Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Херсон - обстріл зі ствольної артилерії та таки дронів. Пошкоджень зазнали приватні та багатоквартирні будинки, корпуси лікарні, сільгосптехніка, службовий та легковий автотранспорт. 1 загиблий, 7 поранених. Є відео, на яклму дрон цідеспрямовано переслідує автівку торгівця овочами, що зазнав серйозних поранень.
Одеса- атака на передмістя поблизу ринку. 3 постраждалих.Пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема, газогін. Частина мешканців буде без газопостачання орієнтовно тиждень.
Суми - атака  КАБ на житлові квартали, пошкоджені об'єкти інфраструктури та житловий будинок. Загинули 2 дівчаток 5 та 10 років та  літня жінка.
Чернігів - влучання в приватний будинок, пожежа.
Запоріжжя - атаки дронів. Пошкодження інфраструктури промислового об'єкта, приватного  будинку та автівки. 1 постраждалий. Вечірня атака КАБ, удар  по території дитячої обласної клінічної лікарні.На щастя, у момент повітряної тривоги, всі діти  разом із медиками перебували в укритті. Постраждалих немає.
Краматорськ - 2 КАБ, пошкоджено 6 багатоповерхових будинків, 2 заклади освіти, відділення банку, пошту, чотири торговельні об'єкти, вісім легкових автомобілів та інші об'єкти інфраструктури. Пожежа в багатоповерхівці. 24 постраждалих.
Вчора при атаці на склади  в Дніпрі був знищений склад ТМ "Ласунка". На деякий час це морозиво не буде надходити в продаж, заявляє керівництво.  Пошкоджено також  склад шоколаду Millennium .
« Останнє редагування: Вчора в 21:31:31 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14311 : Сьогодні в 11:25:38 »
В ніч на 5 серпня по Україні було запущено 24  «Іскандера-М», 4  «Циркон» / «Онікс» і 115 БПЛА. 98 БПЛА вдалося збити.

Київ тв Київщина. Бровари - знищено 2 логістичних центри "Епіцентра"і найбільший сортувальний центр Rozetka.Також виникли пожежі складських будівельу селах Велика Димерка, Квітневе та ін. Загинуло 14 людей, ще 27 отримали поранення. У столиці  зафіксовані пошкодження та пожежі у Голосіївському, Оболонському, Деснянському та Святошинському районах. Виникли пожежі в житлових будинках і складських приміщеннях,зокрема, пошкоджені логістичний центр мережі NOVUS та два розподільчі центри «Сільпо». У Голосіївському районі стався витік аміаку,  що був оперативно локалізований. Також знищено сортувальний центр Нової пошти в Києві. Масштаби руйнувань та кількість постраждалих уточнюються.
Харків - влучання по по цивільному підприємству в Новобаварському районі міста (5 постраждалих); у Холодногірському районі пошкодження приватних будинків та автівок, 2 постраждалих.
Запоріжжя: внаслідок вчорашньої атаки на дитячу лікарню зруйновані хирургичний та харчовий блоки. Зранку знову атаки на місто, поки що збивають. Пізніше Удар російського fpv пошкодив вантажівки та загоріласая відкрита територія на Хортиці.
« Останнє редагування: Сьогодні в 14:42:27 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14312 : Сьогодні в 14:51:05 »
В уфі знову яскрава ніч - палає промзона НПЗ, попередньо загоряння могло виникнути на установці каталітичного риформінгу комбінованої установки «Жекса».
Тульска обл., м. Алексин - логістичний хаб,один з найбільших розподільчих центрів  маркетплейсу «Wildberries», практично знищений.
Компанія FESCO, яка належить до найбільших транспортно-логістичних операторів росії, офіційно зупинила прийом нових заявок на морські вантажні перевезення в акваторії Чорного моря.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.