А хрен его знает. Я его не понимаю. В душе.
Вода при этом рядом течет?
Прогнозики говорят, что через две недели будут дожди и погода, как осенью.И помидоры мои не вызреют.
Кто традиционно простыл в пик жары? риторически
А меня мучает вопрос, доживу ли я когда-нибудь до работающих кондиционеров в городском транспорте?
Цитата: ~Багира~ від Серпень 04, 2017, 14:38:12Кто традиционно простыл в пик жары? риторически Как?!
Потому как хватануть холодной водички - не фиг делать
Цитата: Ash від Серпень 05, 2017, 00:57:46Потому как хватануть холодной водички - не фиг делатьА, ну всё-таки водичка как-то объясняет.У меня на холодную водичку табу, как раз шоб горло вдруг не.Да и жажду она хуже утоляет.
Это какая-то катаклизьма.
Вот ехали в таком троллейбусе сегодня.
Цитата: Ellianna від Серпень 05, 2017, 07:51:32В Киеве снова пытается ливневый дождь идти. Гремит. Похоже, пик жары уже позади
В Киеве снова пытается ливневый дождь идти. Гремит. Похоже, пик жары уже позади
Журналісти вирішили замірити температуру в шести видах громадського транспорту Києва: тролейбусі, автобусі, маршрутному таксі, трамваї, метро та таксі. Перед початком експерименту на зупинці, на сонці, прилад зафіксував 45 градусів тепла.Людей у трамваї їхало небагато. Кондуктор Олександра, каже, що повідчиняла вікна, аби був протяг. Утім, коли дізнається, яка ж температура у вагоні – торопіє. "43 градуси, серйозно? У сауну не треба ходити", - дивується вона. У самої рецепт від спеки простий: пляшечка води в кишені та відкриті люки. Але що робити, коли комусь із пасажирів раптом стане зле – не знає. "Не було такого", - твердить жінка.Наступним полем дослідів був тролейбус. Пасажири кажуть, що рятуються від задухи водою і віялами. Контролер має своє ноу-хау. "По лінії є бювети. Ходимо вмиваємося", - каже він. Показаній приладом цифрі всі дивуються – 41 градус.На черзі автобуси. Водій розповідає, що його МАЗу вже 6 років, кондиціонер є тільки в кабіні водія, і те – зламаний. "Відкриваємо кватирки", - каже Віктор. Попри відчинені вікна та люки, у салоні фіксується 44 градуси тепла та страшенна задуха. У столиці працюють близько сотні автобусів із кондиціонерами. Там і справді прохолодніше, хоча показник термометра – 38 градусів. Це – через двері, які постійно відчиняються та впускають розжарене сонцем вуличне повітря.У маршрутці стовпчик термометра повертається на позначку плюс 44. "Я думаю про роботу. Я про спеку не думаю", - зізнається водій.У метро на наземних станціях 42 за Цельсієм, під землею на кілька градусів холодніше. Пасажири їдуть із водою та віялами, а дехто навіть із пульвелизаторами, аби зволожувати повітря біля себе. Одна з киянок чітко пояснює, що потрібно робити, коли іншим стане зле від спеки. "Вилити води на обличчя, в затінок перенести, викликати швидку допомогу", - каже вона.Фінальний відрізок тесту журналісти проїздять на таксі, котре замовили за найдешевшим тарифом. Приїжджає авто без кондиціонера, у салоні 43 градуси тепла. Водій каже, що люди постійно нарікають. "Не так щоби скаржаться. Неприємно. Хочуть усі з кондиціонерами", - каже він.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Серпень 05, 2017, 07:41:22Это какая-то катаклизьма.Да лана, каждый год бывает. Вот эти +30 с утра я прекрасно запоминаю .
Почему никто из модельеров не скрестит одежду туарегов и сомбреро? Я б носил.
Я вчера задумчиво поглядывала на красивый троллейбус 4 маршрута, с мыслью, а не с кондиционером ли он. Надо ознакомиться с маршрутом, возможно, мне подойдет.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Серпень 05, 2017, 12:02:17Почему никто из модельеров не скрестит одежду туарегов и сомбреро? Я б носил.Та шо там скрещивать! Подтяжки к сомбреро прицепил- и готово!
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.