Одесситы, весна?
Холодно .
Та ни!
У Львові від вітру обвалився балкон «штабу ДСНС», – соцмережіУ Львові через сильний вітер обсипалася штукатурка і відвалився кусок балкону.Про це інформує на сторінці «Варта-1» у Фейсбук активіст Ігор Зінкевич.Кусок балкону відвалився за адресою вул. Шевченка, 90. За цією адресою розташований «штаб ДСНС». Саме «НП» відбулося вчора о 23:45.«17.02.2016 о 23:45. По вул. Шевченка 90 (штаб МЧС) обсипалась штукатурка і відвалилось кусок балкона із-за сильного вітру. В ряйоні Янівського кладовища дуже сильний вітер будьте обережні», – йдеться у повідомленні.
Погода дещо дурнувата.Во первых, минус 2. Во втоырх, нет солнца. Холодный ветер, дома температура уже 21, а было 23-24. Завтра снег обещают. Ну, и следующие выходные тоже не фонтан.
Февраль, минус два, ни ветра, ни гололеда. По-моему, отличная погода.
Цитата: Ellianna від Лютий 20, 2016, 21:58:51Февраль, минус два, ни ветра, ни гололеда. По-моему, отличная погода.Ну если с такой позиции смотреть...
снег пошел
Опять Майк прогневил богов.
Цитата: Kimy від Лютий 22, 2016, 00:34:45Выглянул в окно. Первая мысль - "Что за козлина поставил на мое место какую-то белую машину!"Вторая мысль - "Стоп! А где же моя, синяя?"*секунда паники*Потом дошло.
Выглянул в окно. Первая мысль - "Что за козлина поставил на мое место какую-то белую машину!"Вторая мысль - "Стоп! А где же моя, синяя?"*секунда паники*Потом дошло.
Сонце, +12, вітер.
Цитата: dlifua від Лютий 22, 2016, 11:40:39Сонце, +12, вітер.Ого. Была удивлена, что и у нас +10. Чувствуется на +7. Солнце с темными тучами еще не решили, кто главный.
Ыыы
Цитата: Кіндрат Калистратович від Лютий 22, 2016, 12:00:39ЫыыУвидев график, я был уверен, что в топике про корову нахожусь. Думаю, нифига себе рубль рванул. Но потом цифры заставили оглядеться по сторонам .
При бажанні цей графік до кацапогазпрому підв'язати можна.
Цитата: dlifua від Лютий 22, 2016, 12:10:04При бажанні цей графік до кацапогазпрому підв'язати можна.І яким чином? Що там в нього підіймається? В газпрому вже все на півшосту .
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.