Автор Тема: Что там у ...?

Offline Milena

Re: Что там у ...?
« Reply #2490 : Жовтень 07, 2025, 19:39:09 »
Більшість з них - балакучі проносники.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #2491 : Жовтень 07, 2025, 20:17:11 »
 Я колись теж робив цю помилку, думав що журналіст це щось особливе, ну, як в кіно, дізнається правду і сміливо пише про це з ризиком для себе. Чи принаймні почувши якусь новину перевіряє чи це не фейк, а не летить "срачновномер брекйиннос!!!"
 Тепер я розумію що журналіст це звичайна робота, ну, як плиточник чи мебляр. Бажаєте шафу - зробимо шафу. Тре столик - зробимо столик. Так інкрустація під золото по мармуру це тупо і несмак, але якщо заказчик платить, чому ні?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2492 : Жовтень 07, 2025, 21:52:31 »
Я колись думав, що у нас джинса і Сірожа Лещенко, а ось в США поважні видання зі сторічною історією, надійними джерелами та взагалі повний пулітцер.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #2493 : Вчора в 09:15:24 »
Я колись думав, що у нас джинса і Сірожа Лещенко, а ось в США поважні видання зі сторічною історією, надійними джерелами та взагалі повний пулітцер.

Аналогичная фигня. Даже стыдно вспоминать, насколько еще недавно я искренне верил в эту глупую сказочку про правдивую и объективную западную журналистику. Пока на своей шкуре не ощутишь тупую и лживую пропаганду этих пулитцеров, живешь в мире эльфов и фей.

Offline Smoke

« Reply #2494 : Вчора в 14:13:30 »
Честно говоря, у меня прозрение настало во время миграционного кризиса 2015 года, потом в 2018 году в хваленом Шпигеле был скандал с журналистом-лауреатом множества премий, когда вышло, что он просто выдумывал факты для того, чтобы статьи лучше читались. Но после 7 октября 2023 что-то изменилось качественно. Вся "либеральная" журналистика просто сорвалась с цепи.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.