Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #6270 : Липень 11, 2023, 20:45:33 »

ясно, перемогти орків неможливо, треба починати перемовини.
Ясно, что эта война не закончится ни в этом году, ни в следующем - хорошо, если "конец начала" начнет проступать к 25-26 годам.
И если люди не начнут это понимать, а будут продолжать кушать сказочки - то ничем хорошим это не закончится.

блядь :facepalm: Пригожин за один день нажахал всю власть, что они тикали самолетами с Москвы за свит очи, но нет, тут приходит могучий аналитический ум и всем снимает розовые очки, готовьтесь, зима близко, может к 30 году что-то прояснится. помнится мне, тут блистал еще нехуевых масштабов аналитик Аксельбант, исчез чего-то, а тоже прогнозы выдавал мама не горюй.   
чуть менее года назад тот же Нераг
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=4572.msg1141941#msg1141941
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline chucha

« Reply #6271 : Липень 11, 2023, 20:51:06 »
И не дуже позитивне, для нас, нажаль.
Для нас взагалі останні роки небагато позитиву. Але зміни на краще все ж є, навіть порівняно з минулим роком. А добре нам ще багато років не буде, на жаль.
https://twitter.com/AkosBude/status/1678805006374387717
Так отож. Я не маю жодних ілюзій про нашу корупцію чи судову систему. Але країна вже заплатила таку ціну, яку ніхто не платив. У відповідь, замість хоч якогось плану, НАТО демонструє, що в нього нема політичної воли. І бенефіти отримає той, хто або максимально свій, як то Швеція або Фінляндія. Або хто має нагоду викрутити руки як найсильніше. А всі ці "не відповідає стандартам" це намагання самозаспокоєння а ніяка не причина. 

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #6272 : Липень 11, 2023, 20:55:36 »

Так отож. Я не маю жодних ілюзій про нашу корупцію чи судову систему. Але країна вже заплатила таку ціну, яку ніхто не платив. У відповідь, замість хоч якогось плану, НАТО демонструє, що в нього нема політичної воли. І бенефіти отримає той, хто або максимально свій, як то Швеція або Фінляндія. Або хто має нагоду викрутити руки як найсильніше. А всі ці "не відповідає стандартам" це намагання самозаспокоєння а ніяка не причина. 

ФРН відповідала. Туреччина з північним Кіпром відповідала. та хто тільки не відповідав. просто ми завжди скраєчку стояли як бідні родичі та так ввічливо, щоб когось раптом не образити, просили. але трохи ситуація змінилася, час назавжди втрачати цей комплекс меншовартості. Україна платить таку ціну, яку не може та не готова платити жодна країна в Європі, крім, можливо, тільки можливо, Британії.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #6273 : Липень 11, 2023, 21:06:14 »
Пара недолугих на гребені чужої слави

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #6274 : Липень 11, 2023, 21:07:26 »
чуваки, а хочте шокуючу правду, давайте я вам зараз окуляри зніму рожеві. кацапи контратакують в нікому не потрібному Бахмуті, вони підтягнули резерви.

Бахмутський демон
Так, підари пішли вперед під Сватово та Кремінною, причому пішли так нахраписто, там складні бої. Скажу, що вони всюди підтягнули резерви і намагаються у нас під Бахмутом теж вклинюватись.

а ще кацапи зайняли Торське. йде наступ на Лиман та Куп'янськ.

а Китай поставляє расєє чіпи для ракет щоденно, тому ракетні обстріли ніколи не припиняться.

ну, тобто я теж так вмію. тільки кому від цього легше?

Online Teagan

« Reply #6275 : Липень 11, 2023, 21:10:31 »
Ясно, что эта война не закончится ни в этом году, ни в следующем - хорошо, если "конец начала" начнет проступать к 25-26 годам.
А шо змiниться через рiк два? Бо з того що ми зараз бачимо, час працюэ не на нас.
в минулому році ми встояли при вторгненні, звільнили північ, частину Харківщини, Херсон, Зміїний, роздобали мацкву. В цьому році трем про "контрнаступ" вже сьомий місяць, часу для якого вже майже нема, а ворог тим часом окопується і ми постійно несем втрати.
В них 200 тис втрат i  хоть би хни. Пруть нескiнченним потоком.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6276 : Липень 11, 2023, 21:39:17 »
Порошенко

Вільнюс як і десять років тому став місцем складних геополітичних та дипломатичних випробувань.

Дякую нашим дипломатам, нашим Збройним Силам, нашим справжнім партнерам та союзникам за самовіддану боротьбу за євроатлантичне майбутнє України, за єдино можливі безпекові гарантії, за збереження життя та свободи наших громадян.

Шкода, що не всім на Заході ще до кінця зрозуміло, що ключем до перемоги над російським агресором, що загрожує всьому демократичному світу, є саме членство Украіни в НАТО. А гарантії, які зараз обговорюють, мають бути не гарантіями безпеки від НАТО, а гарантіями безпеки в НАТО.

Вірте, що ми обовʼязково переможемо. Зараз маємо зціпити зуби і наполегливо працювати над досягненням цієї стратегічної мети на наступному ювілейному саміті НАТО у Вашингтоні. Очікую, що вже завтра на інавгураційному засіданні Ради Україна-НАТО буде домовлено про невідкладне визначення вичерпного переліку умов для запрошення України до членства в НАТО. І ми знову обʼєднаємося — і влада, і опозиція, і громадянське суспільство — щоб належним чином виконати євроатлантичне «домашнє завдання». Це — наша спільна відповідальність заради України, заради нашого вільного демократичного майбутнього.

Залишаюсь переконаним, що членство в НАТО — це гарантія існування України, а членство в ЄС — гарантія нашого добробуту.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #6277 : Липень 11, 2023, 21:47:01 »
А шо змiниться через рiк два? Бо з того що ми зараз бачимо, час працюэ не на нас.
в минулому році ми встояли при вторгненні, звільнили північ, частину Харківщини, Херсон, Зміїний, роздобали мацкву. В цьому році трем про "контрнаступ" вже сьомий місяць, часу для якого вже майже нема, а ворог тим часом окопується і ми постійно несем втрати.
В них 200 тис втрат i  хоть би хни. Пруть нескiнченним потоком.

Слухай, вболівальщиця, який тут "труть про контрнаступ", може трохи задумаєшся, а що саме ти робиш для перемоги України корисного, щоб дозволяти собі майже щоденно тут виступати з позиції "нам усі винні" та розносити зраду, ще й в таких виразах.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #6278 : Липень 11, 2023, 22:01:45 »
Шановні, трошки спокійніше, благаю. Не підвищуємо градус. Бо усі в (хронічній) напрузі, бережемо один одного.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #6279 : Липень 11, 2023, 22:42:38 »
Мені позиця Нерага здається більш реалістичною, ніж на телемарафоні чи у аналітиків на ютубі, у яких Крим звільняють до початку осіні.
Рожевих поні бачу навкруги щодня у яких: "щось ЗСУ повільно наступають, прошляпили весну поки орки окопались та замінували там все, я що не поїду на море наступного року?" :mad:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6280 : Липень 11, 2023, 22:50:10 »
Пісімісти завжди ближче до реалій.  :sarcastic:

Offline Выдра

• ___
« Reply #6281 : Липень 11, 2023, 23:14:19 »
ISW осторожно предполагает, что мост всё-таки наш. Антоновский.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #6282 : Липень 11, 2023, 23:27:21 »
у аналітиків на ютубі
В дупу аналітиків.
Я колись, не пам'ятаю вже, то 14-й чи 15-й рік був, отримала дуже добрий урок. Здається, вже колись про це писала, але то було давно, тож повторюся. То було, коли я ходила чергувати ночами в Мечку, і одне з перших чергувань було біля хлопця з "Азову", який підрвався на розтяжці. Він був не важкий, але йому пошкодило очі, і він не міг ані читати, ані дивитися щось у телефоні. Тому йому дуже хотілося просто побалакати. Тоді чергували по двоє, зі мною був якийсь незнайомий чоловік, ми багато розпитували, цей хлопець багато розказував. І ось той чоловік його питає: "А як ти вважаєш, той штурм Широкіно був доцільним?" Пам'ятаєте, тоді "Азов" провів несанкціоновану атаку, і дуже багато було суперечок у мережі з цього? І от цей хлопець у відповідь каже: "А я не знаю. Мені комбат не звітує. В мене є своя, так би мовити, ділянка, за яку я відповідаю, от там я можу сказати, що ми зробили, чого не зробили, чи все зробили правильно. А якщо брати ширше, то я просто не знаю, не володію інформацією в потрібному об'ємі". І мені здається, що принаймні для нас це єдиний можливий підхід. Ми, зокрема оті всі численні аналітики, просто не володіємо потрібною інформацією, щоб робити якісь більш-менш нормальні прогнози або висновки. Принаймні стосовно бойових дій. А ті з притомних, хто володіє, прямим текстом говорять, що вони нічого не скажуть, і просять позакривати... еммм... стулити пельки.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6283 : Липень 11, 2023, 23:51:25 »
Цитувати (виділене)
Україна заслужила незаслужено бути в НАТО
Марксович

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6284 : Липень 12, 2023, 00:05:48 »
Цитувати (виділене)
Простите но тут лонгрид (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02mvcDszTiE1LtBW12KjuRz9q2hUNSVCrLHZ4wyZ62qnZWfdWvtSR3KJcLhB5off1ol&id=100006136038244). Понимаю разочарование президента тем что нам не дают приглашения.

Основной причиной (на мой взгляд) есть отсутствие доверия. Оно обусловлено тремя проблемами:

1) Мы постоянно врем. Иногда даже в глаза, зная что все знают что мы врем (кейс увольнения Андрея Коболева с поста главы Нафтогаза. Тогда Президент сказал Блинкену "это не я, это Шмыгаль". Понятное дело что это не забыли).

2) Русня. У нас все еще большое количество русни либо во власти, либо "ходит в первые кабинеты". Это откровенно напрягает некоторых наших союзников.

3) Коррупция. Начиная от рядовых полицейских, заканчивая парламентом - кабмином - главой верховного суда и руководством силовых органов.

Все эти проблемы в комплексе выливаются в то что нам тупо не доверяют.

Сломить это опасение - можно. Очистив страну от русни и проведя реформы.

Offline Eney

« Reply #6285 : Липень 12, 2023, 00:26:06 »
Я так і не зрозумів, взяли Зеленського до НАТО, чи ні?

Offline Milena

« Reply #6286 : Липень 12, 2023, 00:32:24 »
Нет конечно.
Нерозовые пони на диване тоже задолбали.

Offline Milena

« Reply #6287 : Липень 12, 2023, 00:45:10 »
Я не маю жодних ілюзій про нашу корупцію чи судову систему. Але країна вже заплатила таку ціну, яку ніхто не платив.
Але ж ми платимо, не за свою  корупцію, усе це попереду, зараз ми платимо за сусідство з монстром і за вибір без зміни вибору.

« Останнє редагування: Липень 12, 2023, 00:58:26 від Milena »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6288 : Липень 12, 2023, 00:59:07 »
Нет конечно.
Нерозовые пони на диване тоже задолбали.
Пони на диване это вообще неприлично.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6289 : Липень 12, 2023, 00:59:38 »
Взяли. А потім поклали на місце.

Offline Milena

« Reply #6290 : Липень 12, 2023, 01:59:00 »
Взяли. А потім поклали на місце.
і ще сказали, щоби трохи стулив пельку і не порушував рівновагу в ал'янсі. 

Offline Ash

« Reply #6291 : Липень 12, 2023, 02:05:14 »
Ты сперва озвучь, как ты видишь этот конец войны.  А то получается, что даты  даешь, а вот даты чего?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #6292 : Липень 12, 2023, 02:29:03 »
Ні, звісно, мені б дуже хотілося , чтоб сталося диво, і опа- прокидаємось вранці, а ми вже в НАТО і Путло придушили подушкою( в Росії хаос, Шойгу б'ється з Кадировим  і Прігожиним. Ляпота.)
 Але  ні, завтра цього точно не буде, це я знаю.
І наслідки контрнаступу ми побачимо не раніше осені( що б там не було), і вибачте, всі хто щось патякає про контрнаступ, тобто  про його результати,  вже зараз -  і зрадойоби, і рожеві поні, вони розписуються у своїй самовпевненості і  некомпетентності.
 В мене все просто: зброю дають - вже добре. Так, ссикуни в Нато , але інших в нас нема і не буде. І президента  нам у найближчій рік нового та кращого не дадуть.  ( А  ось Путла могли б придушити, але я на то не закладаюся).  Я можу лише заробити на 100 грн більше, що б  задонатити їх кудись , ось і весь мій вплив.  Тому пішла колупати роботу, вона сама себе не зробить.

Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Крижинка

• США
« Reply #6293 : Липень 12, 2023, 03:57:34 »
єдина, єдина, блядь, ставка у Хуйла тягнути це все до виборів Трампа в США. і всі, в тому числі й Байден, допомагають йому, щоб його єдина ставка зіграла. якийсь блядь брєд.
100 відсотків так. Особисто піду на всі мітинги за продовження підтримки України і проти скорочення допомоги, але якщо дотягнуть до приходу рудого х-ла, то це піздець. І це я кажу як людина помірковано республіканських поглядів.

Offline Rumor

« Reply #6294 : Липень 12, 2023, 07:37:57 »
Основная причина, почему Украину не пригласили в НАТО, как нам правильно пишут в твиттере,  это коррупция. Европейская. Все остальное, на фоне Венгрии и Турции в НАТО это отговорки, конечно.

Offline Eney

« Reply #6295 : Липень 12, 2023, 09:07:41 »
Одіночєство і пустота.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6296 : Липень 12, 2023, 09:21:56 »
Тиць - бабин Грицькамінгаут. І до чого б це?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #6297 : Липень 12, 2023, 09:33:30 »
Дубинський вже кошерний?

Offline Eney

« Reply #6298 : Липень 12, 2023, 09:48:46 »
Мануал: Як правильно просунути свій схематоз і отримати задоволення.

https://twitter.com/verkhovna_rada/status/1678666008670662658

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6299 : Липень 12, 2023, 10:01:45 »
Дубинський вже кошерний?
Несподянчик повний. Будемо подивитися, що там у лісі здохло

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.