Мы готовы обменять Белгород на наше членство в НАТО, заявил Владимир Зеленский в ответ на вопрос, рассматривает ли он обмен территорий Украина на членство в альянсе.
Не знаю,як воно вам, але мене заїбали ці квартальні жарти на державній рахунок. Він досі не розуміє, де він та для чого.
Цитата: Sasha_girl від Серпень 21, 2023, 09:12:51Мы готовы обменять Белгород на наше членство в НАТО, заявил Владимир Зеленский в ответ на вопрос, рассматривает ли он обмен территорий Украина на членство в альянсе.Не знаю,як воно вам, але мене заїбали ці квартальні жарти на державній рахунок. Він досі не розуміє, де він та для чого.
Тому я й не президент.
Почалося, блядь.
Не знаю,як воно вам, але мене заїбали ці квартальні жарти на державній рахунок
Це спрощення та придуркилізація політики - всесвітній тренд.
Тоді, чому королева Летіція і Кейт Мідлтон не в тренді?!!
Цитата: Galuska від Серпень 21, 2023, 10:33:30Не знаю,як воно вам, але мене заїбали ці квартальні жарти на державній рахунокЦе спрощення та придуркилізація політики - всесвітній тренд.
Цитата: Milena від Серпень 21, 2023, 12:18:57Тоді, чому королева Летіція і Кейт Мідлтон не в тренді?!!Может потому, что они не политики?Фрипп не тряпки комментировал.
Цитата: jeckie від Серпень 21, 2023, 10:06:16Почалося, блядь. В тебе теж є такі огрядні штані? Чи просто неначасі?
Цитата: Eney від Серпень 21, 2023, 12:15:59Цитата: jeckie від Серпень 21, 2023, 10:06:16Почалося, блядь. В тебе теж є такі огрядні штані? Чи просто неначасі? нормальнi штанина нашiй точно краще сидятье
А де Єрмак?
В тебе теж є такі огрядні штані?
Цитата: Eney від Серпень 21, 2023, 12:15:59В тебе теж є такі огрядні штані?В мене є.
Цитата: Чиби від Серпень 21, 2023, 15:15:27Цитата: Eney від Серпень 21, 2023, 12:15:59В тебе теж є такі огрядні штані?В мене є. На спеку такі штані - найкращі.
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.