Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #11040 : Червень 12, 2024, 20:15:32 »
Навколо історіі зовсім різні, як і наше життя.
Товарищ сина пійшов до лав армії. Професор історії. Сказав, що не може більше сидіти вдома. В армії не служив, діабетік.
Знайома дівчина мобілізовалася. 1,5 року прослужила - звільнилася. Повернулася на свою роботу.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11041 : Червень 12, 2024, 20:21:54 »
а також вважав, що Зеленський за 4 роки розвалив всі військові спроможності України.
Треба віддати належне, Зе і його шапіто доклали багато зусиль, щоб не розчарувати бункерного.
Але щось пішло не так.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #11042 : Червень 12, 2024, 21:04:07 »

Щодо закриття ракетних пррограм. Аби вони працювали при Порошенку хоча б два-три роки, то на початок війни було б декілька десятків, а може й сотня-інша  тих самих Нептунів і тп озброєнь... А їх просто не було, одні зразки.
 Не готовився він до війни. Як і до виборів Президента.
Що завадило зЕ за три роки зробити сотні своїх ракет? Виробництво Порох запустив. Україна війшла в 5-ку країн с повним ціклом виробництва. Навіщо було все закривати?
я не виправдовую Зеленського, у нього була хибна політика примирення. Питання: де ракети від Порошенка?

Offline Eney

« Reply #11043 : Червень 12, 2024, 21:09:52 »
А я не сумніваюсь, що при Порошенку була б війна. Все було таке надуте, брехливе і корупційно-заточене, що війни просто не могло не бути. Можливо вона могла бути іншою, але точно повномасштабною.
До речі, любих друзів у Порошенка точно не менше, ніж у Зеленського.

Offline vano80

« Reply #11044 : Червень 12, 2024, 21:59:05 »

Щодо закриття ракетних пррограм. Аби вони працювали при Порошенку хоча б два-три роки, то на початок війни було б декілька десятків, а може й сотня-інша  тих самих Нептунів і тп озброєнь... А їх просто не було, одні зразки.
 Не готовився він до війни. Як і до виборів Президента.
Що завадило зЕ за три роки зробити сотні своїх ракет? Виробництво Порох запустив. Україна війшла в 5-ку країн с повним ціклом виробництва. Навіщо було все закривати?

Насколько я помню, в 19 году планировались сплошные испытания. По результатам которых может и можно было производить, а может и нет.
Чего там, за два года войны у нас, доблестные ракетчики уже построили фау-2, чтоб закрыть километров 300 радиуса?

Offline Eney

« Reply #11045 : Червень 12, 2024, 22:01:28 »
Щодо  ТЦК і мобілізації. Саме через те, що при Порошенку ніхто не займався питаннями мобілізаційного ресурсу, зараз маємо те, що маємо. Пиздець закладався і тоді теж.
ЗИ: про звільнення через атестацію ментів і їх подальше поновлення, думаю  балакати не варто. Це просто один із прийобів.

Offline Eney

« Reply #11046 : Червень 12, 2024, 22:09:57 »
Кадрова політика... Це ж просо пиздець з пиздеців. Просто возьму Полтаву, де БПП, потім "Солідарність" в мепії очолював українофоб і русофіл Матковський. Кому цікаво, гугль в допомогу.

Offline Mike123

« Reply #11047 : Червень 12, 2024, 22:13:28 »
Саме через те, що при Порошенку ніхто не займався питаннями мобілізаційного ресурсу, зараз маємо те, що маємо.
Саме тому я і не хочу із тобою спілкуватися. Бо це кончений передьорг. Маємо ми зараз те, що нацарював Зеленський. Порошенка можна вже трохи забувати. Зеленський був при абсолютній владі (яка, до речі, і не снилася Порошенку) три роки. І він не зробив нічого для посилення обороноздатності країни. Бо просто не вірив в "а то путін нападьот" А мобілізаційні реформи не можливі були навіть теоретично. Бо це неприємно для електорату та знижує привабливість найвеличнішого. Той, хто займеться оборонкою серйозно, гарантовано пролітає на наступних виборах. Бо 75 відсотків у нас такі самі президенти. Треба осторонь просто подивитися. Троє з чотирьох також відповідальні у тому, що ми зараз маємо.

Offline Eney

« Reply #11048 : Червень 12, 2024, 22:15:11 »
Я терпіти не можу Зеленського і його команду, але поки йде війна, буду вважати ворогами України усіх хто не вважає його тим, хто веде країну до перемоги. Чому? Та тому, що ви робите те, що робили Петлюра зі Скоропадським у свій час по відношенню друг до друга. От майже один в один.

Offline Eney

« Reply #11049 : Червень 12, 2024, 22:17:53 »
Що заважало 5 років президентства Порошенка займатися мобілізаційними питаннями? А ніхто ні тоді не займався, ні після нього.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #11050 : Червень 12, 2024, 22:47:06 »
Зеленський веде до перемоги. Було б смішно, якби не було так сумно (с)

Offline Eney

« Reply #11051 : Червень 12, 2024, 23:14:21 »
Сумно. І я так думаю, ніхто нічого не зрозуміє, як завжди. У всіх своя правда, як казав полковник Болбочан перед розстрілом

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #11052 : Червень 12, 2024, 23:24:06 »
Можна, звісно, ставити питання, чому під час каденції Порошенка не зробили більше, хоча могли. Але особисто мене, наприклад, наразі набагато більше цікавить питання, чому за 2,5 років каденції Зеленського до повномасштабки не зробили нічого. Якщо не вважати за "зробили" методичне приведення армії у стан 2013 року. Всі ж у курсі, що, наприклад, у 2021 році Міноборони під керівництвом Тарана взагалі не замовляло зимову форму? Що після посадки Марченка взагалі не замовлялися броніки? Вже не кажучи про сказане ротом "Ми могли би будувати армію, але тоді ми не могли би будувати дороги".

Звісно, тепер нам це чудовисько терпіти до кінця війни, бо зовсім уже зруйнувати владу ми собі дозволити не можемо, але якщо не копати діючих керманичів стосовно болючих питань, то ми так скоро знову до Хомчака з Тараном доїбемося, Мар'яна не дасть збрехати.

А кивати на попередників -- абсолютно безглузде заняття, бо повний президентський термін вже вийшов, Зеленський тепер сам для себе попередник.

Offline Eney

« Reply #11053 : Червень 12, 2024, 23:58:01 »
Якщо при попередникові щось не робилось, аб робилось на від'їбісь, то наступнику це приходиться піднімати з нуля. Коряво, але вже, як вміє і може. Я про мобілізаційну політику.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #11054 : Червень 13, 2024, 00:03:03 »
Якщо при попередникові щось не робилось, аб робилось на від'їбісь, то наступнику це приходиться піднімати з нуля. Коряво, але вже, як вміє і може. Я про мобілізаційну політику.
Ти ж про Порошенка зараз, правда?
А у Зеленського станом на сьогодні, як я вже сказала, попередник -- це Володимир Олександрович Зеленський, який відбув повний президентський термін. Мені дійсно дуже шкода, що йому так не пощастило з людиною, яка керувала країною з червня 2019-го по червень 2024-го.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11055 : Червень 13, 2024, 06:29:41 »
Тоді варто згадати, що попередником Порошенка був Янукович. І в якому стані наша армія була при ньому.

Offline Eney

« Reply #11056 : Червень 13, 2024, 07:21:39 »
Тоді варто згадати, що попередником Порошенка був Янукович. І в якому стані наша армія була при ньому.
Я не про армію, а про мобілізаційний резерв і роботу з ним. Бо винен в його занепаді тільки Зеленський і прийшов час його поміняти на того, хто знає, що з ним робити.

Offline Mike123

« Reply #11057 : Червень 13, 2024, 07:25:19 »
але поки йде війна, буду вважати ворогами України усіх хто не вважає його тим, хто веде країну до перемоги.
Отак, навіть. Ну і добре. Поки що ми маємо такі факти. Порошенко прийшов після початку малої війни. І хай там як, погано чи добре, чи дуже погано чи дуже добре, але збільшував обороноздатність України. І за 5 років війна не збільшилася. А от Зеленський прийшов на тлі малої війни. Та саме при ньому почалася війна велика. Тобто він не зміг зробити нічого, щоб велика війна не почалася. Навпаки, робив багато чого, щоб війна почалася. А навіщо ти нам зараз кажеш про сьогодні? Ну да. Боневтік. Так і я не боневтік. І що? Це саме по собі не подвиг. Щось робить для перемоги України? Безумовно. Але це, по перше, ніяк не обнуляє його поведінки до війни. А по друге, ніяк не зменшує його факапів під час війни. І як дуже влучно зауважила Чібі, кінчай вже відкопувати стюардесу. Попередник нинішнього президента - Зеленський, а не Порошенко.

Offline Mike123

« Reply #11058 : Червень 13, 2024, 07:28:11 »
Бо винен в його занепаді тільки Зеленський
Безумовно. Він один керує Країною. Він відповідає в України за все. І це зробили ви, 73 відсотки.
і прийшов час його поміняти на того, хто знає, що з ним робити.
Я так не вважаю. І твої опоненти також. Але як скажеш. Бачу, тобі дуже хочеться.

Offline Eney

« Reply #11059 : Червень 13, 2024, 08:14:09 »
Бо винен в його занепаді тільки Зеленський
Безумовно. Він один керує Країною. Він відповідає в України за все. І це зробили ви, 73 відсотки.
і прийшов час його поміняти на того, хто знає, що з ним робити.
Я так не вважаю. І твої опоненти також. Але як скажеш. Бачу, тобі дуже хочеться.
Таку хуйню написав, що мабуть і самому смішно.

А реагував я на ось цей пост. Думаю, тобі він сподобався.

https://pikvik.com.ua/index.php?topic=4618.msg1201031#msg1201031

Насуй мені мінусів в карму, я ж бачу, тобі хочеться.

Offline Eney

« Reply #11060 : Червень 13, 2024, 08:19:44 »
Сказав про якийсь факап Порошенка і ти вже прихильник і виборець! Зеленського. Як же це зручно.

А насправді вихід є!   :hot: За дєло, друзья, так побєдім!

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #11061 : Червень 13, 2024, 08:40:07 »
Мені здається, що ваша суперечка не має сенсу. В Україні збудовано якийсь варіант чиновницької держави, де перерозподіл грошових потоків призводить до збагачення невеликої кількості сімейних кланів (умовна назва "олігархи"), та обслуговуючих іх держслужбовців (судді, міліція, податкова та інше). Тобто в цілому, для цих бенефіціарів нема інтересу в діях заради ВСІЄЇ держави Україна. В них інтереси сугубо приватні.
Тому ніхто не займався з 1991 і до сьогодення посиленням армії. Абсолютно всі президенти не вважали за потребу забезпечити безпеку народу України через розбудову потужної армії.

Offline vano80

« Reply #11062 : Червень 13, 2024, 09:06:14 »
І за 5 років війна не збільшилася.

Вопрос, а в этом есть заслуга порошенко?
Или это слабость москалей?
Может нежелание вкладываться в армию и необходимость строить дороги, это результат предыдущей пятилетки? Когда конфликт заморожен, никаких планов на военное решение нет, а те же пресловутые дороги, в стране просто отсутствуют?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11063 : Червень 13, 2024, 09:13:31 »
О, за стюардесу тепер вже Юля?

Offline Mike123

« Reply #11064 : Червень 13, 2024, 09:40:41 »
Это можно обсасывать сколько угодно. В зависимости от предпочтений. Но я перечислил факты. Так произошло. Пусть будет так, что Порошенко просто повезло. Мне все равно. Но было так. А сейчас - совсем не так. И это тоже произошло во времена правления Зеленского. Это есть факт, мсье дюк (С). Какова его ответственность - вопрос тоже дискуссионный. Но то  что она есть и немалая, имхо, не подлежит никакому сомнению. Достаточно его высказываний насобирать вагон за 19-21 годы.

Offline Mike123

« Reply #11065 : Червень 13, 2024, 09:41:32 »
Мені здається, що ваша суперечка не має сенсу.
А чого здається? Наша суперечка, безумовно, не має ніякого сенсу.

Offline vano80

« Reply #11066 : Червень 13, 2024, 09:46:15 »
Это можно обсасывать сколько угодно. В зависимости от предпочтений. Но я перечислил факты. Так произошло. Пусть будет так, что Порошенко просто повезло. Мне все равно. Но было так. А сейчас - совсем не так. И это тоже произошло во времена правления Зеленского. Это есть факт, мсье дюк (С). Какова его ответственность - вопрос тоже дискуссионный. Но то  что она есть и немалая, имхо, не подлежит никакому сомнению. Достаточно его высказываний насобирать вагон за 19-21 годы.

Ну правильно.
Проваленная работа военкоматов при правильном президенте тоже факт.
То что тцк это подразделение армии, тоже факт. Сколько ты слышал заявлений от правильных генералов о недопустимости произвола тцкашников? А тем более о наказании провинившихся?

Offline Mike123

« Reply #11067 : Червень 13, 2024, 10:03:25 »
Проваленная работа военкоматов при правильном президенте тоже факт.
Факт.
Сколько ты слышал заявлений от правильных генералов о недопустимости произвола тцкашников? А тем более о наказании провинившихся?
А зачем перекладывать с больной головы на здоровую? Зачем им заявления? Им нужны воины. Много. Желательно все. У них своя ответственность. Что там до согласия в обществе, отсутствия конфликтов и источников финансирования армии - им до лампочки. Это пусть у выборной власти голова болит.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11068 : Червень 14, 2024, 05:31:27 »
Бурхлива нічка. Піквіки, як ви?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11069 : Червень 14, 2024, 07:26:24 »
Норм. Зате у поляків була "ще одна напружена ніч".

Fiona і 5 Гостей дивляться цю тему.