, бідне, встає кожного ранку, і кожного ранку має згадувати: хто я? де я? а це шо таке?
Прямо, як я...

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
« Reply #212 : Червень 25, 2025, 12:45:00 »
Помиляєтесь: воно кожного ранку знає, що воно найвеличніше і найрозумніше. З цього і виходить, пробираючись крізь день. І ніщо, що трапиться, не похитне нову впевненість наступного ранку.
Отаке просте щастя...
Homo homini felis est.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #213 : Червень 26, 2025, 13:10:47 »

Двадцять людей загинуло в Дніпрі.
А тиждень тому - двадцять у Києві.
А ще тиждень тому - двадцять у Запоріжжі.
І десять - у Одесі.
Я не сильно люблю Дніпро. Не знаю чого. Колись мені в Дніпрі подали картоплю з салом... То була велика помилка.
Я чоловік київський  і одеський, і навіть трохи харківський.
Але я люблю Дніпро. І ці двадцять смертей я пережив двадцять  разів наново.
Путін порушив віковічне табу, бо він дурний. Українців не можна вбивати просто так. Публічно, на люди.
Звісно, вони нас убивали завжди. Але - лагідно, не публічно.... Як Курбаса, Стуса і Зерова.
Я колись дружив з Дмитром Корчинським.
Дмитро казав: нам треба готуватися до війни з Росією!
- Та не пизди Дмитре, казав я Дмитрові. Не будемо ми ні з ким воювати.
- Вибач, Дмитре. Вибач...
Дмитро казав: коли ми воювали з Росією, ми гинули тисячами. Коли ми з Росією "дружили" - ми гинули мільйонами! Нам з ними дешевше воювати, ніж дружити...
Знаєте, що я думаю?
Ми переможемо у цій віковічній війні!
Ми - переможемо!
 В мене  немає ніякої серйозної аналітики на цей випадок. Я просто так собою відчуваю...
Щойно наді мною пролетіли аж чотири F-16...
На Схід, на Схід.
Це не якісь міфічні герої з давньої Греції. Просто хлопці.. 
В кожному літаку сидить зовсім молодий пацан. Йому років двадцять пʼять, або - тридцять. Він - цар неба!
В кожному тому літаку сидять наші сини. Уявіть собі?!  Їхні матері чекають їх додому і варять вареники з полуницею. Вони просто хлопці. Вони просто матері…
Удачі вам, хлопці! Удачі!

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #214 : Вчора в 06:06:33 »
Цікаво, чи не забуде Трамп за ніч про ті «нищівні санкції» проти Росії. Там -  хороші санкції.
І те, що Росія хорохориться, нібито їм до жопи всякі санкції, так вона завжди хорохорилась не по ділу.
"А нам всьо равно!" - то годиться для Юрія Нікуліна й радянських комедій про "брильянтову руку", але не для реалій...
В 1905 році, після жахливої й катастрофічної поразки російського флоту під Цусімою, цар Микола ІІ дав наказ своїй переговорній групі: «Родной земли – ни пяди». Тіпа, укладайте угоду на найвигідніших для Росії умовах.
Але навіть Сергій Вітте, тодішній прем’єр імперії, розумів, що все це повне фуфло і понти дешеві.
В Портсмуті, на переговорах, Росія втратила весь свій Далекий схід, і право на тримання флоту на Тихому океані. Царська Росія загинула не в 1917, а в 1905-му.
А цар Микола ІІ закінчив тим, що… Ну, ви знаєте, чим він закінчив…
Я колись летів у Токіо з Хельсінкі. Летів повз усю Росію. Ви собі не уявляєте, яке воно здоровенне і необ’ятне. Цілу ніч, 11 годин ти летиш над цими просторами…. А воно – все Росія, й Росія.
Перемогти Росію справді важко. Але її можна «зцідить» потроху спільними зусиллями притомного світу.
Хоч і не так швидко, як нам би того хотілося

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.