Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14160 : Червень 08, 2026, 08:29:43 »
За минулу ніч:
Війська РФ атакували чотири енергооб’єкти ДТЕК у Дніпропетровській області. Десятки тисяч родин залишилися без світла.
Під час обстрілу Харкова ворожий безпілотник поцілив у депо №5 компанії Нова пошта. Влучання відбулося в дах будівлі, через що спалахнула пожежа, а частина конструкцій обвалилася.
У Запоріжжі затримали відправника посилки, яка вибухнула в терміналі «Нової пошти» у Києві. Ним виявився 35-річний уродженець Донецької області, який нині проживає у Запоріжжі.
Запоріжжя - тільки що втручання дрона в маршрутку в спальному мікрорайоні. Під вечір - удар по зупинці транспорту у спальному районі. Пожежа, є загиблі.
https://t.me/forpost_zp/28623
Після повторної атаки кількість постраждалих - 23. Пошкоджено житловий будинок та залізничеу інфраструктуру
« Останнє редагування: Червень 08, 2026, 20:40:40 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14161 : Червень 08, 2026, 14:30:46 »
Українськими військовими в ніч на 7 червня була уражена нафтобаза "Семиколодезянська" в районі населеного пункту Леніне, що є одним із найбільших центрів зберігання та перевалки нафтопродуктів у східній частині Кримського півострова.
Ще один великий нафтоперевальний комплекс уражений в  районі Феодосії.
В Бєлгородській області уражено  пункт управління ФСБВ, у районі Свободного на окупованій території Донецької області - склад боєприпасів.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ще одна масована комбінована атаку на Україну вночі.

Харків та область-влучання  в Шевченківському та Холодногірському районах,пошкоджено багатоповерхові та приватні житлові будинки, адміністративні та виробничі приміщення, бізнес-центр, храм, автівки. За попередніми даними, постраждало 15 людей, з них двоє дітей.
Чугуєв -ракетні ударіив по Чугуєву, пошкоджено близько 8 багатоквартирних будинків, більше 10 приватних, автомобілі, гаражі, магазини та інші об'єкти цивільної інфраструктури.Загинули троє людей: двоє чоловіків та 22-річна вагітна жінка. Ще шестеро людей постраждали. У Чугуєві оголошено день скорботи.
Слов’янськ - закривають пологовий після авіаудару.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Чонгарський міст, що після ремонту попрацював на 1 смугу, знову пішов на відпочинок.
Асвабадітєлі спішно евакуюються з Кінзбурзької коси.
Четвєртиє суткі палає Усть-Лабінськ.
На території заводу Арсенал у Санкт-Петербурзі, на якому виробляють військову техніку.,стався потужний вибух, після якого виникла пожежа. Ну й Бєлгородщина задніх не пасе - повідомляють про  детонацію складу боєприпасів у місті Бєлов, пошкоджень зазнали адміністративна будівля, три багатоквартирні будинки та понад 20 приватних будинків. у 5 мешканок акубаротравми.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14164 : Сьогодні в 09:03:48 »
Знову масована нічна атака по Україні.
Харків - 26 ударів БПЛА.Холодногірський, Шевченківський та Київський райони - руйнування, пожежі, є постраждалі.
Одеса - Приморський район,пошкоджені 2 житловиі будинки, постраждала жінка та 2 дітей.
Запоріжжя - нічний обстріл приватного сектору, руйнування будинків, 1 постраждала. Ранок - повітряна битва, вибухи над усім містом. 1 дрон впав на зупинку транспорту біля лікарні. Рух перекрито

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14165 : Сьогодні в 09:16:19 »
Фламінго прилетів до Чебоксар, запалив фейєрверк на ВНДІР-Прогрес, який виробляє навігаційні системи для російських ракет і дроні. Місцеві здивовані, багато гарних відео.
Безпілотники відвідали Новокуйбишевський НПЗ, що єим із найбільших нафтопереробних комплексів Поволжя. У мережі з’явилися відео прольоту безпілотників та вибухів на території підприємства. Гори-гори ясно.
В результаті 3х вибухів У районі російського Кизилюрта в Дагестані стався прорив із наступним загорянням на магістральному газопроводі. Через аварію перекрили десятки кілометрів труби, а жителів найближчих будинків евакуювали.
Внаслідок двох результативних ударів по нафтобазі «Грушовая» в Новоросійську пошкоджено/знищено не менше ніж 10-15 резервуарів,  підтверджено горіння двох резервуарів з нафтою.
На нафтоперекачувальній станції "Красноармейск" у Саратовській області російської федерації підтверджено горіння двох резервуарів з нафтою об'ємом по 50 тис. м³ кожний.
На лінійній виробничо-диспетчерській станції "Красний Яр" у Волгоградській області таеож горить нафтовий резервуар.

В результаті спільної операції, яку провели 1-й корпус НГУ «Азов», ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, ЦСО «А»  та СБС , було знищено об'єкти критичної інфраструктури Маріупольського торговельного порту: електропідстанції, радіолокаційне обладнання, ремонтну інфраструктуру, башту управління та ємності з паливно-мастильними матеріалами, а також підсанкційний суховантаж «Lady Augusta», який є частиною тіньового флоту рф. Морський торговельний порт у Маріуполі повністю знеструмлений, а логістика російських військ суттєво ускладнена.

«Сегодня ночью БПЛА самолетного типа целенаправленно ударил по зданию Панорамы «Оборона Севастополя 1854–1855 гг.». Враг нанёс удар по объекту культурного наследия, по одному из главных символов Города-Героя. На месте продолжают работать 83 человека и 22 единицы техники спасательной службы Севастополя и МЧС России. Пожару присвоен 4-й ранг. Ситуация крайне сложная: уже сейчас понятно, что великий шедевр Франца Рубо практически уничтожен…», — написал назначенный РФ «губернатор» аннексированного Севастополя Михаил Развожаев". От не треба було наші музеї руйнувати і  Херсонес дерибанити! В мережі завивання, але пишуть, що панорама 4 роки була закрита під приводои реставрації. Чим оборона Севастополя завжди закінчувалася, воліють не згадувати.

« Останнє редагування: Сьогодні в 15:44:00 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #14166 : Сьогодні в 10:10:01 »
Фламінго прилетів до Чебоксар, запалив фейєрверк на ВНДІР-Прогрес

це дуже добра новина, він виробляє комети
«Комета» — это помехозащищенный навигационный блок (антенно-фидерная система), который выступает «мозгом» российских модулей планирования и коррекции (УМПК).
без них каби це просто залізяки.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline AVI

• Стать: Чоловіча
« Reply #14167 : Сьогодні в 14:15:16 »
Швець
Цитувати (виділене)
Сьогодні вибори до Ради Громадського Контролю НАБУ. І я прошу підтримати нашу коаліцію.

Рік тому корумпанти у владі атакували НАБУ та САП швидким кавалерійським наскоком. Більше такого ідіотизму не буде. Наступна атака буде більш підступною, більш прихованою, і, мабуть, буде мати більші шанси на успіх. Бо народ України видав НАБУ кредит уваги і довіри, і цей кредит доведеться виправдати. І існує купа варіантів, як не дати НАБУ і САП це зробити, навіть попри видатні результати їх роботи.

Більшість людей з нашого складу були в РГК НАБУ до і під час минулої атаки. І думаю, наші вимоги до НАБУ стати більш відкритими та прозорими, наші поради та дії, допомогли НАБУ підготуватися до атаки.

Мені хотілося б щоб РГК НАБУ і далі допомагала змінювати НАБУ, а не ставала інструментом впливу на НАБУ. Чи навіть інструментом атаки. Тому я прошу вас підтримати саме нас.

Коаліцію людей, які вже довели свою спроможність у найтемніші для НАБУ часи. Ми в собі впевнені, ми вистоїмо під любим тиском. Але саме для того, аби контроль був і за нами :), цього разу до нашого пулу ми запросили і учасників «Людей з картонками» та представників Незалежної Антикорупційної Комісії.

Оберіть будь ласка 15 з 15, бо було б дуже добре, щоб пройшли і нові люди, яких ми запросили. Пост з розширеними біографіями кандидатів я додам в каменти.

✔️ Список кандидатів:
1 АКСЬОНОВ Михайло
2 БЄГЛЄЦОВА Юлія
3 БІЛИЙ Михайло
6 ВАХНЕНКО Дмитро
7 ГАВРИЛЮК Юлія
14 КАЛЬНИЦЬКА Юлія
23 МИКИТЮК Антон
26 МОСКВІТІН Ігор
30 ПІВНЕНКО Володимир
32 ПРУДКОВСЬКИХ Віктор
37 ТРЕГУБ Олена
40 ЧИЖМАРЬ Василь
42 ШАРГОРОДСЬКИЙ Володимир
43 ШВЕЦЬ Антон
44 ШТАНКОВ Микита

Як проголосувати – покрокова інструкція (це не довго):

1. Перейдіть за посиланням https://voting.nabu.gov.ua/
2. У вкладці «Кандидати» ознайомтеся з кандидатами
3. Натисніть кнопку «Розпочати голосування».
4. Ознайомтеся та підтвердіть згоду, поставивши галочки у відповідні блоки. Після цього натисніть «Увійти через ID.GOV.UA»
5. Оберіть зручний спосіб авторизації.
6 При використанні BankID, оберіть зі списку банк.
7. Перевірте коректність даних та натисніть кнопку «Продовжити».
8: Оберіть 15 кандидатів та натисніть кнопку «Проголосувати».

Нагадую номери кандидатів, яких  прошу підтримати:
1,2, 3, 6, 7, 14, 23, 26, 30, 32, 37, 40, 42, 43, 44

І не забувайте написати + в каментах після голосування, ну і звісно зробити лайк та репост цього поста.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.